![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Insula Corfu
Last Updated: Mar 12 2023 21:23, Started by
Kiddo
, Apr 13 2006 10:25
·
8

Posted 05 September 2022 - 16:04

Eu mai mult ca sigur ca o voi vedea doar din poze, pentru ca deja mi se pare ca am fost prea mult in ultimii 5 ani in Grecia si am "neglijat" Italia mai mult decat mi-as fi dorit
![]() Nu cred ca preturile vor fi mari in Grecia la anul, eu cred ca vor reveni cu oferte mai bune decat tari gen Italia/Croatia. |
Posted 22 September 2022 - 17:59

Am sa pun mai multe clipuri filmate cu drona in Corfu in vreo 4 locatii ... incep cu Porto Timoni, care e o locatie mai greu accesibila pe uscat, trebuie mers pe jos vreo 25 de minute pe o carare din cel mai apropiat sat (alternativa e sa vii cu o barca):
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qf83mH7ocHQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Restul clipurilor inca nu sunt editate, dar vor urma in viitorul apropiat. |
Posted 20 February 2023 - 12:43

O cazare foarte ieftina lângă o stație de autobuz exista oare?
Anul asta sa dus bugetul și dacă nu găsim ceva combinație ieftina preferam sa pierdem biletele. |
Posted 02 March 2023 - 23:09

Cei care ati fost în Corfu, confirmați sau informații cele menționate în link-ul de mai jos?
7 lucruri care nu mi-au placut in insula Corfu https://www.jurnalul...n-insula-corfu/ Edited by max_01, 02 March 2023 - 23:10. |
Posted 04 March 2023 - 11:32

max_01, on 02 martie 2023 - 23:09, said:
Cei care ati fost în Corfu, confirmați sau informații cele menționate în link-ul de mai jos? 7 lucruri care nu mi-au placut in insula Corfu https://www.jurnalul...n-insula-corfu/ Da si nu, mentionez ca eu am fost in septembrie 2020, deci in plina pandemie ca d lucrurile stateau fundamental diferit. Ce-as putea eu sa zic este ca mi-a placut foarte mult in Corfu, n-am dat de aglomeratie (evident), oamenii nu erau cei mai din cale afara de prietenosi insa am observat ca in ultimii ani nu se mai omoara cu ospitalitatea cam pe nicaieri in Grecia sincer, per total insa sunt ok. Depinde foarte mult unde mergi si mai ales cand mergi. Zona de est precum si zona de nord parerea mea ca nu merita, intradevar e statiune dupa statiune de tipul Vama Veche cizelata asa, serios. Nici apa nu e wow (doar in Kassiopi, acolo chiar e foarte frumos), ce zicea de Sidari e adevarat iar dupa parerea mea si Canal d’amour e mult supraeatimat. Zona de vest este intradevar superba, peisaje, apa in toate nuantele de albastru, plaje faine insa intradevar prin iunie-iulie apa poate fi cam rece. Cat despre taverne si mancare, am mancat mai mereu senzational, insa e drept ca ne-am documentat bine inainte sa mergem oriunde, nu ne-am asezat pur si simplu la prima taverna care ne-a iesit in cale. Sfatul meu e ca la inceput de septembrie e perioada ideala pentru Corfu. Sunt multe locuri tare frumoase pe insula, trebuie doar facuta putina cercetare inainte. Cred ca in iulie-august este extrem de aglomerat si nu merita mers Edited by FZRB, 04 March 2023 - 11:36. |
Posted 10 March 2023 - 00:36

Cei care ati fost în Corfu, confirmați sau informații cele menționate în link-ul de mai jos? 7 lucruri care nu mi-au placut in insula Corfu https://www.jurnalul...n-insula-corfu/ Sunt chestii care tin de experiente personale, adica de cum ai nimerit si ce ai reusit sa faci, cat ai fost acolo. Noi nu prea am simtit traficul asta exagerat, iar mancarea a fost excelenta, am gasit o taverna foarte misto, care ne-a hranit exceptional. Dar intotdeauna sunt si lucruri naspa, in orice excursie... |
Posted 10 March 2023 - 10:56

Cei care ati fost în Corfu, confirmați sau informații cele menționate în link-ul de mai jos? 7 lucruri care nu mi-au placut in insula Corfu https://www.jurnalul...n-insula-corfu/ Insa plaja/marea au fost ok in Glyfada (vestul insulei), apa curata si suficient de calda, plaja pe care mergeam era curatata constant (chiar daca nu la nivelul serios - cu masini speciale de facut curatenie, dar macar manual), mancarea a fost traditionala si buna (partea proasta e ca sunt putine restaurante/taverne, dar cel mai mare dintre ele unde am fost era un restaurant chiar ok), am avut parte de peisaje foarte faine (Porto Timoni, Glyfada, Paleokastritsa, Mirtiotissa), Corfu Town destul de ok si el. Infrastructura insa era slab dezvoltata si in Glyfada, care pana la urma e o statiune mica, peisajele sunt frumoase dar e slab dezvoltata. Pe ansamblu a fost fain concediul dar nu m-as duce din nou prea curand in Corfu, pe cand in Naxos mi-as dori sa merg din nou. Naxos mi-a placut mai mult, era mai traditional, am gasit o taverna aproape de hotel in care si atmosfera si mancarea/preturile erau mai aproape de ce te astepti de la Grecia, cazarea a fost excelenta (aproape de plaja, conditii super, ieftina - era 2018 cand Grecia inca era ieftina), plaja faina si foarte ieftina, marea problema e cum ajungi acolo usor ... in Corfu mergi direct cu avionul, in Naxos nu poti face asta decat scump via Atena sau sa iei ferry (lent si scump). La peisaje totusi cred ca Corfu e in fata Naxos, fiind o insula ceva mai muntoasa, la fel si la obiectivele istorice. Naxos e mai putin turistica si mai linistita, mai aproape de Grecia traditionala. La fel in Peloponez, mi-as dori sa merg din nou, e mai "autentic"/putin turistic. |
Posted 12 March 2023 - 21:23

Am rezervat acum o luna, tot prin Christian Tour ca anul trecut, 7 nopti la hotel Rossis Beach Messonghi. Are reviewuri bune, sper ca va fi ok. N-am vizitat insula pana acum
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users