![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
As Dori Sa Invat Linux...
Last Updated: May 17 2016 18:40, Started by
Alice
, Oct 13 2004 13:36
·
0

Posted 05 February 2005 - 09:14

Alice, on Feb 4 2005, 19:47, said: stau si ma intreb: - cand o sa am interfata grafica pe switch? - cand o sa apara interfata grafica pe router? uite aici interfata ![]() ce face: ia lista cu hosturile existente (ip, mac, nume, departament), o afiseaza...adaugi sau stergi din ea dupa bunul plac. cand o scrii: 1) baga hostul in firewall (acces pe baza de ip/mac si nat) 2) face graficele pentru hosturile noi 3) scrie in dhcpd.conf (deah, de-acolo se ia ipul) 4) cand va fi necesar, va fi activata si partea de htb, pe care, so far, a vazut-o doar z0z ![]() 5) ce-o sa-mi mai treaca mie prin cap, mira-m-as sa am atata timp liber.... pe bune ca pe-astea nu le faci mai repede din consola ![]() ![]() Attached Files |
Posted 05 February 2005 - 12:05

Alice, on Feb 5 2005, 02:10, said: os x e cumva facut pentru servere si nu stiu eu? linux e facut pt. desktop si eu inca nu am aflat asta? nu. pai atunci mai vorbim. PS: nu te obliga nimeni sa folosesti un soft anume. nu-ti convine linux? pune mana, munceste, cumpara-ti soft de la MS&Co si fa ceva mai bun ca Linux, poate nici nu o sa mai auzi de el. tin sa te anunt ca os x are si o varianta pt servere (os x server) si distributii de linux pt desktop sunt destule (novell linux de ex.) . daca ar fi asa cum zici tu , atunci ceea ce a zis linux ar fi eronat , pt ca nu poti compara marul cu oaia . |
Posted 05 February 2005 - 14:15

Manowar, on Feb 5 2005, 09:14, said: uite aici interfata ![]() ce face: ia lista cu hosturile existente (ip, mac, nume, departament), o afiseaza...adaugi sau stergi din ea dupa bunul plac. cand o scrii: 1) baga hostul in firewall (acces pe baza de ip/mac si nat) 2) face graficele pentru hosturile noi 3) scrie in dhcpd.conf (deah, de-acolo se ia ipul) 4) cand va fi necesar, va fi activata si partea de htb, pe care, so far, a vazut-o doar z0z ![]() 5) ce-o sa-mi mai treaca mie prin cap, mira-m-as sa am atata timp liber.... pe bune ca pe-astea nu le faci mai repede din consola ![]() ![]() crede-ma ca le fac la fel de repde din consola, cu tot cu htb. cu scripturi, normal, pe care le am deja facute. si oricum, web != X. zicea cineva mai sus ca unele chestii le faci usor cu php & apache & shit si asa e. aolex: am zie "e facut" in sensul de "a fost gandit", nu daca exista. |
Posted 10 March 2005 - 10:07

parpic2002, on Mar 10 2005, 08:54, said:
mda, altul care crede ca l-a prins pe Dumnezeu de picior.
|
Posted 19 March 2005 - 13:25

marco71, on Jan 26 2005, 16:27, said: Iar la capitolul resurse, cu un WM light (nu KDE, GNome), gen IceWM, XFCE, Blackbox, Fluxbox, linux-ul se misca mult mai bine decat un WinXP ![]() bine bine ... dar face wmul acela ce face un xp ? e la fel de simplu ca un xp ? arata la fel de frumos ca xp ? asta uiti sa precizezi ... zicea si sil pe linux360 : il bate la viteza (nu stiu daca e mare diferenta) , dar la functionalitate ce face ? se scarpina dupa urechi , iti spun eu ! ![]() |
Posted 19 March 2005 - 13:56

mufa, on Mar 10 2005, 10:07, said: mda, altul care crede ca l-a prins pe Dumnezeu de picior. |
Posted 19 March 2005 - 13:59

parpic2002, on Mar 19 2005, 13:56, said: spune tu de altul mai bun ca asta ca vreu si eu Attached Files |
Posted 19 March 2005 - 14:14

parpic2002, on Mar 10 2005, 08:54, said:
http://www.ubuntulinux.org/download/ http://ubuntuguide.org/ Attached Files |
Posted 19 March 2005 - 14:17

|
Posted 19 March 2005 - 14:58

alooo ... guvernu` ! ce dumnezeu faci ? 1 post e suficient ..
![]() |
Posted 19 March 2005 - 15:00

parpic2002, on Mar 19 2005, 13:59, said: spune tu de altul mai bun ca asta ca vreu si eu ![]() |
Posted 19 March 2005 - 15:34

mufa, on Mar 19 2005, 15:00, said: crezi ca asa o sa il convingi sa foloseasca linux ? eu nu prea ... ![]() |
Posted 19 March 2005 - 17:16

aolex, on Mar 19 2005, 15:34, said:
Unde am spus ca vreau sa-l conving? De ce ar trebui sa-l conving sa foloseasca linux?
|
Posted 19 March 2005 - 17:32

mufa, on Mar 19 2005, 17:16, said: Unde am spus ca vreau sa-l conving? De ce ar trebui sa-l conving sa foloseasca linux? nu a zis nimeni sa il convingi ... dar el incearca si tu ii zici sa se intoarca la xp .. mai bine taci ![]() |
|
Posted 27 March 2005 - 10:08

scuzati-ma ca ma bag si eu asa, e chiar primul meu post pe acest forum, dar simt nevoia sa fiu oarecum agresiv: de ce ar trebui oamenii descurajati sa foloseasca linux? chiar si cei care nu prea vor sa invete sa lucreze in consola? in fond ideea de baza a *nix-ului nu e "server" ci mai degraba "diversitate" - sa poti sa faci orice vrei, cum vrei - in consola sau nu; iar faptul ca linuxul este mai slab decat windows pe partea de desktop mi se pare o gaura mare pt el
iar eu sunt fan linux, am trecut si prin distributii cu compilare (iar acum ma bate gandul sa ma intorc); in fond daca sunt mai multi utilizatori o sa fie interes mai mare comercial, si asta poate sa ajute - de exemplu ganditi-va cate posturi de programare/consultanta sunt pe linux... e drept ca nivelul o sa scada, dar tocmai diversitatea ne salveaza (intr-un viitor ipotetic, cu linuxul avand o cota bunicica de piata): un user cu mandrake, sau Fedora core, care abia vede la fata linuxul probabil ca va avea exploituri, dar omul nostru informat cu gentoo & co probabil ca va avea si un firewall pe acolo... fara suparare, dar mi s-a parut ca se face prea mult tam-tam cu userii neinformati - nu goniti viitorii clienti ![]() ![]() |
Posted 27 March 2005 - 10:44

Da' cine-i descurajeaza? Oricum Linux nu e Windows, iar ideea ta cum ca linux e diversitate si nu server e adevarata doar pana la un punct. Linuxul s-a impus mai mult ca server si mai putin ca alternativa la Win.
Cat despre partea comerciala, din nou nu prea e valabil ce ai spus. Linux-urile comerciale (Red Hat de ex.) sunt destul de scumpe iar aplicatiile comerciale nu sunt nici ele ieftine. Unix desktop(bun)... well nu prea exista, Linux desktop comercial de ce ar avea succes daca exista o multime de distributii gratuite care sunt excelente. Oricum, alternativa reala la Win nu exista(poate Mac, dar e $$$ ![]() |
Posted 27 March 2005 - 23:30

de acord cu tine, dar privind obiectiv motivele pt care linuxul va patrunde greu pe piata desktop sunt, dupa parerea mea: inertia imensa a utilizatorilor, dificultatea ridicata si problemele de compatiblitate ale linuxului si lipsa jocurilor. ultimul factor pare minor pt unii, dar (zic asta fara o baza stiintifica, ca sa-i zic asa) cred ca un sfert din calculatoare din calculatoare sunt folosite in principal pt jocuri..., daca nu mai mult
si ma intreb daca e chiar asa greu? cat de greu e sa faci un front-end pt top de exemplu? ce vreau sa zic: nu inteleg de ce atata pesimism; cum arata *nix-ul desktop acum 15 ani, cand ms incepea sa intre in paine cu win...? nu prea era...cum arata acum? se apropie binisor... si asta e bine, pt ca unii oameni (majoritatea, mai ales cei ca mine care nu au prins hc, 286 & co) la inceput or sa invete cum sa lucreze in desktop... iar de invatat linux: user's guide, system administrator's guide. mai departe se poate orice. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users