Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior
 Izolatie balcon inchis

Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...
 Presiune gaz scazuta

motocultor progarden 853/854

Am SRL in Romania dar vreau sa ma...

Upgrade Rami Laptop LENOVO IdeaPa...
 Ma dispera Lightroom

Salariu prea mare - ordin de mini...

Servodirectie Massey Ferguson 35x...

Izolare pod casa
 

Probleme/Nelamuriri legate de CATIA

- - - - -
  • Please log in to reply
336 replies to this topic

#19
rdanutz

rdanutz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 28.08.2004
Warm start este o modalitate de pornire a softului cu un fisier presetat! Deci nu e nevoie de nici o reinstalare si nu e EROARE! Sunt vreo 3 posibilitati de porni Catia: warm start, normal si 'la rece'.
Warm start incearca sa iti incarce ultimul fisier la care ai lucrat sau un fisier de start. Este util mai ales dupa ce ai primit 'Command intrerupted. Click OK to terminate!'. (Prietenii stiu de ce!)
Startul normal face o 'pornire' a catiei doar cu 'load settings' si atat.
'Startul la rece' face o pornire a softului facand in prealabil o curatare a memoriei.

Warm start-ul se dezactiveaza si atat! Nu e eroare e mai mult un info ... Catia interpreteaza ca si eroare din cauza ca a fost setat sa porneasca cu Warm start si nu ii este asociat nici un fisier de start. Deci intr-o viziune binara e eroare. Eufemistic vorbind are dreptate, numai ca trebuie luat ca un info.

Succes!

#20
quatra

quatra

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 13.11.2006
quatra: eu am instalat vista si nu reusesc sa trec de aceasta eroare

Attached Files


Edited by quatra, 09 November 2008 - 11:24.


#21
Roget

Roget

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 28.08.2008

View Postferdo, on Jun 19 2008, 21:07, said:

Sterge fisierele CATSettings si restarteaza CATIA.

Sfat de la un utilizator....mai bine incerci sa faci un training la unul din cei 2 parteneri DS din Romania (singurii autorizati dealtfel) decat sa incerci sa inveti singur acasa....e pe bani dar vei avea si o diploma recunoscuta....chiar si afara.....si sigur inveti mai repede si mai corect....
Cate fisiere sunt CAT settings si unde le gasesc ?

#22
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008
simularea unui cric cu parghii in catia kinematics

#23
ady.preda

ady.preda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 353
  • Înscris: 11.02.2007
dezvolta.....pune niste schite, desene, indicatii etc

#24
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008

View Postady.preda, on Feb 6 2009, 14:11, said:

dezvolta.....pune niste schite, desene, indicatii etc
nu pot sa pun fisieru din catia....

Attached Files



#25
ady.preda

ady.preda

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 353
  • Înscris: 11.02.2007
fa o poza: print screen, paste in paint B)

#26
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008

View Postady.preda, on Feb 6 2009, 14:18, said:

fa o poza: print screen, paste in paint B)
Attached File  cric_cu_parghie.rar   1.57MB   13 downloadsAttached File  untitled.JPG   61.05K   49 downloads

Edited by zamolxe888, 06 February 2009 - 15:44.


#27
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006

View Postzamolxe888, on Feb 6 2009, 16:41, said:

Parca am vazut intr-o documentatie pe undeva ceva asemanator.

#28
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008

View Postploiesteanu, on Feb 6 2009, 19:29, said:

Parca am vazut intr-o documentatie pe undeva ceva asemanator.
problema e ca surubul are rotatie+translatie, iar daca folosesc cupla cilindrica (pentru surub+piulita) trebuie ca surubul sa fie fix..

#29
ploiesteanu

ploiesteanu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 02.10.2006
Surubul se invarte dar din punct de vedere al tranzlatiei ramane pe loc , miscand doar cele 2 piulite de sens opus.

#30
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008

View Postploiesteanu, on Feb 6 2009, 22:23, said:

Surubul se invarte dar din punct de vedere al tranzlatiei ramane pe loc , miscand doar cele 2 piulite de sens opus.
dar are, imreuna cu piulitele, si o miscare de translatie pe verticala, ca altfel nu s-ar ridica, cupa cricului (parghiile cum se misca?!?)

#31
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,262
  • Înscris: 06.08.2005
Asta merge sigur:
1. plecand de la surub cum zicea ploiesteanu si eventual mai definesti o piesa fixa virtuala la care surubul are o cupla cilindrica cu un grad de libertate, care va fi luat de comanda de rotatie a surubului - cu dezavantajul optic ca surubul va sta pe loc si talpa se va misca in sus.
2. plecand de la talpa fixa si definind corect articulatiile trebuie sa ajungi la un grad de nedeterminare de 1, care va fi luat fie de rotatia surubului, fie de translatia verticala a suportului de sus. Nu are de ce sa nu mearga. Il fac si eu maine ca nu prea am incarcare la job  :rolleyes:

#32
catiadesign

catiadesign

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 15.06.2008

View Postzamolxe888, on Feb 6 2009, 21:22, said:

problema e ca surubul are rotatie+translatie, iar daca folosesc cupla cilindrica (pentru surub+piulita) trebuie ca surubul sa fie fix..


Sper sa te ajute acest tutorial impreuna cu modelul 3D sa realizezi simularea.
Am modificat putin modelul tau ca sa arate mai realist. Singurul lucru care nu mi-a
placut a fost ca nu ai cotat nici o schita? nu stiu de ce?

Daca ai neclaritati in continuare posteaza si sa speram ca o sa le rezolvam.


video tutorial
model 3D

#33
zamolxe888

zamolxe888

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.05.2008
[quote name='catiadesign' date='Feb 8 2009, 21:05' post='5973176']
Sper sa te ajute acest tutorial impreuna cu modelul 3D sa realizezi simularea.
Am modificat putin modelul tau ca sa arate mai realist. Singurul lucru care nu mi-a
placut a fost ca nu ai cotat nici o schita? nu stiu de ce?

Daca ai neclaritati in continuare posteaza si sa speram ca o sa le rezolvam.


[url="http://catiadesign.org/video1/mechanical_design/part/03/cric/cric_demo.flv"]video tutorial[/url]
[url="http://catiadesign.org/video1/mechanical_design/part/03/cric/cric_cu_parghie.zip"]model 3D[/url]


ms pentru efort, am vazut filmul si m-am lamurit de ce nu functiona la mine; ai creat o cupla cilindrica intre placa de baza si parghie, care la mine nu exista.
inca o intrebare....nu am gasit optiunea pentru taste rapide, exista asa ceva?

#34
ferdo

ferdo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 09.06.2008

View Postzamolxe888, on Feb 9 2009, 12:09, said:

inca o intrebare....nu am gasit optiunea pentru taste rapide, exista asa ceva?

http://forum.softped...howtopic=369337

http://www.eng-tips....qs.cfm?fid=1319

Edited by ferdo, 09 February 2009 - 13:34.


#35
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,262
  • Înscris: 06.08.2005
Merge fara probleme, o cinematica relativ banala, pun numai poza ca daca zici ca te-ai lamurit ansamblul nu-si mai are rostul.
Versiunea mea de jumate de ora cu maner functional - nu necesita groapa sapata langa cric :P

Attached File  cric.jpg   213.12K   31 downloads

#36
alexxxx_rus

alexxxx_rus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 15.04.2009
Pentru orice problema, nelamurire sau intrebare legata de CATIA postati aici, nu mai creati topicuri pentru fiecare problema in parte.


sal.mi-am instalat catia v5r19 fara probleme dar atunci cand dau new>part in partea stanga nu se vede scrisul de la arbore si am incercat faza cu scrollul la mouse si ctrl pentru a marii dar degeaba....mi-am reinstalat windowsul de minim 10 ori si tot asa...si in optiunea options nu se vde scrisul dar numai in arbori iar la constrangeri daca dau dimensiune ceva de genu 134 se vede numai 34.....si nush ce se intampla.daca poate cineva sa ma ajute...

Edited by catalinuptm, 24 April 2013 - 19:35.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate