Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Instant Messaging pe telefoanele mobile (CHAT)

- - - - -
  • Please log in to reply
160 replies to this topic

#91
Pana

Pana

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 25.10.2005
Nu merge pe E398 :( :( :( Are cineva vreo idee de ce nu merge ? Am vazut ca sunt mai multi care se plang.

#92
Andrei Andrei

Andrei Andrei

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 298
  • Înscris: 24.11.2005
Posed abonament la connex si nokia 6230i. Din cite am inteles de la *222, este ca traficul pe intrnet de pe mobil se taxeaza cu 4 centi/10Kb.
Este mai avantajos la Orange?
Poate sa-mi spuna cineva care a stat cateva zile pe yahoo messanger de pe mobil cam cit trafic a facut si cu cat a fost taxat?

#93
djadi21

djadi21

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,514
  • Înscris: 03.08.2004
Este cu mult mai avantajos Orange, la Connex e 4 $/mb , la Orange este 1,2 $/mb . La Connex este extraoptiunea 3G cu 3 $ pe luna si include 10 mb apoi platesti 30 de centi pe mb, la Orange este wap unlimited cu 4 $ pe luna si ai trafic nelimitat.

#94
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

View Postvad, on Oct 21 2005, 00:46, said:

...insa apar on-lie pt o fractiune de secunda dupa care iar off-line, .... trebuies sa mai caut sa vad ce si cum!

a descoperit cineva care e problema? :(

cateodata merge, dar de cele mai multe ori apar online si pe loc offline
nu am reusit sa-mi dau seama in functie de ce, sau poate fi random?

#95
Arpi

Arpi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 23.06.2003

View PostMembruAnonim, on Nov 30 2005, 17:21, said:

a descoperit cineva care e problema? :(

cateodata merge, dar de cele mai multe ori apar online si pe loc offline
nu am reusit sa-mi dau seama in functie de ce, sau poate fi random?

Aceeasi problema o am si eu!

In lista Yamigo apar on-line dar pe YM nu! :(

Stie cineva solutie la asa ceva?

Telefonul este SE Z800i si folosesc messengerul integrat!

De ce nu ne putem conectat direct la yahoo?

#96
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004

View Postmadman15, on Nov 2 2005, 09:25, said:

Vrei sa spui ca te poti conecta cu smartvas-ul NUMAI la MSN...Multi cred ca prefera Yahoo sau ICQ,astea nefiind acoperite de smartvas.(off-topic:freemane,mai raspunde si tu pe yahoo cand te cauta omu'...;-))
Dupa cum zice si numele topicului Instant Messaging pe telefoanele mobile ..si majoritatea s-a vorbit despre IMPS .. e exact ce trebuie .. adica serviciul asta ..dar mai ofera pe langa si legatura la MSN  ^_^ .
Una peste alta .. mai merge Yamigo  :coolspeak:

Quote

..insa apar on-lie pt o fractiune de secunda dupa care iar off-line, .... trebuies sa mai caut sa vad ce si cum!


a descoperit cineva care e problema? sad.gif

cateodata merge, dar de cele mai multe ori apar online si pe loc offline
nu am reusit sa-mi dau seama in functie de ce, sau poate fi random?

Problema e de la contul de Yahoo .. are prea multe contacte si/sau grupuri ...eu folosesc un cont separat .. cu un singur grup ..si cand merge merge ..dar nu-mi face chestii de genu online/offline ( care inseamna ca nu s-a logat cu succes)

#97
Arpi

Arpi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,950
  • Înscris: 23.06.2003

View PostFreeMan_FX, on Dec 10 2005, 09:56, said:

Problema e de la contul de Yahoo .. are prea multe contacte si/sau grupuri ...eu folosesc un cont separat .. cu un singur grup ..si cand merge merge ..dar nu-mi face chestii de genu online/offline ( care inseamna ca nu s-a logat cu succes)


Da! si eu am multe contacte si 2 grupuri! si nu merge! nu se conecteaza la Yahoo dar Yamigo este conectat! Am incercat cu alt cont si merge perfect dar am un singur contact acolo!

Clar e de la prea multe contacte sau prea multe grupuri!

Stie cineva care e limita superioara la numaru de contacte sau la numarul de grupuri pentru a functiona?

Cum altfel ne putem conecta la Yahoo fara Yamigo si fara wap.yahoo.com?

#98
FreeMan_FX

FreeMan_FX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 11.09.2004

View PostArpi, on Dec 10 2005, 11:23, said:

Da! si eu am multe contacte si 2 grupuri! si nu merge! nu se conecteaza la Yahoo dar Yamigo este conectat! Am incercat cu alt cont si merge perfect dar am un singur contact acolo!

Clar e de la prea multe contacte sau prea multe grupuri!

Stie cineva care e limita superioara la numaru de contacte sau la numarul de grupuri pentru a functiona?

Cum altfel ne putem conecta la Yahoo fara Yamigo si fara wap.yahoo.com?

Eu cred ca problema e de la grupuri .. daca ai 1 singur n-ai probleme ..in ceea ce priveste nr de contacte .. pana la 30 nu cred ca sunt probleme ..dar nici n-am incercat.

Ar mai fi o chestie care nu stiu daca se ia in considerare ..si aceea ca daca influenteaza in vreun fel daca ai contactul doar in lista telefonului ...sau daca il ai si pe contul de Yahoo.

#99
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
problema sta in felul urmator
(parerea si concluzia mea)

yamigo este un serviciu oferit gratuit deci nu pot sa-l critic..., bine ca merge si cat merge  :D

dar totusi, problema este din serverul yamigo, probabil este prea solicitat, or something
noaptea merge aproape tot timpul,
ziua mai greu se conecteaza, insa dupa vreo 20 de incercari cu aceleasi setari merge
deci nu conteaza strict numarul de contacte/grupuri

probabil ca serverul trebuie sa aloce mai multe resurse pt un cont de yahoo cu 100 de contacte decat pt cont cu  1,
deci sunt sanse mai mari sa te conectezi cu un cont de yahoo "mic"

#100
Diablo666

Diablo666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.12.2005
1. Nokia 6230
2. V 03.14
3. IMPS integrat la Messages>>Chat
4. Orange
5. Wap gprs
6. nici un mesaj de eroare ca nici macar nu pot sa fac setarile
7. idem
8. niciodata
9. Setarile pt wap ( adica cele de la Services ) sunt bune, pot sa navighez pe wap fara probleme, dar setarile de la chat (Messages>>Chat) nu le pot face ( precizez ca nu corespund cu cele de la wap, services). Am trimis de pe situl Orange toate setarile si au aparut la chat setarile "Orange Internet CSD" la care nu pot schimba decat 'user id' si 'password'. Am fost la Orange Shop, le-am zis ca vreau setari pt clientul de chat de pe telefon, le-am explicat, au zis ca n-au mai auzit de asha ceva, au sunat la Bucuresti si cica au avut ceva Orange chat da nu mai fac alte inregistrari ca serveru e plin sau asha ceva ( motive ) si ca n-au setari pt asha ceva...
Daca stie careva cum reusesc sa imi fac setarile la telefon il rog sa ma ajute...daca nu macar sa-mi recomandati o aplicatie java care sa fie mai buna decat wap.yahoo.com ( telefonul este nokia 6230 si suporta aplicatii java seria 40 ) si daca stiti o aplicatie pentru browsing mai buna decat Opera Mini...
Multumesc anticipat

#101
Andrei™

Andrei™

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 13.02.2005
nu stiu daca ma incadrez la topic...dar daca stie cineva de ce nu mai merg site-urile wap pt yahoo de pe orange...de exemplu wap.oa.yahoo.com , mobile.yahoo.com

#102
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

View PostAndrei™, on Dec 17 2005, 13:53, said:

nu stiu daca ma incadrez la topic...dar daca stie cineva de ce nu mai merg site-urile wap pt yahoo de pe orange...de exemplu wap.oa.yahoo.com , mobile.yahoo.com
mie imi merg
sau cel putin mergeau ultima data cand am incercat
am wap unlimited

#103
Andrei™

Andrei™

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 13.02.2005
pai si eu ...incearca acuma sigur nu iti merg...

#104
djadi21

djadi21

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,514
  • Înscris: 03.08.2004

View PostAndrei™, on Dec 17 2005, 15:53, said:

nu stiu daca ma incadrez la topic...dar daca stie cineva de ce nu mai merg site-urile wap pt yahoo de pe orange...de exemplu wap.oa.yahoo.com , mobile.yahoo.com


Nu merg pentru ca Orange a schimbat server-ul si ip-ul, momentan noul ip nefiind asociat vreunui host, iar pentru a accesa wap.yahoo.com trebuie sa ai cuvantul wap in host-ul asociat ip-ului.

#105
Andrei™

Andrei™

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 13.02.2005
deci nu putem decat sa asteptam?

#106
diud

diud

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 17.11.2004

View Postpapanas, on Dec 28 2005, 00:38, said:

pentru cei care au telefoane symbian....de ce va chinuiti cu yamigo?exist agile messenger si shape im+.
am eu si merge perfect.

da, merge excelent, doar ca e versiune trial la agile messenger de 7 zile.si apoi???
ai si alte "solutii"?
sau nu stiu eu de unde sa il iau....

#107
kraMMer

kraMMer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 23.04.2005
am un nokia 6600, deci symbian, wap unlimited de la orange si nu pot sa ma conectez nici pe wap.yahoo.com, nici prin agile messenger... nu stiu de ce... setarile sunt bune, pe alte adrese nu am probleme, are careva vreo solutie? multumesc!

#108
rrrazvan

rrrazvan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 153
  • Înscris: 06.01.2004

View Postdiud, on Dec 28 2005, 02:36, said:

da, merge excelent, doar ca e versiune trial la agile messenger de 7 zile.si apoi???
ai si alte "solutii"?
sau nu stiu eu de unde sa il iau....

Pe site la agile scrie ca merge 7 zile. Eu de acolo l-am downloadat si imi merge perfect.Chestia e ca desi ei zic ca softul va merge doar 7 zile, el merge oricat vrei tu.. Nu-mi explic cum se face , dar nu expira. Nu am folosit vreun crack sau ceva, si nici nu am avut inainte o versiune crackuita.. Poate parea ciudat ,  dar la mine asa merge. Ce am constat ciudat , e faptul ca uneori se blocheaza , si nu mai am ce sa-i fac.Trebuie sa reinstalez softul. De accea imi tin kitul  de la agile pe cardul de memorie. Dar asta se intampla destul de rar, in nici un caz la un interval de o saptamana.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate