![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Serbia
Last Updated: Aug 17 2023 07:33, Started by
anonima1
, Feb 24 2008 11:24
·
3

Posted 01 May 2023 - 19:16

Excursie de weekend prelungit de 1 mai la Belgrad, pe scurt:
-cazare hotel Marshal Garni foarte aproape de centrul pietonal, 80 e fără md. -parcare 25 e pe 2 zile la o parcare supraetajată. -plimbari pe strazile pietonale Sandarsky, Kneaz Mihail și strazile apropiate, p-ța Republicii. -vizitat cetatea , zoo și catedrala Sv. Sava (cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa). -meniuri ieftine la pranz de la Mega Image (Maxi în Serbia) și seara la restaurante din zona pietonala între 20-30 e de persoana cu o bere si un suc. - de remarcat toalete publice curate si gratis. - infrastructura rutiera destul de buna, unele drumuri mai vechi un pic vălurite dar acceptabile (în Ro, după Timisoara spre Moravița, între Sag și Jebel o restricție criminala de o ora jumate la semafoare, se asfalta drumul, ne-am întors pe Jimbolia_Arad drum perfect. O zi buna va doresc. Attached FilesEdited by agp626, 01 May 2023 - 19:19. |
Posted 01 May 2023 - 20:25

Scuze, rectific ce am scris mai sus:
între 20-30 e de persoana cu o bere si un suc. corect este pentru 2 persoane |
Posted 07 May 2023 - 08:07

strazile pietonale Sandarsky, Kneaz Mihail
Sandarsky = SKADARLIJA [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/CIUqlonB9-U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Kneaz Mihail = KNEZ MIHAJLOVA [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/AGBi6lZF8tI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by sarbulb, 07 May 2023 - 08:16. |
Posted 24 May 2023 - 14:50

Cum procedati in Serbia si Macedonia cu datele mobile?Care e varianta mai ieftin?
|
Posted 24 May 2023 - 19:21

Posted 24 May 2023 - 22:19

LaterEdit
...@camelia19 te-am citat din gresala, intentia a fost sa o citez pe @anonima1 ![]() |
Posted 26 June 2023 - 05:24

Circuit Serbia-Macedonia-Albania-Muntenegru-Croația-Bosnia Herțegovina-Serbia.
În prima zi am stat la birou pâna la ora 14 și am ales cazare intermediară (venind din Arad) la Smederevo cu o ocolire mica , după Kovin și înainte de urcarea pe autostradă. Orașul nu e mare, nici spectaculos, dar are o mică zonă centrală renovată frumos precum și o stradă pietonală plină de terase. Deasemenea, aproape de centru are o cetate impresionantă prim înălțimea zidurilor și spațiul imens dintre acestea. În ansamblu nu a fost waw, dar Smederevo merge perfect pentru o dupăamiază de cazare intermediară. Attached Files |
Posted 26 June 2023 - 05:54

Circuit Serbia-Macedonia-Albania-Muntenegru-Croația-Bosnia Herțegovina-Serbia.
În ultima zi de tranzit la întoarcere în țară am stat la Novi Sad. Am avut cazare în zona cetății de unde am trecut podul peste Dunăre și am vizitat zona centrală și pietonală. Cred că subiectul e cunoscut, nu intru în amănunte, dimineață am plecat spre Jimbolia. Attached Files |
|
Posted 19 July 2023 - 10:03

Va salut!
As vrea sa vizitez Belgradul cu masina inmatriculata in RO dar care nu este pe numele meu. As vrea sa va intreb daca am nevoie de un contract de comodat sau alt act? Multumesc frumos! |
Posted 07 August 2023 - 19:54

Vă salut!
Planific să merg la Zlatibor peste o săptămână-două, și am vrut să vă întreb care este traseul optim de la Vama Foeni, și până la urcarea pe Autostrada A2, de pe centura Belgradului? GMaps dă două rute: Una via Zrenjanin, iar cealaltă via Kovačica-Debeljača-Opovo (drumul dintre ultimele 2 sate fiind nou-nouț).Ca timp am văzut că sunt asemănătoare, dar nu știu care e mai liberă într-o după-masă de zi lucrătoare... Mulțumesc anticipat, și sper că am scris unde trebuie! |
Posted 08 August 2023 - 12:57

Mai liber e prin Kovacica - 129 . Drumul clasic dintre Zren si Belgrad ( 18 si 13 ) e plin de tractoare - camioane - TIR - etc . Atentie ca nici drumul prin Vama Foeni nu e vreun vis : prin satele Ro , pana in vama si , ulterior , prin satele SRB , pana ajungi la drum normal .
Edited by sarbulb, 08 August 2023 - 12:58. |
Posted 09 August 2023 - 11:54

O intrebare pentru cei care au fost pe acolo. Ajung 40 de minute intre avioane pe aeroportul din Belgrad? Ma bate gandul sa ma duc din Bucuresti prin mai in Norvegia prin Belgrad si am numai 40 de minute intre avioane la dus si 50 de minute la intors. Toate cursele sunt Air Serbia...
|
Posted 09 August 2023 - 12:41

numai 40 de minute intre avioane - NICI O SANSA , nu numai la Air SRB
|
|
Posted 17 August 2023 - 07:33

Vă salut!
Aș avea o întrebare:Există vreo alternativă la drumul european care duce de la Podgorica la Belgrad?Nu de alta, dar am vazut ca e foarte aglomerat pe sectiunea granita MNE-Nova Varos-autostrada Cacak... Bun, orice alternativa merita daca e aglomeratie la granita, sau drumul principal e aglomerat, altfel nu am gasit o alta varianta... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users