Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!
 La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...
 Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 

Aspiratorul Kirby

- - - - -
  • Please log in to reply
90 replies to this topic

#55
Carrman

Carrman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,107
  • Înscris: 06.08.2010
o venit un gagiu cu un chirbi d'asta si la mine acas'.

belea! aspiratoru', nu gagiu'!

este bine gandit: accesorii gen "z-turi" pentru curatarea la mare inaltime si la mica inaltime (adica sub pat, canapea etc.), cablul electric este siliconat (nu se incurca), furtunul de asiprare este tot antiincurcat, chestia aia de spalat/batut se monteaza direct pe ax (randament mai bun), aproape totul este metalic si bine finisat etc.

pret: 2108Euro.

concluzie: valea!

#56
aka_razvan

aka_razvan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 10.12.2008
Eftin bre, trebuia sa-l iei! Posted Image
La mine a venit unu-n primavara si cerea in jur la 2400e cu tot cu nushce kkt de reducere. Jet!

Edited by aka_razvan, 29 December 2012 - 11:57.


#57
valy2vv

valy2vv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 19.02.2006
Eu am Kyrbi Sentria de cca .1 an si pot sa spun ca de atunci nu mai este praf in casa. Locuiesc la bloc, am un inceput de astm si acesta a fost motivul principal pentru care sotia a cumparat aspiratorul. Inainte am avut pe rand aspirator cu sac, cu apa x 2 modele diferite, cu filtru hepa si ultimul cu sac de hartie si nu's ce alt fitru la iesire.  Nici unul nu se compara cu Kyrbi. Si spun asta strict dpdv al faptului ca nu ia praful de jos si apoi il arunca in aer, asa cum am constatat personal  inainte de a afla despre aceste tipuri de aspiratoare, in lumina razelor solare.  Am luat Kyrbi pentru ca vanzatorul - un anume domn Cornel - mi-a prezentat acest model. Probabil ca daca mi se va demonstra ca altul este/va fi mai bun il voi inlocui pe actualul Sentria cu acela.
Numai cei suferinzi de astm stiu (probabil) ce inseamna sa te trezesti in miezul noptii ca nu mai respiri , iar acest lucru sa fie cauzat in principal de acarieni si praf - spune dr. pneumoftiziolog.
Am 40 ani, sunt crestin ortodox, si dau slava Domnului pentru ca mi-a dat ocazia sa am acest produs . Sa stiti ca intamplator sau nu, de cand il am nu am mai avut decat o singura criza.

#58
alexroskb

alexroskb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.05.2009
Cred ca pot ofer o "analiza swot" legata de kirby sentria 2

Ca un om care interactioneaza des cu oameni din vanzari, strategii etc, e interesant sa vezi si pe post de cobai o vanzare stil door to door. Baietii care au venit la mine se pricep la produs, au avut un training de calitate si apeleaza la toate trucurile curate si murdare ale meseriei. Pe mine, ca detinator de 3 aspiratoare, si al carui vis este o magoaie profesionala cu multi wati si spalare, m-a atras aspiratorul, dar m-a dezarmat pretul. Plus m-a enervat la maxim finalul prezentarii, cand salesman-ul a incercat tot felul de trucuri pentru a ne agata. Pana la urma socra-miu care este un gadget-adict a cazut in plasa lor la prezentarea care i-a fost facuta, a decis sa-l cumpere, si-asa am ajuns sa-l utilizez si eu.

Punctul lui forte clar este peria cu bataie. Sistemul nu mi-era necunoscut. Bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte, primise prin anii 60 din Germania de Vest o cutie care functioneaza pe acelasi principiu. Indiferent cate aspiratoare a avut, pentru covor pastra si tarnul ala care spre deosebire de aspirator avea doua perii.

Revenind la perie, Kirby trage bine, curata foarte ok covorul si saltelele, DAR, este conceput ca un aspirator strict de praf. Am prins un capac de carioca plasat strategic de fi-miu pe dupa salteaua lui, si desi nu era dintr-un plastic dur a afectat destul de mult rotorul. De asemnea plasticele componentelor auxiliare sunt dintr-un material foarte prost, Plasticul este foarte fragil. Spre comparatie eu utilizez un Gorenje VC1800WD. Plasticele sunt mai dure, si mai rezistente la socuri, la margini de mobila, locuri ascunse. Plus poate inghiti oricate piesa de lego, masinuta etc, nu este afectat

O alta problema este legata de sistemul drive. Daca nu esti atent te accidentezi serios la degetele de la picioare. Eu sunt patit

Per total este superior aspiratoarelor "de linie", cel putin fata de cele de la mine din casa este net superior, dar raman la parerea ca nu-si merita pretul. La 800 de dolari, cu cat am inteles ca este comercializat in State, poate ca ar fi fost o alternativa, dar asa nu mi se pare ca justifica raportul pret de achizitie - serviciu oferit.

#59
P1gl3t

P1gl3t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 07.04.2007
Salutare,

Probabil ca nu intra lumea prea des pe aici, insa anumite aspecte ale prezentarii pe care au facut-o doi domni de la Kirby m-a facut oarecum suspicios. Eu sau intr-un bloc din cartierul Berceni (Bucuresti), nici pe departe genul de zona unde te astepti sa gasesti pe cineva dispus sa plateasca 2500 euro pe un aspirator. Prin urmare faptul ca am primit vizita a doi domni de la Kirby nu poate sa ma duca cu gandul decat la 2 posibilitati: ori compania distribuitoare are pobleme grave de orientare, ori e vorba de o 'filare' in scopul jefuirii unei locuinte.

Dintre cei doi domni doar unul vorbea, iar celalt parea a fi intern, nedescurcandu-se prea bine cu functiile aparatului. Acest domn, care a tinut singur mai in intregime prezentarea a evitat de la bun inceput subiectul pretului. Chiar a mentionat la inceput ca pretul ar fi intre 60 de euro (posibil sa fi inteles gresit) si 1000 de euro, fiind vorba de un aparat modular. Daca era corect si mentiona ca pretul de pornire este de 2100 de euro nu as fi acceptat sub nicio forma prezentarea. Nu numai ca nu imi permit aceasta suma, insa consider ca un asemenea pret ar fi acceptabil doar pe un aspirator folosit doar in scopuri profesionale (hoteluri, sali de conferinta etc.).

Voi ce parere aveti? Ar putea fi ceva mai malitios decat o prezentare facuta cu foarte mult zel? Ar trebui verificat la call center-ul lor?

#60
aka_razvan

aka_razvan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 10.12.2008

 P1gl3t, on 21 iunie 2013 - 19:48, said:

Voi ce parere aveti? Ar putea fi ceva mai malitios decat o prezentare facuta cu foarte mult zel? Ar trebui verificat la call center-ul lor?

Nu.
Probabil te-a recomandat vreo cunostinta, prieten, ruda etc. Intreaba printre cunoscuti.
Daca ai avut suspiciuni, de ce i-ai primit in casa?

Edited by aka_razvan, 21 June 2013 - 23:49.


#61
P1gl3t

P1gl3t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 07.04.2007
Cred ca ar fi trebuit sa ma contacteze telefonic in prealabil daca ar fi fost vorba de recomandare de la o persoana cunoscuta.
I-am primit pentru ca eram oarecum interesat de achizitionarea unui aspirator nou. Imi imaginam ca vor aduce vreo jucarie  autonoma si toata prezentarea va dura max un sfert de ora. Daca ar mentiona clar pretul de la bun inceput cel mai probabil nu ar mai fi nimeni interesat de o demonstratie. Faptul ca au specificat imensul pret la sfarsit mi-a trezit suspiciunile.

#62
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,628
  • Înscris: 06.03.2005
Scria cineva mai sus ca se poate incadra la professional ca performanta dar eu nu am vazut sau auzit sa fie utilizat nicaieri la nivel professional, nici la hoteluri standard, ieftine nici la super lux.
Nici macar firmele de curatenie nu utilizeaza asa ceva.
Daca este asa grozav nu inteleg de ce nici un profesionist nu se "incurca" cu asa ceva si se adreseaza numai utilizatorilor casnici la preturi ce depasesc produse profesionale.

#63
AnitaSe

AnitaSe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 13.01.2014
Buna ziua ! vreau sa ma ajute cineva! Am cumparat un aspirator kirbi de pe internet ,acum am probleme cu el si cei de la reprezentanta mi-au spus ca nu sunt responsabili pt aspiratoare vandute pe net. Ma poate ajuta cineva cu un service ceva? va rog!

#64
aka_razvan

aka_razvan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 10.12.2008
Cat ai dat pe el?

#65
AnitaSe

AnitaSe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 13.01.2014
Buna!
am dat 1200  euro pe el acuma ceva timp

#66
IonutRobu

IonutRobu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.02.2014
Eu mi-am cumparat unul din America ,mi l-a adus o cunostinta ,altfel nu il luam niciodata. am dat pe el 1000 de dolari .
Mai tarziu  mi-am dat seama ca era second-hand ,acum am probleme cu piesele la el, pentru ca asa cum spunea Anita
reprezentanta nu accepta aparate vandute de pe internet si chiar am probleme cu transformatorul, am schimbat 2 pana acum si nu sunt practice deloc!
Am observat ca  acest aspirator este conceput sa fie folosit usor si atunci cand aspiri,sa fie tot aspiratorul in fata ta.
Odata ce are transformator este mult mai greu de folosit si chiar devine enervant cand aspiri .
De aceea nu va recomand sa il cumparati pentru ca apoi trebuie sa va faceti rost de piese singuri .
Mie chiar imi pare rau ca am dat atatia bani.
Bafta!

#67
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004

 AnitaSe, on 13 ianuarie 2014 - 17:38, said:

Buna ziua ! vreau sa ma ajute cineva! Am cumparat un aspirator kirbi de pe internet ,acum am probleme cu el si cei de la reprezentanta mi-au spus ca nu sunt responsabili pt aspiratoare vandute pe net. Ma poate ajuta cineva cu un service ceva? va rog!
http://www.ebay.com/...m-cleaner-parts

#68
AnitaSe

AnitaSe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 13.01.2014
Da, merci !Este si asta o varianta.
Cum sa stiu eu ce piesa trebuie sa comand?Si daca o platesc sa zicem  , apoi cine imi repara aparatul?
Oricum iti multumesc ! Am rezolvat problema cu reprezentanta.Am mai scris si pe acest site : http://www.bucuresti...#comments-title
Nu merita sa il cumperi si apoi sa cauti pe internet piese si reparatii!

#69
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,142
  • Înscris: 04.02.2011
La noi a fost cineva acuma 10 ani. Aspiratorul chiar e "top" mai ales datorită fucnției de vibrație. Și eu sunt sensibil la praf și na, un aspirator bun e un aspiratori bun. Însă cu vreo 400 de euro am luat un Zepter care merge și astăzi, pe apă. Mi se pare mult mai practic, pentru că apa preia ABSOLUT tot. Însă, ce e drept lipsește funcția de bătaie. Cu toate astea, eu zic că e un pic cam scump acest Kirby, mai ales că fiabilitatea lasă de dorit.

#70
aditamilosh

aditamilosh

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 18.03.2014
Am avut si eu un zepter,dar  sunt multe aspiratoare cu apa care sunt si mai ieftine si au acelasi principiu de functionare.
kirby este mai scump intr-adevar,dar este mult mai bun din cauza batatorului pe care il are ,va spun asta pt ca am o cunostinta care are kirby
si chiar se vede diferenta cand aspiri covorul , se vede imediat cum se schimba culorile covorului dupa aspirare.

#71
AnitaSe

AnitaSe

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 13.01.2014
Sunt de acord cu tine aditamilosh.
Chiar exista o gramada de aspiratoare care au la baza functionarea pe apa.
Am vazut la o prietena care are zepter si atunci cand aspira cu el apa se inegreste , practic se face ca un "namol " in rezervorul lui.
Dar sa fim realisti , daca iei un pahar cu apa si pui praf in el se inegreste la fel , e logic :)
Asa ca de ce as lua un zepter cu apa cand pot sa iau orice alta marca de aspirator care are acelasi principiu de functionare?

#72
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007
Daca nu se patruleaza toata ziua incaltat prin casa e mult mai intelept sa iei un purificator de aer si sa folosesti un aspirator de la magazin.
De fapt de banii aia iti montezi si ventilatie cu recuperare de caldura.

Trebuie si minte totusi.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate