Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
PESTE, moduri de preparare
Last Updated: Nov 21 2008 17:58, Started by
IP-XCENTRIC
, May 18 2005 21:25
·
0
#1
Posted 18 May 2005 - 21:25
imi place mult carnea de ton,dar m-am cam saturat de conserve.....alte moduri de a prepara tonul mai stiti>?multumesc anticipat
ma intereseaza in special o reteta care sa modifice gustul tonului din conserva Edited by IP-XENTRIC, 18 May 2005 - 21:34. |
#2
Posted 18 May 2005 - 22:13
Hai sa-ti zic cum fac eu :
1) O conserva , o ceapa taiata marunt , un ou fiert, o lingurita de margarina, un varf de lingurita de sare, putin piper. Toate astea le pui in blender/mixer . Si iese o pasta super buna ... o ungi pe paine (te descurci tu , cum s-o mananci). 2) O conserva de ton, una de porumb dulce, o ceapa imensa taiata solzisori si prajita bine. Amesteci astea, si pui sare, piper, mirodenii dupa gust. 3) Un avocado copt (sa fie moale si miezul galben), o conserva de ton, un ou fiert, ceapa taiat marunt, mirodenii dupa gust -> in blender (btw: poti exclude tonul din reteta asta, si manca doar avocado cu ou fiert si ceapa) Edited by Ana_Karr, 18 May 2005 - 22:15. |
#4
Posted 19 May 2005 - 08:57
Ana, combinatiile tale sunt la fix
mai adaug si eu una: ton + salata + boabe de fasole fiarta (conserva) + ceapa rondele + putin ulei de masline + otet + piper |
#5
Posted 19 May 2005 - 09:40
Eu il fac si la cuptor in 3 feluri:
- intregi, umpluti cu ceapa, rosii, etc; - plachie (felii mai maricele cu cartofi, ceapa, etc); - in folie de aluminiu, la fel, umplutui cu diverse. Am uitat! Cu atentie, merge si prajit la gratar (caldura mica) sau pe o plita, ceva. Edited by Africanul, 19 May 2005 - 09:41. |
#6
Posted 21 May 2005 - 01:11
Reteta originara din Spania, nu stiu exact.. niste paste colorate diferit(cu morcovi, verdeata etc),cascaval ras si tonul se amesteca si apoi se pun la cuptor. Adaugati mirodeniile de cuvinte. Eu stiu doar ingredientele de baza. Oricum a iesit super bun!
|
#7
Posted 21 May 2005 - 01:19
Vaaaai, sa va fie rushine, m-atzi omorat....salivez
Mai stitzi retzete, ca le scot si eu la imprimanta.... |
#8
Posted 21 May 2005 - 01:22
eu il fac salata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie stoarsa, maioneza, rosii, ardei iute taiat rondele, oregano, sare si piper.
Edited by zahei, 21 May 2005 - 01:23. |
#9
Posted 21 May 2005 - 01:24
eu l-am facut cu maioneza cu tarhon si patrunjel, plus multa lamaie...frecat in blender...e belea, dar retzetele voastre suna mai bine!
|
#10
Posted 21 May 2005 - 11:32
max003, on May 21 2005, 01:11, said: Reteta originara din Spania, nu stiu exact.. niste paste colorate diferit(cu morcovi, verdeata etc),cascaval ras si tonul se amesteca si apoi se pun la cuptor. Adaugati mirodeniile de cuvinte. Eu stiu doar ingredientele de baza. Oricum a iesit super bun! |
|
#11
Posted 21 May 2005 - 11:35
zahei, on May 21 2005, 01:22, said: eu il fac salata cu: salata verde, porumb, ceapa, lamaie stoarsa, maioneza, rosii, ardei iute taiat rondele, oregano, sare si piper. |
#12
Posted 21 May 2005 - 12:29
Ana_Karr, on May 21 2005, 11:32, said: Hmmmm ... daca reteta e tot din amintiri, dar suna bine, zic sa continuam improvizarea (poate o stricam) , si la final sa trantim un sos Uncle`s Ben . Aaaaa? Ma gandeam ca merge la paste, legume ... nu stiu cum se loveste cu tonul, dar daca nu e putin zemos ... Chestie de gust :D. |
#13
Posted 25 May 2005 - 10:16
Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate ..
|
#14
Posted 28 May 2005 - 04:07
tulpina de telina se taie marunt si se amesteca cu ton si maioneza
se unge pe paine |
#15
Posted 28 May 2005 - 11:37
Iubita, on May 25 2005, 10:16, said: Eu il fac asa : o punga de porumb ( fierb inainte porumbul ) o ceapa mare, doua conserve de ton, un morcov mare ras pe razatoarea mica, 5 oua, sare, piper si maioneza cu putina smantana. Mananci pana mori !! In special a doua zi este mai buna, ca se combina aromele...intra ceapa aia in toate .. Mai ramane pana a doua zi ? |
|
#17
Posted 29 May 2005 - 18:45
fara ceapa nu e salata. iar eu nu stiu sa-l prepar altfel.
Edited by zahei, 29 May 2005 - 18:46. |
#18
Posted 29 May 2005 - 19:37
cred ca voi lasa la o parte ceapa si voi folosi celelalte ingrediente.....tks :peacefingers:
Edited by IP-XENTRIC, 29 May 2005 - 19:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users