Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @Arader!

La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!

La mulți ani @Therockstar!
 Suspect Frauda Informatica

Scari interioare

Parcare gratis Romexpo

Limbaj de programare RUST
 Despre titularizare si definitiva...

date personale angajat

Intelectualii Romaniei

Gaina rasa Brahma bolnavioara
 Recomandare SmartWatch pe care po...

Concediu Vasiliki

Funcție WhatsApp

Zilele reclamelor luminoase cu &#...
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#1
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,848
  • Înscris: 17.03.2004
aici se vor concretiza TOATE discutiile despre ce e in titlu si descriere. daca aveti impresia ca sunteti mai "special", va inselati. creand un topic nou pe acest subiect va atrage automat, in functie de cheful moderatorului (si repet, citit regulile ariei telecom daca nu ati facut-o) fie stergerea lui fara nici o notificare, fie inchiderea lui sau, in cel mai bun caz, alipirea lui la acest topic. si poate, in unele cazuri (eu de ex) se va solda si cu warn/suspend, dupa caz.

cu timpul, pt ca topicul sa nu creasca prea kilometric, discutiile vechi vor fi "rupte" incepand cu postul nr 2 pina la penultima pagina sau unde o fi in asa fel incat sa nu ramana ultima discutie in aer; iar aici se va adauga link catre topicul nou creat cu discutiile vechi, care va fi inchis.
daca cumva topicul creste prea mult fara sa operam, da-ti un PM/report si moderatorii se vor ocupa sa il mentina in parametrii "normali".
nu spun acuma un numar maxim de pagini pt ca nu stiu cum va evolua situatia. vom vedea.

#2
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,848
  • Înscris: 17.03.2004
topic vechi aici : http://forum.softped...howtopic=508769

topic vechi aici http://forum.softped...howtopic=619795

#3
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007
Daca am o antena satelit la care am primit asociat un telefon fixmobil cu internet(max384kbits) pot primi asociat si un telefon mobil la acelasi contract?

#4
hucubus

hucubus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 15.11.2007
Salut, care mai e situatia reala cu aria de acoperire? S-a mai marit cumva? Multumesc.

#5
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007
Daca am in oras un contract la internet fl2 la care in mod normal trebuie sa primesc telefonie fixa si mobila(mobilul mi l-au dat) si in blocul meu nu este posibil instalare unui telefon fix pe fir deoarece nu exista infrastructura pot cere un telefon fixmobil care sa inlocuiasca linia fixa?

#6
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006

 ghineabogdan07, on 7th February 2010, 18:22, said:

Daca am in oras un contract la internet fl2 la care in mod normal trebuie sa primesc telefonie fixa si mobila(mobilul mi l-au dat) si in blocul meu nu este posibil instalare unui telefon fix pe fir deoarece nu exista infrastructura pot cere un telefon fixmobil care sa inlocuiasca linia fixa?

Bineinteles ca daca doresti un telefon fix, iar infrastructura nu o permite, vei primii un fixomobil.
Insa daca ai FL ar trebuii sa ai si infrastructura pentru telefonie, doar daca nu ai GPON pe scara :P

#7
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007

 vasilemadalincristian, on 7th February 2010, 18:31, said:

Bineinteles ca daca doresti un telefon fix, iar infrastructura nu o permite, vei primii un fixomobil.
Insa daca ai FL ar trebuii sa ai si infrastructura pentru telefonie, doar daca nu ai GPON pe scara :P

Nu am infrastructura deoarece in Buzau rds foloseste inca vechea retea de la firma care a cumparat-o. Am sunat la relatii cu clientii si au zis ca nu imi da deoarece fixomobilele sunt pentru persoanele care nu au acoperire pe cablu la internet.

#8
vasilemadalincristian

vasilemadalincristian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,391
  • Înscris: 07.12.2006

 ghineabogdan07, on 7th February 2010, 18:36, said:

Nu am infrastructura deoarece in Buzau rds foloseste inca vechea retea de la firma care a cumparat-o. Am sunat la relatii cu clientii si au zis ca nu imi da deoarece fixomobilele sunt pentru persoanele care nu au acoperire pe cablu la internet.

Pai celor care nu au acoperire pe cablu la internet li se ofera fixomobil cu port de date activ (internet mobil), insa in cazul tau nu ai nevoie de internet, ci doar de un telefon fix.
Mai insista

#9
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Eu nu mai inteleg nimic din reorganizarea asta.
S-a postat link catre acest topic intitulat "DIGI.MOBIL - abonamente, opțiuni, echipamente, etc, Voce mobilă Digi.mobil/Voce fixă Digi.tel de pe topicul "Internet MOBIL nelimitat RCS RDS, Variante Internet si pentru PC si pentu MOBIL 3G".

Rezolvati problema si rearanjati topicurile astfel incat sa poata fi usor de urmarit.

#10
mindhunter007

mindhunter007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.01.2010
Daca am luat un stick de 3.6 mb/s, il pot schimba cu unul de 7.2?

#11
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,564
  • Înscris: 16.12.2006
nu !

#12
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 23.11.2005
Se aude ceva despre extinderea în alte județe, cum ar fi Galațiul ?
Zilele trecute am stat aproape 24 ore fără net. Mi-ar fi prins bine o linie de back-up :)

#13
yohoo

yohoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 26.01.2010

 danutz1, on 7th February 2010, 22:38, said:

Eu nu mai inteleg nimic din reorganizarea asta.
S-a postat link catre acest topic intitulat "DIGI.MOBIL - abonamente, opțiuni, echipamente, etc, Voce mobilă Digi.mobil/Voce fixă Digi.tel de pe topicul "Internet MOBIL nelimitat RCS RDS, Variante Internet si pentru PC si pentu MOBIL 3G".

Rezolvati problema si rearanjati topicurile astfel incat sa poata fi usor de urmarit.

Da au zapacit topicurile astea. E mai greu de urmarit acum.

#14
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

 mindhunter007, on 7th February 2010, 23:36, said:

Daca am luat un stick de 3.6 mb/s, il pot schimba cu unul de 7.2?
doar daca se strica si la service au numaid e 7,2 pe stoc.

#15
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,464
  • Înscris: 03.04.2007

 ghineabogdan07, on 7th February 2010, 18:19, said:

Daca am o antena satelit la care am primit asociat un telefon fixmobil cu internet(max384kbits) pot primi asociat si un telefon mobil la acelasi contract?
Desigur,insa vei plati un abonament lunar de 2 euro,iar pretul convorbirilor va fi mai mic,asa ca merita.
daca acum ai tarif de 2 centi in romtelecom,cu abonamentul de 2 euro vei avea 1 cent

#16
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Cred că se poate și cu abonamentul asociat de 0 EUR cu nelimitat în rețea.  :peacefingers:

#17
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,752
  • Înscris: 10.05.2008

 inside_spy, on 8th February 2010, 14:24, said:

Cred că se poate și cu abonamentul asociat de 0 EUR cu nelimitat în rețea.  :peacefingers:
numai ca atunci cand s-au facut pliantele au scris pe ele dth+fix si multi agenti comerciali l-au luat pe nu in brate daca cerea clientul si mobil.

#18
Dj Favorit

Dj Favorit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 310
  • Înscris: 06.01.2006
am si eu o intrebare, daca portez doua numere de romtelecom catre digi tariful intre ele va fi de o centi pe minut? (adica nelimitat), sau este de 1 cent pe minut asa cum am gasit pe un site de-al lor, multumesc



aici scrie  1 cent pe minut http://www.rdstel.ro..._frecvente.html, in josul paginii

Edited by Dj Favorit, 08 February 2010 - 17:16.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate