Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic
 Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...
 La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!

La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!
 Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)

Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...
 

Astral Telefix, de la Astral Telecom

- - - - -
  • Please log in to reply
178 replies to this topic

#1
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
Astral Telecom a lansat pe 3 decembrie 2003 serviciul de telefonie fixa Astral Telefix   in patru mari orase: Bucuresti, Cluj, Galati si Braila. Planul de numerotatie al companiei Astral Telecom alocat de ANRC din plaja 03 include 440.000 de numere.

"Incepind de azi, companiile si persoanele fizice, clienti Astral, vor putea initia si primi apeluri locale, nationale si regionale catre si din reteaua operatorului traditional si vor putea apela international. De asemenea, clientii Astral vor putea initia si primi apeluri nationale catre si din retelele operatorilor mobili GSM 900. Atit abonamentele cit si tarifele practicate sunt astfel concepute incit sa oferim clientilor nostri nu numai un simplu serviciu national de telefonie fixa. Dorim sa oferim clientilor nostri solutii integrate de comunicare capabile sa serveasca tot mai bine nevoile si asteptarile lor", declara directorul general al Astral Telecom, Aurel Costea.

Serviciul de telefonie fixa Astral Telefix include trei tipuri de abonamente cu minute incluse in reteaua nationala Astral: abonamentul de 5 USD, Astral Telefix 5 include 60 minute de convorbiri gratuite; abonamentul de 10 USD, Astral Telefix 10 include 200 minute gratuite iar abonamentul de 16 USD Astral Telefix 16 cuprinde 400 de minute gratuite in reteaua nationala Astral.  In plus, pentru volume mari de trafic, Astral ofera companiilor conexiuni ISDN (cu maximum 30 de linii pentru fiecare conexiune). Valoarea unui abonament cu 30 de linii incluse este de 140 USD.

Tarifele practicate pentru aceste patru abonamente se diferentiaza in functie de destinatia catre care se initiaza apelurile telefonice si sunt cu pana la 35% mai mici decat cele ale operatorului traditional. Pentru inceput, oferta este unica, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.   La volume mari de minute consumate Astral ofera companiilor discounturi importante.

"O noutate pe care o aduce serviciul national de telefonie fixa Astral Telefix este introducerea tarifelor regionale pentru apelurile directionate catre reteaua operatorului traditional. Tarifele sunt special concepute pentru companiile care comunica cu mai multi parteneri, aflati in reteaua operatorului traditional, locati in aceeasi regiune. Avantajul acestor companii este acela al unei comunicari eficiente, calitative la preturi mult mai mici decit tarifele nationale initiate din reteaua Astral si finalizate in reteaua operatorului traditional", declara Aurel Costea.

Solutia de telefonie fixa Astral permite o serie de servicii cu valoare adaugata oferite in mod normal de telefonia mobila: redirectionarea apelului sau restrictionarea apelurilor de la un anumit numar sau de la un subset de numere, mesagerie vocala, CLIP - rezentarea identitatii numarului apelant, CLIR - ascunderea identitatii apelantului, memorarea si prezentarea ulterioara a apelurilor pierdute, alte servicii cu valoare adaugata cum ar fi functiuni de calendar, memo al unor intalniri, apel pentru desteptare, etc.

Clientii Astral, companii si persoane fizice, beneficiari ai acestui serviciu, vor putea sa-si modifice setarile functiunilor fara a mai apela serviciul de relatii cu clientii, avand la dispozitie trei modalitati de realizare: on line (folosind o interfata grafica securizata), pe o pagina WEB dedicata clientilor Astral, sau prin utilizarea unui sistem de tip IVR (Interactive Voice Response) sau pentru anumite functiuni, prin folosirea directa a tonurilot DTMF.

"Strategia companiei este aceea de a "impacheta" serviciile de voce impreuna cu serviciile de Internet/transmisii de date si televiziune prin cablu astfel incat clientii nostri sa beneficieze de un serviciu unic, atat din punct de vedere al tehnologiei, cat si al avantajelor oferite. Pana la sfirsitul anului intentionam sa finalizam negocierile de interconectare cu ceilalti doi operatori mobili si sa finalizam interconecatarea cu operatorul Traditional in orasele Brasov, Bacau, Craiova Timisoara", declara Aurel Costea.

Astral Telecom a anuntat pentru anul 2002 o cifra de afaceri de 36,5 de milioane de dolari, estimarile pentru acest an vizind atingerea unui volum al încasarilor de 48 de milioane de dolari.

Unul dintre acþionarii principali ai Astral Telecom este AIG New Europe Fund, care detine 25% din actiunile companiei, in urma unei investitii directe de 20 de milioane de dolari realizata in martie 2000. Ceilalti actionari sint persoane fizice si juridice.

#2
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002
vad ca nu se specifica nimic despre acces dial-up :eek: ca eu cred ca pe cei mai multi dintre noi asta ne intereseaza ;)

#3
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003

Quote

Originally posted by LR
vad ca nu se specifica nimic despre acces dial-up :eek: ca eu cred ca pe cei mai multi dintre noi asta ne intereseaza ;)


Probabil ca glumesti! :)
Astral vrea sa ofere pachete de servicii, adica prin acelasi cablu sa ai, SIMULTAN, CATV, telefonie si Internet.

#4
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003
Ar fi chiar aiurea sa oferi internet prin dial-up, atunci cand ai o retea de cablu foarte dezvoltata si poti oferi internet prin cablu...

Stie cineva cat e minutul spre fix (RTC) sau mobil?

#5
Paxus

Paxus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,560
  • Înscris: 29.08.2002
hohooo a venit moshu cu o oferta irezistibila :D . foarte bine ca mai apar alte telefonii fixe ca sa nu mai aiba Romtelecom monopol :D, sa simta si ei gustu concurentei :D. oricum din cate am citit, se pare ca Astral a pus bine la punct planul de bataie. sunt tare curios pana la sfarsitul anului cate posturi telefonice va instala Astralu' :D

#6
driverx

driverx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 22.07.2002
Am Astral...dar am inteles ca doar pentru company este deocamdata oferta...persoane fizice...yoc

:cya:

#7
gavrilr

gavrilr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.12.2003
2,7 centi RTC local; 5,7-7centi RTC interurban
15 centi Mobil

#8
FireEyes

FireEyes

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 02.12.2002
in retea ? cum sunt ?

#9
BlackD

BlackD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 03.12.2002
MARFA! dupa cum scria pe un anunt in camin cand eram student (era pus intre zecile de anunturi cu "vindem paine") - SE'NCINGE CONCURENTA!

#10
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,668
  • Înscris: 26.11.2001
Din ce am ascultat la TV se intelege ca se pot efectua convorbiri in reteaua Astral (ce lipste momentan la telefonie) si cu retelele mobile.
Ce se aude cu convorbirile cu Romtelecom ?
Exista interconectare cu Romtelefom ?
La ce preturi ?

#11
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 9,061
  • Înscris: 26.11.2001
Pana una alta mai trebuie si clientii sa vrea sa treaca pe serviciul alternativ de telefonie, ori la nivelurile de pret de acum de la  Romtelecom chiar nu se merita sa treci la Astral.

In continuare nu uitati ca se foloseste soft-switch, deci compresie de voce, se va auzi de kkt ca la Connex, posibil si mai rau, la care se adauga problemele inerente atunci cand lucrezi cu IP, probleme pentru care Astral sigur nu are competente deocamdata.

Parerea mea este ca serviciul asta de voce oferit de Astral este bomboana pe tort si nu are rolul sa faca neaparat bani cat tine mai mult de portofoliu.

Mai interesant o sa fie RDSTel, el vine cu tehnologie TDM, deci calitate vocala excelenta, la un pret probabil mai mic, asa cum spera lumea, si datorita retelei mai mari si abonatilor business mai multi pe care deja ii are, va fi singurul care va lua o feliuta din market-ul RTC.

Greets,
Speedo

#12
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
"In continuare nu uitati ca se foloseste soft-switch, deci compresie de voce, se va auzi de kkt ca la Connex, posibil si mai rau, la care se adauga problemele inerente atunci cand lucrezi cu IP, probleme pentru care Astral sigur nu are competente deocamdata."

:confused:  :rolleyes:
Chiar daca am acceptat cenzurarea acestui forum , sunt de acord si cu cele de mai sus, dar hai sa recunoastem ca nu doar la Connex se aude prost. Nici dialogu` nu e mai presus, si chiar daca speedo este cert convins ca dialogu` se aude bine il invit cu tot respectul in Transilvania sa verifice. Aici cam cade balanta.
Ori sa trecem toti pe Cosmorom sa se auda fain. Dar atentie!!!! Pe Cosmorom se aude fain doar pentru ca sunt putini clienti. As vrea sa-i vad cu 3mil de simuri pe teren. "Network busy" .... :drac:

Ontopic: Hai Astralu! si arata-le la RTC ca nu sunt ei cei mai bengosi

#13
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

Quote

Originally posted by Courage
Exista interconectare cu Romtelefom ?

Daca citesti mai sus printre randuri, poti sa-ti dai seama ca au interconectare in Cluj si Bucuresti.
AirBoy: faptul ca folosesti Softwitch nu te impiedica sa folosesti G.711; dar atata vreme cat acesta ocupa 80kbps in IP si reteaua de transport nu creste pe garduri, o sa-mi permit sa nu cred pana nu vad...

#14
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
mda, aici ai dreptate, le trebuie "un pic" de infrastructura ca sa umple "gardurile" cu tzeava

#15
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 9,061
  • Înscris: 26.11.2001

Quote

Originally posted by mtest
...AirBoy: faptul ca folosesti Softwitch nu te impiedica sa folosesti G.711; dar atata vreme cat acesta ocupa 80kbps in IP si reteaua de transport nu creste pe garduri, o sa-mi permit sa nu cred pana nu vad...


Depinde peste ce medii este transportat, pentru ca poate creste si pana la ~108Kbps, ori sa faci switch la 108K cand foarte simplu poti sa faci la cele de 64K in tehnologie TDM e clar ca nu se mai merita sa pastrezi G.711 la softswitch, asa ca sigur va fi compresie si calitate cel mult egala Connex.

Greets,
Speedo

#16
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,478
  • Înscris: 14.04.2002
Tarifele
http://www.astral.ro...fonie/index.php
Interesant: daca ai internet catv, nu platesti chirie la modem in plus, daca nu ai, chiria e 9$, fata de 3.5 acum!

#17
Sato

Sato

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 01.12.2001
Acum e 6$ de fapt...cu noile modemuri...

#18
DjAdi

DjAdi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,535
  • Înscris: 17.03.2003
Eu platesc 3,5$ , unde scrie pe site ca se face de 9$ ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate