Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Instant Messaging pe telefoanele mobile (CHAT)

- - - - -
  • Please log in to reply
160 replies to this topic

#55
joe4joe

joe4joe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 01.06.2005

mars0212, on Aug 21 2005, 14:15, said:

Am un Motorola V525, din cate imi dau eu seama nu are imps, asa ca as avea nevoie de n program Java, am gasit unul care merge pt msn messenger dar pt yahoo nu reusesc sa gasesc nici unul, vreo idee, vreo sugestie.

Problema la mine este ca versiunea classica de la yahoo merge ca naiba, in sensul ca deseori nu pot sa citesc mesajele, sa vad listele de contacte, etc deorece imi da eroare "File type not recognised", desi uneori, cam rar, merge cum trebuie.

Prin versiune clasica vreau sa zic versiunea html pt mobile

<{POST_SNAPBACK}>

exista cmessenger..da tre sa-ti faci cont pe un anume site
pentru detalii mail at [email protected] sau pe mess gherea

#56
Valentine

Valentine

    Un Mosotti mai serios.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,279
  • Înscris: 30.11.2003

RoVal1972, on Aug 25 2005, 09:48, said:

Maestre, m-am chiunit azi noapte si nu mi-a iesit ce zici tu...  D'aia intreb daca e ceva special la SPV, adica Smartphone, pentru cine nu stie ce e SPV.

<{POST_SNAPBACK}>

Ahem Smartphone nu e numai SPV-ul tau. Iar in caz ca nu ai observat setarile astea sunt pentru IMPS in general. Tu rulezi Windows Mobile, si deci sunt absolut sigur ca exista clienti pentru Yahoo pe net, numai ca trebuie sa ii cauti.

#57
ThePowerUser

ThePowerUser

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.05.2005
Salut .. am si eu o rugaminte ..cine a reusit sa faca sa mearga yamigo pe k500i ..sa-mi spuna si mie setarile pentru conexiune .. sau daca vrea cineva ..sa-mi spuna cum sa configurez telefonul ca sa fie full connected :P ..java,internet,wap ..tot ce tine de conexiune :D .. mentionez ca sunt pe orange .. ( pls nu ma trimiteti la setari automate ..ca nu vin cum trebuie :confuzzled:  )  ^_^

#58
Glue

Glue

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 29.09.2003
Chiar nu a reusit nimeni sa faca Yamigo sa mearga pe un K500i?

#59
sekasewu

sekasewu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 18.05.2004
Foloseste cineva yamigo pe 6230 ? Imi da eroare connection failed imediat cum apas login in IMPS. Am setat tot ce trebuie, am incercat cu apn "wap" si "internet" (Orange) si tot nu merge. Astept sugestii. Multumesc

#60
damidumaro

damidumaro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 29.08.2005
agile messenger merge foarte bine pe nokia 6680 (probabil si pe alte modele) cu mobile internet de la Connex.

#61
filip

filip

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 27.01.2004
mie imi merge pe 6630 doar dak dezactivez Dual Mode si setez GSM la network. De ce oare?

#62
ThePowerUser

ThePowerUser

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 08.05.2005

filip, on Sep 12 2005, 23:12, said:

mie imi merge pe 6630 doar dak dezactivez Dual Mode si setez GSM la network. De ce oare?

<{POST_SNAPBACK}>

Adica nu vrea prin GPRS ?  :confuzzled: ..pana la urma a reusit cineva sa-l faca sa mearga pe K500i ? .. si daca da ..sa ne spuna si noua cum trebuie setat  :worthy:

#63
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004
Am reusit sa ma conectez pe yamigo de pe un K500i ..era gresita adresa la server - http://yamigo.com/wv/control ..gresisem o litera  :rolleyes: .
Ok ..acu nu reusesc sa-mi adaug contacte  :confuzzled: ... si ar mai fi in continuare problema ca nu apar online pentru cei de pe yahoo <_<.

#64
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004

FreeMan_FX, on Sep 16 2005, 10:07, said:

Am reusit sa ma conectez pe yamigo de pe un K500i ..era gresita adresa la server - http://yamigo.com/wv/control ..gresisem o litera  :rolleyes: .
Ok ..acu nu reusesc sa-mi adaug contacte  :confuzzled: ... si ar mai fi in continuare problema ca nu apar online pentru cei de pe yahoo <_<.

<{POST_SNAPBACK}>


Am reusit sa-mi adaug contactele ..  online apar ..dar cu alt cont de yahoo .. nu stiu exact care-i cauza ..banuiesc ca sunt probleme pentru conturile cu multe id-uri ..si multe grupuri  :puke: ..

#65
adriano_r

adriano_r

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 23.09.2005
Sal all.

Fratilor io m-am chinuit vro sapt sa fac IM-ul de pe E398 meu sa mearga dar degeaba :(( Asa k am intrat frumusel pe Wap pe www.yahoo.com, cu id-ul meu si gata......in 2 sec eram online (la status IM mobile). Acuma e o mica problema cu id-urile k imi arata numai 12 (nush de ce) iar eu am mult mai multe.
Acuma sa vedem cat o sa imi vina factura  :confuzzled: Astia de la Connex se lauda ca 1MB e cam 4$.......sa vedem acuma.
Ma gasiti pe yahoo la: rt_razvan

#66
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004

adriano_r, on Sep 23 2005, 12:54, said:

Sal all.

Fratilor io m-am chinuit vro sapt sa fac IM-ul de pe E398 meu sa mearga dar degeaba :(( Asa k am intrat frumusel pe Wap pe www.yahoo.com, cu id-ul meu si gata......in 2 sec eram online (la status IM mobile). Acuma e o mica problema cu id-urile k imi arata numai 12 (nush de ce) iar eu am mult mai multe.
Acuma sa vedem cat o sa imi vina factura  :confuzzled: Astia de la Connex se lauda ca 1MB e cam 4$.......sa vedem acuma.
Ma gasiti pe yahoo la: rt_razvan

<{POST_SNAPBACK}>

Decat deloc ..e bun si asa ^_^ ... doar ca e mult mai greu .. trebuie sa umbli prin meniurile alea tampite ,sa-ti verifici mesajele .. e mult mai greu .. si mie cel putin pe orange .. imi da erori .. pierd mesaje ..  :cursing:
Mai degraba cauti o aplicatie Java ..decat sa intri pe wap :death:
In legatura cu id-urile .. aia 12 sunt probabil doar ce-i online  :lol:

#67
ionutvd

ionutvd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 14.07.2005
Unde introduc setarile pt IM la nokia 6230i? Daca incerc in meniul programului de im imi spune "No settings found. Contact your service provider" si nu pot sa dau decat ok si sa ies.

#68
manea_razvanro

manea_razvanro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,264
  • Înscris: 26.03.2005
EU am un K508 si merge perfect. Lista a trebuit sa o bag eu iar pe telefon , dar trimit mesaje , primesc , apar online..merge ok  :)

#69
adioperator

adioperator

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 501
  • Înscris: 17.05.2005
Foloseste cineva Yamigo pe SPV C500, daca da cum merge, se merita?  :worthy:

#70
ionutvd

ionutvd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 14.07.2005
Am reusit sa fac setarile si nu merge  :cursing:
1. Nokia 6230i
2. soft 3.50
3. program de IMPS integrat
4. orange
5. wap gprs
6. Sending failed
7. Dupa conectare, cand trimit un mesaj
8. Nu a mers niciodata
9. Setarile de wap sunt facute corect, browsing-ul merge

#71
EviLiNsiDe666

EviLiNsiDe666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.10.2005
:P e tare kestia asta ku messengerul eu am un se k700i si merge de minune mess 10x pt cine a deschis rubrik asta  :rolleyes:

#72
vad

vad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,722
  • Înscris: 25.12.2004
nici la mine nu vrea sa descarce lista si nici sa ma arate on-line, am un k508i, cum fac sa nu mai primesc informatii, cum ar fi de la cnn?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate