![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Insula Corfu
Last Updated: Sep 05 2023 07:43, Started by
Kiddo
, Apr 13 2006 10:25
·
9

Posted 03 September 2023 - 11:56

Vacanta placuta in continuare,asteptam postarile!
|
Posted 03 September 2023 - 23:12

Mulțumesc pentru gândurile bune.
Ziua 8. Am început ziua cu o vizită la castelul reginei Sissi, Achilleion. Castelul este in renovare, se pot vizita doar grădinile, și astea parțial din ce am vazut. Intrarea costa 5 euro de persoană, vizita a durat aproximativ 30 de minute. Am putut face poze la castel pe exterior, sunt lucrări în derulare, finalul ar fi in 2025. Din grădini se pot vedea localități spre nordul insulei, inclusiv capitala. După vizita am coborât până la plaja Issos. Plaja este foarte lungă, este cea mai lungă pe care am văzut-o în Corfu. Zona in care am stat avea intrarea în apă destul de abruptă, in vreo 10 metri de la mal deja era la 1.60 aproximativ, abruptă in comparație cu cele vizitate înainte. Puțin vânt, valuri micuțe, nisip fin, cam murdar cu resturi vegetale, parcarea pe strada de langa plajă, gratis, perechea de șezlonguri 10 euro. Înspre nord, era o zonă destul de lunga unde nu erau șezlonguri, se putea pune cearceaf, plaja e continuată înspre uscat cu dune de nisip destul de pitorești. Seara s-a încheiat la un restaurant, Archontiko dintr-un sat numit Chlomatiana. A fost făcută rezervare in prealabil, îl menționez deoarece arata deosebit, priveliștea este minunată, mâncarea este din abundență, preturile sunt chiar rezonabile raportat la bunătatea și mărimea porțiilor de mâncare. O precizare și despre taverna unde am mâncat langa plajă, a zis că ar prefera sa nu plătim cu cardul și nu am primit bon, nu am cerut neapărat dar e primul loc de până acum unde nu am primit. Attached FilesEdited by dcn, 03 September 2023 - 23:22. |
Posted 05 September 2023 - 07:43

Ziua 9.
A plouat. Am stat la cazare deoarece soția a avut ceva de lucru. Cei cu care suntem au mers la plajă și pe la prânz a început o ploaie torențială cu tunete și fulgere. Până la urmă a început ploaia peste tot. Pe la 7 am mers să mâncăm în Corfu Town și am mai vizitat străduțele din centrul orașului. Din păcate azi este iar timp urât, plănuim să mergem la o plaja in sud dar inca nu știu ce șanse avem de plajă. Mâine dimineață ne așteaptă feribotul așa că vacanța e cam gata. Corfu e o insulă frumoasă, cine vrea doar plaja are multe la dispoziție, fiecare cu particularitățile ei. Cine vrea sa și viziteze ceva, la fel, găsește. Prețurile înțeleg că sunt mai mari decât anii trecuți, sunt clar mai mari decât pe continent, la noi casarea a costat 50 de euro pe noapte, un fel de garsonieră cu bucătărie separată în care mai e un pat, deci pot sta 3 persoane fără probleme. La restaurant, cat te întinzi, atât plătești, motorina e cu vreo 10 cenți mai scumpă decât pe continent. Cam atât. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users