Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Aspiratorul Kirby

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#73
ViorelMircioiu

ViorelMircioiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.05.2014
Buna ziua,

In primul rand tin sa va precizez faptul ca filtrarea pe baza de apa nu e tocmai cea mai eficienta, ba chiar interzisa in anumite locuri.(de ce nu este folosita aceasta filtrare in orice domeniu daca este atat de eficienta, plus ca ar presupune si o cheltuiala redusa pt. o astfel de filtrare?). Pt. fumatori, incercati sa suflati fum printr-un pai intr-un pahar cu apa, sa vedeti cum fumul iese din pahar( fumul inlocuieste practic praful cel mai fin si factorii alergeni care incercam sa-i eliminam cu un aspirator).
In al doilea rand, s-a demonstrat de catre specialisti ca aspiratoarele cu filtrare pe baza de apa scot praful cel mai fin pe partea cealalta umed, care este mult mai periculos decat cel uscat. Aceste lucruri pot fi demonstrate foarte usor, intr-o prezentare a sistemului de curatenie KIRBY.
In concluzie, consider ca nu aveti nimic de pierdut sa vedeti o astfel de prezentare, este absolut gratuita, nu va obliga la absolut nimic, din contra, ramaneti cu o informatie placuta, chiar daca nu doriti sa-l achizitionati.
In cazul in care doriti o astfel de prezentare va pot pune in legatura cu un dealer autorizat KIRBY pe adresa de mail [email protected]

#74
Bobby Z.

Bobby Z.

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 251
  • Înscris: 26.03.2007
Nea Viorele, ai uitat sa ne spui ca dealer-ul autorizat esti chiar matale.

#75
SNicolae53

SNicolae53

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.07.2014
Toate bune si frumoase in prezentarile demonstrative facute acasa.
Pe mine nu m-au convins insa pe sotie (din pacate spun eu) da.
Poate faceti un efort si reveniti pregatit sa mi convingeti demonstrandu-mi care este diferenta intre kirby si aspiratorul cu filtrare cu apa.
Va atentionez dle Mircioiu ca si pe cel din urma il veti gasi la noi in casa.
In timp ce kirby este pe post de obiect de muzeu cel de-al doilea face treaba buna spun eu.
Dumneavoastra va revine sarcina sa ma convingeti de greseala facuta.
Sa nu uit, in baza de date (sper ca aveti asa ceva) cumparatorul este Maioru Viorica din Bucuresti.
Pe mine ma puteti contacta mai usor la telefon 0722.381.551.
Ca sa va ajut sa retineti voi trimite si un email cu textul acesta la adresa [email protected]
Week end placut!

#76
ralubuk

ralubuk

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.10.2016
Pot sa spun din proprie experienta ca merita macar sa fie vazut, eu il folosesc impreuna cu nasa mea de 4 ani si suntem foarte multumite, prin recomandarea unor cunostinte am aflat despre el, l-am luat pentru ca am avut posibilitatea sa-l testam inainte, de obicei luam un aspirator din supermarket despre care aflam ce face abia dupa ce ajungeam cu el acasa, am auzit initial ca e micut ca si dimensiuni, dar nu am crezut ca poate sa fie atat de eficient, doar dupa ce l-am vazut cu ochii mei am inteles de fapt cum trebuie sa functioneze un aspiartor. Adica nu e doar un simplu aspirator pentru covoare, noi curatam toate obiectele din casa cu el, curata si covoarele si saltele, desfunda si chiuveta daca va vine sa credeti Posted Image), se poate folosii chiar si la aspiratea tapiseriei la masina, cand l-am cumparat am vazut multimplele lui intrebuintari, nu l-am privit ca un simplu aspirator. Asa ca va recomand sa vedeti mai intai ce poate sa faca si apoi vedeti daca merita pentru casa voastra. Noi suntem foarte multumite si recomandam.

 compteam, on 05 decembrie 2007 - 23:42, said:

Salutare la toata lumea,

vreau sa va cer parerea despre aspiratorul Kirby (model Serenity).

Este un model de aspirator care se vinde exclusiv prin prezentari la domiciliu.

Eu am "vizionat" o astfel de prezentare in aceasta seara si as vrea parerea cuiva care chiar are si foloseste deja acest aparat. Este atat de bun pe cat pare in prezentari (unde i se pun filtre de material alb sa se vada mai bine murdaria adunata  Posted Image )?

Am citit pe net (comentarii din US) ca nu este de laudat la partea de curatare pete (spalat cu spuma).

Oricum, pretul este putin ucigator: 2500 - 3000 Euro in functie de accesorii.
Pot sa spun din proprie experienta ca merita macar sa fie vazut, eu il folosesc impreuna cu nasa mea de 4 ani si suntem foarte multumite, prin recomandarea unor cunostinte am aflat despre el, l-am luat pentru ca am avut posibilitatea sa-l testam inainte, de obicei luam un aspirator din supermarket despre care aflam ce face abia dupa ce ajungeam cu el acasa, am auzit initial ca e micut ca si dimensiuni, dar nu am crezut ca poate sa fie atat de eficient, doar dupa ce l-am vazut cu ochii mei am inteles de fapt cum trebuie sa functioneze un aspiartor. Adica nu e doar un simplu aspirator pentru covoare, noi curatam toate obiectele din casa cu el, curata si covoarele si saltele, desfunda si chiuveta daca va vine sa credeti :)), se poate folosii chiar si la aspiratea tapiseriei la masina, cand l-am cumparat am vazut multimplele lui intrebuintari, nu l-am privit ca un simplu aspirator. Asa ca va recomand sa vedeti mai intai ce poate sa faca si apoi vedeti daca merita pentru casa voastra. Noi suntem foarte multumiti si recomandam.

#77
raduemil

raduemil

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.10.2016
Am un Kirby de 8 ani, spal covorul in 5 minute si se usuca in 20 de minute, de atunci nu mi-am mai dus niciodata covoarele la spalatorie, am dat o caruta de bani pe el, dar a meritat!

#78
robertenache

robertenache

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.10.2016
Copilul meu are alergie la praf si doctorul mi-a recomandat Kirby, stie cineva de unde pot sa-l iau?

#79
ticua

ticua

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.10.2016
Eu l-am luat din 94 si inca il folosesc!!! Propun sa nu va mai dati cu parerea pana nu vedeti!

#80
ralubuk

ralubuk

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.10.2016

 robertenache, on 06 octombrie 2016 - 15:28, said:

Copilul meu are alergie la praf si doctorul mi-a recomandat Kirby, stie cineva de unde pot sa-l iau?


Noi l-am cumparat direct de la prezentare dupa ce l-am vazut, de la agentul care a venit la noi acasa, dar poti intra pe situ-ul lor oficial si solicita o demonstratie la tine acasa, poti intra aici: http://www.kirby.ro/demo.htm

#81
negoitac

negoitac

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.10.2016
Eu am probleme cu spatele si sa dau zilnic cu aspiratorul imi este imposibil pentru ca dupa jumatate de ora cu un aspirator normal stau in pat o ora ca sa imi revin. Sora mea il are de 10 ani. Costa intr-adevar destul de mult dar la cat de bine curata si la cat de mult timp as economisi isi merita banii. Plus ca are postgarantie de 10 ani si daca vreau sa ii fac revizie, asta e de admirat la o firma care se respecta. Plus ca imi pastrez sanatatea. Plus ca este ideal pentru parinti. Cei mici se tavalesc mereu pe covor. Pe mine m-a convins.
Am in plan sa-l iau cat de curand poate ca de Craciun si o sa va povestesc atunci mai multe..

#82
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
Bai nene cita reclama in ultimele posturi.
Au scazut mult vinzarile? Nu mai merg nici mlm-urile cum mergeau odata?

#83
Maryus89

Maryus89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 02.05.2008
Tocmai a fost un reprezentant la mine. Inainte am citit topicul asta, inca cateva forumuri ca sa imi fac o idee.
I-am zis din start ca nu imi permit sa il cumpar. Stiu ca majoritatea il lauda si vreau mai mult de curiozitate, sa vad si eu ce e asa special la el.
Tre' sa recunosc ca am ramas uimit, innafara de cartofi prajiti face de toate. Tot n-as da 2500 euro pe el dar macar am vazut cum isi justifica pretul.
Covor pe care eu il credeam curat s-a dovedit a fi plin de praf. Ca sa nu mai spun de saltea, povestea cu acarienii, trage asta prin lenjerie si husa, fotolii la fel. E misto, inca sunt uimit. Omu a fost foarte ok, se vedea ca stie sa vanda, mi-a aratat toate functiile aspiratorului.
Nu e doar un aspirator, face pana si masaj Posted Image)

Edited by Maryus89, 14 April 2017 - 21:30.


#84
valceanuraoul

valceanuraoul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,562
  • Înscris: 19.12.2009
Eu am un Kirby Sentria, cumparat de pe Ebay, SH. Prin 93-94, student fiind am lucrat la Kirby vreo 2 luni. Am si reusit sa vand un aspirator, pe vremea aia era G6, dar dupa zeci de prezentari si benzina arsa pe drumuri. Oricum, era foarte greu pe atunci, nu exista un sitem de rate sau carduri de credit ca acum.
Mi-am adus aminte de Krby, cand sotia mi-a spus ca vom avea o prezentare acasa la noi, la recomandarea unui coleg de al ei. A venit omul si a facut prezentarea. Faina, profi si prin asta eu rememoram zecile de prezentari pe care le facusem eu. Bineinteles, ca nu am cumparat, stiind dinainte atat pretul, cat si faptul ca acest pret este mare datorita numeroaselor verigi pana la omul care face prezentarea.
Insa, s-a nimerit bine, oricum vechiul nostru aspirator Vorverk Kobolt fiind la sfarsitul vietii. Asa ca, m-am apucat de cautat un Kirby sh. L-am gasit pe Ebay.de, garantie un an, sitem aproape complet, fara sistemul de spalat covoare, de care oricum nu aveam nevoie, neavand decat niste covoare mici in apartament,. Cu totul, daca imi amintesc a ajuns pe la vreo 300 euro.,
Am ales aceasta varianta, stiind ca Kirby este un aspirator foarte bun si fiabil, cu o gramada de accesorii si mai ales pentru ca aveam o fetita mica cu o alergie destul de nasoala. Cel mai importan aspect la Kirby este faptul ca praful nu iese prin sac, asta este parerea mea.

Edited by valceanuraoul, 03 August 2018 - 21:35.


#85
kirbysucks

kirbysucks

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.12.2020
Nu merita jucaria, e greu de folosit, si nu face ceea ce pretinde ca face. .
Dupa testare, vei vedea niste lentile albe de material care se murdaresc.
Dupa ce dai de 5 ori chiar cu acest aspirator, daca putem sa ii spunem asa, vei vedea ca din acelasi covor, va iesi la fel de murdare, dar tu nu mai poti vedea, ca ai sac.
Solicita sa mai vina o data cu lentilele de testare dupa ce l-ai folosit o vreme, daca ai facut prostia sa il cumperi,  si vei vedea ca nu e nicio diferenta intre acum si prima data, praf va exista pana se termina covorul ! cel pe care ei pretind ca il trage. Pacaleala e luata, asa ca poate ii foloseste vreounuia commentul. Nu cumpara, e o porcarie ... Periile de covor sunt doar pt covor, cele de parchet doar de parchet, asa ca atunci cand vei vrea sa faci trecerea de la covorul din sufragerie de ex, schimbi si pui peria de parchet, dupa care ajungi la mocheta de pe hol si schimbi din nou alta perie, iar dai de parchet , iar schimbi, si trebuie sa ai mare grija ca nu stiu ce cauciuc de pe perie, sa  nu cumva sa se rupa, la mine s-a rupt. Dupa 2 sapt am ramas si cu furtunul defect, si cu caucicuri rupte, si cu 25 % din suma opriti pentru returnare. Nu recomand nimanui. Luati un aspirator normal, asta ar trebui sa faca curatenie singur la acest pret. ...

#86
lusom

lusom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 25.02.2007
Tehnologie învechită la preț foarte mare. Am asistat la prezentare care a decurs acceptabil. Sunt convins ca oricât as da cu aspiratorul demo filtrele alea de hârtie vor fi tot timpul murdare. Sistemul de perie este antrenat de o curea care la un montaj greșit se poate rupe (un sistem precar și rudimentar). Reglajul înălțimii periei se face manual. Adică dacă vrei sa rupi in doua covorul sa scoti tot poți se poate dar realizând o uzura prematura a covorului. In momentul in care am refuzat oferta și am explicat ca prețul este exagerat pentru ce oferă, prezentatorul a început sa fie agresiv incepand sa jignească verbal și venind cu explicații învățate la școala care l-a pregătit pentru aceasta prezentare.

#87
mirel3003

mirel3003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,946
  • Înscris: 04.10.2007
M-au sunat si pe mine azi, ca le-a dat numarul meu de telefon un anume Alex... I-am explicat ca stiu produsul si ca nu sunt interesat, l-am explicat ca am aspiratoare de la karcher care fac acelas lucru la 25% din pretul cerut de ei... Au insistat ca vor sa vina dar i-am refuzat si le-am zis ca eu in casa nu ii primesc ca nu sunt interesat de aspiratorul lor minune...

#88
Corbus

Corbus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 28.11.2001
Povestea continuă: azi m-a sunat o reprezentantă să îmi vină acasă să îmi curețe covorul. I-am spus că prefer să aduc covorul eu la sediul lor să văd cum îl curăță. A spus că nu se poate. Că le-am fost recomandat de o cunoștință (care nici nu mi-a spus asta, darămite să îmi fi cerut permisiunea de a le da numărul meu). Am întrebat pe cine a mai recomandat cunoștința aia. Mi-a spus că doar eu figurez ca recomandare. Le-am spus să mă cheme când merg la altcineva să curețe. A încheiat convorbirea.

#89
Flo254

Flo254

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.08.2021
Salutare tuturor, tocmai am avut și noi o prezentare... pot sa spun ca produsul este ceva diferit și special, superior tuturor aspiratorelor din piață... este TOP TOP. Nu cred ca veți găsi la același standard de calitate alta marca. Aceasta a fost partea PRO... 😀 aici urmează problema: PRETUL halucinant 🤯... pentru un aspirator... aprox 2500€ mult umflat după a mea părere... explicabil totuși datorita condițiilor de vânzare exclusiv "dor to dor". Aceasta este politica companiei. Se merge pe aceasta nișă cu o tenta ușor fudula ca de mi.am luat aspirator cu 2.5k€... chiar si asa... cine dorește să-și achiziționeze un anumit standard, poate din motive de sănătate, din umila mea părere kirby=Everestul aspiratoarele... da pe Everestul nu se plimba orcine😉.
PS: nu am cumpăra.

#90
sondani

sondani

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.03.2024
100% SCAM! EVITATI!


Genul acesta de afaceri MLM este cu siguranță 100% SCAM, fără dubii. Este dificil să justifici achiziționarea unui aspirator la prețul exorbitant de peste 3000 de euro, când există produse de calitate similară pe piață la doar 500-1000 de euro. Fiecare din afacere are cate un comision, de la angajat si pana la manager/ asa zisi "directori". Sa stai la om sa ii arati un aspirator minune, cu o poezie de tot rasul, sa mai  cureti diferite suprafe necesita ceva timp adica vreo 2-3 ore, cum altfel ai putea sustine o afacere de genul fara un ADAOS exagerat?

Vin la tine sa iti arate praful din casa pe care il ai cu ajutorul acestui aspirator minune. Ei iti arata ca gen uite cat praf gasim si dupa x aspirari pe scaun dar este o prostie.  Praf va exista MEREU sau APROAPE MEREU si de ce NU acest aspirator minune nu aspira tot praful dupa o aspirare? La ce mai e bun? Ca sa iti arate doar praf ai?


Este evident că aceasta este o schemă pentru a profita de oameni și de a-i convinge să cumpere produse la prețuri nerealiste.
Problema majoră este practica MLM, care adesea se bazează pe promisiuni false și manipulare. Aspiratoarele scumpe sunt prezentate ca fiind indispensabile, dar în realitate, nu oferă niciun avantaj semnificativ față de produsele mai accesibile.

Din punct de vedere psihologic, scopul său este de a face cumpărătorul să se simtă JENAT de starea locuinței lor. Vânzătorii folosesc tehnici de manipulare/influențare pentru a-și atinge obiectivul . Ei sunt instruiți pentru a contracara orice obiecție pe care un potențial cumpărător le poate propune.

Atunci când apar dubii pe internet despre astfel de afaceri MLM cu produse D2D este clar că este vorba despre un SCAM. Experiențele negative ale altor oameni ar trebui să servească drept avertisment, mai ales când se referă la aceeași companie. Căutarea "KIRBY SCAM" pe Google sau YouTube aduce la lumină numeroase povești negative și înșelătorii legate de această afacere.

Este de gandit faptul că aspiratoarele Kirby nu sunt vândute în lanțuri de magazine, nici în țară și nici în străinătate. Acest lucru ridică serioase întrebări cu privire la calitatea și valoarea reală a produselor lor.

Comparând cu branduri recunoscute precum Dyson, Miele, Shark și Bosch, este clar că există alternative mai bune și mai sigure pe piață.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate