Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandări HOTĂ bucatarie
Last Updated: Apr 08 2024 15:24, Started by
roparo
, Jun 09 2004 10:41
·
35
#217
Posted 15 January 2010 - 13:45
MirelaLucia, on 15th January 2010, 12:14, said: cele doua modele sunt mnobloc. Mie imi trebuie ceva incastrabil. Cosul ala de evacuare va fi din rigips. Nu inteleg treaba cu opritul/pornitul . de regula hotele au pornitul pe o parte si opritul pe partea diametral opusa? sunt atat de tampit sa faca asa ceva la hote insulare? . Uite ca nu mi-am pus si problema asta. Multumesc mult de modele, le am in vizor dar sunt prea moderne pentru stilul meu de bucatarie. |
#218
Posted 16 January 2010 - 09:48
vad, on 12th January 2010, 11:02, said: pana la urma ai achizitionat aceasta hota? imresii? pare o oferta foarte buna la putere absortie, pret... """"buna seara la totzi. este buna hota asta de cv ce ziceti. http://www.eflamingo...citate_450_m3_h ??? 54Db asta nui specificat in prima treapta....astept un raspuns pe E-mail please [email protected]. multumesc in avans."""" nu am achizitionato, vroiam pareri despre ea. sar putea so cumpar. imi plac caracteristicile despre ea. dar totusi ast. ca cineva so cumpere sami spuna daki buna de ceva Edited by darkdemoneyes, 16 January 2010 - 09:49. |
#219
Posted 17 January 2010 - 12:16
#220
Posted 17 January 2010 - 15:42
Vreau sa imi cumpar o hota si am niste nelamuriri.
1. Ce adancime tre sa aiba o hota? Momentan folosesc hota fara pretentii Candy, telescopica, cu recirculatie, cu adancimea de 47 cm, montata la 65cm de aragaz. Are un mare inconvenient: adancimea nu este suficienta, daca gatesc pe ochiurile de la exterior o parte din abur trece pe langa hota fara a fi aspirat. De ce? E hota proasta sau adancimea prea mica? Problema e ca vad hote f scumpe cu adancimea la fel de mica. Anterior am folosit o hota care evacua la exteriro si avea un geam frontal, lat de aprox 10cm, inclinat la 45grade, care directiona aburul. Aftfel hota acoperea tot aragazul si aburul era in intregime aspirat. 2. Cum se monteaza burlanul de evacuare al unei hote in forma de piramida(fara sa se vada)? Am aragazul in colt iar peretele exterior este pe lateral. Deci cumva burlanul tre sa coteasca la stanga si va deveni vizibil. Ideal ar fi ca hota sa se monteze direct pe peretele exterior dar nu e cazul la mine. |
#221
Posted 20 January 2010 - 14:37
Ce imi recomandati in cazul cand caut o hota incorporabila cu 2 motoare, din inox si cu filtru metalic ce va fi folosita la o bucatarie de 10 mp - bugetul nu e neaparat o problema insa raportul pret/calitate este prioritar ? Mersi anticipat pentru raspuns.
|
#222
Posted 20 January 2010 - 21:32
Ma intereseaza sa stiu cam cu cat scade randamentul unei hote, in cazul in care aceasta este situata la o distanta de aprox. 3 metri de gura de evacuare din peretele exterior? Cineva mi-a spus ca randamentul ar putea fi diminuat cu pana la 30%, datorita distantei mari. Stie cineva?
|
#223
Posted 25 January 2010 - 15:41
Pentru o plita pe gaz amplasata pe o insula in mijlocul bucatariei, ce hota imi recomandati. Vreau o hota incorporabila in tr-o structura de profile cu rigips. Hotele dn categoria incororabile au evacuarea verticala sau sunt doar pentru perete s nu pentru insula?
Am vazut ca sunt hote si pentru insula, insa eu nu vreau o astfel de hota cu tot ansamblu aluminiu , metal sau sticla. Cum gansesc si eu o hota, un model care se potriveste cu locul si incorporarea care o doresc? |
#224
Posted 25 January 2010 - 18:46
MirelaLucia, on 25th January 2010, 15:41, said: Pentru o plita pe gaz amplasata pe o insula in mijlocul bucatariei, ce hota imi recomandati. Vreau o hota incorporabila in tr-o structura de profile cu rigips. Hotele dn categoria incororabile au evacuarea verticala sau sunt doar pentru perete s nu pentru insula? Am vazut ca sunt hote si pentru insula, insa eu nu vreau o astfel de hota cu tot ansamblu aluminiu , metal sau sticla. Cum gansesc si eu o hota, un model care se potriveste cu locul si incorporarea care o doresc? asa ceva ? |
#225
Posted 26 January 2010 - 08:59
aha danke. Aia cu maxim de 700 m3 se potriveste. Am inteles ca o hota trebuie sa scoata intr-o ora de 10 ori volumul de aer din incapere, minim si sa aiba un nivel de zgomot de sub 55db ca sa poti sa mai auzi si ce zic aia la TV . Cum la mine minimul este de 550 m3.
Multam fain inca odata. |
#226
Posted 26 January 2010 - 09:18
Bosch DHL545S - am eu. Ca si sfat incearca sa pui o teava de 160 diametru pentru ca acele capacitati de evacuare sunt date pentru acel diametru de teava. Eu am pus reductia ei si dupa aia am redus la 110 si evacueaza mai putin. E destul de zgomotoasa pe treapta 3 sau pe turbo.
|
|
#227
Posted 27 January 2010 - 12:57
Pentru "Dynamic": la evacuarea unei hote se tine cont de rezistenta aerului intalnit pe conducta si anume la fiecare metru de conducta se scad 20 mc/h din puterea hotei.In cazul tau 3*20=60mc/h(daca ai avea o hota de 600mc/h: 600-60=540mc/h).Dar ar fi recomandabil ca hota sa fie amplasata cat mai aproape de peretele exterior pt un randament cat mai mare.
|
#228
Posted 27 January 2010 - 13:32
panther_king, on 27th January 2010, 12:57, said: Pentru "Dynamic": la evacuarea unei hote se tine cont de rezistenta aerului intalnit pe conducta si anume la fiecare metru de conducta se scad 20 mc/h din puterea hotei.In cazul tau 3*20=60mc/h(daca ai avea o hota de 600mc/h: 600-60=540mc/h).Dar ar fi recomandabil ca hota sa fie amplasata cat mai aproape de peretele exterior pt un randament cat mai mare. pai hota noastra va fi amplasata cam asa. Distanta intre zona hotei si peretele exterior al casei este cam de 2,5m . E distanta mare? Attached Files |
#229
Posted 31 January 2010 - 20:04
panther_king, on 27th January 2010, 12:57, said: Pentru "Dynamic": la evacuarea unei hote se tine cont de rezistenta aerului intalnit pe conducta si anume la fiecare metru de conducta se scad 20 mc/h din puterea hotei.In cazul tau 3*20=60mc/h(daca ai avea o hota de 600mc/h: 600-60=540mc/h).Dar ar fi recomandabil ca hota sa fie amplasata cat mai aproape de peretele exterior pt un randament cat mai mare. Multumesc pentru raspuns! In final, va fi pozitionata la aproximativ 1,5 m, asa ca nu voi pierde prea mult, aprox 30 din cei 880 mc/h pe care ii are hota mea. |
#230
Posted 02 February 2010 - 11:06
dynamic, on 31st January 2010, 20:04, said: Multumesc pentru raspuns! In final, va fi pozitionata la aproximativ 1,5 m, asa ca nu voi pierde prea mult, aprox 30 din cei 880 mc/h pe care ii are hota mea. O sa pierzi mai mult fiindca probabil ai si un cot iar la debitul asta e pierdere de vreo 30 mc/ml. Deci vreo 100...120 mc tot pierzi si asta la tub de 150..160 mm. Cu tub de 120 pierderile cresc puternic. Dar la asa hota ar trebui sa apara pierderile in cartea tehnica. |
#231
Posted 23 February 2010 - 01:01
Help.
Am o bucatarie de 15 m2, inalta de 2.60m. Ma gandesc la o hota teka (am citit ca sunt nemti) DB1 90 sau DM 90 - pe asta nu am gasit-o la nimeni in Romania - de vanzare. Mai are cineva hota de la Teka? Sunt bune? Florin PS. http://www.teka.com/...p;nameCat=Hoods http://www.teka.com/...p;nameCat=Hoods |
|
#232
Posted 06 May 2010 - 07:48
Am 2 intrebari:
1.Cum imi dau seama ce debit de aer trebuie absorbit in functie de marimea bucatariei? Bucataria mea ar avea cam 8-9 m2.Inaltimea nu o stiu. 2.Am vazut ca unele hote au doar filtru de carbon,am inteles de pe internet ca astfel de filtru ar fi bun pentru mirosuri.E bun si pentru abur sau trebuie aleasa o alta hota ce mai are inca un filtru sau nu depinde de nici un filtru partea cu aburul? La mine se face multa caldura si abur + ultimul etaj la care stau = sauna pe timp de vara. De aceea intreb de partea cu aburul. Edited by Nexus11, 06 May 2010 - 07:49. |
#234
Posted 08 May 2010 - 17:24
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users