Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgarieturi in diferite locuri

Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...

Ce impozite , taxe platesc daca c...

Range Rover Evoque, 2020, Hibrid,...
 Pompa erbicidat p100

[CUM] Pot sa ajung la Impact Hub ...

Apartament in bloc nou.

Tantari uriasi
 lenovo ideapad 1 15alc7

caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...

Ochelari distanta intermediara
 Cum pot sa montez un SSD Sata in ...

Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...

Plita electrica moderna
 

RDS extinde fibra optica rural

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#73
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,016
  • Înscris: 16.07.2015

 erapav, on 20 septembrie 2021 - 18:13, said:

Va salut! Azi a fost si la mine un reprezentant Digi pentru a prezenta oferta si a intocmi contract. A luat datele mele si contractul urmeaza sa-mi trimita pe e-mail, cam intr-o luna. Reteaua de fibra nu este inca activa si intr-adevar o sa vina cu fibra pana in casa. Avea internet doua oferte de 300 si de 1000, am luat cel de 300. Televiziune nu pot ca mai am contract un an si jumate la DTH Orange
Puteai lua direct 1000, însă oricum poți face upgrade oricând, din contul Digi, prin call-center sau intr-un punct Digi, la cel de 1000, ori aștepți BF sau alte reduceri.

 Redzutzuu, on 20 septembrie 2021 - 19:46, said:

Si mai trebuie intervenit de care ei? Ca zicea ca pun un splitter si de acolo pot pleca cu cablu pana la 5 televizoare si atât.
Știam la la fibră pentru fiecare televizor trebuie un card CI+ care vine pus in spatele televizorului, intrebarea este, e necesar la fiecare televizor cate un card din acelasi si la analogic si la digital? Și dacă da, cat costa chiria pentru unul? Si primul pe care il dau e gratis?
Cardul e pt a putea decoda canale, precum HBO, FilmNow și cele 4K. În rest nu, teoretic dacă nu te uiți la TV cine știe ce, nici nu-ți trebuie decodor.

Edited by Vlad_22, 20 September 2021 - 23:07.


#74
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,457
  • Înscris: 08.02.2011
La analogic nu exista card, se intampla sa prinzi gratis si grila dvb-c, dar nu-i o regula sa fie toate programele necodate. La digi sunt necodate toate, afara de alea cu plata.

#75
erapav

erapav

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 08.09.2010
Salut! Mi-a venit prin e-mail si contractul pentru net de la Digi. Oare cat mai dureaza pana instaleaza serviciul?

#76
Ioanlucian1967

Ioanlucian1967

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 17.02.2020
În şura mica jud sibiu a săpat în pus  tub pvc pana la intrarea pe propietate(lucrare făcută de primare) acum cu se procedează, vine un operator cu fibra sau mai multi operatorii în funcție de preferințele clientului?

#77
erapav

erapav

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 836
  • Înscris: 08.09.2010
Azi au fost si in sat la mine, au montat cutiile  de conexiuni. Reteaua a fost trasa cam la jumatatea lunii august. Contractele au fost intocmite acum 5 saptamani. Au zis ca mai dureaza doua saptamani pana vom fi racordati

#78
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020
Eu am întrebat o echipă Digi și m-au lămurit :
1. Abonatul akta este sunat in prealabil de cei de la Digi.
2. Abonații sunt sunați aleator deci dacă e sunat cineva și lângă el mai sunt abonați akta aceia nu sunt trecuți
3.echipa aduce un mic aparat care trebuie introdus la rețeaua electrică practic prin acel aparat se transmite semnalul catv și net
4. La domiciliul clientului de semnează un acord privind restricțile covid
5.nu e un grafic pe localități cine are noroc și e sunat trece pe Digi cine nu noi mai așteptăm!

#79
Maschine

Maschine

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,194
  • Înscris: 26.01.2018
Sau te duci la digi pe site, cauti localitate si daca apare cu fibra optica te abonezi direct

#80
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,462
  • Înscris: 03.04.2007
Te-as contrazice, codul de client este preluat deja de Digi, clientul apare ca abonat Digi cu factura aferenta, doar ca inca nu este trecut pe FTTH.


#81
Maschine

Maschine

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,194
  • Înscris: 26.01.2018

 csachiri, on 25 octombrie 2021 - 23:40, said:

Te-as contrazice, codul de client este preluat deja de Digi, clientul apare ca abonat Digi cu factura aferenta, doar ca inca nu este trecut pe FTTH.
Asa si? Ceri insistent sa fi trecut pe ftth sau faci “7” contracte noi pana te trec pe ftth

#82
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,462
  • Înscris: 03.04.2007
@Bobc : factura si pretul abonamentului sunt de la Digi?
Poti confirma, te rog

@Maschine: poate ne spui cum faci 7 contracte pe aceeasi adresa si CNP

Fostii clienti Akta vor fi contactati de agenti de teren cu care vor incheia noi contracte, apoi se va trece la instalarea propriu zisa.


#83
mariusr1976

mariusr1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,440
  • Înscris: 26.04.2016
Fosta rețea akta este sub patronajul foștilor tehnicieni akta.
Nu suna pe nimeni, și sunt absolut sigur ca și după trecerea pe fibra tot ei vor fi patroni.
Restul, e vorba în vânt.

#84
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020

 csachiri, on 25 octombrie 2021 - 23:54, said:

@Bobc : factura si pretul abonamentului sunt de la Digi?
Poti confirma, te rog

@Maschine: poate ne spui cum faci 7 contracte pe aceeasi adresa si CNP

Fostii clienti Akta vor fi contactati de agenti de teren cu care vor incheia noi contracte, apoi se va trece la instalarea propriu zisa.


#85
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,971
  • Înscris: 20.04.2013

 mariusr1976, on 26 octombrie 2021 - 06:21, said:

Fosta rețea akta este sub patronajul foștilor tehnicieni akta.
Nu suna pe nimeni, și sunt absolut sigur ca și după trecerea pe fibra tot ei vor fi patroni.
Restul, e vorba în vânt.
Unde este akta se va trece direct pe FTTHv2

#86
Bobc

Bobc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 02.08.2020
Menționez că factura vine de la Digi am semnat contractul din toamna trecută de atunci tot aștept când trece o mașină de la Digi pe drum îmi pun speranțe dar cred că aștept degeaba de 1 an

#87
hornet1

hornet1

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 11.08.2016
Imi cer scuze pentru ignoranta, dar ce reprezinta FTTH v2?

#88
cbz

cbz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 03.02.2007
Pe fibra optica vine tel fix+internet+tv

#89
hornet1

hornet1

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 159
  • Înscris: 11.08.2016
Asta nu are legatura cu standardul FTTH ci  cu modul in care implementezi RF overaly :), poti alege ONT-uri cu suport RF (solutia mai scumpa si mai eleganta) sau mergi cu mininod pasiv + ONT chior..cu frumusetea ca TV-ul este la liber ...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate