Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47

Lenovo - Google Meet microfon - ...
 Plata montare mobila Ikea

Incarcator laptop 19 V

Probleme mufa incarcare HP Pavilion

Sfaturi achiziție pentru inc...
 Inocuitor dioda redresoare smd ha...

Problema cu tuia, se usuca

2 invertoare la acelasi banc de b...

Stocare ieftina si consistenta pe...
 Cu masina spre Portugalia

Acoperis mansarda - am nevoie de ...

Bmw seria 3 zgomot in sarcina

Samsung S21 FE - nou cu poze in el
 

Instant Messaging pe telefoanele mobile (CHAT)

- - - - -
  • Please log in to reply
160 replies to this topic

#73
djcosmin

djcosmin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 22.08.2005
:angry:  si eu am incercat, si nu stiu ce sa pun la apn: wap sau internet? cine ma poate ajuta? restu setariilor cred ca le-am facut bine...apropo am motorola c385 si... nu merge :(

#74
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004
exista psibilitatea ca acest site sa aiba probleme cu id-urile ce contin underline xx_xxx ca ma incercat sa inregistrez un user de forma asta si nu l-a recunoscut, deci ar putea sa nu se conecteze la yahoo cu id-uri de aceasta forma?
are cineva inregistrat astfel de id-uri?

#75
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004

View Postdjcosmin, on Oct 20 2005, 16:57, said:

:angry:  si eu am incercat, si nu stiu ce sa pun la apn: wap sau internet? cine ma poate ajuta? restu setariilor cred ca le-am facut bine...apropo am motorola c385 si... nu merge :(
Daca ai Wap Unlimited .. mai bine APN wap .. :naughty:  altfel .. nu conteaza ..

View Postvad, on Oct 20 2005, 18:14, said:

exista psibilitatea ca acest site sa aiba probleme cu id-urile ce contin underline xx_xxx ca ma incercat sa inregistrez un user de forma asta si nu l-a recunoscut, deci ar putea sa nu se conecteze la yahoo cu id-uri de aceasta forma?
are cineva inregistrat astfel de id-uri?
Intr-adevar .. nu poti sa-ti faci cont pe yamigo de forma asta ..dar asta nu are nici o legatura cu contul de yahoo ..  si o sa mearga fara probleme  -_-

Edited by FreeMan_FX, 20 October 2005 - 17:24.


#76
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004

View PostFreeMan_FX, on Oct 20 2005, 18:23, said:

Daca ai Wap Unlimited .. mai bine APN wap .. :naughty:  altfel .. nu conteaza ..

Intr-adevar .. nu poti sa-ti faci cont pe yamigo de forma asta ..dar asta nu are nici o legatura cu contul de yahoo ..  si o sa mearga fara probleme  -_-
da dar atunci care sa fie problema de nu ma conecteaz si nu ma arata on-line pe messenger?
insa ma arata onlne pe yamigo si pot vb doar cu utilizatori de aici de pe amigo!

#77
stratificat

stratificat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 19.04.2005

View PostFreeMan_FX, on Oct 20 2005, 18:23, said:

Daca ai Wap Unlimited .. mai bine APN wap .. :naughty:  altfel .. nu conteaza ..

apn pe care il folosesti este apn cerut de Yahoo ... si nu prea merge prin apn wap ... deoarece nu mai poti sa ii pui prxy prin care sa iasa ... ca la browsing ...
eu am w800 si merge prin apn internet brici ... fara nici o problema ...


ca sa renunti la cnn ... trebuie sa ii trimiti un mesaj ... dar nu mai stiu care ... si imi e lene sa intru acum pe mess ...
stiu ca poti sa trimiti orice ... si primeti un reply in care iti spune care sunt comenzile acceptate :)

Mie imi place la yamigo .. clientul cu vreamea ... ca ii trimit un mesaj cu numele localitatii in romaneste imi trimite cate grade sunt ... info de la aeroport ... unde de obicei este mai racoare ca este in afara localitatii :)

super fain :)

#78
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004
Nu are treaba APN-ul .. plus de asta poti sa folosesti si proxy daca vrei .. se conecteaza printr-un profil de internet ..nu prin contu de date.
Nu apari online pe yahoo din cauza contului de yahoo ..ai prea multe contacte si/sau grupuri ..eu mi-am facut un cont nou ..in care am un singur grup ...merge fara probleme  :peacefingers:

#79
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004

View PostFreeMan_FX, on Oct 20 2005, 20:03, said:

Nu apari online pe yahoo din cauza contului de yahoo ..ai prea multe contacte si/sau grupuri ..eu mi-am facut un cont nou ..in care am un singur grup ...merge fara probleme  :peacefingers:
da inseamna ca sunt eu mai ghinionist, mai am un cont dar tot de forma ro_xxx si acolo am doar 3 contacte si un singur grup si acolo patesc tot la fel, o sa mai incerc...poate va merge ca e super structurat!

#80
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004
gata am gasit problema dupa ce selectezi optiunea de a actualiza lista, trebuie sa te loghezi la yamigo de pe telefon fara a da log off de pe site, lista se actualizeaza  intr-o ordine ce inca nu am inteles-o, insa apar on-lie pt o fractiune de secunda dupa care iar off-line, .... trebuies sa mai caut sa vad ce si cum!

#81
D.Adrian

D.Adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 09.11.2004
Fratilor, am un Nokia 3650 si am folosit Agile Messenger. Totul a mers ok dar doar 7 zile pentru ca mi-a expirat Agile. Apoi am incercat sa ma conectez pe wap.yahoo.com si .. nu imi merge ..
Adica imi apare, meniul, ma loghez, aleg Messenger si .. nimic ! Pagina goala ... Am incercat asta si de pe pc folosind opera (pentru wap) dar .. acelasi rezultat. Este o problema generala temporara ?
In cazul in care raspunsul este negativ, cum ma pot loga pe messenger prin wap ?
Thanks !

Edited by D.Adrian, 24 October 2005 - 01:04.


#82
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015

View PostFreeMan_FX, on Oct 20 2005, 20:03, said:

...
Nu apari online pe yahoo din cauza contului de yahoo ..ai prea multe contacte si/sau grupuri ..eu mi-am facut un cont nou ..in care am un singur grup ...merge fara probleme  :peacefingers:

am si eu 2 conturi pe yahoo, unu cu vreo 80 de contacte, 4 grupuri parca, si unu cu 2 contacte si un grup
si imi merge doar contu ala care nu il folosesc, cu 2 contacte

nu stie cineva cate contacte suporta w800i? sa mai sterg din ele daca e nevoie, ca nu le folosesc chiar toate

si inca ceva, sunt pe orange, si imi merge im-ul doar pe apn wap, pe internet nu,
cam ciudata faza, ca mai am un program pt ssh care merge doar pe internet

#83
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004
jucaria a picat, site-ul!

#84
madman15

madman15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 11.10.2005
Da...e mort de pe 28 Octombrie,de pe la pranz.Site-ul Yamigo merge,nu merge in schimb pagina cu "online users stats".Deci e picat serverul.Eu intre timp mi-am schimbat parolele de yahoo si icq...va recomand si voua asta,macar pentru o vreme.Poate isi revine...cine stie?

#85
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004
mai stie cineva o pagina un site ce sa ofere un astfel de serviciu?
TOT GRATIS normal?

#86
madman15

madman15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 11.10.2005
Ar fi Jabber,dar ca JavaApp,nu ca si client integrat.Nu stiu daca e minimizabil,deci tel ar fi inutilizabil cat timp ruleaza.In plus,setarile pt Jabber sunt stufoase rau,era mai intuitiv Yamigo.Da-i un google si convinge-te.

#87
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004
Tot un site care ofera gratuit serviciu IMPS ar fi si acesta: http://www.smartvas.com/ ..prin care va puteti conecta si la MSN  ^_^

#88
madman15

madman15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 11.10.2005
Vrei sa spui ca te poti conecta cu smartvas-ul NUMAI la MSN...Multi cred ca prefera Yahoo sau ICQ,astea nefiind acoperite de smartvas.(off-topic:freemane,mai raspunde si tu pe yahoo cand te cauta omu'...;-))

#89
StreetRacerGS

StreetRacerGS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 195
  • Înscris: 28.07.2005
Care este consumul de kb la chat-ul asta? :D ca sunt curios inainte sa iau si sa imi umplu facutra... ca da tata cu messengeru` dupa mine

#90
madman15

madman15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 11.10.2005
Te referi la forum sau la IMPS?Empiric,poti sa-ti resetezi contorul de gprs dimineata si sa-l verifici seara(sau a doua zi dimineata-daca mai ai mailbox-ul sau IM-ul pornit noaptea).Apoi inmultesti cu 30(astea-s zilele lunii,daca te intrebai cumva),apoi transformi din kb in kB si iacata raspunsul...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate