Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde se mananca bine, in Romania!
Last Updated: Aug 20 2023 23:15, Started by
neostar
, Feb 02 2005 00:18
·
21
#1423
Posted 26 August 2014 - 14:54
#1424
Posted 26 August 2014 - 15:53
La Taverna Marelui Paharnic din piata Domenii a mancat cineva recent? Am auzit ca au fructe de mare facute ca in Grecia.
|
#1425
Posted 26 August 2014 - 16:33
Aprilia, on 26 august 2014 - 15:53, said:
La Taverna Marelui Paharnic din piata Domenii a mancat cineva recent? Am auzit ca au fructe de mare facute ca in Grecia. Ala grecesc? Am mancat eu la pranz. Nu fructe de mare, e drept. Imi aduc aminte cu neplacere de nush ce peste care mi-a venit pane in farfurie, cu un strat gros rau de pesmet sau ce o fi fost. Iar bouyourdi-ul era ingrozitor de sarat! Cu feta luata din de cine stie pe unde, sarata si nu f cremoasa. In Grecia pun si ceva kefalotiri ras. Nimic, nimc. Basca ca am cerut sa fie picant. Nici o farama de ardei iute, nici macar uscat. Nu mi-a placut. Nu m-as risca la fructe de mare. Edited by CorinaP1, 26 August 2014 - 16:33. |
#1426
Posted 26 August 2014 - 20:07
CorinaP1, on 26 august 2014 - 16:33, said:
Ala grecesc? Am mancat eu la pranz. Nu fructe de mare, e drept. Imi aduc aminte cu neplacere de nush ce peste care mi-a venit pane in farfurie, cu un strat gros rau de pesmet sau ce o fi fost. Iar bouyourdi-ul era ingrozitor de sarat! Cu feta luata din de cine stie pe unde, sarata si nu f cremoasa. In Grecia pun si ceva kefalotiri ras. Nimic, nimc. Basca ca am cerut sa fie picant. Nici o farama de ardei iute, nici macar uscat. Nu mi-a placut. Nu m-as risca la fructe de mare. Cand am ajuns era inchis, ziceau ca deshid vineri. Evident ca pe site nu s-au deranjat sa scrie chestia asta. Edited by Aprilia, 26 August 2014 - 20:07. |
#1427
Posted 06 September 2014 - 18:54
Bocca Lupo, din nou Abonmente nu faceti?
Midiile in sos de vin, facute chiar ca la mama lor. P.S. Merci, Cardinale, ca ai semnalizat treptele! |
#1432
Posted 03 October 2014 - 19:47
|
#1434
Posted 05 October 2014 - 16:21
#1436
Posted 06 October 2014 - 13:16
Taylor_M, on 19 august 2014 - 16:42, said:
De exemplu in Romania te incarca si pentru ardeiul iute ce vine la ciorba sau daca ceri o felie de paine in plus (sa aducem si apa minerala ce izvoraste din belsug in Carpati, in discutie?); in Germania numeroase restaurante normale (nu fast-food-uri) te taxeaza separat cand mergi la toaleta. Asta nu mai are a face cucultura, ci e vorba de calitatea umana proasta si zgarcenia genetica. In alte restaurante iti aduc paine si unt, si inca unul de calitate. Scuze ca ma gasesc si eu sa dau un raspuns acum la o postare de acum aproape 2 saptamani. Da, apa minerala o izvora ea din belsug in Carpati dar ce faci, te duci acolo sa o bei? Problema nu e ca apa minerala costa ci ca nu primesti un pahar de apa de la robinet daca asta vrei. In mod normal ar trebui sa te intrebe daca vrei apa de la robinet sau imbuteliata, daca imbuteliata, plata sau acidulata si pe urma sa iti spuna ce tipuri au, nu sa sara direct la evian. Despre atitudinea fata de clienti sunt multe de discutat ca si despre tipurile de restaurante. ON - Hard rock din Dr Taberei (nu mai stiu cum se cheama acum, sau daca mai e) . Aveau acolo o scaloppine alla pizzaiola de crapai mancand. Plus o focaccia cu usturoi de nu se putea. Micut si cochet iar in ultima perioada seara doar cu rezervare mergeam. |
#1437
Posted 06 October 2014 - 13:37
pierre_de_timp, on 06 octombrie 2014 - 13:16, said: ON - Hard rock din Dr Taberei (nu mai stiu cum se cheama acum, sau daca mai e) . Aveau acolo o scaloppine alla pizzaiola de crapai mancand. Plus o focaccia cu usturoi de nu se putea. Micut si cochet iar in ultima perioada seara doar cu rezervare mergeam. Ii zice Trattoria Il Calcio, la fel ca celelalte din grup. N-ai mai fost de mult inseamna, prin 2008 a venit hard rock-ul original si i-a obligat sa nu le mai pirateze numele. Edited by don_dannielo, 06 October 2014 - 13:42. |
|
#1438
Posted 06 October 2014 - 20:20
pierre_de_timp, on 06 octombrie 2014 - 13:16, said:
Scuze ca ma gasesc si eu sa dau un raspuns acum la o postare de acum aproape 2 saptamani. Da, apa minerala o izvora ea din belsug in Carpati dar ce faci, te duci acolo sa o bei? Problema nu e ca apa minerala costa ci ca nu primesti un pahar de apa de la robinet daca asta vrei. In mod normal ar trebui sa te intrebe daca vrei apa de la robinet sau imbuteliata, daca imbuteliata, plata sau acidulata si pe urma sa iti spuna ce tipuri au, nu sa sara direct la evian. Despre atitudinea fata de clienti sunt multe de discutat ca si despre tipurile de restaurante. Colegul se plangea ca in Romania ti se pune la nota de plata pana si un nenorocit de ardei iute care vine langa ciorba. Pai daca l-ai "comandat", il platesti. La cumpararea unui automobil, daca "comanzi" suplimentar niste nenorocite de geamuri electrice pe spate pentru ca nu sunt in standard si ti se pun la plata, pare absurd? Eu zic ca nu. On topic: Iti zic eu ce inseamna tupeu in restaurant. Cand iti aduce niste snackuri/ministartere pe masa fara sa le ceri, lasandu-ti impresia ca ar fi din partea casei, le gusti iar apoi te trezesti cu ele pe nota de plata. Mi s-a intamplat la restaurantul unguresc Duna de pe langa Foisorul de foc. |
#1439
Posted 06 October 2014 - 20:57
Balamache, on 06 octombrie 2014 - 20:20, said:
On topic: Iti zic eu ce inseamna tupeu in restaurant. Cand iti aduce niste snackuri/ministartere pe masa fara sa le ceri, lasandu-ti impresia ca ar fi din partea casei, le gusti iar apoi te trezesti cu ele pe nota de plata. Mi s-a intamplat la restaurantul unguresc Duna de pe langa Foisorul de foc. Cand e gratis, te anunta chelnerul ca e din partea casei imediat cum le pune. Nu merita sa fii simtit cu nesimtitii. Daca nota de plata e umflata, o dezumflii. Nu e greu. |
#1440
Posted 06 October 2014 - 21:18
Apropo de chestii din partea casei, o treaba ciudata. Bucuresti, la restaurantul mexican El Torito, unde se mananca foarte bine dealtfel. Poti sa comanzi tu si 10 beri (valoare 85 lei), nu primesti nimic din partea casei. In schimb, daca iei ceva de mancare (valoare 37 lei), primesti din partea casei niste chipsuri si un salsa. E o chestie pe care eu n-am reusit sa o inteleg, si am patit-o de fiecare data cand a fost acolo, adica de vreo 15 ori.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users