Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#37
minune

minune

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 570
  • Înscris: 01.04.2004

View PostInTech, on 8th February 2010, 13:25, said:

Se aude ceva despre extinderea în alte județe, cum ar fi Galațiul ?
Zilele trecute am stat aproape 24 ore fără net. Mi-ar fi prins bine o linie de back-up :)


Nimic, nimic de Galați? Că săptămâna trecută când am plătit factura se faceau liste pentru modemuri si STBuri.

#38
dacis2

dacis2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,497
  • Înscris: 03.01.2007

View Postdanielarvy1, on 11th February 2010, 10:41, said:

cum sa cheltui pentru 30 de minute in alte retele mobile 11 lei?  :confuzzled:
Astea erau in plus, pe langa cele 2-300 in retelele fixe. Daca erau 300, cum zici tu, la tariful cel mai mic imaginabil (1 cent) si singure depaseau 11 lei. Basca alea pentru retelele mobile...  :OK:

#39
danielarvy1

danielarvy1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 29.01.2010

View PostCordial, on 11th February 2010, 11:01, said:

Daca este nevoie o sa pun un link catre un mic ISO de 23Megi, cu softul Join Air (Win-Lin-Mac). Bafta!
te rog; multumesc

#40
davidcatalin

davidcatalin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.02.2010
Salut!

Am facut si eu setarile manuale pentru modem dar dupa ce am stabilit conexiunea Dial-Up si incerc sa ma conectez imi da permanent eroarea 619 "A connection to the remote computer could not be established,so the port user for this connection was closed"
Cred ca problema apare pentru ca nu am denumit APN-ul "internet"...imi puteti spune de unde il denumesc?

Multumesc!

#41
danielarvy1

danielarvy1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 29.01.2010

View Postdanielarvy1, on 11th February 2010, 15:59, said:

Daca este nevoie o sa pun un link catre un mic ISO de 23Megi, cu softul Join Air (Win-Lin-Mac). Bafta!
se mai aude ceva cu imaginea aceea?
multumesc


#42
oldcalin

oldcalin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 707
  • Înscris: 02.12.2006
Azi am imprumutat de la un prieten un modem ZTE 7.2 Mbps.
L-am instalat pe Vista in cateva minute doar din ok-uri.

Se conecteaza la 7,2 Mbps si are semnal doua linii.

De mers merge dar merge slab, totusi nu as da banii pe asa ceva, chiar daca e foarte ieftin.

[ http://www.speedtest.net/result/713811128.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.speedtest.net/result/713813334.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.speedtest.net/result/713814670.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#43
dninelg

dninelg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 11.10.2007

View Postdavidcatalin, on 11th February 2010, 21:44, said:

Salut!

Am facut si eu setarile manuale pentru modem dar dupa ce am stabilit conexiunea Dial-Up si incerc sa ma conectez imi da permanent eroarea 619 "A connection to the remote computer could not be established,so the port user for this connection was closed"
Cred ca problema apare pentru ca nu am denumit APN-ul "internet"...imi puteti spune de unde il denumesc?

Multumesc!
Si eu am patit la fel anul trecut cand mi-am activat internetul pe cartela Digi.mobil. Am rezolvat cu un telefon la relatii clienti unde am inregistrat o reclamatie. Imediat am fost sunat de cineva de la tehnic care mi-a resetat contul Digi.mobil si m-a pus sa restartez telefonul. Sper sa-ti fie de folos metoda mea!

PS: nu a avut nicio importanta numele APNului

Edited by dninelg, 11 February 2010 - 23:23.


#44
musicall

musicall

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 375
  • Înscris: 15.03.2004
Cauti numarul de telefon al unui abonat Digi Tel persoana fizica? Completeaza casutele de mai jos si da click pentru cautare.
Cartea Albastra iti va afisa imediat numarul de telefon de care ai nevoie. http://www.cartealbastra.ro/
> Urmeaza sa se realizeze Cartea Albastra Digi Tel in format fizic, tiparit, pentru fiecare oras. Aceasta va fi distribuita abonatilor Digi Tel, persoane fizice.

Stie cineva cand apare in editie tiparita aceasta carte ?!

#45
pstefan

pstefan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 01.03.2005
Ce praf sunt aranjate acum discutiile , nu stii unde sa te mai uiti :o

#46
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008
se da drumu la 2 .

#47
mcbota

mcbota

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 21.11.2006

View PostCordial, on 11th February 2010, 11:01, said:

Raspuns la http://forum.softped...t...t&p=7740064

Driverele ptr Win7 x74 ptr stick-ul alb tip Tehsino de 7.2M sunt bune.
In device manager sunt recunoscute si se instaleaza 3 chestii, pe la "Modems" si "Ports".
In schimb interfata tip Digi Net connect tot nu se poate instala. Si sa folosesti dial-up ca si mod de conectare este insuficient, nu vezi ce trafic faci, nu vezi daca esti pe UMTS sau HSDPA etc.
Pentru interfata de conectare am gasit un workaround: am folosit softul ZTE Join Air (inclusiv grafice de trafic, nivel de semnal etc).
Banuiesc deci ca stickul Tehsino este cumva produs tot de ZTE, dar nu am gasit nimic pe net si banuiesc ca seamana cu M110.
Daca este nevoie o sa pun un link catre un mic ISO de 23Megi, cu softul Join Air (Win-Lin-Mac). Bafta!
PS Viteza variaza mult fctie de celula, in unele zone de-abia urca peste 0.5M la DL in altele am trecut putin de 1M....Valoarea pingului ptr mi se pare ciudat de mare, peste 150-200ms, o sa testez sa vad si jitterul.
Bafta tuturor si sa avem rabdare sa-si imbunatateasca echipamentele.

mersi de informatie. am creat un fisier .bat si l-am facut sa porneasca aplicatia iar in acelasi timp sa acceseze comanda de eject a modemului. asa printr-un singur click se rezolva totul.

#48
burgher

burgher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,018
  • Înscris: 19.04.2006

View Postmaistoru, on 12th February 2010, 18:26, said:

se da drumu la 2 .
La 2 ce?

#49
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

View Postburgher, on 12th February 2010, 18:52, said:

La 2 ce?
kineceler ii ajuti pe baieti ?

#50
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postmaistoru, on 12th February 2010, 19:36, said:

kineceler ii ajuti pe baieti ?
Tare aș vrea să mă ajut pe mine mai întâi... La ce se dă drumul la 2?

Edited by kineceler, 12 February 2010 - 20:04.


#51
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

View Postkineceler, on 12th February 2010, 20:03, said:

Tare aș vrea să mă ajut pe mine mai întâi... La ce se dă drumul la 2?
pfffff
treci la colt
0772xxxxxx

#52
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
A... păi uitasem cu totul, am fost cam ocupat în ultima vreme și se întrevăd săptămâni tot mai aglomerate la muncă...  :upset:  E și ceva prepay prin ele sau numai abonamente?

Edited by kineceler, 12 February 2010 - 20:09.


#53
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

View Postkineceler, on 12th February 2010, 20:07, said:

A... păi uitasem cu totul, am fost cam ocupat în ultima vreme și se întrevăd săptămâni tot mai aglomerate la muncă...  :upset:  E și ceva prepay prin ele sau numai abonamente?
nu pot sa ma pronunt pana nu vaz contractul nou. in principiu in primul rand se vrea sa se dea numai simul celor care nu au nevoie de echipament.

#54
danielarvy1

danielarvy1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 29.01.2010

View Postmaistoru, on 12th February 2010, 20:17, said:

nu pot sa ma pronunt pana nu vaz contractul nou. in principiu in primul rand se vrea sa se dea numai simul celor care nu au nevoie de echipament.

e vorba si de simul de date?  :rolleyes:
ce bine ar fi.... :naughty:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate