![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Tari care inca cer viza
Last Updated: Jan 08 2021 16:21, Started by
whoop007ro
, Apr 07 2006 19:26
·
0

Posted 06 August 2006 - 14:56

asta iarna am fost in germania si am mers si in elvetia sa vizitam baselu.Nu trebuie viza dar nea intrebat cat avem de gand sa stam si daca suntem turisti sau interese de afaceri
|
Posted 06 August 2006 - 15:20

Corect. Numai trebuie pentru Elvetia. Eu merg des cu Romani in Elvetia si numai trebuie.
http://www.eda.admin...avis/roman.html
Stiu ca s-a mai intrebat pe acest forum, dar trebuie viza sau nu pt Elvetia? Vreau sa fiu 100% sigur. Precizez ca voi sta numai 2 zile in aceasta tara. Pacat ca nu stai mai mult. ![]() Edited by rombaer, 06 August 2006 - 15:16. |
Posted 23 August 2006 - 14:25

Am deschis acest topic in intentia de a primi cat mai multe informatii despre emigrarea in Japonia .
De multi ani visez la aceasta tara si iubesc tot ce tine de ea . M-am hotarat sa nu mai astept si sa-mi incerc norocul,dar nu stiu ce implica acest lucru. Visul meu ar fi obtin o viza pentru japonia,iar mai apoi cetatenie japoneza. Nu am mai fost in strainatate pana acum , nu am nici macar pasaport. Orice informatii sunt bine venite. Am studiat ore in sir site-ul ambasadei Japoniei in Romania ,dar pare un site slab dezvoltat,care nu ofera suficiente informatii si din acest motiv va cer ajutorul. Am doar 18 ani, nu am pe nimeni in Japonia,dar vreau cu adevarat sa ajung in aceasta tara . Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez? De multe ori m-am gandit sa-mi fac niste prieteni pe internet in Japonia care ulterior sa ma ajute. Incercarea mea a esuat pana acum. Daca are cineva vre-o idee il rog sa ma ajute. |
Posted 23 August 2006 - 15:54

Nu cunosc in amanunt problema vizelor de Japonia,dar din cate am auzit de la diversi,e foarte foarte greu sa o obtii.Unul chiar a obtinut viza de Sua si nu a obtinut de Japonia,ceea ce,dupa mine,spune multe.
Vezi ca parca sunt ceva useri romani din Japonia aici pe forum, dar nu stiu sa iti zic care. Dupa cum spuneam,din cate am auzit,atata pot sa iti zic acum : fii cu nervii de otel si nu iti fa sperante prea mari.Poti sa mergi eventual intr-o vacanta acolo,sa vezi ce si cum,si apoi sa te gandesti la alte planuri de viitor. Eu am fost in China acum si am vazut diferente de la cer la pamant fata de noi,si nu m-as putea acomoda acolo.La fel au zis strainii cu care m-am intalnit acolo si pe avion: e foarte greu,si toti de abia asteapta sa se intoarca in Europa. In Japonia sa te astepti tot la niste diferente extraordinare. Deci : mers acolo in vacanta,pe o perioada cat mai lunga,macar 20 de zile,si normal , nici atunci nu poti sa iti faci o parere cat decat despre ce inseamna sa traiesti acolo,dar macar nu mergi la "blind". |
Posted 30 August 2006 - 17:20

vise pustiule , vise ![]() E aproape imposibil ceea ce vrei tu sa faci, si o consider chiar o prostie.Sa te duci acolo sa muncesti sa castigi un ban(salariile sunt super 3000- 4000[13 ore de munca pe zi]0, asa mai merge, dar sa ramai acolo sa-ti iei cetatenie, e o nebunie si e imposibil.Ca sa-ti faci o idee, pentru cetatenie, ai doua posibilitati, ori te insori cu o japoneza(sunt f.f. proaste si reduse mintal, nu ai ce sa vb. cu ea.) ori iti depui singur actele pt. cetatenie, iar asta presupune in primul rand sa stii sa canti imnul japoniei de la cap pana la coada(o prostie),asta e o regula peste tot in asia. Cum obtii viza?Fa ca mine agata un japonez sau o japoneza aici in romania si il(o) bati la cap sa-ti faca chemare , si ajungi acolo, ajuns acolo poti sa o prelungesti f. usor.Sau daca ai bani pleaca intr-o excursie, ajuns acolo te duci la biserica ortodaxa din Tokyo, si te rezolva preotul cu actele. Nu vreau sa-ti mai spun de mancare, nu stiu ce stii tu dar e groaznica, poti sa gasesti si mancare europeana, ce se mananca pe la noi, dar nu-ti ajung 2500 de deloari pe luna/persoana. Daca ajungi acolo , poti sa pleci in tara vrei apoi, obtii viza foarte usor pt. orice tara mai putin Noua Zeelanda. Eu am dat din lac in put, am lasat japonia pt. Korea, o mare prostie, asta e , o sa ma intorc acasa , imi bag picioarele in ea de asie, niste nesimtiti si niste scarbosi. Singurele tari in care poti sa pleci la munca,sau sa te stabilesti sunt SUA,UK,Canada si Australia. |
Posted 18 October 2006 - 18:17

Daca zbor de la Bangkok cu Emirates si fac o escala in Dubai,in drum spre Viena, imi trebuie viza?
Deoarece timpul dintre avioane nu e asa mare,nu voi iesi din terminalul international. |
Posted 18 October 2006 - 18:32

Posted 21 October 2006 - 22:53

Daca zbor de la Bangkok cu Emirates si fac o escala in Dubai,in drum spre Viena, imi trebuie viza? Deoarece timpul dintre avioane nu e asa mare,nu voi iesi din terminalul international. ![]() |
|
Posted 22 October 2006 - 08:58

Mersi de raspunsuri, dar se pare ca am gasit o super oferta de bilet de avion in Thailanda.Doar dus, de la Viena, cu Qatar Airways, escala la Doha : 460 de dolari !!!
|
Posted 27 October 2006 - 22:01

Va rog ,stie careva ce acte se cer la vama romana cand vii acasa in vacanta cu masina de serviciu?Am venit de multe ori cu masina,dar cu cea personala(englezeasca).Sunt ingrijorat,n-am mai intrat in tara nici o data cu masina altcuiva.Vreau un sfat!
Va multumesc |
Posted 04 November 2006 - 22:30

Va rog ,stie careva ce acte se cer la vama romana cand vii acasa in vacanta cu masina de serviciu?Am venit de multe ori cu masina,dar cu cea personala(englezeasca).Sunt ingrijorat,n-am mai intrat in tara nici o data cu masina altcuiva.Vreau un sfat! Va multumesc Nu-ti fa griji, ia-ti un aer cat mai relaxat, esti perfect legal, daca te vad ca nu stii sau eziti se vor astepta la spaga. Am trecut vama de multe ori cu masini englezesti care nu erau ale mele, ba la una nu aveam decat bucatica de talon pe care o retii cand cumperi o masina. Majoritatea vamesilor habar nu au cum arata taloanele englezesti. |
Posted 06 November 2006 - 09:23

Nu-ti fa griji, ia-ti un aer cat mai relaxat, esti perfect legal, daca te vad ca nu stii sau eziti se vor astepta la spaga. Am trecut vama de multe ori cu masini englezesti care nu erau ale mele, ba la una nu aveam decat bucatica de talon pe care o retii cand cumperi o masina. Majoritatea vamesilor habar nu au cum arata taloanele englezesti. ![]() |
Posted 10 November 2006 - 17:28

Doresc sa vizitez Israelul prin decembrie si de mult timp incerc sa ma informez cum se obtine viza on-line si nu reusesc.
Va rog frumos daca cineva stie si poate sa ma poate ajuta cu orice informatie eu va multumesc anticipat. Astept raspunsurile voastre si inca o data MULTUMESC ! |
|
Posted 10 November 2006 - 20:15

imi cer scuze pentru off topic dar nu iti recomand sa mergi in israel mai ales dupa ce s-a intamplat si ce se intampla pe acolo cu Libanu si ce mai e ! bafta
|
Posted 11 November 2006 - 05:03

Doresc sa vizitez Israelul prin decembrie si de mult timp incerc sa ma informez cum se obtine viza on-line si nu reusesc. Va rog frumos daca cineva stie si poate sa ma poate ajuta cu orice informatie eu va multumesc anticipat. Astept raspunsurile voastre si inca o data MULTUMESC !
imi cer scuze pentru off topic dar nu iti recomand sa mergi in israel mai ales dupa ce s-a intamplat si ce se intampla pe acolo cu Libanu si ce mai e ! bafta |
Posted 13 November 2006 - 19:01

si eu imi cer scuze pt offtopic, dar celalalt offtopic al lui encore e complet aiurea.Nu mai mergem nici in Sua dupa 9/11, nici in Londra sau in Madrid dupa faza cu trenurile,Parisul nu e de vizitat ca negrii aia musulmani nu prea is cuminti iar de Italia cu mafia in floare nu mai are rost sa vorbim.
Sa fim seriosi. On-topic : Incearca sa iti iei un sejur printr-o agentie turistica si se ocupa ei de formalitati cat de cat,deoarece,asa cum zice si love demon, mai e un pic pana se baga facilitatea de aplicatie on-line, si sa mergi tu sa vezi ce si cum poate e pierdere de timp si nervi pt tine daca nu dispui de asa ceva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users