Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tatuator handpoke

Plaja de nudisti in Grecia?

Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...
 Impamantare

Apple maps pe Windows 10

Sfarsitul woke-ismului si al core...

Probleme fibra (internet ) rooter...
 Renovare completa + pompa de cald...

Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...
 Mancarea e scumpa

Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl
 

laptop MSI

- - - - -
  • Please log in to reply
71 replies to this topic

#55
leose

leose

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.02.2009
msi ex705x233eu multumit  free dos are cd cu drivere dar nu merge xp doar de la vista in sus am incercat setari bios si nimik
un prof de info cika suntem depasiti generatie noua !!!

#56
ovydyu

ovydyu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.05.2006
Azi mi-am comandat si eu un MSI GX620X 060EU cine are asa ceva de mai mult timp poate impartaseste si altora impresiile sale despre acest model,am studiat piata vreo doua saptamani si altceva mai bun dpdv al performantelor nu am gasit (la banii astia-3800 RON). :huh:

#57
leose

leose

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.02.2009
sal nu stiu ce sa zic dar la banii astia trebuie sa fie ceva de el!!!! eu nici pana acum nu mi am instalat joace sau prgrame a ramas cam cu vista si cam atat ca nu am stat sa mi caut programe sa ruleze pe vista astept sa mi bag wind 7 am facut azi ceva teste cu el pe dekstop mai bun ca xp-ul nou,inca nu e definitivat varianta finala o sa para de alegerile prezidential de la noi!!! atept sa spui ce parere ai despre el cand o sa il ai!!! bafta!!!! apropo sa mi zici daca este free dos si iti ia xp-ul ca al meu nu vrea cu toate setarile pe care le am facut prin bios nimik! ;)

#58
ovydyu

ovydyu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 16.05.2006
Am instalat Vista x32 pe el, am toate driverele(a venit cu free dos) ,i-am facut update de bios si firmware de pe site-ul MSI. Am instalat softuri pe el ca si pe desktop,inclusiv jocuri,si merge exceptional,nu se incalzeste excesiv decat dupa vreo ora de forjat in joace este silentios . Totusi la inceput m-a deranjat rezolutia de 1680x1050-mi se parea prea mare pentru diagonala de 15,4 inch (am la desktop un monitor de 22 inch la aceiasi rezolutie)dar m-am obisnuit repede. intr-un cuvant sunt multumit de el.

#59
rickly

rickly

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.08.2009
As dori sa styu shy yo parerea voastra despre http://www.emag.ro/n...-pVR630XL-006EU

#60
leose

leose

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.02.2009
sal am cautat la ei pe site dar nu au updeturi pentru msi ex 705 pentru wind 7,nu stiu dc ?? as vrea sa i bag xp dar nu vrea de nici o culoare de vista sunt satul.poate careva sa puna un link ceva de unde sa i fac updaturi pt wind 7??

#61
viorel72

viorel72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 400
  • Înscris: 27.03.2010

View Postleose, on 22nd December 2009, 11:37, said:

sal am cautat la ei pe site dar nu au updeturi pentru msi ex 705 pentru wind 7,nu stiu dc ?? as vrea sa i bag xp dar nu vrea de nici o culoare de vista sunt satul.poate careva sa puna un link ceva de unde sa i fac updaturi pt wind 7??


gasesti pe torrente drivere ptr win 7

#62
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

View Postleose, on 4th August 2009, 11:54, said:

sal mi am luat si eu un msi ex705x si nu pot instala xp sp3
e free dos nu stiu sa fac nimik in free dos si am incercat cu xp de cateva ori si m am lasat are un alt model de bios zice cineva generatia noua am vazut este de undeva din  august 2008 ar fii express pt vista are resurse destule pretul de achizitie a fost de 1700 ron 2 ani garantie nu mi a dat decat un cd cu drivere la el si accesoriile stie cineva sa mi dea explicatie ca la blegi cum sa fac sa mearga xp pe el? ce am observat ca se cam incinge in timpul instalarii ar fi ceva normal am auzit si de lahp ca la fel fac acum sa vad ce pot face cu el.

pe site la MSI ai incercat sa arunci un oki dupa driveri? verifica in bios functia ide mode sa fie pe ide sau compatible. daca nu exista asa ceva, atunci arunca un oki si aici sa vezi ce si cum....explicatiile sunt mai mult decat ca la blegi ;)...

#63
oli_romania

oli_romania

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.06.2009

View Postviorel72, on 27th March 2010, 15:07, said:

gasesti pe torrente drivere ptr win 7

Ai incercat cu drivere de vista ? (din astea sunt aici: http://eu.msi.com/in...p;prod_no=1514)
Nu am gasit un program care sa nu mearga cu windows 7 desi erau pentru vista. Poate si cu driverele sa fie la fel.

Posed un MSI EX623x si se comporta impecabil din iunie 2009 pana acum. Are procesor intel pentium dual core de 2,16 ghz, 4 gb memoria ram, placa video GeForce 9500m GS 512 mb dedicati, webcam 2 mp, bluetooth, si alte cele inclusiv un subwoofer (mini) pe partea de sub care se activeaza prin atingerea butonului cinema pro (prin care trece in modul film cu setarile de rigoare ale sunetului si imaginii). Pret de achizitie 2200 RON (iunie 2009).
Pentru cei care nu au avut MSI si vor sa cumpere: nu mai ascultati de parerile celor care nu au vazut in viata lor un msi.
Nu am jocuri instalate pe el dar il folosesc pentru editare video si alte aplicatii care il solicita intens. Nu am avut probleme niciodata.
Un singur dezavantaj ar avea: carcasa cam slabuta. Asta insa e de iertat, avand in vedere ca nu il folosesc la spart betoane. :)
Cat despre drivere, la cumparare am primit un cd cu drivere pentru vista, pe care l-am si instalat. Dupa ce a aparut win7 mi-am pus varianta ultimate de la acesta.
Am incercat intre vista si 7 si xp-ul. Merge pus facand o simpla modificare in bios. Era o chestie acolo cu AHCPI (sau asa ceva) care trebuia sa fie enabled la vista si disabled la xp. Cand am instalat win7 am uitat sa dau enabled acolo si mi s-a instalat fara probleme. Dupa instalare mi-am amintit ca nu am setat enabled acolo si am incercat sa schimb. Nu mai mergea windows-ul asa ca am dat disabled din nou. Probabil ca merge si pe enabled dar sa fie instalat windows-ul pe enabled.

Cumparati cu incredere MSI cu atat mai mult cu cat are si preturi bune !!!

#64
floryann2006

floryann2006

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.05.2007
Salut, as fi interesat sa-mi achizitionez un laptop Msi Cx620 (http://www.evomag.ro...8XEU-48750.html)  si as dori sa stiu daca are cineva si cum se comporta. Ma intereseaza daca se blocheaza, daca se incinge excesiv sau daca are probleme cu coolerul ca am vazut in posturi mai vechi cateva probleme de cooler. Eu vreau sa-l folosesc in loc de desktop. M-am intresat si de un HP Pavillion, dar pretul este mult mai ridicat si de aceea am ales Msi-ul.   Vreau sa-mi spune-ti si ce parere aveti de laptopurile ASUS pentru ca intre cele doua firme trebuie sa aleg.

Edited by floryann2006, 14 August 2010 - 10:34.


#65
mowglilp

mowglilp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.03.2009
Buna.Am si eu un MSI M670x e83EU , mai vechi el dar acu 3 ani era ok.Vreau doar sa spun ca sunt foarte multumit de el, de 3 ani merge in fiecare zi, ma joc jocuri care il solicita intens, unele care depasesc ca cerinte performantele laptop-ului si se descurca excelent.Nu am avut nici un fel de problema cu el, bateria tine mult, pana si carcasa mi se pare ok, asta daca nu abuzam evident.Problema eterna la MSI este coolerul care se uzeaza foarte repede.Mi-e mi-a picat dupa 3 luni, deja suna de noaptea nu puteam dormi de el asa ca l-am desfacut si am peirdut garantia si l-am curatat eu, solutia tine si asa fac de 3 ani dar deja incepe sa se uzeze axul, e din ce in ce mai subtire si are un joc din ce in ce mai mare.Nu as vrea sa dau 200 ron pe un cooler nou care sa pice la fel in 3 luni asa ca cel mai bine ar fi sa cautati o alta solutie, eventual un cooler de la alt producator care ar potrivi pentru ca am impresia ca unul nou de acelasi fel nu va tine nici el.

Intreba cineva de supraincalzire, da, se supraincalzeste cand are probleme cu coolerul, adica cand incepe sa sune dar nu e o problema, se incalzeste si carcasa atat unde e procesorul cat si unde e chipsetul video atat de tare incat se simte bine la mana caldura dar sunt construite foarte bine.Sa si exemplific: la vreo 2 luni dupa o alta curatare de cooler incepe din nou sa bazaie.Imi era lene sa-l desfac din nou asa ca l-am blocat pur si simplu.Ei bine, cu coolerul blocat m-am jucat jocuri la care abia satisfaceam cerintele minime si asa am facut timp de o sapt, uneori nici nu-l opream noaptea.Era fierbinte rau de tot dar mergea culmea fara probleme, dupa o partida intensa de vreo 10 ore in joc si-a atins limita si s-a oprit singur, nu brusc ci ca si cum i-as da shut down din windows.In 5 secunde l-am pornit din nou si nu s-a mai oprit.

Un prieten de-al meu are 2 msi-uri la fel, la firma lui.Unul l-a scapat pe jos pe parchet daca bine am inteles si merge perfect iar in al 2-lea si-a varsat omu paharu cu cola.L-a oprit urgent, la scuturat de apoi l-a lasat peste noapte si a doua zi a pornit saracu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Singura diferenta era tastatura lipicioasa.

In incheiere recomand acest producator tuturor celor care vor un laptop performant la pret entry-level.

#66
GodZor

GodZor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 07.05.2010
e scump. nu merita atat.. un coleg a luat laptop cu 13 mil foarte bun :) . 250gb hdd. 2gb ram.250 mb video. centrino2....

#67
jamal666

jamal666

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.03.2012

frate am si eu un laptop msi se comporta excelent si la jocuri dar am o problema la el lam luat sh si nu stiu cum sa fac sa pornesc camera

View Postcata_13, on 7th March 2007, 05:33, said:

Eu de curand mi-am achizitionat un laptop de la MSI .Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere si de aceea as vrea sa va cer parerea voastra.(nu prea ma pricep, acesta este primul laptop).modelul este urmatorul:
MSI MegaBook M670X - 044EU
Detalii tehnice :
• 15.4" Glare-WXGA (1280x800)
• Sempron 3400+ 2.0GHz
• 1024MBDDR2(667Mhz)
• 80GB (5400)
• VGA Go6100
• Super Multi DVD-RW
• Cardreader SD/MMC/MS/MS-Pro
• Gbit LAN, Wlan B+G, Numpad
• baterie cu 6 celule(cam 3 ore testat internet word)

• Bonus: Geanta, Mouse

pret 23 milioane 2 ani garantzie laptop (1 an bateria)

Voi ce ziceti puteam sa aleg si altceva mai bun??
si daca credeti k ar fi mai bun unul din urmatoarel (si care) si daca se merita diferentza de bani pt upgrade

Fujitsu Siemens AMILO Pro V3505, Intel Core Duo T2250 (1.73GHz), 512MB, 80GB, DVD±RW, sound AC97, boxe, 15,4" WXGA TFT, 1280 x 800, modem, 10/100, WiFI, 4  USB 2.0, LINUX, 2.9 kg, GARANTIE 1 AN!
cu 25 mil

sau

Lenovo TY0BTRR 3000 Notebook N100, Core Duo T2250 (1.73GHz), 512MB, 80GB/5400rpm SATA, 15.4" WXGA TFT(1280x800) VibrantView + Camera , Intel Media Accelerator 950 up 128MB, DVD-RW Multiburner Dual Layer, Modem, Ethernet, Intel 11a/b/g, Bluetooth, DOS License, 1yr


offtopic  CeleronM-410A (Yonah-1.5GHz) -ce inseamna Yonah??

multumesc mult


#68
dragodan

dragodan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 09.10.2006
Salutare!
As vrea sa-mi iau un MSI GE60 2OE-003US :
http://www.msi.com/p...E.html#overview
L-am gasit si la noi aici : http://creativewebde...156-inch-laptop , dar sunt putin suspicios in privinta pretului avand in vedere site-urile de afara.

Oricum, are cineva acest model sau are cineva cunostinta de modul de comportare, in special la folosire intensiva la jocuri?

Multumesc anticipat!

#69
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,738
  • Înscris: 28.12.2008
Cum naiba să coste atât ? Un laptop ca ăla e peste 5000 lei lejer.

#70
dragodan

dragodan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 09.10.2006

View Postdriftking91, on 13 septembrie 2013 - 19:19, said:

Cum naiba să coste atât ? Un laptop ca ăla e peste 5000 lei lejer.

Exact! Pe amazon.com este 1200 usd. Am incercat sa le trimit un mail acum, dar am primit "failure delivery". Deci nu prea e valabila adresa de mail sau chiar siteul.

#71
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,738
  • Înscris: 28.12.2008
Se vede de la 10 poşte că site-ul ăla n-are nici o legătură cu realitatea.

#72
rasaritzii

rasaritzii

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 15.01.2010
Buna seara,
am și eu o problema cu laptop-ul MSI MEGA BOOK VR600 Am încercat instalarea de Windows 7 X86. După ștergerea vechilor partiții, crearea celor noi și formatarea acestora, s-a trecut la instalare. La prima restartare laptop-ul a rămas blocat cu sigla MSI și nu vrea sa treacă mai departe. Intra doar în BIOS (tasta Tab) unde nu am prea multe setări. Se vede HDD-ul, CD-Rom-ul, procesorul dar cam atât.
Acum nu mai pot porni nici cu CD-ul de Win7.
Care poate fi problema? Mulțumesc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate