Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Lista cu mancaruri rapide si bune care se pot prepara ACASA, in Romania
Last Updated: Oct 12 2008 07:55, Started by
macrina
, Jan 21 2007 22:00
·
0
#37
Posted 13 February 2007 - 16:01
ovy111, on Feb 6 2007, 15:37, said: hmmm, o mancare rapida???????/ Se face un bol de mamaliga (cred ca oricine stie) fierbinte, margarina, branza sarata si O CONSERVA DE TON, se amesteca si se serveste: BUN-RAPID-IEFTIN-SANATOS (asa si asa)!!! Sunt curios daca va place combinatiacu ton!!!!!!!! Pune unt in loc de margarina! |
#38
Posted 15 February 2007 - 16:32
#39
Posted 16 March 2007 - 00:49
#40
Posted 16 March 2007 - 13:23
Ia si tu legume congelate la punga, pune-le intr-o tigaie in care in prealabil ai pus niste ulei de masline si gata ! in 10 min ai garnitura! apoi ia niste batoane de peste pune-le la prajit un pic si ai masa completa!
|
#41
Posted 16 March 2007 - 13:32
ovy111, on Feb 6 2007, 15:37, said: hmmm, o mancare rapida???????/ Se face un bol de mamaliga (cred ca oricine stie) fierbinte, margarina, branza sarata si O CONSERVA DE TON, se amesteca si se serveste: BUN-RAPID-IEFTIN-SANATOS (asa si asa)!!! Sunt curios daca va place combinatiacu ton!!!!!!!! ulala.. eu mananc ton in fiecare zi... si nu glumesc.. cate 2 conserve.. cu soia.. cu salata.. cu ou.. is o gramada de combinatii.. si e si sanatos.. ;) |
#42
Posted 16 March 2007 - 19:40
Recomand legumele astea:
Picture_0039.jpg 259.95K
86 downloads
Eu am pus un pic de unt în tigaie, un pic de apă și gata. Sunt foarte gustoase față de altele (cum ar fi amestec macedonian). Eu am găsit la real. Poftă bună! |
#43
Posted 22 March 2007 - 09:46
Stie cineva cum se gateste prazul ?? Mi s-a facut asa o pofta.. dar nu am facut niciodata si nu stiu de unde sa incep. Dati-mi niste sfaturi sau retete !!
|
#44
Posted 22 March 2007 - 09:52
Am mâncat realtiv recent praz cu ciuperci, ca un fel de tocăniță. Încearcă să-l faci așa, ca o tocăniță.
|
#45
Posted 22 March 2007 - 10:23
Piorel, asa si eu il vreau! tocanita! yumm.. mi s-a facut gura apa. Dar cum sa-l fac? Sa-l pun in tigaie, in caun, sa-l fierb.. ?
|
#46
Posted 22 March 2007 - 11:23
Parcă în ceaunel a făcut mama. Fă-l cum faci tocănița de obicei - adică și cu ceapă. Nu cred că ai cum să dai chix dacă știi să faci tocăniță. Eu unul nu știu să fac, deci... :)
Către moderatori: am dat reply din greșeală din mail către [email protected]. îmi cer scuze.
Edited by AlexIP, 24 March 2007 - 14:37.
|
|
#47
Posted 29 July 2008 - 16:23
sensuela, on Feb 8 2007, 16:43, said: Da, mamaliga e intr-adevar o mancare minunata, mie imi pare nutritiva si mai satiosa decat orice. Dat cu TON ??? N-am auzit.. la urmatoarea maliga adaug si ton :) Mamaliga cu varza. Mamaliga cu branza si, optional, smantana. Eu adaug un ochi si unt. Mai rar insa. Mamaliga cu tocnita, simplu ca buna-ziua. Edited by clara_spiele, 29 July 2008 - 16:23. |
#48
Posted 01 August 2008 - 08:44
Peste la cuptor cu legume, portocale si nuci... http://www.ardei-iut...,detail/id,130/
|
#49
Posted 01 August 2008 - 14:16
Muschi de vita in sos de cognac ( timp de executie ....10-15 minute).
Se taie muschiul de vita in bucatele mici si se "arunca" intr-o tigaie cu unt incins. Se prajesc bucatelele de vita si cand capata o culoare alburie, se arunca in tigaie si niste ciuperci proaspete de padure, taiate cubulete. Se amesteca din cand in cand. Cand carnea este prajita bine (personal o las putintel in sange) se stropeste cu cognac si se acopera cu un capac, pentru a mentine aburul inauntru. Se repeta procedeul de 2-3 ori intr-un interval de 3-4 minute. La final, se mai adauga putin cognac, pentru a da consistenta sosului. Se stinge focul si se lasa putin la cald, cat sa iasa prin evaporare tot alcoolul. Se serveste de preferinta pe pat de rucola cu parmezan ras. Se poate combina si cu cartofi la cuptor, cu busuioc si rozmarin. L.E. Vad pe-aici, foarte multe retete bazate pe legume congelate sau sosuri gata facute.....dragilor, va ia maxim 20 minute sa faceti un sos sau sa rumeniti in tigaie niste legume proaspete, cu tot cu pregatitul lor (curatat/spalat etc) Si gustul.....priceless. Nu se compara oricat de calitative ar fi chestiile alea . Edited by richelieu, 01 August 2008 - 14:43. |
#50
Posted 01 August 2008 - 15:34
Imi statea pe limba sa spun: nu agreez legumele congelate. Pe cat posibil legume proaspete, mai ales ca ne aflam in regatul legumelor. Sezonul lor. Iti ia foarte putin timp sa prepari supe, ciorbe, sosuri din legume proaspete, beneficiind de minerale, vitamine de aur pentru sanatate.
|
#51
Posted 12 October 2008 - 03:00
AlexIP, on Jan 24 2007, 15:11, said: La mine se zice pită cu ou la asta, și se face fără lapte și cu mai mult ou... la servire poți să mai razi ceva telemea peste, dacă vrei. :) P.S. Sper că ai zis "gustos el" și ai uitat să pui spațiul... gustoșel? :fear: 1. Daca aveti o tigaie tip grill, va recomand ciuperci umplute cu parmezan la gratar. Eu prefer sa pun un praf de sare pe ciuperci, inainte sa pun parmezanul. 2. Mozarella cu rosii, tocate cubulete si condimentate cu piper alb si ulei de masline. Foarte bun si usor de facut. 3. Kaiser cubulete, sau sunca prajita putin, 2-3 oua fierte, 1/4 pachet de unt, branza de burduf, toate puse intr-un castron. Se face o mamaliga si se pune peste ele, se amesteca, iar in farfurie puteti sa puneti si 1-2 linguri de smantana. 4. 1 kg de pulpa de porc sau vita tocata, se pune la prajit cu putin ulei de masline si o ceapa. Separat se fierbe 300 ml de bulion sau suc de rosii facut in casa, in care se adauga carnea prajita. Se pune o conserva de fasole rosie peruana de la bonduelle si cateva linguri de porumb fiert(tot din conserva). Se adauga sare, piper si un varf de cutit de ardei iute si se serveste. Ardei sa puna fiecare dupa gust. Mie imi place mai picanta si adaug ardei, dar merge si fara. Cand prajesc carnea pun un pic de nucsoara si un pic de delikat. Asta se numeste Cilli con carne, dar mie imi place sa spun carne cu fasole rosie. Toate aceste retete nu depasesc 30 de min ca timp de preparare. Pofta buna! Edited by noha_1508, 12 October 2008 - 03:21. |
|
#52
Posted 12 October 2008 - 07:55
o reteta inventata de mine: eu ii zic omleta americana, 2 portii:
dati prin razatoarea mare un cartof si un morcov, apoi taiati o ceapa ca pentru prajit. amestecati bine ingredientele si prajiti-le in ulei cu putin delikat si alte condimente, dupa gust, amestecand mereu sa nu se prinda prea tare cartofii. de preferinta las sa se caleasca pana se moaie ceapa. dupa aceea turnati 4 oua batute bine si lasati pe foc atat cat doriti sa fie omleta de prajita. este ceva delicios, desi cu multe calorii. la reteta de baza puteti adauga cabanos prajit, crenwursti, sunca, orice vi se pare bun de adaugat. pofta buna! :) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users