Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
#1441
Posted 06 October 2014 - 21:27
Balamache, on 06 octombrie 2014 - 20:20, said: On topic: Iti zic eu ce inseamna tupeu in restaurant. Cand iti aduce niste snackuri/ministartere pe masa fara sa le ceri, lasandu-ti impresia ca ar fi din partea casei, le gusti iar apoi te trezesti cu ele pe nota de plata. Mi s-a intamplat la restaurantul unguresc Duna de pe langa Foisorul de foc. Blue_Ivy, on 06 octombrie 2014 - 20:57, said: Cand e gratis, te anunta chelnerul ca e din partea casei imediat cum le pune. Nu merita sa fii simtit cu nesimtitii. Daca nota de plata e umflata, o dezumflii. Nu e greu. |
#1442
Posted 06 October 2014 - 21:45
balauru69, on 06 octombrie 2014 - 21:18, said:
Apropo de chestii din partea casei, o treaba ciudata. Bucuresti, la restaurantul mexican El Torito, unde se mananca foarte bine dealtfel. Poti sa comanzi tu si 10 beri (valoare 85 lei), nu primesti nimic din partea casei. In schimb, daca iei ceva de mancare (valoare 37 lei), primesti din partea casei niste chipsuri si un salsa. E o chestie pe care eu n-am reusit sa o inteleg, si am patit-o de fiecare data cand a fost acolo, adica de vreo 15 ori. Asa sunt instruiti chelnerii sa faca si ei sunt roboti fara autoritate. Daca te-ar servi un manager probabil ti-ar da ceva si la 10 beri comandate. Sau nu. Depinde de restaurant. La cele foarte aglomerate nu primesti nimic nici la consumatie de 500 lei. richelieu, on 06 octombrie 2014 - 21:27, said:
Nu neaparat. La mine nu te anunta nimeni ca-s gratis maslinele si covrigeii. Doar daca intrebi Banuiesc ca nu ai portie de masline sau portie de covrigei in meniu nu? Chestii de genu asta se cam subintelege ca sunt gratis intr-un restaurant. |
#1443
Posted 06 October 2014 - 21:52
balauru69, on 06 octombrie 2014 - 21:18, said:
Apropo de chestii din partea casei, o treaba ciudata. Bucuresti, la restaurantul mexican El Torito, unde se mananca foarte bine dealtfel. Poti sa comanzi tu si 10 beri (valoare 85 lei), nu primesti nimic din partea casei. In schimb, daca iei ceva de mancare (valoare 37 lei), primesti din partea casei niste chipsuri si un salsa. E o chestie pe care eu n-am reusit sa o inteleg, si am patit-o de fiecare data cand a fost acolo, adica de vreo 15 ori. Dar sa intrebi odata din alea 15? Dar e chiar ciudat pentru ca daca ai comandat mancare de ce sa primesti suplimentar TOT mancare? Chipsurile alea merg ca focul la bere, si mai si comanzi in plus ca deh... richelieu, on 06 octombrie 2014 - 21:27, said:
Nu neaparat. La mine nu te anunta nimeni ca-s gratis maslinele si covrigeii. Doar daca intrebi Pai fac economie ca daca nu le consuma primul, le dau la al doilea Daca ar spune ca-s gratis ar disparea imediat. Mai ales maslinele. De care sunt? |
#1444
Posted 06 October 2014 - 21:58
Blue_Ivy, on 06 octombrie 2014 - 21:45, said: Asa sunt instruiti chelnerii sa faca si ei sunt roboti fara autoritate. Daca te-ar servi un manager probabil ti-ar da ceva si la 10 beri comandate. Sau nu. Invers, chelnerul ti-ar da gratis cat mai multe, ca sa fii multumit si sa-i lasi bacsis mai mare. Ti-ar pune si gramaj dublu la mancare, ca nu da de la el. |
#1445
Posted 06 October 2014 - 22:12
Eu stiu pe cineva care ia masa mai des in Garlic (Baneasa), A primit de cateva ori desertul din partea casei.
|
#1446
Posted 06 October 2014 - 22:12
don_dannielo, on 06 octombrie 2014 - 21:58, said:
Invers, chelnerul ti-ar da gratis cat mai multe, ca sa fii multumit si sa-i lasi bacsis mai mare. Ti-ar pune si gramaj dublu la mancare, ca nu da de la el. Da bucataru da de la el? Ca el face portiile. Nu. Dar bucatarul nu vede nimic din bacsis probabil, asa ca nu`i pasa. |
#1447
Posted 06 October 2014 - 22:13
De vreo 2/3 ori. Nu e des, ca manancat de 2 ani pe acolo, dar e un gest frumos.
|
#1448
Posted 06 October 2014 - 22:52
richelieu, on 06 octombrie 2014 - 21:27, said:
La mine nu te anunta nimeni ca-s gratis maslinele si covrigeii. Sunt gratis si maslinele si covrigeii? Bine. Sa-mi pregatesti si mie 2 kg de masline si 3 kg de covrigei. Vin maine pe la ora 13 sa le ridic. Multumesc. LL13G, on 06 octombrie 2014 - 22:12, said:
Eu stiu pe cineva care ia masa mai des in Garlic (Baneasa), A primit de cateva ori desertul din partea casei. Edited by Balamache, 06 October 2014 - 22:49. |
#1449
Posted 07 October 2014 - 18:36
Balamache, on 06 octombrie 2014 - 22:52, said:
Sunt gratis si maslinele si covrigeii? Bine. Sa-mi pregatesti si mie 2 kg de masline si 3 kg de covrigei. Vin maine pe la ora 13 sa le ridic. Multumesc. pierre_de_timp, on 06 octombrie 2014 - 21:52, said: Pai fac economie ca daca nu le consuma primul, le dau la al doilea Daca ar spune ca-s gratis ar disparea imediat. Mai ales maslinele. De care sunt? |
#1450
Posted 07 October 2014 - 18:38
Balamache, on 06 octombrie 2014 - 22:52, said:
Pentru ca ii anunta chef-ul pe ospatari ca are un tort de ciocolata facut de trei zile si nu s-a vandut nicio felie. Le zice: "Dati-l si voi din partea casei, ca maine o ia la vale." LE: eu am mancat pizza acolo, era buna, pret acceptabil. Edited by LL13G, 07 October 2014 - 18:52. |
|
#1451
Posted 11 October 2014 - 23:16
M-am mai dus o data in gura lupului si n-am regretat. Midii cu sos gorgonzola, tagliata (adica muschiul ala de sub omoplat, facut exact asa cum l-am cerut (medium rare),) cu salata de rucola rosii cherry si parmezan/ pecorino si inghetata.
|
#1452
Posted 12 October 2014 - 11:51
Cum a fost sosul de gorgonzola, ca și consistenta? Am mâncat vineri seara și mi s-a părut cam gros. Și unui comesean i s-a părut la fel. Te cam umpleai pe mâini de la el și deveneau greu de manipulat scoicile. Cu alta ocazie era mai lichid. Întreb ca sa știu dacă a fost accidentala treaba vineri, sau trebuie sa vorbesc cu chef despre asta.
|
#1453
Posted 12 October 2014 - 17:17
richelieu, on 12 octombrie 2014 - 11:51, said:
Cum a fost sosul de gorgonzola, ca și consistenta? Am mâncat vineri seara și mi s-a părut cam gros. Și unui comesean i s-a părut la fel. Te cam umpleai pe mâini de la el și deveneau greu de manipulat scoicile. Cu alta ocazie era mai lichid. Întreb ca sa știu dacă a fost accidentala treaba vineri, sau trebuie sa vorbesc cu chef despre asta. Cand am mancat eu a fost OK, adica lichid. Am mancat cu mana, evident si nu am avut probleme sa ma sterg cu servetelul, desi n-ar fi o idee rea sa aduca ospatarii niste boluri cu apa. P.S. Data viitoare incerc si midiile cu sos de rosii, ca sa nu zic ca nu le-am incercat pe toate. P.P.S. Nu te umfla in penne , insa mi-au placut mai mult pastele cu cerneala de sepie si fructe de mare de la tine, decat cele pe care le-am mancat ultima oara la Jamie Italian la Londra. |
#1454
Posted 12 October 2014 - 18:11
Pai si dupa ce spui asta, cum sa nu ma umflu in Penne? )
|
#1455
Posted 12 October 2014 - 19:27
richelieu, on 12 octombrie 2014 - 18:11, said:
Pai si dupa ce spui asta, cum sa nu ma umflu in Penne? ) |
|
#1457
Posted 12 October 2014 - 20:18
De obicei te ajuti de o mana sa "extragi" continutul din midii.
|
#1458
Posted 13 October 2014 - 05:04
Aprilia, on 12 octombrie 2014 - 19:27, said: Pai, acolo mi-au adus un clondir cu apa, pe care n-am dat nici un penny, pe cand in gura lupului am dat 8 lei pe o sticluta mica mica de apa de la romanica ; si cum venisem direct dupa alergarea de dimineata, am baut vreo 3, mai bine luam bere, ca era mai multa de aceeasi bani:D ) Bokie, on 12 octombrie 2014 - 19:50, said:
Aprilia, cum adica ai mancat cu mana? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users