Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
YouTube nu deschide ?!

casa dupa stadiul ROSU

Mașinile Diesel și via&...

Mai are vloggingul vreun viitor?
 Imprimanta Creality Ender 3 V2 de...

Sfat achizitie scuter sau tricicl...

Canal de youtube fara sa fie crea...

Death from above
 Informatii diferite pe telefoane ...

Dor 2

Zidul care desparte romanii de ro...

Imagine dublata Philips
 Problema xbox one s

Pornire dificila

Diferential wifi

Model gard
 

AKTA - TV cablu digital (S.D.) - Topic general.

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
7321 replies to this topic

#7309
addiy1987

addiy1987

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,333
  • Înscris: 05.09.2012
MTV 90s ar fi bun :D

#7310
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020
Am impresia că noi cei care care am rămas pe infrastructura akta așa o să rămânem în continuare doar factura e Digi în rest cablu e de akta

#7311
petryca92

petryca92

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 29.07.2012
La mine in zona cei de la digi a preluat akta au bagat prin fibra tv si au grila tv de la digi

#7312
Portocalbiu

Portocalbiu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 29.08.2021
Se mai aude de Vrancea cu fibra?

#7313
Portocalbiu

Portocalbiu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 29.08.2021
Se mai bagă ceva ?
Vreun Disney,Minimax

#7314
sorinaccio

sorinaccio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 06.03.2007

 Portocalbiu, on 11 octombrie 2021 - 11:41, said:

Se mai bagă ceva ?
Vreun Disney,Minimax
Nu se pune problema de canale! urmeaza sa traga fibra si sa trecem pe noua infrastructura, iar ca si programe vezi ce are acum pe digital rds-ul si alea vor fi.La mine in zona au tras deja fibra dar nu stiu daca au semnal pe ea!

#7315
MELODY

MELODY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,519
  • Înscris: 21.03.2005
Ca sfat, pentru cei care nu mai sunt sunati dupa ce nu au putut raspunde la un apel de programare pentru trecere la fibra... (ftth).
Faceti alt abonament cu adresa modificata gen strada nume, numar 20A - "A" se adauga pentru ca "avem doua intrari la casa". Am facut asta la indemnul unor echipe de suport Digi, care au zis "daca nu ati raspuns la telefon, nici ca va mai suna". Am sunat cam 3 luni de zile (iunie, iulie, august) la ei, fiecare zicea si promitea ca urgenteaza, au tot urgentat... nimic.
Dupa ce am facut un nou contract, in 3 zile au venit cu fibra si ont/ul, l-am pus in bridge si doar le-am cablat la ce aveam in casa (distribuitor tv si router) si acum semnalul tv e 100% calitate si putere, iar netul zboara.

Edited by MELODY, 13 October 2021 - 22:32.


#7316
sorinaccio

sorinaccio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 06.03.2007
Se pare ca daca esti client nou, vor veni mai repede, cam in 3 zile se face instalarea pe noua infrastructura!
Daca esti deja client rds nu e nevoie sa suni sau sa faci cerere, pentru ca au ei planurile lor de a trece clientii vechi pe fibra, pe care nu am cum sa le stiu.
Ca sfat, pentru cei care se grabesc sa fie trecuti pe fibra, sa incerce sa sune pentru a adauga un nou serviciu ( de ex. doar digifilm) si asa ar trebui sa schimbe reteaua.
Sper sa fie de folos!Posted Image

#7317
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020
Gata au venit mai multe echipe și au strâns cablurile akta au făcut curățenie pe stâlpi.RIP AKTA! Trăiască Digi!

#7318
Portocalbiu

Portocalbiu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 29.08.2021
Doar 35% mai avem de așteptat până la 100%
Pe 1 august 2022 o să avem 65%

#7319
ioan_miclea

ioan_miclea

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 12.01.2018
Am urmatoarea situatie: in comuna in care locuiesc, in toate satele a fost instalata retea noua DIGI, mai putin in satul in care locuiesc. Acolo deja se trec abonatii pe reteaua noua. Cum am putea face sa se continue lucrarea si la noi? Nici macar magistrala nu au tras-o si echipele au plecat... sau exista sansele sa ramanem printre cei 3% care nu sunt prinsi in acel contract de preluare? Multumesc.

#7320
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,655
  • Înscris: 28.02.2010

 ioan_miclea, on 28 martie 2022 - 18:08, said:

Am urmatoarea situatie: in comuna in care locuiesc, in toate satele a fost instalata retea noua DIGI, mai putin in satul in care locuiesc. Acolo deja se trec abonatii pe reteaua noua. Cum am putea face sa se continue lucrarea si la noi? Nici macar magistrala nu au tras-o si echipele au plecat... sau exista sansele sa ramanem printre cei 3% care nu sunt prinsi in acel contract de preluare? Multumesc.
Pai daca si satul in care stati avea Akta înainte in mod normal ar trebui sa va treaca si pe voi în reteaua Digi. Insistati la primărie ca primarul sa vorbească sa vina si Digi la voi daca tot e in satele vecine,dar sa fiți mai mulți, nu doar dumneavoastră.

Edited by K-Bobby, 29 March 2022 - 09:14.


#7321
FANCHELSEA-BVB-MILAN

FANCHELSEA-BVB-MILAN

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,434
  • Înscris: 30.07.2018
în ziua de azi Care este situația abonaților akta Mă refer la nivel de grilă?

dacă poate să pună cineva o listă cu numărul de canale sau ce diferențiază nu au mai îmbunătățit deloc?

#7322
Portocalbiu

Portocalbiu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 29.08.2021
Eu sunt deja mutat la digi și acum o sa fie etapa de 65% din clienți acei 5% care nu se poate muta la DIGI este cauzele:
Suspendarea serviciilor (neplată)
Plecați în alt oras/străinătate
Au făcut pe alt nume abonament

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate