Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e
 Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...
 Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...
 

Cutremure provocate de om?

- - - - -
  • Please log in to reply
82 replies to this topic

#19
Nigel

Nigel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,197
  • Înscris: 24.08.2005

View Postedy_wheazel, on Feb 18 2008, 23:34, said:

E vorba de frecventa de rezonanta, nu vibratie, si era nevoie sa cunoasca frecventa de rezonanta a cladirii nu a pamantului...
Și pămîntul are frecvență de rezonanță? Nu cred.

#20
vvv_vlad

vvv_vlad

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 211
  • Înscris: 19.01.2008
Se poate testa! Pui un mobil sa vibreze pe o caserola de plastic, cu capacul deschis. Telefonul il pui in caserola, si ii dai drumul. Vibratia aceea nu e in stare sa inchida nici un amarat capac. O vibratie de 30X mai mare crezi ca ar darama un dulap? Daca crezi ca darama, ia petru 2 minute 30 telefoane, pune-le in dulap si tine usa deschisa. Cu 30 de telefoane ai putea darama o coala A4 pusa pe coltul unei  mese!

#21
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008
[quote name='blueunicorn' date='Jan 30 2008, 11:48' post='4000297']

Producerea cutremurelor de mare magnitudine pe cale artificiala,este posibila si se practica in prezent.
Tehnica de interventie telurica este mult diferita fata de ceea ce credeti voi ; primele studii pe aceasta tema au fost realizate de catre savantul Nikola Tesla.Producerea cutremurelor nu este realizata prin foraj,nefiind necesara saparea niciuni fel de groapa pentru asa-ceva.
Se realizeaza un fel de scurt-circuit,mai precis este foarte puternic incarcat condensatorul electric cvasisferic care este Terra si aceasta se face printr-o incarcare eletrica puternica a stratului F al ionosferei deasupra zonei-tinta,pentru aceasta folosindu-se o instalatie speciala de radio-emisie,care pe ghidul de unda radio poarta un jet de ioni si electroni emisi de un "tun" special care realizeaza ionizarea unui agent de lucru(de pilda aer si apa),apoi despartirea sarcinilor electrice in cadrul unui filtru electric de inalta tensiune,si la urma emiterea si accelerarea jeturilor de particule prin intermediul unor antene monopol ; punctul focal al jeturilor minus si plus este stabilit chiar deasupra zonei-tinta,in stratul F al ionosferei, adica la sute de Km inaltime...In acelasi timp,cu ajutorul unui generator electric special care da curent electric de ultrainalta tensiune si frecventa,se emit o serie de semnale in sol,folosindu-se asa-numitii "conductori electrici telurici",practic scoarta terestra fiind utilizata pentru transmiterea unui curent electric la mare distanta.Pentru aceasta cei care utilizeaza arma telurica trebuie sa aiba o harta precisa a faliilor si a marilor "conducte" subterane de ape freatice,care pot devia semnalul electroteluric.
Ce se petrece defapt ? Pentru atac,Terra considerata ca un condensator electric,este supusa unor sarcinii electrice de ultrainalta tensiune,care actioneaza concomitent pe o raza de cca.80-100 Km in cadrul ionosferei si pe o suprafata mai restransa,in cadrul scoartei terestre,taman in zona de contact dintre doua falii ,- un curent electric teluric si unul ionosferic de ultrainalta tensiune,care in regiunea contactului dintre falii genereaza forte de mare putere,ca acelea care tind sa strapunga dielectricul unui condensator supraincarcat.
Si dezastrul se produce...

#22
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
Hancu 2 :lol:

#23
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008

View Postandreic, on Jun 1 2008, 02:48, said:

Hancu 2 :lol:

Nu.
China mai 2008.

#24
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
Pai si Hancu la fel facea, prezicea si alte frectii :) Ce are China mai special ? Nimic, decat ca e zona tectonica activa. Ai idee cu cat cresc muntii acolo pe an impinsi de tectonica ? La treaba cu inalta tensiune & stuff ai dat-o in balarii rau de tot, mai ales cu undele radio (inca unul din domeniile mele).

Edited by andreic, 01 June 2008 - 12:06.


#25
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008
[quote name='andreic' date='Jun 1 2008, 11:42' post='4664693']

Ti-am raspuns deja si nu-mi place sa ma repet.

#26
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008
[quote name='blueunicorn' date='Jan 30 2008, 11:48' post='4000297']

Stimati participanti la acest forum,

revin cu unele mici precizari pe marginea postarii mele initiale ; pentru aceia dintre Dvs.care primiti aceasta activitate desfasurata aici ca pe o discutie pur stiintifica si sunteti gata s-o abordati ca atare - gilldarida se simte dator sa vina cu unele precizari ; si daca vor exista persoane realmente interesate,vom aprofunda discutiile si detaliile pe aceasta tematica.

Haideti sa lamurim o serie de aspecte :

1,- de ce Terra este un imens condensator sferic,la ce valori ale curentului si capacitatii electrice lucreaza acest "condensator" natural si care este comportamentul unui condensator atunci cand este supus unei (supra)incarcari ?
2,- ce-i aia "conductor teluric",care este istoria aparitiei acestei notiuni,cine a experimentat prima oara asa-ceva si cum se utilizeaza asta in cadrul razboiului geoclimatic ?
3,- cum functioneaza un emitator de jeturi electronice destinat bombardamentului ionosferic si care este efectul sau ?
4,- in ce mod interactioneaza supraincarcarea electrica artificiala a ionosferei cu supraincarcarea electrica artificiala a solului ?

Pe rand ,-

(1.) - planeta Pamant reprezinta un imens condensator electric sferic,fiind incarcata cu electricitate negativa in interiorul scoartei in vreme ce atmosfera este incarcata pozitiv,-potentialul electric crescand pe masura ce creste inaltimea ; la nivelul solului si in conditiile atmosferei standard(deci nu pe timp de furtuna)un centimetru cub de aer contine cca.800 particule ioinizate pozitiv si 680 ioni incarcati negativ ; suprafata terestra atrage ionii pozitivi si respinge electronii,determinand curentul electric de conventie din cadrul paturilor joase ale atmosferei,a carui valoare este de cca.3 . 10 la puterea -16 A / cmc adica pentru suprafata intregului glob terestru avem cam 1500 A.In ceea ce priveste diferenta de potential dintre "placile"(armaturile) acestui inedit condensator natural aceasta atinge deja 50.000 V la o inaltime de 500 m,valoarea medie a gradientului fiind de 100 V / metru inaltime ; planeta se comporta ca un condensator pentru ca este permanent bombardata din exterior de radiatie incarcata electric si in plus mai are si propriile surse subterane radioactive care participa la acest proces ; daca r = raza Terrei masurata din centru pana la suprafata scoartei si R = raza Terrei masurata pana la stratul F al ionosferei(cca.400 Km inaltime),atunci capacitatea acestui condensator va fi egala cu 4pi inmultit la permitivitatea mediului,pe langa Rr / (R-r) ; ca la orice condensator,si la planeta Terra incarcarea electrica a "placilor"condensatorului conduce la formarea unei intensitati a campului electric dintre armaturi, dezvoltarea unei energii intre armaturi,si odata cu aceasta supunerea "armaturilor" unei anumite forte ; in cazul condensatoarelor artificiale cu care lucram,o supraincarcare poate conduce "la impuscarea" condensatorului printr-o strapungere a dielectricului si chiar la dezmembrarea acestuia daca supraincarcarea a fost atat de mare incat forta dezvoltata intre armaturi a depasit valoarea suportata de material ;
(2.) - ei,sa vedem acum cum e cu acei "conductori telurici",care permit traversarea solului de un curent electric dirijat si care permit incarcarea electrica a solului intr-o anumita regiune restransa ; cel care a introdus aceasta notiune a fost binecunoscutul inventator Nikola Tesla,tot el fiind si primul care a realizat experimente pe aceasta tema,aparatele si metodele sale de transmitere si receptare a curentului electric prin sol fiind de altfel si brevetate nu doar experimentate de catre ilustrul inventator ,- brevetele americane succesive United States Patent nr.685,953 ; 685,954 ; 685,955 si 685,956 precum si patentul britanic 11,293 si cel canadian nr.142,352 ; am aceste brevete sub forma de documente PDF,ele gasindu-se in bazele publice de date ale oficiilor de brevete,inventii si marci,dar nu stiu cum as putea face atasarea lor la postarea aceasta ; am incercat,dar nu merge - daca ma lamuriti cum se procedeaza vi le pun chiar eu la dispozitie,daca vreti - vi le si traduc si comentez ; in fine,Tesla a avut initial doar ideea de a folosi mediul ambiant(solul si atmosfera joasa)pentru transmiterea curentului electric fara fir ; mai tarziu,odata cu dezvoltarea de catre acelasi inventator a armelor climaterice capabile sa realizeze supraincarcari electrice artificiale la nivelul ionosferei,printr-un rationament simplu,Tesla a realizat ca daca in acelasi timp reuseste sa realizeze o supraincarcare electrica artificiala a ionosferei si a solului de sub zona ionosferica in cauza,va obtine o suprasarcina deosebit de puternica asupra "armaturilor" condensatorului natural sferic care este Terra ; forta aceasta enorma se aplica evident in peretele "armaturilor",in cazul nostru in crusta terestra,care dupa cum stiti nu este omogena si continua ci dimpotriva,este discontinuua,fisurata,de forma si grosime inconstanta,etc ; in concluzie Tesla a realizat ca poate sa aplice forte deosebit de mari asupra portiunilor de contact dintre doua falii ale scoartei terestre,daca in acea zona creaza la nivelul ionosferei o puternica supraincarcare electrica si totodata face sa se incarce si solul(superficial) din zona faliei cu un curent electric adus de "conductorii telurici" pe care el-insusi i-a inventat.Pe scurt,cam asta este principiul "armei telurice" - nu ce vedeti voi pe internet,cu explicatii de genul "Tesla a facut sa intre scoarta terestra in rezonanta" - sa fim seriosi ; ca sa faci sa rezoneze scoarta terestra ar fi nevoie de o energie electrica aplicata in instalatia respectiva cu o putere de miliarde de ori mai mare decat puterea insumata a tuturor centralelor electrice de pe Terra din momentul de fata...Ce gasiti voi pe net nu este decat o banala dezinformare pe care anumite grupuri de interese o introduc in mediul public pentru a mentine confuzia si ignoranta in acest domeniu ; iar daca mai veniti si unii dintre Dvs.ca sa-l numiti pe Tesla - "Hancu 2" sau alte calificative de genul acesta,atunci chiar ca nu veti reusi niciodata sa intelegeti ce-a facut el atunci si in ce mod a pus la punct "the earthquake weapon".
3,- energia electrica pe care Tesla o baga in ai sai "conductori telurici" nu era si nici nu putea fi de putere prea mare ; in care caz apare justa intrebare - de unde obtinea el acea supraincarcare de o energie atat de mare incat sa poata disloca placi tectonice de o greutate uriasa !?! Tot secretul era legat de instalatia sa electronica de bombardament ionosferic,tip de instalatie pe care incepand cu 1962-1963 a dezvoltat-o si in Romania inventatorul Nicolae Moraru sub denumirea "instalatie electronica de aparare antiaeriana si antisatelit"(dosarul OSIM nr.46150 din 01.03.1963) ,- nu pot intra in prea multe amanunte din anumite ratiuni obiective,dar totusi am sa va explic despre ce era vorba,mai precis din ce se compunea o asemenea "instalatie".
   "Instalatia electronica de aparare antiaeriana si antisatelit" a lui N.Moraru era mai avansata tehnologic dar principial cu aceiasi compunere ca si instalatia predecesorului sau Tesla :
a,- o sursa de agent de lucru,mai precis apa si aer ; la N.Moraru era utilizat un generator de aburi de tip Vuia,echipat cu un pulverizator care realiza atat fina pulverizare a particulelor de apa cat si ionizarea prin soc a acestora ; jetul de aburi fin pulverizat era amestecat cu un jet de aer si trimis catre asa- numita "camera de superplasma" care avea rolul transformarii acestui jet aer/apa intr-o plasma complet ionizata ;
b,- camera de superplasma era echipata cu o lampa speciala de radiatie ultraviolet forte pentru care N.Moraru a obtinut un brevet special,respectiv brevetul RO nr.47548 din 08.12.1965 sub titlul "Lampa cu vapori metalici de inalta tensiune" - si prin care dupa ionizarea prealabila prin soc,facea si o fotoionizare a jetului aer/apa ; acest jet in forma semionizata era trimis catre o camera tubulara in ai carei pereti erau dispuse asa-numitele "tunuri electronice" care bombardau radial cu jeturi de electroni cinetici ; era astfel obtinuta o plasma de radicali atomici H,O si N alaturi de electronii proveniti din procesul de ionizare al acestor particule ; acest jet era supus unei filtrari electrice prin care erau despartite dupa semnul lor particulele ionizate si electronii astfel incat o armatura(grila colectoare)era puternic incarcata negatic iar cealalta pozitiv ; la fiecare armatura a filtrului electric era prevazuta cate o antena a carei emisie radio era reglata pentru frecventa de 10 MHz adica in banda de 30 metri,si aveau rolul unui "ghid de unda" pentru fascicolele de plasma anterior separate electric ;
c,- ghidul de unda,reprezentat de o banala emisie radio,purta pe ea fascicolele de plasma separate dupa semn - respectiv (+) si (-),evident cele doua fascicole fiind emise separat ; pe timpul deplasarii lor prin atmosfera aceste fascicole ionizau aerul ambiental si colectau permanent noi si noi particule ionizate,astfel incat deja la nivelul ionosferei puterea lor electrica atingea valori uriase ; procesul de deplasare si amplificare a fascicolelor ionizate in cadrul atmosferei terestre,pe asemenea "ghiduri de unda" radio,a facut obiectul unui studiu laborios intocmit de N.Moraru sub titlul de "Aeroelectronica.Transportul dirijat al sarcinilor electrice in atmosfera".
   Utilizand o asemenea instalatie cu plasma complet ionizata,separata electric si purtata pe unda radio prin atmosfera,Tesla(1908) si mai tarziu Moraru in 1967-1968,au reusit sa faca experimente cu efecte impresionante ; in cazul lui N.Moraru,aceste "experimente" i-au impresionat foarte neplacut pe sovietici in vara anului 1968...Dar sa nu abordam acest subiect,pentru ca nu face parte din tematica forumului nostru.
4,- Atunci cand se realizeaza o astfel de supraincarcare electrica uriasa(o zona sferica de cca.80 Km diametru - a realizat Moraru in 1967)in ionosfera de deasupra unei zone de interactiune tectonica si daca in acelasi timp precis intr-un anumit loc din sol,este dirijat un curent de medie putere prin ceea ce Nikola Tesla a denumit "conductor teluric" ,- se va realiza un important dezechilibru la nivelul zonei de contact dintre placile tectonice iar aceasta situatie va conduce la producerea de puternice si repetate cutremure de magnitudine importanta

   Iata stimati "forumisti" interesati de acest domeniu,-care este mecanismul producerii artificiale a cutremurelor de pamant.Si nu v-o spune un amator de SF ci un cercetator direct implicat intr-o perioada mult mai recenta decat cea a lui Tesla sau N.Moraru, in activitatea de calcul,proiectare si experimentare a unor asemenea instalatii.Ele sunt realizate atat de catre rusi cat si de catre americani si sunt utilizate uneori in momentul de fata ; mai ales atunci cand eforturile diplomatice se dovedesc ineficiente si pe de altaparte nici nu se poate pune problema izbucnirii unui razboi conventional.
  In incheiere,ma simt dator sa-i linistesc pe aceia dintre Dvs. care desfasoara activitati de radioamatorism : emiteti din statiile Dvs.cat vreti si la orice putere,nu veti risca sa produceti un cutremur in Vrancea !
  Va garantez ! Solemn.Pentru a produce efecte nocive asupra ionosferei este necesara trimiterea acolo a unor jeturi de plasma de mare putere,fara de care nimic periculor nu se petrece nicaeri.Asadar,nu va fie teama sa va utilizati statiile de radioamatori,ca nu produceti nimic rau cu ele - cel putin nu din acest punct de vedere.

#27
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

(1.) - planeta Pamant reprezinta un imens condensator electric sferic,fiind incarcata cu electricitate negativa in interiorul scoartei in vreme ce atmosfera este incarcata pozitiv,-potentialul electric crescand pe masura ce creste inaltimea
Fals, atmosfera are atat sarcini pozitive cat si negative iar pamantul este considerat nul din punct de vedere electric.

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

;(2.) - ei,sa vedem acum cum e cu acei "conductori telurici",care permit traversarea solului de un curent electric dirijat si care permit incarcarea electrica a solului intr-o anumita regiune restransa ; cel care a introdus aceasta notiune a fost binecunoscutul inventator Nikola Tesla,tot el fiind si primul care a realizat experimente pe aceasta tema,aparatele si metodele sale de transmitere si receptare a curentului electric prin sol fiind de altfel si brevetate nu doar experimentate de catre ilustrul inventator ,- brevetele americane succesive United States Patent nr.685,953 ; 685,954 ; 685,955 si 685,956 precum si patentul britanic 11,293 si cel canadian nr.142,352 ;
Orice curent electric aplicat pamantului se disipeaza foarte rapid indiferent de putere si tensiune, nu ai cum sa "dirijezi". Mai mult am observat ca faci niste confuzii intre ioni, curenti, efecte & stuff... Deasemenea prezenta brevetelor nu confirma o teorie, doar o protejeaza, ea poate fi total aberanta, atata timp cat e brevetata nu poate fi folosita de altii. Vad ca folosesti la greu ce au debitat diversi oameni si au prevetat, te asigur ca asta nu e o linie corecta in dovedirea unei abilitati, capacitati samd.

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

in fine,Tesla a avut initial doar ideea de a folosi mediul ambiant(solul si atmosfera joasa)pentru transmiterea curentului electric fara fir ;
Aici este putin adevar, Tesla s-a ocupat cu transmisia energiei electrice la distanta fara fire, si nu i-a iesit altfel nu mai era nevoie sa avem linii de inalta tensiune.

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

Tesla a realizat
Tesla doar a emis ipoteze si a incercat diverse lucruri pe linia asta, am senzatia ca vrei sa-i bagi in gura teorii la care nu a lucrat.

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

Ce gasiti voi pe net nu este decat o banala dezinformare pe care anumite grupuri de interese o introduc in mediul public pentru a mentine confuzia si ignoranta in acest domeniu ; iar daca mai veniti si unii dintre Dvs.
Mi se pare normal, sunt dezinformari pe net, dar acu sa nu credem ca vine cineva cu adevarul absolut :)

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 06:48, said:

de unde obtinea el acea supraincarcare de o energie atat de mare incat sa poata disloca placi tectonice de o greutate uriasa !?!
Nu poate disloca asa ceva, placile tectonice funtioneaza pe baza de presiune fizica, forta. Ca sa disloci trebuie sa modifici substantial aceasta forta si asa cum ai spus si tu nici cu toate centralele din lume nu poti.

Edited by andreic, 04 June 2008 - 12:22.


#28
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008
[quote name='andreic' date='Jun 4 2008, 12:18' post='4682687']

Asa cum a devenit deja un obicei,sub aspect stiintific te inseli in cadrul comentariilor facute.
Iti recomand o mai buna documentare inainte de a emite opinii atat de transante...

#29
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 18:49, said:

Asa cum a devenit deja un obicei,sub aspect stiintific te inseli in cadrul comentariilor facute.
Cat timp folosesti teorii care nici macar stiintifice nu sunt (majoritatea notiuni inventate da le ridici la rang de stiinta desi nu sunt acceptate nicaieri in cadru stiintific), practic doar interpretezi tot felul de teorii din camara cu patente samd... fiecare ce a incercat ce a ratat samd, pui cap la cap 3 lucruri si iata iese marele condensator electrolitic Pamantul :)

Crezi ca esti inteligent pentru ca ai niste informatii (despre calitatea carora nu facem referiri din respect) si ca pe forum toti sunt prosti si inghit orice, ca iau informatii de pe net care sunt false etc... si tu bineinteles trebuie sa-i luminezi... sa le arati adevarul absolut. Lucru care este fals. Inainte sa-mi recomanzi mie documentare (ca nu cred ca ne cunoastem sa stii ce background am :P) te rog pe tine sa nu eludezi logica si bunul simt si sa prezinti informatii adevarate, de restul avem surse sa le luam, 0TV fiind una de incredere :lol: Vrei lucrari despre geologie si tectonica, te pot ajuta.

Cum ramane deci cu conductorii din pamant si cu microundele care eludeaza ionosfera (daca nu stiai) ? :)

Edited by andreic, 04 June 2008 - 18:50.


#30
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006
pe voi nu va cutremura magnitudinea teoriilor debitate aici?

#31
gilldarida

gilldarida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 30.05.2008
Domnule Ciuca Andrei,
sper ca in curand sa rezolv aceasta problema - dar nu cunosc prea bine regulamentele de functionare ale acestui site ;
recunosc ca am comis o greseala atunci cand am incercat "sa va luminez" - dumneata esti un stralucit exemplu in acest sens ; in fata acestei evidente nu pot decat sa ma inclin : nu am nici ce si nici pe cine lumina...

#32
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007

View Postturbo trabannt, on Jun 4 2008, 19:43, said:

pe voi nu va cutremura magnitudinea teoriilor debitate aici?

ba evident ca da
noroc cu ratiunea :)))

#33
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgilldarida, on Jun 4 2008, 23:26, said:

dar nu cunosc prea bine regulamentele de functionare ale acestui site ;
Nu asta e adevarata problema ci faptul ca incerci sa impui niste lucruri fantastice, parca scoase din filmele SF fara argumentatii solide, fara probe reale. E o teorie si atata, ca multe altele. Tu insa incerci sa o scoti ca realitate, iar faptul ca ai bagat "stramba" cu China (zona seismica cunoscuta cu antecedente) o dovedeste. Te-am intrebat cu cati cm pe an se inalta muntii in provincie si nu ai raspuns... lucru care imi arata ca nu esti la curent nici macar cu tectonica si geologia asta simpla... pamanteana, dar stii cu siguranta ce fel de conductori (fara izolatie :naughty:) sunt in pamant :lol:
Sa nu fie cu suparare dar eu nu sunt acceptor universal, caut sa inteleg lucrurile si cand ceva e departe de logica, de fapte, de lucruri deja dovedite am un instinct natural de punere sub semnul intrebarii :) Vorba aia... question everything.

View Postturbo trabannt, on Jun 4 2008, 19:43, said:

pe voi nu va cutremura magnitudinea teoriilor debitate aici?
:thumbup:

Edited by andreic, 04 June 2008 - 22:56.


#34
flaviand

flaviand

    Flavian, motan de serviciu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 14.09.2005
Just for fun:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/InV0cVH6KZc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://en.wikipedia....elluric_current

#35
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003

View Postflaviand, on Jun 5 2008, 01:37, said:

Just for fun:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/InV0cVH6KZc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
:peacefingers: Nu am rezistat la tot de atata ras  :lol:

Dar 2 aspecte mentionez, Japonia are 4-5 cutremure pe zi (esti tare sa prezici acolo si in plus ti-ai si gasit oamenii pe care sa-i sperii cu cutremure), si al doilea care e amuzant rau de tot e povestea aia cu ionosfera care pleaca in cosmos si revine pe pamant (muhahahaha) sub actiunea microundelor.
E mai sf decat Star Trek...

Deci iata cum tehnologia extraordinara la care au acces numai 2-3 oameni apare pe internet :naughty:

Edited by andreic, 05 June 2008 - 00:46.


#36
flaviand

flaviand

    Flavian, motan de serviciu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 14.09.2005
Mda, si se pare ca e contagioasa treaba ;)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2jV6Dhza2G0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ecLwVgvvTvU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/tihygYupVaw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by flaviand, 05 June 2008 - 01:13.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate