![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme dreamwaver
Last Updated: Dec 27 2008 02:19, Started by
balunga
, Nov 23 2008 01:46
·
0

Posted 23 November 2008 - 01:46

salut , am inceput sa lucrez in dreamweaver si intampin o problema seriaosa , cred eu:P (sunt foarte foarte incepator). cand dau preview in browser imi apare urmatoarea pagina:
eu nu pot sa imi dau seama unde am gresit ...am sa va pun o poza cu codurile paote va dati voi seama ![]() Attached Files |
Posted 27 December 2008 - 02:19

Nu sint la un nivel foarte avansat nici eu, dar pot sa-ti spun ca nu ai inchis toate tag-urile deschise. Asta la o vedere rapida asupra bucatii de cod scrisa. Ia la mina toate <tr>, <td>, <a> -urile (nu stiu cum sa ma exprim mai clar) si vezi daca sint toate imbricate asa cum trebuie. Chiar in eroarea afisata de compilerul CF spune clar ca din expresie lipseste o incheiere.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users