Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
sugerarea bacsisului de catre patroni…
Last Updated: Mar 06 2024 15:19, Started by
Fane
, Mar 03 2024 13:36
·
14
#73
Posted 03 March 2024 - 17:05
bossake, on 03 martie 2024 - 16:19, said:
De ce ospătarul este un pacalici și nu tu ești pacaliciul? bossake, on 03 martie 2024 - 16:19, said:
pe vremuri era o rușine sa fii snob, acum lumea vad ca nici nu se mai ferește. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5RbuGZ52CLo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cine plm are aere de superioritate? Pacalicii care au ajuns sa refuze sa isi faca treaba sau sa te injure daca nu le dai ciubuc? |
#74
Posted 03 March 2024 - 17:08
#75
Posted 03 March 2024 - 17:08
Fane, on 03 martie 2024 - 13:37, said:
ati sustine o initiativa legislativa care sa pedepseasca sugerarea bacsisului de catre patroni? sa interzica postarea de afise care sa sugereze sa lasi bacsis si eventual cat, in meniul pt bonul fiscal cand platesti cu cardul sa fie sugerate procente sau sume. iar intrarea in meniul de bacsis sa trebuiasca sa aiba o formulare standard de genul “daca v-au placut in mod deosebit serviciile noastre puteti lasa si un mic bacsis”. El deja are toate adaosurile comerciale in pretul prodului incat sa permita profit, plata salariilor. |
#76
Posted 03 March 2024 - 17:13
#77
Posted 03 March 2024 - 17:13
#78
Posted 03 March 2024 - 17:18
terratec, on 03 martie 2024 - 14:34, said:
În capitalism trebuie să dai bacșiș. Capitalul are grijă ca unii oameni ai muncii să nu poată câștiga suficient pentru a trăi normal. Acum e pe cerere, oferta si bonus ? Tsunamii, on 03 martie 2024 - 15:54, said:
Bineinteles ca tot asa ar fi, daca esti un client nesimtit, tu STIIND ca ala are sub salariul minim pe economie |
#79
Posted 03 March 2024 - 17:20
#80
Posted 03 March 2024 - 17:24
MarianG, on 03 martie 2024 - 17:18, said:
Capitalismul nu era bazat pe cerere si oferta ? iar daca este set up in pos pentru bacsis, iti dai seama ce radacini are! si mai spunea unul ca-i de la turci! daca nu ma-nsel, unii chiar intentionau sa si impoziteze asta Edited by dan210, 03 March 2024 - 17:28. |
#81
Posted 03 March 2024 - 17:26
dan210, on 03 martie 2024 - 17:13, said:
ok, te las in lumea ta, daca tu nu ai vazut/auzit, inseamna ca nu exista Nu, ma bazez pe loogica, d-aia am spus ca nu gandesti cand spui asa ceva MarianG, on 03 martie 2024 - 17:18, said:
Nu exista sindicate ? N3mesis, on 03 martie 2024 - 17:13, said:
Nu e nevoie sa ghicesc, tu esti din cei care dau ciubuc de frica scuipatului. Este? Fals, Daca ma face sa ma simt bine las si 20% (depinde de suma totala) Daca nu ma simt bine, 5%, daca e obraznic, 10ȼ Numai sarantocilor le e frica de scuitap ca au vazut ei printr-un film... |
#82
Posted 03 March 2024 - 17:27
Tsunamii, on 03 martie 2024 - 15:54, said: Bineinteles ca tot asa ar fi, daca esti un client nesimtit, tu STIIND ca ala are sub salariul minim pe economie Ca in rest nu vad de ce ar trebui sa ma intereseze ce salariu are cel care imi ofera un serviciu pentru care eu il platesc atat cat cere el. Nici la electrica nu platesc mai mult decat am pe factura. Au cerut 200 de lei? 200 le dau. Scumpesc la 250? 250 le dau. Nu-mi convine pretul? Trec la altii? Nu stau sa-i intreb pe cei care-mi citesc contorul sau pe cei de la interventii ce salariu au pentru ca nu ma intereseaza. |
|
#83
Posted 03 March 2024 - 17:30
Uite chiar azi am luat un take out de la restaurantul lui Ivan Patzaichin
Teoretic trebuia sa nu las nimic, dar pentru ca mi-au placut serviciile am lasat 160lei la 146lei comanda. Nu, sa stii ca nu-ti scuipa inainte. DanyHiker, on 03 martie 2024 - 17:27, said:
Nesimtit, eventual infractor as fi daca nu as plati consumatia, adica suma pe care o cere comerciantul pentru marfa vanduta mie. Ca in rest nu vad de ce ar trebui sa ma intereseze ce salariu are cel care imi ofera un serviciu pentru care eu il platesc atat cat cere el. Bineinteles ca nu te aresteaza nimeni daca nu dai bacsis, e la latitudinea ta. Uite, in Canada stateam pe o strada unde puteai sa nu platesti deloc. Nu au preturi, lasi cat consideri sau ... nimic Tie ti-ar placea acolo, daca ma chinui iti dau si adresa exacta |
#84
Posted 03 March 2024 - 17:35
După cum știm deja de pe vremea apocii de aur, bacșișul e semnul unei economii "de excepție"
|
#85
Posted 03 March 2024 - 17:36
Tsunamii, on 03 martie 2024 - 17:30, said:
Uite chiar azi am luat un take out de la restaurantul lui Ivan Patzaichin Teoretic trebuia sa nu las nimic, dar pentru ca mi-au placut serviciile am lasat 160lei |
#86
Posted 03 March 2024 - 17:38
#87
Posted 03 March 2024 - 17:38
|
#88
Posted 03 March 2024 - 17:41
Mor dupa bunul simt si dupa faptul ca asa ceva trebuie incurajat si ca atentia pentru a faca ca clientul sa se simta bine este esentiala, mor, stii ce e aia "mor"?
Pentru ca eu asa fac, clientul este sfantul meu. benis, on 03 martie 2024 - 17:35, said:
După cum știm deja de pe vremea apocii de aur, bacșișul e semnul unei economii "de excepție" dan210, on 03 martie 2024 - 17:38, said:
lasa ma, am umblat prin lume unde n-au avut treaba cu epoca de aur si tot exista cultura asta El se refera la spaga, la santajul de a-si face munca contra unei sume suplimentare, aia e cu totul altceva |
#89
Posted 03 March 2024 - 17:45
#90
Posted 03 March 2024 - 17:46
Lasati si voi bacsis ca in Singur Acasa.
Eu la restaurante las. Cu cat e nota mai mare cu atat scad procentul pe care-l las. Adica la 100 de lei las 10%, dar la 500 de lei n-as lasa 50 de lei. La curieri nu las. Legat de spaga cred ca s-a schimbat mult de la generatia care acum se apropie de pensie sau deja este la pensie si generatia care mai e activa macar 25-30 de ani. Proababil se va diminua din ce in ce mai mult in anii ce vor veni. Asta cu scuipatul in mancare mi se pare teorie romaneasca si cam atat. Alte natii, nu dau nume, vin la pachet cu gandaci, fire de par etc. si le pun singuri in mancare apoi cer mancare gratis sau alte gratuitati, depinde de situatie. Mai dificil mi se pare sa lucrezi cu un client nenorocit decat cu un angajat nenorocit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users