Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 Ce marca si model de DVD-RW sa cu...

Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...
 

tratament pentru vergeturi

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
87 răspunsuri în acest subiect

#1
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007
cien stie niste remedii pentru vergeturi?

#2
iulyaaaa

iulyaaaa

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 325
  • Înscris: 11.12.2006
din cate stiu acestea odata aparute nu mai pot disparea. Uite ce aveam eu prin calculator: un articol din  ziarul Libertatea


Una dintre cele mai frecvente probleme de natura estetica sunt vergeturile, niste cicatrice de forma liniara. Persoanele afectate in mod special sunt femeile gravide, adolescentele si sportivii. Locurile in care apar aceste vergeturi sunt coapsele, fesele, sanii si regiunea lombara. Vergeturile se pot forma si pe fondul unei mosteniri genetice.
In zonele afectate de vergeturi, tegumentele sunt foarte subtiri, fine, iar la palpare, suprafata este incretita si usor denivelata. Vergeturile nou-aparute sunt rosii-violacee, iar cele mai vechi au aspectul unei benzi alb-sidefii denivelate. Prin regim si prin folosirea unor creme si uleiuri speciale, vergeturile, in special cele recente, se pot ameliora. Iata cateva produse naturiste care va pot fi de folos:
Macerat glicerinic din seva de mesteacan - util in hidropizie (cand se retine apa in organism), in cazul celulitei, vergeturilor, inflamatiilor dureroase ale pielii, dermo-hipodermoze celulitice, dermatoze, cand pielea nu are elasticitate.
Administrare: 50 picaturi de 3 ori/zi.
Pret: 9 RON.
Neem Pentavox - ajuta la hidratarea si regenerarea tesuturilor, amelioreaza orice afectiune dermatologica nespecifica.
Administrare: 2-3 capsule/zi
Pret: 17 RON.
Macerat din cedru - util in cazul pielii ridate si deshidratate, in celulite si vergeturi.
Prezentare: flacon cu 50 ml.
Administrare: 50 picaturi de 3 ori/zi.
Pret: 9 RON.
Ulei de ienupar Fares - un purificator al sangelui, care ajuta in hidropizie, celulita, vergeturi.
Administrare: comprese, masaj, bai.
Pret: 5,5 RON.
Ulei de portocala Fares - ajuta la reducerea celulitei si a vergeturilor.
Administrare: masaj,  comprese, sauna.
Pret: 5 RON.
Crema de corp cu colagen si elastina Lotus Herbals - recomandat pentru pielea deshidratata, pe care o hidrateaza, o netezeste si ii reda stralucirea si fermitatea. Extractul de castravete pe care-l contine tonifica si catifeleaza pielea. Pentru vergeturi se face tratament cursiv doua luni de zile.
Mod de folosire: masaj.
Pret: 15 RON.
Crema antivergeturi Beauty Explosion - un amestec de extracte din plante, uleiuri vegetale, cunoscute pentru rolul lor in combaterea vergeturilor. Reda fermitatea pielii, care devine catifelata, nu-si pierde elasticitatea si reface reteaua de colagen.
Mod de folosire: masaj pe zonele afectate de 2 ori/zi, minimum 30 de zile.
Pret: 3 RON.
Q4 Crema antivergeturi Tis Farmaceutic - ajuta in cazul vergeturilor, a pielii imbatranite si ridate, cand este lipsita de fermitate.
Mod de folosire: masaj dimineata si seara, minim doua luni.
Pret: 10,5 RON.
Ulei de masaj pentru corp Elidor-ajuta in cazul vergeturilor, fiind un foarte bun emolient cu ajutorul caruia pielea devine mai neteda, se vitaminizeaza si se regenereaza.
Mod de folosire: masaj de 2 ori/zi.
Pret: 11,5 RON.
Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu Sos. M. Bravu si din str. Lipscani nr. 104.
Se acorda consultanta gratuita cititorilor Libertatii in str. Lipscani nr. 104. Pentru programare sunati la tel. 311.03.06, medic Elena Istrate si dr. Alexandra Ghement.
Leacuri la indemana oricui
Regim vegetarian minimum doua saptamani.
Eliminarea sedentarismului.
• Ceai de mesteacan - 2 cani/zi.
• Cura cu ienupar
• Cura cu polen
• Cura cu sucuri amare.
• Cura cu suc de telina.
• Cura cu drojdie de bere - minimum 20 de zile.
• Cura cu germeni de grau (principala sursa de vitamina E).

Si am mai citit pe un site cu produse naturiste ca balsamul cu bitter suedez-de la Transvital ar fi bun(am pus si o poza sa vezi cum e). Incearca!

Fișiere atașate


Editat de iulyaaaa, 01 octombrie 2007 - 19:03.


#3
amma

amma

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.908
  • Înscris: 12.09.2006
Pentru vergeturi nu exista remedii topice, ele doar imbunatatesc usor aspectul pielii sau grabesc cicatrizarea.

Singura metoda eficienta la ora actuala e tratamentul cu FRAXEL.

#4
raluca_teodora

raluca_teodora

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 17
  • Înscris: 17.08.2007

 amma, on Oct 1 2007, 20:30, said:

Singura metoda eficienta la ora actuala e tratamentul cu FRAXEL.

Poti detalia, te rog?

Editat de Jaqueline, 02 octombrie 2007 - 17:39.


#5
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007

 amma, on Oct 2 2007, 06:30, said:

Pentru vergeturi nu exista remedii topice, ele doar imbunatatesc usor aspectul pielii sau grabesc cicatrizarea.

Singura metoda eficienta la ora actuala e tratamentul cu FRAXEL.


ce e ala FRAXEL ? ce presupune si udne poate fi facut?

#6
tonks

tonks

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 1.824
  • Înscris: 15.08.2007
cica


Noua tehnologie cu laser Fraxel poate trata aproximativ 70% dintre imperfectiunile pielii.

In luna iunie a acestui an, in Romania s-a lansat in premiera tratamentul cu laser Fraxel, folosit in reconstructia pielii. „Aceasta noua tehnologie de reconstructie a pielii este de zece ori mai rapida decit alte lasere si reprezinta o schimbare radicala a conceptului de reintinerire cutanata“, explica Mihaela Leventer, specialist in chirurgie estetica si dermatologie cosmetica, in cadrul clinicii DermaStyle din Bucuresti.

Aproximativ 70% dintre imperfectiunile pielii pot fi tratate fara interventie chirurgicala. Astfel, noua tehnologie cu laser Fraxel poate trata diverse probleme ale pielii precum riduri, pete, acnee, semne din nastere sau vergeturi, fara interventia bisturiului. „Totusi, trebuie retinut ca nu pot fi tratate ridurile de expresie, care beneficiaza de alte metode de corectare, cu toxina botulinica si umplere, nu pot fi sterse cu totul cicatricele prea adinci si nu pot fi tratate cicatricele keloidiene, care sint cauzate de o deficienta in structura colagenului, prin urmare tin de materialul clientului. Acestea apar mai ales pe spate, pe decolteu si pe umeri, dar pot fi intilnite si dupa leziuni de acnee pe fata sau pe zona in care s-a efectuat o operatie“, spune dr. Leventer.

Tratamentul cu laserul Fraxel este bazat pe lumina fractionata, aplicata la nivelul pielii, si consta in producerea unor gauri extrem de fine in interiorul partii profunde a pielii. Suprafata epidermului este strabatuta de lumina si ajunge la nivelul de derm, unde se produce o coagulare a structurilor si o contractie a tesuturilor. Astfel, prin modificarea in profunzime a dermului, tesutul deteriorat este reparat prin generarea de celule noi, iar structura pielii este vizibil imbunatatita. Sint eliminate temerile si inconvenientele cauzate de interventiile chirurgicale, iar cicatrizarea este rapida, uneori chiar imediata.

„Problema semnelor lasate de trecerea anilor este din ce in ce mai acuta pentru larga majoritate a femeilor. De cele mai multe ori, ne temem de interventiile chirurgicale care implica suferinta fizica sau refacere prelungita. Noua tehnica, bazata pe lumina fractionata, stimuleaza pielea sa se autorepare controlat, intr-o perioada mult mai scurta decit in cazul unei interventii de lifting facial chirurgical“, explica Mihaela Leventer.

Pentru majoritatea interventiilor sint necesare patru sedinte de tratament, la un interval de aproximativ o luna si jumatate. O sedinta de tratament cu laser Fraxel costa aproximativ 700 de euro. „Tratamentul nu arde pielea, nu necesita ingrijire speciala si in maximum doua zile de la interventie pacientul isi poate relua activitatile zilnice, fara restrictii“, spune specialistul dermatolog.

Suprafata cutanata obtinuta este intinerita, uniform colorata, proaspata, procedura fiind o varianta de succes a liftingului facial, fara pansament, fara rana, fara durere. In urma tratamentului cu Fraxel, rezultatele sint vizibile intr-o luna, cicatrizarea este rapida, uneori chiar imediata. In cazul pielii cu vergeturi, pentru ca are un deficit al fibrelor de elastina care sint casante, pot aparea noi vergeturi daca persoana se ingrasa din nou si apoi slabeste.

    * Noua tehnica folosita in Vest

Metoda de tratament cu laser Fraxel este considerata fara riscuri majore. Totusi, efecte secundare pot sa apara la persoanele care sint alergice la culoarea albastra folosita ca marker. Metoda nu este indicata la persoanele cu herpes simplex pe fata sau la cei cu veruce plane pe ten, deoarece exista riscul unei infectii. De asemenea, nu pot fi tratate persoanele care au avut cancer cutanat. Dupa tratament pielea se inroseste si se umfla putin, dar la trei zile aceste inconveniente dispar la persoanele care se vindeca usor. Pina in prezent, la clinica DermaStyle au existat pacienti care au efectuat deja doua sau trei sedinte, iar imbunatatirea a fost vizibila de la bun inceput, potrivit specialistului Mihaela Leventer.Tehnica este folosita in Statele Unite ale Americii, iar in Europa a fost introdusa anul trecut, in prezent fiind utilizata in clinici din Germania, Franta, Belgia si Olanda.


#7
deena01

deena01

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 78
  • Înscris: 21.08.2007
suna bine dar scump, scump rau ! :(

pentru vergeturi am folosit (trecand peste clasica avon) o crema numita "vergisal", de la plafar (aprox 7 ron). nu am vazut vreo imbunatatire. vreau sa incerc un ulei antivergeturi de la eucerin. sper sa functioneze :unsure: ...

#8
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007

 deena01, on Oct 3 2007, 10:38, said:

suna bine dar scump, scump rau ! :(

pentru vergeturi am folosit (trecand peste clasica avon) o crema numita "vergisal", de la plafar (aprox 7 ron). nu am vazut vreo imbunatatire. vreau sa incerc un ulei antivergeturi de la eucerin. sper sa functioneze :unsure: ...

de vergisal ama uzit si eu si am intrebat la o farmacie naturista dar nu avea ...la tien nu a avut efect? dar cat timp l-ai folosit? si l-ai folosit zilnic?

#9
mtz_mic

mtz_mic

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 481
  • Înscris: 10.04.2007
Ok, am si eu vesnica problema a vergeturilor :wallbash: , am citit topicul, interesante articolele Iuliei si al lui Tonks, dar a folosit vre-o cineva vre-un produs care sa functioneze cu adevarat?  :huh:

#10
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007
deena01 "pentru vergeturi am folosit (trecand peste clasica avon) o crema numita "vergisal", de la plafar (aprox 7 ron). nu am vazut vreo imbunatatire. vreau sa incerc un ulei antivergeturi de la eucerin. sper sa functioneze :unsure: ...
[/quote]"


unde gasesti ulei antivergeturi de la eucerin ca eu ma cautat pe net si nu ma gasit si ce pret are? inceraca crema de la aslavital pt vergeturi am auzit ca e buna si nu e foarte scumpa

Editat de angel_ana, 05 octombrie 2007 - 08:51.


#11
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007
nu mai are nimeni probleam asta ? :huh:  si nu stie nimeni unde pot gasi crema aia de la eucerin?

#12
J'adore

J'adore

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 58
  • Înscris: 19.09.2007

 angel_ana, on Oct 11 2007, 18:28, said:

nu mai are nimeni probleam asta ? :huh:  si nu stie nimeni unde pot gasi crema aia de la eucerin?



Va spun eu dupa ce am incercat taspe mii de creme,tratamente bani dati aiurea pe geam! Si aveam nu gluma, dupa sarcina plus 20 kile,pe care le-am dat rapid jos...va imaginati puzderie de vergeturi !

Solutia mi-a dat-o tipul de la sala . O cura de detoxifiere ,apa plata multa multa si,in principal, sport la greu!! sport ,exercitii pentru zonele cu probleme!


Nu pot sa spun ca s-au dus total ,doar ca tre sa te uiti cu lupa dupa ele.

Din pacate,daca sunt pe burta nu prea dispar.norocul meu ca ale mele erau pe picioare,in zona de sus.

#13
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007
eu am vrut sa incerc si sport pt ca din cauza unor probelle de sanatate nu am facut niciodata sport , dar sunt foarte slaba si ma gandesc ca daca fac sport sa nu slabesc mai mult de atatm, cum sunt acuam sunt multumita dar nu as vrae sa slabesc si mai mult , mananc bien nu ma abtinde la nimic dar nu ma ingras, sau adca reusesc sa ma ingras greutatea mea nu creste mai nult cu 2-3 kg care la primu stres s-au dus .

#14
mianna

mianna

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 7.779
  • Înscris: 29.06.2005

 angel_ana, on Oct 13 2007, 12:20, said:

eu am vrut sa incerc si sport pt ca din cauza unor probelle de sanatate nu am facut niciodata sport , dar sunt foarte slaba si ma gandesc ca daca fac sport sa nu slabesc mai mult de atatm, cum sunt acuam sunt multumita dar nu as vrae sa slabesc si mai mult , mananc bien nu ma abtinde la nimic dar nu ma ingras, sau adca reusesc sa ma ingras greutatea mea nu creste mai nult cu 2-3 kg care la primu stres s-au dus .

of topic, da' nu mai rezist: tie chiar iti place cum iti arata posturile? te fugareste careva? butonul "edit" face minuni daca nu nimeresti tastele din prima.

#15
angelo saro

angelo saro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 146
  • Înscris: 04.03.2007
Vrea sa scape repede-repede de vergeturi  :P !
Si ca sa nu fiu offtopic, eu folosesc un amestec de Supliform, unguent cu galbenele si ulei de catina pentru vergeturi. Pe genunchi s-au estompat dar la cele de pe solduri mai de lucru.

#16
angel_ana

angel_ana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 01.10.2007

 angelo saro, on Oct 14 2007, 01:59, said:

Vrea sa scape repede-repede de vergeturi  :P !
Si ca sa nu fiu offtopic, eu folosesc un amestec de Supliform, unguent cu galbenele si ulei de catina pentru vergeturi. Pe genunchi s-au estompat dar la cele de pe solduri mai de lucru.


multumesc pt sfat, tu le amesteci pe toate 3?te dai cu toate 3 deodata sau le folosesti pe rand? si vergeturiel de pe genunchi in cat timp s-au estompat? presupun ca folosesti aceste 3 produse zilnic nu?

#17
deena01

deena01

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 78
  • Înscris: 21.08.2007

 angel_ana, on Oct 3 2007, 17:47, said:

de vergisal ama uzit si eu si am intrebat la o farmacie naturista dar nu avea ...la tien nu a avut efect? dar cat timp l-ai folosit? si l-ai folosit zilnic?

nu a avut efect. l-am folosit aprox o luna, zilnic, dupa dus.

 angel_ana, on Oct 11 2007, 20:28, said:

nu mai are nimeni probleam asta ? :huh:  si nu stie nimeni unde pot gasi crema aia de la eucerin?

chestia aia de la eucerin este un amestec de uleiuri naturale, il gasesti in farmaciile mari (ex: sensiblu, helpnet) si costa aprox 50 ron (125 ml, parca).
pe  alte forumuri am citit ca face minuni. persoana respectiva spunea ca l-a folosit aprox 3 luni impreuna cu un gel de dus cu apa termala de la avene. nu stiu daca e chiar asa de bun, stii si tu, "reclama, sufletul comertului" si mai depinde si de organismul fiecaruia.
:)

#18
miha gabi

miha gabi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 58
  • Înscris: 15.09.2007
Am folosit pentru vergeturi ,la baiatul meu care are doar 14 ani dar avea o pozitie defectuoasa la birou, crema Elancyl Vergetures de la Galenic Paris.
Nu stiu cit costa ,mi-a dat-o o prietena farmacista, dar pot sa spun ca dupa un tratament de 10 zile vergeturile s-au estompat destul de mult. Trebuie aplicata de 2 ori pe zi in zonele respective urmata de un masaj usor. Se fac  cure de 10 zile cu pauza de 14.
Momentan sunt destul de multumita de cum a evoluat , dupa a 2 -a cura o sa revin cu amanunte.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate