Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
MUST
Last Updated: Jan 08 2009 14:01, Started by
Vifor
, Nov 01 2008 21:37
·
0
#1
Posted 01 November 2008 - 21:37
Sunt din Bucuresti si poftesc la must.
Stiti vreo vinarie sau restaurant care sa aiba acu', deja noiembrie, must ? |
#2
Posted 02 November 2008 - 14:38
#3
Posted 03 November 2008 - 19:20
la mine acasa :)) da' nu in bucuresti.......sunt zone unde viile abia se culeg ;)
|
#4
Posted 03 November 2008 - 20:45
#5
Posted 03 November 2008 - 23:00
#6
Posted 05 November 2008 - 17:04
Găsești. Întreabă din prieten în prieten, eu am prieteni care urmează să facă vinul. Sau întreabă pe la crame.
|
#7
Posted 05 November 2008 - 17:42
Mai oameni buni,ce e mustul?
Zeama de struguri.Pai si cine ma opreste sa iau cateva kg si sa-i zdrobesc,sa-i fac must? |
#8
Posted 05 November 2008 - 20:12
#9
Posted 06 November 2008 - 14:46
#10
Posted 06 November 2008 - 16:50
"a incercat un prieten si, nu stiu de ce, dar nu iese ca ala facut la tara, stors la presa sau calcat in picioare..."
Cred ca a zdrobit si samburii,d-aia nu a iesit cum trebuie. Vifor,nu stiu la ce te referi la pornire,dar macar asa iti poti face mustul pe care-l vrei tu,nu ce gasesti de cumparat(daca se mai gaseste,ca pe caldurile astea a fiert deja),care nu stii din ce struguri e facut si poate fi si botezat... Cauta si tu cum a spus LauriciD um prieten,cunostinta,ruda etc care face vin si ia de la el must sau te duci cu o ladita de struguri la el si-ti faci tu mustul,daca esti impatimit dupa must. |
|
#11
Posted 06 November 2008 - 16:58
Da' nici nu mai gasesti struguri neculesi in perioada asta, asa ca nu stiu de unde-ar mai putea sa faca rost... :huh:
|
#13
Posted 06 November 2008 - 20:42
continuati cu sugestiile baieti si fete, ca nu mai am decat 2 litri de must in rezerva de stat :(
|
#14
Posted 10 November 2008 - 14:52
Gata, am rezolvat-o!
Am fost in week-end in Vrancea (am rude acolo) si am servit mustutz (pastrat la frigider, nu proaspat-proaspat, dar buuuunn). Din partea mea topicul se poate inchide, daca mai sunt idei poate continua, moderatorii sa decida. Multumesc tuturor ptr. sfaturi. |
#15
Posted 10 November 2008 - 16:02
Vifor, on Nov 10 2008, 14:52, said: Gata, am rezolvat-o! Am fost in week-end in Vrancea (am rude acolo) si am servit mustutz (pastrat la frigider, nu proaspat-proaspat, dar buuuunn). Din partea mea topicul se poate inchide, daca mai sunt idei poate continua, moderatorii sa decida. Multumesc tuturor ptr. sfaturi. sau esti gravid si a fost doar o "pofta"? |
|
#17
Posted 08 January 2009 - 14:01
Scuze de intarziere, dar macar o sa stiti pentru la anul.
In perioada toamnei: struguri de masa, struguri de vin pe comanda, must (4 ron/l in 2007 si 2008) In restul anului: vin - magazin de producator, podgoria Panciu (pret si calitate de producator) Adresa: Cocarascu 53, sector 1 Multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users