Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manere clasice mobila sau push to...

Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info
 Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...
 CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma
 Photoscape, unde?

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 

Site-uri ce NU pot fi accesate prin reteaua RDS fiber

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#37
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015

View Postdondos, on 28 noiembrie 2021 - 11:54, said:

A apărut și la mine de 3-4 zile problema acesta, pățesc la fel în doua locații diferite ambele cu conexiune digi, indiferent ce DNS setez. Pe date mobile de la alt furnizor sau pe o conexiunea fixă Orange nu am probleme. Pare a fi ceva problemă de conexiune între cdn-ul facebook și RDS.

De la CDN-ul local din RDS e problema, altundeva nu vad unde ar putea fi. Si nu tine nici de load, se intampla la orice ora.

Schimbarea DNS-ului nu ajuta cu nimic, aplicatiile iti servesc content din CDN-ul cel mai apropiat.

Edited by MembruAnonim, 28 November 2021 - 20:29.


#38
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010

View Postcbz, on 28 noiembrie 2021 - 20:16, said:

RDS Iasi functioneaza fara probleme hidroelectrica.ro
Și în București :)

#39
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,758
  • Înscris: 06.03.2018
Iaca eu sunt din jud Iasi si da fail..

Quote

Acest site nu poate fi accesatVerifică dacă există vreo greșeală de scriere în hidroelectrica.ro.


#40
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Ăsta merge: https://www.hidroelectrica.ro/
Accesezi cu www ?

#41
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Ploiesti, abonament corporate la firma unde lucrez, conexiune RDS Fiber - site-ul functioneaza.Posted Image

Attached Files



#42
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,758
  • Înscris: 06.03.2018

View Postr_ionescu, on 29 noiembrie 2021 - 09:52, said:

Ăsta merge: https://www.hidroelectrica.ro/
Accesezi cu www ?

Nici asa

#43
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Ce router ai?

#44
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,758
  • Înscris: 06.03.2018
sunt pe ont-ul cu WIFI6

#45
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Ar fi bine dacă ai putea testa pe alt router.

#46
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,011
  • Înscris: 16.07.2015

View PostStefanRO, on 28 noiembrie 2021 - 23:54, said:

Iaca eu sunt din jud Iasi si da fail..
Mie îmi merge pe Digi Fiber, utilizator casnic, mun. Iași.

#47
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Pune DNS manual 1.1.1.1 si 8.8.8.8

#48
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,128
  • Înscris: 25.02.2007
Care-i faza cu mega-image.ro ?
De cateva zile am tot incercat sa-l accesez de pe Digi si tot
"Access Denied
You don't have permission to access "http://www.mega-image.ro/" on this server.
Reference #18.1f4c7568.1642089706.8b7805fb"
Attached File  no-mega-image.png   24.01K   21 downloads
In seara asta mi-a dat prin cap sa-l accesez prin HotSpot de pe TKRM si ce sa vezi, merge.

La voi merge mega-image.ro de pe Digi ?
(am Fiberlink Popular sau asa ceva, varianta de tarani adica)

#49
cbz

cbz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 03.02.2007
Sunt din Iasi si merge fara probleme.

#50
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,128
  • Înscris: 25.02.2007
Merci. Eu sunt din Timis si inca nu merge.

#51
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,011
  • Înscris: 16.07.2015
Confirm și eu, tot Iași, se încarcă megaimage.

#52
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,458
  • Înscris: 03.04.2007
Nu are treaba județul, și eu sunt din Timiș și merge

#53
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,688
  • Înscris: 15.06.2004
Merge si la mine din doua locatii.

Ai tu buba - ori un plugin in browser, ori ceva firewall, ori DNS Hijack.
Vezi ce am zis mai sus cu schimbat DNS. Daca tot nu vrea - alt browser sau - https://forum.softpe...hide-topic-nou/ ( sari peste 2 si 3 ca sunt incluse acum in Malwarebytes )

#54
broris

broris

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,556
  • Înscris: 08.12.2017
Cred ca e si putina paranoia pe topicul asta.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate