Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Patriotismul economic, subventii ...

LG OLED C2

Marinare pentru fragezirea carnii

Am un program spion in telefon?
 Ordonare poze

Cont banat pe ip pe un website

Samsung A13 5G

Ce se poate pastra si refolosi la...
 Sfat pentru achizitia de Tuner TV

Care este suma de plata ?

Curatare calcar din boiler

sfat achizitie glc 200-197 cp ben...
 Echivalent TDA2005R

Cum se rezolva ?

Sfat cumparare masina break, auto...

Testare platina si/sau paladiu
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#19
alin13n2002

alin13n2002

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 18.01.2007
in rds o sa ai nelimitat iar in romtelecom 1 cent pe minut, daca alegi abonamentul de 2 E mai multe detali aici

#20
Anahi_Mia

Anahi_Mia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 11.02.2008
Problema mea a fost din cauza antivirusului. Am sunat la RDS (la numarul de pe cutie) si un tip cute mi-a zis sa imi dezactivez. Merge....bine ca merge :X

#21
yohoo

yohoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 26.01.2010
N-am primit factura detaliata pe decembrie nici acum. Pana in acest moment am primit factura detaliata pe mail fara probleme de aproape un an. Voi ati primit detalierea pe dec?

#22
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

Vizualizare mesajyohoo, pe 8th February 2010, 21:29, a scris:

N-am primit factura detaliata pe decembrie nici acum. Pana in acest moment am primit factura detaliata pe mail fara probleme de aproape un an. Voi ati primit detalierea pe dec?

Exact la fel si eu! De obicei primeam desfasuratorul dupa emiterea facturii fiscale pana la sfarsitul lunii calendaristice! Nu am primit nici pana acum factura pe decembrie. Azi am sunat la RC si o operatoare mi-a spus ca este posibil sa mai dureze si daca nu o primesc pana in data de 15 sa revin cu un apel.

#23
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 24.09.2009
la mine abia sambata a ajuns factura. probabil si a voastra e pe drum.

#24
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

Vizualizare mesajBukovina, pe 8th February 2010, 22:02, a scris:

la mine abia sambata a ajuns factura. probabil si a voastra e pe drum.

Te referi la desfasurator sau la factura fiscala?

#25
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 24.09.2009
fsctura fiscala

#26
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

Vizualizare mesajBukovina, pe 8th February 2010, 22:19, a scris:

fsctura fiscala

Noi vorbeam despre desfasuratorul convorbirilor care vine pe mail!

#27
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
nici eu n-am primit detalierea pe decembrie inca :|

#28
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007
Nici eu nu am mai primit desfasuratorul apelurilor in ultimele 2 luni. Nu stiu ce s-a intamplat, am sunat la ei sa imi activez iar serviciul dar nu am primit nimic pana in ziua de azi.

#29
yohoo

yohoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 26.01.2010
Iar de cateva luni eu nu mai primesc nici sms pe tel cu suma pe care o am de plata. Bine ca merge 700 destul de bine insa.

#30
Dj Favorit

Dj Favorit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 06.01.2006

Vizualizare mesajalin13n2002, pe 8th February 2010, 17:40, a scris:

in rds o sa ai nelimitat iar in romtelecom 1 cent pe minut, daca alegi abonamentul de 2 E mai multe detali aici


si un nr de telefon poate fi digi asociat? ms

#31
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
Care sunt setarile sa bagi o cartela Digi Net Mobil si sa ai internet pe mobil ?
Care are Nokia 5800 si a bagat cartela de Digi Mobil in telefon
Eu am doar cartela Digi - fara numar - de merge doar cu modemul , care sunt setarile necesare pentru internet pe telefon , bag cartela , imi apare Digi etc... , dar nu am internet pe telefon
Setarile Digi Net 3G ?

#32
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006

Vizualizare mesajMV2Player, pe 9th February 2010, 17:15, a scris:

Care sunt setarile sa bagi o cartela Digi Net Mobil si sa ai internet pe mobil ?
Care are Nokia 5800 si a bagat cartela de Digi Mobil in telefon
Eu am doar cartela Digi - fara numar - de merge doar cu modemul , care sunt setarile necesare pentru internet pe telefon , bag cartela , imi apare Digi etc... , dar nu am internet pe telefon
Setarile Digi Net 3G ?

Ti-am raspuns aici http://forum.softped...howtopic=635013

Nu era nevoie sa intrebi acelasi lucru in 2 locuri.

#33
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009

Vizualizare mesajtonee, pe 9th February 2010, 21:15, a scris:

Ti-am raspuns aici http://forum.softped...howtopic=635013

Nu era nevoie sa intrebi acelasi lucru in 2 locuri.
In momentul in care singura ta conexiune la internet este : Digi Net Mobil , imi pare oarecum normal sa incerci sa grabesti un pic lucrurile , mc

#34
dacis2

dacis2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,497
  • Înscris: 03.01.2007

Vizualizare mesajdan2002sv, pe 3rd February 2010, 15:35, a scris:

Am fost la RDS sa schimb abonamentul de net de la FIBERLINK 2 la 1. De la 39 la 28.
Imi zice tipa de acolo ca imi prelungeste contractul un an dar pierd minutele de la telefon de pe Romtelecom. Eu intreb daca alea 100 si ea de fapt imi spune ca erau 300 plus ca pe Digi aveam 3000 de minute. Eu habar nu aveam. Am renuntat pt ca de fapt voiam sa imi reduc costurile plus ca acum mi-a pus la telefonie NELIMITAT in retea. Doar ca am pierdut alea 300. Renunt la ceva care e limitat si primesc ceva nelimitat la un pret mai mic. Tare nu? Oricum eu nu vorbesc asa mult pe Digi , dar oricum e interesant ce politica duc ei. Tare a fost ca nu a interesat-o de ce modific contractul, nu m-a intrebat daca nu vreau internet mobil. Sa tot ai oameni din astia care nu-si bat capul cu promovarea serviciilor. Trai neneaca!
De ce crezi tu ca ei pierd la afacerea asta ?!... Tu le platesti mai putin, e drept, dar si ei au costuri mai mici. Daca aduni costurile lor pentru minutele pe care ti le ofereau (tu zici doar de cele fixe, dar am o vaga banuiala ca la acel abonament aveai si 20-30 de minute in retelele mobile, altele decat Digi-Mobil), ai sa vezi ca ei cheltuiau pentru acele minute mai mult decat cei 11 lei, diferenta intre vechiul abonament si cel actual...

Edited by dacis2, 11 February 2010 - 10:28.


#35
danielarvy1

danielarvy1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 29.01.2010

Vizualizare mesajdacis2, pe 11th February 2010, 10:27, a scris:

De ce crezi tu ca ei pierd la afacerea asta ?!... Tu le platesti mai putin, e drept, dar si ei au costuri mai mici. Daca aduni costurile lor pentru minutele pe care ti le ofereau (tu zici doar de cele fixe, dar am o vaga banuiala ca la acel abonament aveai si 20-30 de minute in retelele mobile, altele decat Digi-Mobil), ai sa vezi ca ei cheltuiau pentru acele minute mai mult decat cei 11 lei, diferenta intre vechiul abonament si cel actual...

cum sa cheltui pentru 30 de minute in alte retele mobile 11 lei?  :confuzzled:

#36
Cordial

Cordial

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 24.05.2003
Raspuns la http://forum.softped...t...t&p=7740064

Driverele ptr Win7 x74 ptr stick-ul alb tip Tehsino de 7.2M sunt bune.
In device manager sunt recunoscute si se instaleaza 3 chestii, pe la "Modems" si "Ports".
In schimb interfata tip Digi Net connect tot nu se poate instala. Si sa folosesti dial-up ca si mod de conectare este insuficient, nu vezi ce trafic faci, nu vezi daca esti pe UMTS sau HSDPA etc.
Pentru interfata de conectare am gasit un workaround: am folosit softul ZTE Join Air (inclusiv grafice de trafic, nivel de semnal etc).
Banuiesc deci ca stickul Tehsino este cumva produs tot de ZTE, dar nu am gasit nimic pe net si banuiesc ca seamana cu M110.
Daca este nevoie o sa pun un link catre un mic ISO de 23Megi, cu softul Join Air (Win-Lin-Mac). Bafta!
PS Viteza variaza mult fctie de celula, in unele zone de-abia urca peste 0.5M la DL in altele am trecut putin de 1M....Valoarea pingului ptr mi se pare ciudat de mare, peste 150-200ms, o sa testez sa vad si jitterul.
Bafta tuturor si sa avem rabdare sa-si imbunatateasca echipamentele.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate