Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...
 Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware
 betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil
 Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...
 

Inchiriere camera mobilata

- - - - -
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
Startpause

Startpause

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,712
  • Înscris: 05.03.2005
da' tu iti inchipuiai ca face si acte legale la notar,a dministratie financiara, luare in spatiu, etc ? :lol:

#20
Irina70

Irina70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 18.06.2007

View Postborn2lose, on Feb 15 2008, 12:45, said:

stimabila, la un apartament de 4 camere, 250 eur/camera (cum ai cerut mai sus) inseamna 1000 eur/ap. ca sa fiu mai clar, 250*4 inseamna 1000, nu 500. da, e mult 1000 eur chiria la un apartament de 4 camere in militari.



e considerat cartier de lux de catre cei care au apartamente acolo, e adevarat - dar nu avem toti. pt unii dintre noi, cartiere de lux raman cele centrale, aviatorilor, etc.



numai pentru conditia asta nu o sa gasesti pe nimeni. este inacceptabil ca atunci cand platesti chirie pt ceva pe baza unui contract sa ti se impuna pe cine sa poti primi acolo. de-a dreptul aberant. daca nu ma crezi, du-te la un notar, spune-i ca vrei sa inchei un contract de inchiriere pentru o camera si mai spune-i ca vrei sa fie stipulat acolo ca pers respectiva nu are voie sa primeasca in vizita baieti. sa vezi ce zice  ;)

Se inchiriaza numai 2 camere, deci 500 de euro pe luna. Stiu sa socotesc f bine. Si DA, este cartier de lux de care te poti apropia ( ma refer la cei din clasa de mijloc). Daca vrei baieti, te duci acasa la ei, nu ii aduci la tine. Nu sunt agentie, doar vreau sa ajut pe cineva.

#21
moshuroshu

moshuroshu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.01.2007

View PostIrina70, on Feb 15 2008, 13:18, said:

Se inchiriaza numai 2 camere, deci 500 de euro pe luna. Stiu sa socotesc f bine. Si DA, este cartier de lux de care te poti apropia ( ma refer la cei din clasa de mijloc). Daca vrei baieti, te duci acasa la ei, nu ii aduci la tine. Nu sunt agentie, doar vreau sa ajut pe cineva.


sa inteleg ca in celelalte 2 camere mai sta cineva?chiar am pe cineva care cauta,dar pe maxim 5 luni.cati oameni traiesc acum in acel apartament?

si nu,nu este cartier de lux.daca ala este de lux,la mine in Kogalniceanu ce este?

Edited by moshuroshu, 15 February 2008 - 13:29.


#22
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 05.08.2002
eu chiar sunt interesat de o camera pentru cineva, dar nu in asa conditii "deosebite"
eu de ex am un ap inchiriat la doua fete; cred ca nu ai vrea sa stii cati musafiri pot veni acolo, baieti si fete, ba sa invete impreuna, ba sa se pregateasca de iesit in oras, ba sa faca proiecte, ba sex, ba o bere, ba o tigara, etc.
din partea mea, atata vreme cat platesc si nu devasteaza apartamentul, nu am scandaluri cu vecinii si politia din cauza lor, pot sa faca ce vor

#23
bogdanpaul

bogdanpaul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 486
  • Înscris: 21.11.2007

View PostIrina70, on Feb 15 2008, 11:19, said:

Militariul e considerat cartier de lux. Are metrou, tramvaiul 41, cora, carrefour, plaza, metro, ajungi repede la gara si in centru si ai deschidere catre multe cartiere de aici.

si de crangasi auzeam pe unii zicand ca e cartier de lux, acuma na, la preturile din Bucuresti, totul e cartier de luz, oras de lux, ce mai
si Rahova lui Vanghelie e de lux, si Colentina, si Balta Alba
curve de lux

#24
tchoara

tchoara

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,465
  • Înscris: 05.02.2007
Militariul, dupa parerea mea, este un cartier mai bun decat Berceniul, dar hai sa fim seriosi, de-aici pana la a spune ca este cartier de lux, cale lunga... Stau de 18 ani in Militari si pana acum nu mi-a sarit luxul in ochi pe nicaieri. Lux numesc sa vezi numai masini de +20.000EUR parcate, sa fie locuinte putine si spatii verzi intinse, garaje subterane sau cel putin parcari amenajate. Atata timp cat intr-un cartier vezi blocuri comuniste de 10 etaje, garaje de beton si buticuri pe trotuare, ala numai lux nu e.

Nici groapa nu este, ca vad ca unii blameaza pe-aici. Este un cartier facil, ajungi usor IN IMPREJURIMI, adica la cumparaturi (cora, orhideea, plaza), distractie (plaza), iesirea pe autostrada, doua piete etc. Partea proasta este cand intri/iesi din cartier la ore de varf. Nu prea ai variante, ori o iei pe linia lui 41, ori pe Iuliu Maniu, ori pe bd. Timisoara. In rest, cartierul e ok, destula verdeata (pomi, nu parcuri), parcare decenta in zonele blocurilor de 4 etaje, metrou, autobuz, troleu, tramvai etc. E ok, dar nu lux, m-a deranjat termenul.

#25
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,968
  • Înscris: 03.12.2005

View PostIrina70, on Feb 15 2008, 11:19, said:

Sa stiti ca Militariul e cel mai tare cartier. [...] In berceni? Cel mai oribil cartier din Bucuresti. Acolo mi s-a pus cutitul la gat si mi s-a furat geanta. asa ca nu compara infectul ala de cartier cu Militariul.

Hai da-o in rahat, Gorjului e la 3 statii de autobuz de placa aia cu Bucuresti taiat, cel mai tare cartier.

Cat despre oferta ta, nu-ti doresc decat sa ai parte tu de asa ceva. Pretul il consider o batjocura, pentru Bucuresti, pentru Romania, rahat.. e mare pana si pentru Europa... si am vazut cat de cat piata din ceva tari.

Militariul asta e cumva vreun cartier din Monte Carlo?

#26
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Bag seama ca e pentru 2 lesbiene oferta. :huh:

Da baieti de ce nu e voie? E curve fetele daca primesc baieti, dupa logica ta? La banii astia ar trebui sa oferi toate facilitatile sa se poata filma si filme porno in camera aia.

#27
cerbul

cerbul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.09.2007

View PostIrina70, on Feb 15 2008, 11:19, said:

Iar cititi din doua in doua randuri? Vi se pare mult la un apartament de 4 camere sa fie chiria 500 de euro? Eu nu cred. Slava domnului ca eu am casa mea. Sa stiti ca Militariul e cel mai tare cartier. Nu l-as pentru nimic in lume. Am zis clar ca fara baieti, nici ca musafiri. Camerele sunt destul de mari si nu a zis nimeni sa stai numai in camera ta. Ai acces la toate camerele apartamentului. Si se vrea doar 4 fete in total. Si apropo de masina, tocmai s-a cumparat una noua cu 1100 roni. Plus ca ai la internet si la cablu cel mai de sus abonament. Nu toata lumea isi pemite sa dea pe o garsoniera 400 de euro pe luna, dar am uitat ca pe softpedia sunt doar useri bogati. Iar in militari nu gasesti garsoniere mai ieftine de 400 de euro. Militariul e considerat cartier de lux. Are metrou, tramvaiul 41, cora, carrefour, plaza, metro, ajungi repede la gara si in centru si ai deschidere catre multe cartiere de aici. Referitor la fetele care stau aici: una a terminat faculatatea si lucreaza, iar cealalta este studenta in anul II. In berceni? Cel mai oribil cartier din Bucuresti. Acolo mi s-a pus cutitul la gat si mi s-a furat geanta. asa ca nu compara infectul ala de cartier cu Militariul.

fata draga, esti pe langa... scuza-ma ca ti-o spun, dar tare-mi pari o 'toapa'...
nu crezi ca e mult chirie 500 de euro.. bun... poate ai vandut masinile de cusut singer si te-ai imbogatit pste noapte...
ma bucur ca ai casa ta... asa esti pe o alta treapta sociala.. tare as fi vrut sa-ti stiu parerea daca ar fi trebuit sa stai cu chirie.. si sa-ti ceara cineva 250 de euro pe   o camera...

militariul e cartier de lux¿ iarta-ma ca te intreb, dar ai ai mancat ceva si nu ti-a priit? atunci baneasa ce mai este? dar aviatiei? ca idee, militariul nu e departe de berceni, stai linistita... ca daca te abati de la iuliu maniu sau timisoara in stanga sau in dreapta numai 'lux' nu este...

faptul ca ai suferit o experienta traumatizanta in berceni nu il face cel mai oribil cartier din bucuresti...
si in berceni e metrou si tramvai si linie de autobuz pana la victoriei.. si selgros si metro si piete, si hipermarket aproape - real - si mall si piete... are aceleasi 'dotari' ca si militariul...

ce mai mi se pare absurd este conditia impusa eventualelor locatare: fara baieti, nici ca musafiri...
sa zicem ca o fata are prieten, ii poti interzice sa vina in vizita? ii poti interzice sa ramana o noapte, cand colega de camera e plecata un weekend in provincie?
e un mod de a gandi total absurd! tipa poate avea un prieten absolut ok, civilizat, cu bun simt, care nu deranjeaza, nu face scandal, adica un om normal...
te-ar incanta in schimb daca in loc de iubit ar veni doua prietene, sa se imbete si sa asculte manele cu volumul la maxim pana dimineata?

atat timp cat nu deranjeaza si nu-ti distruge apartamentul unde-i problema?
poate proprietara a ajuns frustrata si singura la 50 de ani,  genul care zice 'barbatii toti e niste porci' d-aia nu m-am realizat si eu sentimental...

#28
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
500 , 2 camere intr-un apartament cu 4 camere? si le mai controloezi si viata chiriasilor?
cristoase, pe ce lume traiesti , cu banii astia iei la pta alba iulia (zona super civilizata)

#29
moshuroshu

moshuroshu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.01.2007
sunt bucuros ca acum am definitia luxului:metrou, tramvaiul 41, cora, carrefour, plaza, metro, ajungi repede la gara si in centru si ai deschidere catre multe cartiere de aici.
ai uitat de :autogara,autostrada,cale ferata intre blocuri,pasaj,aproape de politehnica,aeroport langa bucuresti,1 ora pana la pitesti,valea cascadelor,centura,practiker.cred ca militari este prima oprire din bucuresti a lui mos craciun

#30
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,784
  • Înscris: 06.09.2004

View PostIrina70, on Feb 13 2008, 22:33, said:

Am si eu pe cineva care vrea sa inchirieze o camera ...  pentru 2 fete serioase.


View PostIrina70, on Feb 14 2008, 13:50, said:

...2 fete. costa 250 de euro pentru amandoua...


View PostIrina70, on Feb 15 2008, 13:18, said:

Se inchiriaza numai 2 camere, deci 500 de euro pe luna. Stiu sa socotesc f bine. Si DA, este cartier de lux de care te poti apropia ( ma refer la cei din clasa de mijloc). Daca vrei baieti, te duci acasa la ei, nu ii aduci la tine. Nu sunt agentie, doar vreau sa ajut pe cineva.

din primele 2 posturi se intelege ca pretul de 250 de euro este pentru una (o) singura camera. deci, 250 de euro pe camera (adica 1000 euro/apartament) sau 250 de euro pe 2 camere (adica 500 euro/apartament)? ca sa nu se mai agite lumea...

#31
sebulbus

sebulbus

    cereal killer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,968
  • Înscris: 03.12.2005
2 camere a 2 locuri a 125E/bucata = 250E/camera = 500E/portiunea de apartament inchiriata. Persecutia si centura de castitate bonus.

#32
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,226
  • Înscris: 15.02.2007
sunteti niste invidiosi ca nu va permiteti sa stati in Militari  :roflmao:

#33
born2lose

born2lose

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,784
  • Înscris: 06.09.2004

View Postkappa_man84, on Feb 16 2008, 08:07, said:

sunteti niste invidiosi ca nu va permiteti sa stati in Militari  :roflmao:

vreau si eu sa stau in militari, sa ma dau la 6 seara cu 41...   :crying:

#34
Dornan

Dornan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 555
  • Înscris: 06.12.2005

View Postmoshuroshu, on Feb 16 2008, 01:31, said:

sunt bucuros ca acum am definitia luxului:metrou, tramvaiul 41, cora, carrefour, plaza, metro, ajungi repede la gara si in centru si ai deschidere catre multe cartiere de aici.
ai uitat de :autogara,autostrada,cale ferata intre blocuri,pasaj,aproape de politehnica,aeroport langa bucuresti,1 ora pana la pitesti,valea cascadelor,centura,practiker.cred ca militari este prima oprire din bucuresti a lui mos craciun
eu as adauga la luxul oferit de militari, si proximitatea cu Strada Virtutii, cunoscuta pt abundenta de practicante ale celei mai vechi meserii din lume. Faci plinul la benzina, si cat tii masina la spalat, pt un bon de masa poti sa dai si un "bot" scurt la o "specialista" fara dinti.


View Postkappa_man84, on Feb 16 2008, 08:07, said:

sunteti niste invidiosi ca nu va permiteti sa stati in Militari  :roflmao:
eu nu as da nici Paris-Saint Germaine sau Versailles pt Militari... :D

#35
moshuroshu

moshuroshu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 01.01.2007
spermicide si virtute  :P

#36
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004
asta trebuie mutat la fun.
de banii aia face si masaj la talpi ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate