Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

Trumpismul în SUA

* * * - - 7 votes
  • This topic is locked This topic is locked
5942 replies to this topic

#55
clorel_utnapishtim

clorel_utnapishtim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 05.09.2020

View Postneur0, on 13 decembrie 2020 - 15:10, said:

Prin trumpism înțeleg mișcarea politic-ideologică prin care extrem de mulți americani se împotrivesc expansiunii corectitudinii politice și mișcărilor de stânga.

Esti cam singurul care intelege asta.


View Postneur0, on 13 decembrie 2020 - 15:10, said:

Până atunci, trumpismul, viziunea politică a celor harnici, a celor corecți va continua să țină în șah stânga politică și ideologică.

Cine ti-a spus ca viziunea politica a celor harnici e "trumpismul"? Dupa tine cei harnici asta vor, un nepriceput care sa isi puna familia si prietenii in functiile de conducere, care sa numeasca indivizi total necalificati in conducerea agentiei pentru energie atomica si a CDC? Adica aia harnicii vor nepotism si amatorism? Esti in eroare profunda, moncher.

#56
SorinGT

SorinGT

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,301
  • Înscris: 23.07.2014

View Postcutzu_rexi, on 13 decembrie 2020 - 15:25, said:

Faci niste confuzii. Republicanii vechi sunt democratii de azi si invers.
https://www.livescie...-platforms.html

  Aberatii. Switchul e in capul revizionistilor. Singura chestie care s-a intamplat a fost migratia democratilor in nord, ramasi fara jucarii in urma abolirii sclaviei, adica a fortei de munca de pe latifundii.

View PostTsunnnami, on 13 decembrie 2020 - 16:50, said:

Pan' la urma trumpistii au aflat ca Trump a pierdut?
Ca am o satisfactie uriasa s-o repet.

Phanel, Phanel unde mai e?

Se pare ca nu. Trump pleaca din WH lasandu-si alegatorii sa creada ca a fost cel mai mare coup din istoria SUA. El inca spune "i won!". Btw, parca azi e votul electorilor.

Edited by SorinGT, 14 December 2020 - 09:40.


#57
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,545
  • Înscris: 30.08.2017
Azi e votul, se duce și ultima lor speranță. Păcat, a fost distractiv in ultima lună.

#58
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,699
  • Înscris: 29.10.2017
Pe ultima suta de metrii Trump a ordonat executii
Deja au fost executati doi si mai are cativa pe lista pana la sfarsitul mandatului

https://apnews.com/a...49bb996cffe623b
https://www.cbsnews....ral-government/

#59
Al3xandrus

Al3xandrus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,308
  • Înscris: 10.09.2007

View Postiulian_k, on 13 decembrie 2020 - 16:20, said:

Filmele astea rîmân în trend câtă vreme există cei ca tine. După ce voi dispăreți se va plictisi și lumea normală de ele și nu le va mai cumpăra.Momentan filmele care te enervează vând foarte bine.

Eu cred ca suntem multi ca zile_san , nu are nimeni ceva cu lgbt sau persoanele de culoare (ca sa fim politically correct!) , sa fim seriosi, ci avem cu totii o mare problema - si anume ca a scazut calitatea foooarteee mult si in fiecare titlu si joc trebuie mai nou sa fim FEMEIE sau o persoana de culoare, sau si mai rau GAY . Ok, daca scenariul este cursiv si este buna integrarea, nimeni nu are o astfel de problema (decat cei care chiar urasc lumea in general), dar eu de cand cu pandemia am mai vazut si filme clasice vechi si pe acolo era curent de feminist si de OAMENI DE CULOARE dar nu deranjau, nici macar nu ii observai, era vorba de o normalitate.

Asa ca ideea ramane, de ce nu se mai fac filme NORMALE SI BUNE si se fac toate mizeriile in care actiunea este doar despre gay lgbt feminism etc.? Acolo este problema. Si acolo este problema ca ajungem sa o luam razna cu curentele astea care nu fac decat mai mult rau, sa fim manipulati si sa ne uram intre noi si sa ne certam total aberant cand putem sa fim OAMENI CU TOTII!

Da, a fost un incident regretabil in iunie, dar persoana in cauza- adica acel politist trebuia sa fie judecat si inchisoare. Justitia este una, ce s-a intamplat este altceva si de aceea multi nu putem fi de acord cu democratii. Chiar daca trump este dubios si un cretin notoriu, dintre 2 rele o alegi pe aia mai mica, din pacate.
Vezi cazul nostru cu turcii, avem parte de ura intre 2 tari la ora actuala, complet gratuit. Si muuulte alte exemple de genul. Vezi si cazul cu ungurii de la noi din tara, cine i-a cunoscut cu adevarat stie cum sunt, insa generatiile din urma (inclusiv taicameu) care au o ura monumentala si manipulata de catre vechiul regim (nationalist destul de mult as putea zice). Sa ne ia ungurii ardealul, ca sa ce? numai prostii...ce vreau sa zic insa este legat de faptul ca asemenea HATE este manipulabil din spate de catre oameni "bine intentionati" cu o agenda bine definita (pot fii politicienii nostri ca sa puna mana pe functii si ciolag gros, poate fi moscova ca sa ne tina in raca totala, etc. etc.). Divide et empera!

Asa si cu democratii - ridica la rang de mare clasa toate minoritatile astea (vedeam niste clipuri pe yb cu cei care au votat, pai astia din vaslui de la noi sunt mai normali si educati - si chiar nu este o scuza, oamenii aia de care va zic au avut acces la economie si educatie cat nu o sa avem noi in 2 vieti!!!), le da apa la moara, ii manipuleaza ca sa bage ura si sa se simta speciali si de fapt nu observa ca sunt doar folositi. Chiar credeti ca aia din spatele circului si cu o agenda bine defenita, nu mai dorm ei de grija oamenilor de culoare sau a gayilor ?

Intr-o lume normala nu am fi ajuns sa avem discutiile astea si ne-am fi comportat ca si cum era normalitatea. Fiecare cu treaba lui, nu ma deranja. Ce a fost a fost hai sa nu mai ne uitam acum 200 de ani si sa mai facem circ sa ne razbunam, ca nu ajuta la nimic. Au fost niste ani atat de chill ,dar acum nu se mai stia cu ce pot sa gaseasca o stare de razboi si de hate in lume.

Netflixul asta mi se pare atat de sponsorizat din spate si din pct meu de vedere e ca si un cerc vicios - toti il folosim, toti pompam banet in ei - pe de alta parte industria cinematografiei mondiale are de suferit pentru ca nu se mai accepta decat ft greu bugete mari si ramanem cu productiile "proprii" netflix. In care trebuie musai sa fie un domn de culoare, un gay, o lesbianca, o feminista, de fapt ce vorbesc, majoritatea personajelor principale sunt femei, mai rar sa mai vezi un film in care sa fie doar EL. Si repet, nu am nimic cu asta, dar fa domle filmul sa fie ok. Si pe hbo mai sunt din astea, dar sunt de calitate si nu se compara diferenta. Adica cu alte cuvinte (poate o dau eu in extreme acum) astia de la netflix tot scot pe banda rulanta tot felul de seriale si filme SLABE CALITATIV mai mult ca sa faca propaganda. Stiu, stiu si vechea placa ca nu iti convine, nu te mai uita. Clar nu ma mai uit, tin acolo abonamentul pentru sotie (ca femeilor le place si clar ELE PLATESC si la cinema si pe netflix ).

P.S. am scris in viteza, scuze pentru eventuale greseli ortografice sau de exprimare.

Edited by Al3xandrus, 14 December 2020 - 15:46.


#60
iulian_k

iulian_k

    Bau Bau, Sexomarxist, Sacerdot al Sfintei Conventii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,773
  • Înscris: 07.01.2012
Am explicat de ce nu se mai fac: nu le cumpără nimeni, le piratează.

Tu nu te duci singur la cinema „ca ultimul atârnache” și nici „nu ești gheu să te duci cu băieții la film”. Femeile se duc și singure, se duc și cu alte prietene, se duc și cu copiii, își duc și iubiții/soții. Ele plătesc, ele aduc și bărbați la cinema, ele comandă ce filme se fac.De ce ele continuă să o facă, nu știu exact.  Bănuiesc că are legătură cu ideea că că„femeile se îmbracă pentru celălalte femei” și au nevoie de ocazii sociale ca mersul la cinema pentru a-și confrunta ținutele.

Dacă te uiți în urmă firmele machiste au dispărut cam de când a crescut viteza la internet. „Pirații” și-au tăiat singuri gâsca care făcea ouă de aur.

Edited by iulian_k, 14 December 2020 - 16:07.


#61
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,068
  • Înscris: 30.07.2006
"Alain Cavaille: „M-am născut alb, ceea ce mă face rasist. Nu votez extrema stanga, ceea ce mă face fascist. Sunt hetero, ceea ce mă face homofob. Sunt căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de patruzeci de ani, ceea ce mă face un depasit de vremuri. Dețin casa mea, ceea ce mă face un proprietar bogat. Ador pateul de gasca și mielul, ceea ce mă face un susținător al abuzului contra animalelor. Sunt creștin, ceea ce mă face un câine infidel în ochii câtorva milioane de musulmani. Am peste 65 de ani și sunt pensionar, ceea ce mă face un idiot batran. Gândesc cu capul meu, fără a înghiți tot ce îmi serveste presa, ceea ce mă face un reacționar. Îmi place să privesc femei foarte frumoase si sumar îmbrăcate, ceea ce mă face un pornograf. Îmi pun în valoare identitatea franceză și cultura mea occidentală, ceea ce mă face un xenofob. Aș dori să trăiesc în siguranță și să-i văd pe infractori în închisoare, ceea ce mă face un gestapovist. Conduc o masina pe motorină, ceea ce mă face un poluator. Cred că toată lumea ar trebui să fie răsplătită pentru meritele ei, ceea ce mă face un liberal antisocial. Am fost educat sever și sunt recunoscător părinților mei pentru acest lucru, ceea ce mă face un tortionar de copii opus dezvoltării lor armonioase. Cred că apărarea unei țări trebuie sa fie preocuparea tuturor cetățenilor, ceea ce mă face un militarist. Imi place sa fac efort și sa mă autodepășesc, ceea ce mă face un retardat social. Așa că le mulțumesc tuturor prietenilor care încă îndrăznesc să ramana alaturi de mine în ciuda acestor numeroase defecte.""

#62
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,891
  • Înscris: 20.10.2015

View Postloock, on 13 decembrie 2020 - 19:26, said:

Ce e important e ca cetatenii americani care nu sunt imbecili, nu vor accepta nici peste 7000 de ani fraudarea alegerilor cu zeci de milioane de voturi, ca nu sunt toti oligofreni sa creaca ca bideu dement ignorat a luat 80 de milioane de voturi, mult mai mult decat Obama si inca unul la un loc, si asta simultan in timp ce Trump a luat si el un numar record de 75 de milioane.

Este ca tu crezi si-n mos craciun?
:lol:
Loserul a pierdut democratic.
Repeta asta.
Ai facut-o?
Mai fa-o!
:lol:
Ti-ar prostu-al dreaq

View Postmarius.bunu, on 14 decembrie 2020 - 15:59, said:

"Alain Cavaille: „M-am născut alb, ceea ce mă face rasist. Nu votez extrema stanga, ceea ce mă face fascist. Sunt hetero, ceea ce mă face homofob. Sunt căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de patruzeci de ani, ceea ce mă face un depasit de vremuri. Dețin casa mea, ceea ce mă face un proprietar bogat. Ador pateul de gasca și mielul, ceea ce mă face un susținător al abuzului contra animalelor. Sunt creștin, ceea ce mă face un câine infidel în ochii câtorva milioane de musulmani. Am peste 65 de ani și sunt pensionar, ceea ce mă face un idiot batran. Gândesc cu capul meu, fără a înghiți tot ce îmi serveste presa, ceea ce mă face un reacționar. Îmi place să privesc femei foarte frumoase si sumar îmbrăcate, ceea ce mă face un pornograf. Îmi pun în valoare identitatea franceză și cultura mea occidentală, ceea ce mă face un xenofob. Aș dori să trăiesc în siguranță și să-i văd pe infractori în închisoare, ceea ce mă face un gestapovist. Conduc o masina pe motorină, ceea ce mă face un poluator. Cred că toată lumea ar trebui să fie răsplătită pentru meritele ei, ceea ce mă face un liberal antisocial. Am fost educat sever și sunt recunoscător părinților mei pentru acest lucru, ceea ce mă face un tortionar de copii opus dezvoltării lor armonioase. Cred că apărarea unei țări trebuie sa fie preocuparea tuturor cetățenilor, ceea ce mă face un militarist. Imi place sa fac efort și sa mă autodepășesc, ceea ce mă face un retardat social. Așa că le mulțumesc tuturor prietenilor care încă îndrăznesc să ramana alaturi de mine în ciuda acestor numeroase defecte.""

Una e sa fac ce-mi place mie (si se numeste libertate) si alta e sa le impun si altora ceea ce-mi place mie.
Sa nu-mi vina mie un francez sa-mi dea lectii cand ei sunt un neam de nesimtiti.
Charlie Hebdo NU ar trebui sa existe daca Franta si-ar respecta constitutia si daca si-ar respecta cetatenii.

#63
Al3xandrus

Al3xandrus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,308
  • Înscris: 10.09.2007

View Postiulian_k, on 14 decembrie 2020 - 15:58, said:

Am explicat de ce nu se mai fac: nu le cumpără nimeni, le piratează.

Tu nu te duci singur la cinema „ca ultimul atârnache” și nici „nu ești gheu să te duci cu băieții la film”. Femeile se duc și singure, se duc și cu alte prietene, se duc și cu copiii, își duc și iubiții/soții. Ele plătesc, ele aduc și bărbați la cinema, ele comandă ce filme se fac.De ce ele continuă să o facă, nu știu exact.  Bănuiesc că are legătură cu ideea că că„femeile se îmbracă pentru celălalte femei” și au nevoie de ocazii sociale ca mersul la cinema pentru a-și confrunta ținutele.

Dacă te uiți în urmă firmele machiste au dispărut cam de când a crescut viteza la internet. „Pirații” și-au tăiat singuri gâsca care făcea ouă de aur.


Un punct de vedere interesant, il mai citisem azi noapte, nu as putea sa zic ca din pacate nu sunt de acord cu el...

Desi daca stau sa ma gandesc, cine este cinefil de obicei a cam rupt la cinema, orice ai zice :) Cred ca este putin dusa in extrem toata faza, mai ales accentuata acum cu pandemia. De fiecare data cand aparea un film cu efecte si cu buget sau vreo mega comedie, am avut motiv sa strang mai multa lume si sa mergem. La ultimul am fost de exemplu Miami Bici pe la sf de februarie, cu foarte mici asteptari si ne-am strans o gramada si chiar a fost "fun", culmea :)

Nu stiu ce sa zic, tind sa fiu de acord cu tine, dar pe de alta parte este si putin exagerare. Lumea se va duce (ma rog, exceptand pandemia), la cinema, daca se ofera conditii bune si biletul este competitiv. Cum era la plaza intr-o vreme 12-13 lei, chiar era si pacat sa nu te duci :) dar repet, poate e un caz din "bula mea"  doar :)

#64
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,068
  • Înscris: 30.07.2006

View PostTsunnnami, on 14 decembrie 2020 - 17:23, said:



Una e sa fac ce-mi place mie (si se numeste libertate) si alta e sa le impun si altora ceea ce-mi place mie.
Sa nu-mi vina mie un francez sa-mi dea lectii cand ei sunt un neam de nesimtiti.
Charlie Hebdo NU ar trebui sa existe daca Franta si-ar respecta constitutia si daca si-ar respecta cetatenii.

E clar ca habar nu ai ce inseamma libertatea de expresie.

Care iti permite sa il faci pe Mahomed pedofil si pe Isus gay.
Intr-o tara normala.

Ca tu consideri tara normala Iran si Uzbekistan e alta gasca in alta traista.

Edited by marius.bunu, 14 December 2020 - 18:15.


#65
neur0

neur0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,795
  • Înscris: 01.11.2011

View PostTsunnnami, on 14 decembrie 2020 - 17:23, said:

Una e sa fac ce-mi place mie (si se numeste libertate) si alta e sa le impun si altora ceea ce-mi place mie.
Sa nu-mi vina mie un francez sa-mi dea lectii cand ei sunt un neam de nesimtiti.
Charlie Hebdo NU ar trebui sa existe daca Franta si-ar respecta constitutia si daca si-ar respecta cetatenii.
Ce face Charlie-Hebdo e bădărănie, dar intră la capitolul libertate de exprimare. Nu au decât și cei vizați de bășcălie să facă caricaturi cu idolii celor de la Charlie-Hebdo, de exemplu caricaturi cu Moise. Sau caricaturi cu Netanyahu.

View Postiulian_k, on 14 decembrie 2020 - 15:58, said:

Am explicat de ce nu se mai fac: nu le cumpără nimeni, le piratează.

Tu nu te duci singur la cinema „ca ultimul atârnache” și nici „nu ești gheu să te duci cu băieții la film”. Femeile se duc și singure, se duc și cu alte prietene, se duc și cu copiii, își duc și iubiții/soții. Ele plătesc, ele aduc și bărbați la cinema, ele comandă ce filme se fac.De ce ele continuă să o facă, nu știu exact.  Bănuiesc că are legătură cu ideea că că„femeile se îmbracă pentru celălalte femei” și au nevoie de ocazii sociale ca mersul la cinema pentru a-și confrunta ținutele.

Dacă te uiți în urmă firmele machiste au dispărut cam de când a crescut viteza la internet. „Pirații” și-au tăiat singuri gâsca care făcea ouă de aur.
Nu am avut noroc niciodată să-mi plătească vreo femeie biletul. Întotdeauna le-am plătit eu lor. Pur și simplu nu am reușit să devin un parazit. Cum se face, e vreo rețetă?

#66
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,891
  • Înscris: 20.10.2015

View Postmarius.bunu, on 14 decembrie 2020 - 18:12, said:

E clar ca habar nu ai ce inseamma libertatea de expresie.
E vorba de toleranta altor religii si de bun simt fata de cei care au convingeri religioase.
Atata vreme cat trambitezi libertatea religioasa, nu ai voie sa te legi de ceva care oamenii il considera sfant.

Cum ti-ar placea sa o vezi pe mama ta in caricaturi?
Nu e diferenta.
Ori accepti si te comporti civilizat si cu respecti, ori scoti interzici religia, de oricare ar fi ea

View Postneur0, on 14 decembrie 2020 - 19:06, said:

Ce face Charlie-Hebdo e bădărănie, dar intră la capitolul libertate de exprimare.

Pot sa te injur de mama in spiritul libertatii?
Nu pot, pentru ca iti afectez libertatea ta.
Pentru mine francezii la faza asta sunt primitivi.
La fel si AUR cu sustinerea "crestinismului"

Credinta e ceva personal nu politic.

#67
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,632
  • Înscris: 07.02.2003
https://www.hotnews....ezidentiale.htm
"Electorii din SUA au început să voteze pentru a confirma victoria lui Biden la alegerile prezidențiale"
"Conform rezultatelor scrutinului din 3 noiembrie, Joe Biden ar urma să fie votat de 306 electori, mult peste pragul de 270 necesar pentru a deveni preşedinte, iar Donald Trump de 232."

Si apropo de ce ziceam mai demult ca exista si electori dusi cu pluta:
"Chiar dacă uneori există câţiva electori 'rebeli' care votează pentru altcineva decât învingătorul la votul popular din acel stat, marea majoritatea nu fac decât să confirme rezultatele din statul lor, iar oficialităţile nu se aşteaptă luni la ceva diferit din acest punct de vedere."

#68
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,068
  • Înscris: 30.07.2006

View PostTsunnnami, on 14 decembrie 2020 - 20:11, said:


E vorba de toleranta altor religii si de bun simt fata de cei care au convingeri religioase.
Atata vreme cat trambitezi libertatea religioasa, nu ai voie sa te legi de ceva care oamenii il considera sfant.

Cum ti-ar placea sa o vezi pe mama ta in caricaturi?


Mama ta si Mohamed e acelasi lucru?
Sau Arsenie Boca?
Nu realizezi ce aberatii debitezi.

Nu te mai baga in chestii care te depasesc complet.
Te faci de ras si nici macar nu iti dai seama.

Ramai la motoare , Hillary si Biden.
Acolo esti tatic

Edited by marius.bunu, 14 December 2020 - 22:00.


#69
Bucifon

Bucifon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,434
  • Înscris: 08.05.2005
Săracul Donald probabil ii pe tranchilizante la ora asta =))

#70
neur0

neur0

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,795
  • Înscris: 01.11.2011
Surprize, surprize!

Parlamentarii din cel puțin 3 state (PA, GA, NV) au numit electori ce au votat pentru Trump. Astfel, pentru cele 3 state sunt trimise către Congres 2 seturi de voturi - unul pentru Biden, unul pentru Trump. În total 20 + 16 + 6 = 42 voturi.
Se zice că vor mai urma și alte state din seria MI, WI, AZ.

Decizia finală aparține șefului Senatului, nu Senatului sau Camerei Reprezentanților. El poate decide să le respingă pe toate, sau să aleagă unul dintre cele 2 seturi. Asta se va întâmpla pe 6 ianuarie.

Șeful Senatului este Mike Pence. Dacă respinge cele 3 seturi, niciun candidat nu primește 270 voturi. Astfel că POTUS este ales de Senat, iar VP de Cameră. În Cameră GOP are majoritatea statelor, în Senat GOP are 50-48, cu 2 senatori urmând a fi votați pe 5 ianuarie.

Deci, se joacă. Suntem în prelungirile prelungirilor. Posted Image

Edited by neur0, 14 December 2020 - 22:04.


#71
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,545
  • Înscris: 30.08.2017
Vise taică, vise. Nu există ce zici tu acolo. SUA nu e stat bananier.

#72
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,545
  • Înscris: 30.08.2017
Prostul vrea să candideze din nou în 2024, dar nu se gândește că are nevoie de partidul pe care îl acuza pentru eșecul lui

https://mobile.twitt...-twitter-444687

Quote


Who is a worse governor, @BrianKempGA of Georgia or @dougducey of Arizona??? These are two RINO Republicans who fought against me and the Republican Party harder than any Democrat. They allowed states that I won easily to be stolen. Never forget, vote them out of office!




Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate