Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 

Aspiratorul Kirby

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#19
CORN3

CORN3

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.06.2010
Florine,acesta este si motivul pentru care am scris la Forum-ul respectiv.Orice vanzare Kirby pe internet este interzisa din partea companiei Kirby,el se vinde numai prin prezentare directa.Poti sa gasesti si pe internet dar sunt second hand,uzate sau furate,nu poti sa sti cine,unde si cum l-a folosit,se vinde la jumate de pret si asta atrage lumea.Cand il primesti iti dai seama ce ai cumparat,si din pacate lumea atunci suna la reprezentanta unde afla ca nu il accepta la service,si nu are unde sa-l duca.Cand se cumpare Kirby se completeaza garantia pe numele cumparatorului si  doar pentru el ramane valabila.Am vazut pe Forum ca exista deja clienti care l-au cumparat de pe internet si au fost pacaliti.Orice aparat are o serie de cateva cifre si sunt verificate si introduse in baza de date,si daca nu e cumparat direct de la reprezentanta,nu este acceptat la service.
Ai zis ca nu te intereseaza asa ceva dar ai scris iarasi parerea ta care este gresita in legatura cu Kirby.Pe internet poti sa cumperi altele:masina,telefon,bilet de vacanta,dar Kirby pe tot Globul se vinde prin prezentare directa,livrat de la reprezentanta tarii respective.
Oricum nu o sa mai discut si sa scriu,fiindca iarasi o sa apara cineva care e ''destept'',dar care nu are nici o treaba cu Kirby,si reluam povestea.V-am spus multe lucruri din experienta mea personala,dupa multe aparate vandute si multi clienti multumiti,si sper ca cine vrea sa cumpere ,mai degraba ascultand sfatul meu decat sa se lase influentati de speculatii sau de specialisti care se pricep la toate.
In legatura cu Rainbow,el intra in alta categorie de aspiratoare,se poate compara cu Zeptter,au aceeasi filtrare pe baze de apa,si acelasi sistem de aspirare.Amandoua au filtre mecanice care aduna mizeria,toata lumea crezand ca apa este singurul filtru,dar nimeni nu stie despre asta.Cine doreste sa vada care e cel mai bun,sa vizioneze amandoua prezentari si sa faca o comparatie.        

                                                                                                                                                                                                                                               P.S.   Acesta a fost ultimul  meu comentariu,am scris suficient ca cineva care e destept  sa vrea sa vada o prezentare ca sa isi dea seama despre ce este vorba,nu sa citesca comentariile noastre.

#20
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,321
  • Înscris: 04.05.2006

 belogerer, on 10th June 2010, 05:24, said:

Eu am Rainbow (2 buc) si scula chiar isi merita banii...argumentele sunt de prisos pe net...cine nu crede sa caute un vanzator sa ii faca o prezentare absolut gratuita acasa si mai vb dupa aceea..

Si eu am unul. Nu stiu daca isi merita banii, nu am stat sa ma gandesc la aspectul asta prea mult, dar cert este ca e de departe cel mai eficient aspirator  "SOHO" cu care am avut de-a face. E bun si ca purificator de aer...

Edited by richelieu, 10 June 2010 - 13:46.


#21
Go.go.man

Go.go.man

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 603
  • Înscris: 29.12.2005
Pretul e exagerat de mare.  La fiecare prezentare pe care am avut-o, ma treceau emotiile inainte sa comunic pretul clientilor. Nu o sa vezi vreo prezentare online atata timp cat pretul aparatului e de 2900 de euro pentru ca tu, ca privitor, nu o sa crezi niciodata ce vezi acolo. "Pretul trebuie justificat" asta era indicatia care ne era data la "money meeting".

#22
Tom_Cat

Tom_Cat

    Aproape acolo

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,159
  • Înscris: 01.01.2007
Am si eu o intrebare, cu ce este mai performant acest aspirator Rainbow decat un apirator tot cu filtru de apa de la Samsung? Samsungul costa undeva pe la 300 de euro.

#23
oSerX

oSerX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,033
  • Înscris: 23.06.2006
va zisesem mai sus ca l'a luat o amica a mea ... ni l'a imprumutat un weekend si noua ... panarama maxima ( daca ma asezam in fund cu un burete de bucatarie si cu un vas cu solutii de covor si apa calduta il faceam mai frumos ). Am stat ceva pana sa'l asamblam. Am obtinut un pret in Romania pe criza asta de 1600eur cu tot inclus ... sincer daca mi l'ar da si la 200de euro nu l'as lua. Sunt foarte multumit cu philipsul pe care'l avem ... nu bate el, dar curata belea. Iar, nu'mi place la kirby ca este destul de greu ... sincer mi se pare o chestie pe care daca dai banii - iti faci o poza cu el si o pui pe hi5, facebook sau altele asemenea ... si mai pui si un text acolo "sa moara dusmanii mei"

#24
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
O fi el bun aspiratorul, dar cei care fac prezentarile la domiciliu sunt de toata jena. A fost cineva si a facut o prezentare la cumnata mea si i-a aspirat jumatate de covor si jumatate de saltea. Pai cum frate, cu jumatatile?! Eu am intrebat-o serios daca nu i-a dat doua palme respectivului si nu l-a pus sa-i faca covorul cum era inainte si ea a inceput a rada crezand ca fac glume, cand eu de fapt vorbeam foarte serios. Pai mai bine nu mai faci nicio prezentare daca trebuie sa ma duc dupa aceea cu covorul la curatatorie ca sa-i faci si cealalta jumatate cum a facut-o Kirby.

#25
reovel

reovel

    Doesn't she look darling?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,757
  • Înscris: 17.01.2009
Daddy, in primul rand asa faci o comparatie... ca mai apoi ar fi de bun simt sa aspire si a doua bucata, e o alta problema.
Si inca ceva, orice client ar fi tentat sa ia un Kirby numai ca sa aiba si cealalta jumatate de covor la fel de curata.
ON: E o porcarie extrema. Il au femeile de serviciu ce fac curat la noi in firma si saracele au zis ca fac treaba de 2 ori mai buna cu Biocarpet si carpa. Asta pentru ca daca ati vedea cum iese covorul dupa ce e aspirat cu aspiratorul minune v-ati face cruci si nu ati crede ca o sala de conferinta poate sa arate asa. Ba lasa forme ondulate, ba pufaie apa (sau ce dumnezeu sare acolo in clapa aia...) din el sau cand aspiri canapelele efectiv aspiratorul suge pernutele. Nu mai zic ce greu ridici porcaria de Kirby in aer...
Desi eu nu l-am folosit, femeile de serviciu il resping in totalitate.
Cum zicea cineva mai sus, panarama maxima.

Edited by reovel, 21 August 2010 - 00:10.


#26
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Pai la bunul simt ma refeream. Plus ca nici nu l-as fi lasat sa iasa din casa pana nu-mi facea covorul ori ca inainte (lucru imposibil) ori aspirat tot, sau puneam mana pe aspirator si mi-l aspiram singur. Ce putea sa faca la mine in casa? Ii mai dadeam si doua palme daca continua cu nesimtirea si tupeul. Daca te duci la tuns si e vreo promotie ca sa vezi ce e de capul frizeriei nu cred ca te tunde pe jumatate de cap.
Si-apoi numai un client idiot ar fi tentat sa dea cateva mii de euro ca sa aiba si cealalta jumatate de covor curata. Poate altul ar fi motivul pentru care l-ar cumpara, ca i-a placut, ca l-a atras modul in care aspira etc. nicidecum ca sa aspire cealalta jumatate de covor. La banii aia arunci covorul si iti iei cate unul nou in fiecare an pana cand nici marele Kirby nu ar rezista. Asadar nesimtirea lor e cu atat mai mare cu cat ar putea sa gandeasca ca daca omul e multumit de ce a vazut si are banii necesari va cumpara aspiratorul oricum. Mai mult, daca as dori un astfel de aspirator si cel care mi-ar face prezentarea s-ar comporta asa, nu l-as cumpara de la el de-a' naibii  pentru nesimtirea lui. As chema alt agent de vanzari.
Parerea mea e ca nu merita decat strict pentru firme, hoteluri etc. adica acolo unde volumul de munca justifica investitia. Dar dupa ce a spus reovel ma indoiesc si de asta.

Edited by daddy, 21 August 2010 - 08:46.


#27
shimano_2007

shimano_2007

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.09.2010
Folosesc Kirby de 5 ani...este foarte bun...sunt foarte mulumit de el isi merita banii...nu regret ca am dat atatia bani pe el vreau sa spun ca am scapat de tot praful din casa, nu vorbiti daca nu ati folosit sau nu aveti kirby in casa...pt ca noi suntem invatati sa facem curatenie la suprafata dar mizeria ramane in casa orice am face... OAMENI BUNI, SUNTEM PREA SARACI CA SA MAI CUMPRAM LUCRURI IEFTINE!!! sincer...cred ca, kirby nu este doar un aspirator...este o investitie...
Multumesc

#28
Frankie

Frankie

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 13.04.2004

 shimano_2007, on 22nd September 2010, 23:49, said:

Folosesc Kirby de 5 ani...este foarte bun...sunt foarte mulumit de el isi merita banii...nu regret ca am dat atatia bani pe el vreau sa spun ca am scapat de tot praful din casa, nu vorbiti daca nu ati folosit sau nu aveti kirby in casa...pt ca noi suntem invatati sa facem curatenie la suprafata dar mizeria ramane in casa orice am face... OAMENI BUNI, SUNTEM PREA SARACI CA SA MAI CUMPRAM LUCRURI IEFTINE!!! sincer...cred ca, kirby nu este doar un aspirator...este o investitie...
Multumesc
Te-a ajuns criza in maduva oaselor.

#29
paulone

paulone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 10.06.2010
Hai las-o dracu.....asta e ca produsele alea "minune" in care slabesti 10 kg intr-o zi......sa fim seriosi, nu cred o iota. Adica scoate ala "mocirla" din apartamentul meu dupa ce am dat eu de 10 ori cu aspiratorul? :lol:
Pai la banii aia imi iau 3 purificatoare de aer Daikin si nu se mai face nici fir de praf.

Edited by paulone, 23 September 2010 - 09:28.


#30
ylossoly

ylossoly

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 26.04.2006
Salut, in "tinerete", cand nu era criza asa de mare, am fost si eu implicat intr-o prezentare Kirby undeva prin preajma B-dului Stirbei Voda (sediul central Kirby <_< , banuiesc), la prima vedere toate pareau OK!!! si evident ca ne-au fost prezentate numai punctele pozitive ale minunatului aspirator Kirby, care omoara "saracutii" acarieni si absoarbe mizeria depusa la baza covorului, la sfarsit, dupa indelungi demonstratii si explicatii vis-a-vis de consumabile, etc. ni s-a dezvaluit si pretul de 2800 EURO(3,2Lei/RON- la momentul respectiv). Mi-a fost clar, nu era facut pentru un apartament dintr-un bloc comunist de pe Camil Ressu (Bucuresti) in care locuiam cu parintii, avand in vedere ca am asistat doar la o prezentare si pot spune ca nu mi-am facut o parere pertinenta despre acest aspirator consider ca nu-si are rostul intr-o locuinta comuna, este un moft pt. oamenii care-si permit. Nu am pretentii de "farmacie" dar mi-am facut foarte bine treaba pana acum ajutat de un Samsung cu filtru Hepa si macar o data pe an apelez la o firma de specialitate care-ti ia covorul si-l face ca nou (nu la spalatoria auto din colt).
Exista alternative mai ieftine, Rainbow sau aspiratorul de la BEKO insa nu stiu daca-si merita banii.

#31
reovel

reovel

    Doesn't she look darling?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,757
  • Înscris: 17.01.2009

Quote

Si-apoi numai un client idiot ar fi tentat sa dea cateva mii de euro ca sa aiba si cealalta jumatate de covor curata
Eh ... stiu zeci de oameni care au 2-3000 de euro in casa "pentru zile negre", care ar vedea ce super e prima jumatate si ar vrea s-o curete si pe a doua. Asa ca l-ar cumpara.

Quote

Parerea mea e ca nu merita decat strict pentru firme, hoteluri etc. adica acolo unde volumul de munca justifica investitia. Dar dupa ce a spus reovel ma indoiesc si de asta.
Pentru firme? Pai cum am zis, asta da de 2 ori mai multa munca decat "aspirat clasic" si mai apoi frecat cu Biocarpet. Nu vreau sa ma gandesc la vreo sotie ce aspira mochetele din casa. Ori ii place sa le aiba in 2-3 forme s, ori foloseste aspiratorul pe post de haltera.
Nu zic eu ca nu scoate ceva praf, dar totusi ...

Quote

Folosesc Kirby de 5 ani...este foarte bun...sunt foarte mulumit de el isi merita banii...nu regret ca am dat atatia bani pe el vreau sa spun ca am scapat de tot praful din casa, nu vorbiti daca nu ati folosit sau nu aveti kirby in casa...pt ca noi suntem invatati sa facem curatenie la suprafata dar mizeria ramane in casa orice am face... OAMENI BUNI, SUNTEM PREA SARACI CA SA MAI CUMPRAM LUCRURI IEFTINE!!! sincer...cred ca, kirby nu este doar un aspirator...este o investitie...
Pe cat punem pariu ca faci SPAM?

Edited by reovel, 25 September 2010 - 11:47.


#32
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    am merțan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,692
  • Înscris: 07.07.2006
o mare țeapă pentru banii ăia.
priviți oameni buni un logan. are facelift, pare mai spălat da e un logan. de ce să fii prost să-l iei cu 7000 euro când posă fii ciumeg și să-l iei cu 45000 euro?
așa e șî cu kirby.

cât despre șimano_2007 - și-a făcut cont taman pt postu ăla. :lol:

#33
newmarian

newmarian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.06.2011

 daddy, on 21st August 2010, 09:44, said:

Pai la bunul simt ma refeream. Plus ca nici nu l-as fi lasat sa iasa din casa pana nu-mi facea covorul ori ca inainte (lucru imposibil) ori aspirat tot, sau puneam mana pe aspirator si mi-l aspiram singur. Ce putea sa faca la mine in casa? Ii mai dadeam si doua palme daca continua cu nesimtirea si tupeul. Daca te duci la tuns si e vreo promotie ca sa vezi ce e de capul frizeriei nu cred ca te tunde pe jumatate de cap.
Si-apoi numai un client idiot ar fi tentat sa dea cateva mii de euro ca sa aiba si cealalta jumatate de covor curata. Poate altul ar fi motivul pentru care l-ar cumpara, ca i-a placut, ca l-a atras modul in care aspira etc. nicidecum ca sa aspire cealalta jumatate de covor. La banii aia arunci covorul si iti iei cate unul nou in fiecare an pana cand nici marele Kirby nu ar rezista. Asadar nesimtirea lor e cu atat mai mare cu cat ar putea sa gandeasca ca daca omul e multumit de ce a vazut si are banii necesari va cumpara aspiratorul oricum. Mai mult, daca as dori un astfel de aspirator si cel care mi-ar face prezentarea s-ar comporta asa, nu l-as cumpara de la el de-a' naibii  pentru nesimtirea lui. As chema alt agent de vanzari.
Parerea mea e ca nu merita decat strict pentru firme, hoteluri etc. adica acolo unde volumul de munca justifica investitia. Dar dupa ce a spus reovel ma indoiesc si de asta.

Daddy tu nu ai cum sa vezi vreo prezentare ca esti prea taran sa intelegi ca acei oameni nu vin sa faca curat la tine in casa.Kirby se bazeaza pe sanatate eficienta si economie.Ca tu dai 50 - 150 lei lunar sa faci curatenie si nu faci,Tie iti place sa stai in praf si paduchi e partea 2 a nu toata lumea e ca tine.
La mine a venit un baiat si curgeau apele pe el in timpul prezentarii cum sa fiu nesimtit sa i spun sa mi spele tot covorul ? Nu sunt un om cu bani , dar am facut tot posibilul sa-l am, acum am toata placerea sa dorm intr-o casa curata si so vad pe fetita jucanduse unde vrea.Dupa parerea mea isi merita toti banii gandindune cat economisim in timp ce l folosim.


Mai zicea cineva ca cu banii astia iti cumperi un covor pe an. Are cea mai mare dreptate. Dar ar fi nevoie sa cumperi un covor doua pe saptamana sa nu ai praf in el.

Edited by newmarian, 20 June 2011 - 21:50.


#34
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
:))
Nu era mai ieftin sa pui copilul sub ceva borcan, cupola, sau alt obiect asemanator, unde sa nu intre praful? Mediu steril daca se poate.

#35
Hamutovski

Hamutovski

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,676
  • Înscris: 07.03.2009
newmarian iti recomand o carte de gramatica. Dupa aceea poti vorbi cat vrei de kirby...

#36
laurenhelen

laurenhelen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 29.08.2011
Ma minunez si imi pun mainile in cap cand vad ce mentalitati de Cucuietii din deal aveti. Vorbeste gura fara voi, probabil nici nu va permiteti unul sau e mai important un playstation decat o investitie in sanatate. Stiati macar ca Intercontinental foloseste 14 astfel de aspiratoare si ca insusi Ceausescu avea cateva? Ca Obama foloseste aceeasi marca? Videoclipul lui Fred Mercury? In primul rand bunicul meu a fost american si a avut vreo 70 de ani un Kirby. Sa-mi aratati voi mie un LG rahat imprastiat care tine 70 de ani. Si mai si curata in asa fel. Eu cu parintii am avut Kirby G4, apoi G5 iar acum ne-am luat Sentria. Cel mai bun aspirator care l-am vazut vreodata. Am primit si vizualizator cu filtre si daca tin aspiratorul pornit 5 secunde intr-un loc fix se umple de ... praf, ingrozitor. Este o investitie foarte buna, nu se compara cu nimic altceva. Curat si cainele si pisica, are si ustensila pentru masaj capilar, curat papusile, lustruiesc parchetul, spal covorul, aspir praful de pe tavan pereti mobila.

Edited by laurenhelen, 08 September 2011 - 16:04.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate