Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...

Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov
 Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024

Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala
 Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat
 

Site-uri ce NU pot fi accesate prin reteaua RDS fiber

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#55
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
Pe telefon cu 4G
Attached File  Screenshot_2022-01-14-14-57-4G.jpg   109.58K   55 downloads
si cu wifi de la Digi
Attached File  Screenshot_2022-01-14-14-56-wifi.jpg   74.6K   50 downloads

Pe Chrome tot nu merge pe PC.

Nu e o problema mare, cand vreau sa dau comenzi merge de pe PC prin HotSpot.
Aplicatia mega-image am pus-o asa, de test doar.

#56
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,853
  • Înscris: 15.06.2004
Dezinstaleaza Chrome-ul, curata toate resturile inclusiv din folderele ascunse - baci si un CCleaner dupa cu registrii - si instaleaza-l la loc.

Dar numai Chrome folosesti ? Ca pot incerca sa vezi macar prin Edge daca merge.

#57
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
Poza care am pus-o e cu Firefox.
Uite incerc acum cu Edge.
Attached File  edge-mega-image-digi.png   22.48K   40 downloads
Dar nu-mi merge nici de pe telefon cand e pe wifi de la Digi. Si aia nu trece prin PC, e direct din router.

#58
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,019
  • Înscris: 16.07.2015

View Posteiffel, on 14 ianuarie 2022 - 15:24, said:

Dezinstaleaza Chrome-ul, curata toate resturile inclusiv din folderele ascunse - baci si un CCleaner dupa cu registrii - si instaleaza-l la loc.

Dar numai Chrome folosesti ? Ca pot incerca sa vezi macar prin Edge daca merge.
N-are nicio legătură.

#59
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
Si repet - daca intru de pe PC cu un stick USB-Wifi pe HotSpot de pe telefon, merge pe PC pe orice browser.

In Chrome pe telefon :
Attached File  Screenshot_2022-01-14-16-23-52-069_com.android.chrome.jpg   36.21K   11 downloads Attached File  Screenshot_2022-01-14-16-24-31-015_com.android.chrome.jpg   111.69K   13 downloads

Edited by theMisuser, 14 January 2022 - 16:35.


#60
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Probabil e un ip sau un intreg range banat. Da un restart la ont sa se schimbe ip.

#61
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
A mers cu restartul routerului Posted Image
Attached File  mega-image-digi-after-router-reboot.png   272.38K   34 downloads
Thanks Posted Image

#62
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,853
  • Înscris: 15.06.2004

View PostVlad_22, on 14 ianuarie 2022 - 16:23, said:

N-are nicio legătură.
Esti sigur ? Unele pluginuri nedorite pot bloca accesul la anumite site-uri, incercand sa redirectioneze traficul prin serverele celor care le-au creat - ca sa vada ce site-uri vizitezi si eventual sa-ti injecteze reclame specifice.
Am intalnit prea multe cazuri.

theMisuser - bine ca ai rezolvat - inseamna ca aveai un IP care era blocat de Mega - ma intreb de ce oare.

#63
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,153
  • Înscris: 25.02.2007
O fi avut careva compu' virusat si a blocat IP-ul de CGNAT (era ceva cu 100. si acum e tot cu 100.).

#64
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,466
  • Înscris: 03.04.2007
http://client.hidroe....ro/CONTRACTARE

#65
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,762
  • Înscris: 06.03.2018
@csachiri



"Se incarca .... "

EDIT: Nici pe Vodafone Fix nu merge, deci nu e de la digi.

Edited by StefanRO, 16 January 2022 - 21:54.


#66
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,853
  • Înscris: 15.06.2004
Nu merge pe nimic - e cazut site-ul.

#67
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,019
  • Înscris: 16.07.2015
Nu merge nici la această oră site-ul hidroelectrica, de deasupra.

Edited by Vlad_22, 17 January 2022 - 13:31.


#68
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
Acum functioneaza pe RDS.
Testat pe abonament Corporate la mine in Ploiesti. De pe RDS va scriu.

Attached Files



#69
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,762
  • Înscris: 06.03.2018

View Postcsachiri, on 16 ianuarie 2022 - 20:48, said:



Au pus carbuni in soba, functioneaza ...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate