Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Finala Eurovision 2024

De ce nu protestati?

Etanșare intre cada perete b...

Backu-up box Fronius
 Router de la Digi nu face fata la...

Magnolii

Achizitie LG OLED evo 55C31LA - e...

Aplicatii PV Huawei Sun
 Istoric deplasari - GPS

Surub autoforant-metric mixt

Lipsa semnal - strategie de marke...

One week meal plan - Pachet
 Apometru defect?

Nelamurire legalitate TVA casa noua

Huawei P20 Lite, ecran negru la a...

Bibelorui, macrameuri si altele
 

Meci din Liga Campionilor suspendat din cauza limbajului arbitrului roman

* * - - - 6 votes
  • Please log in to reply
826 replies to this topic

#757
ender_blacker

ender_blacker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 506
  • Înscris: 13.03.2006

View PostLowrider, on 12 decembrie 2020 - 22:13, said:

Ghinionul lor e ca Jordan Peterson e si citit, are si vocabular bogat, poate lega 2 fraze intr-o constructie fara fracturi logice si nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, chiar cu riscul de a nu fi pe placul multimii. Adica exact genul de om de care sjw-ii si snowflakes-ii se tem si de asta ataca mereu in gasca, pt ca singuri nu pot face fata unui astfel de om cu argumentele la el. Bine, nici in haita nu se descurca mai bine, dar macar isi plang unul altuia pe umar la sfarsit.

Tocmai 'documentandu-ma' intr-un fel mai bine legat de situatia din societatea vestica (USA, UK, Franta) inteleg si mai bine incidentul cu Coltescu; acolo situatia este dramatica ; pe langa faptul ca au ajuns se pare la un "agreement" ca Nword este NO NO NO , interzis, tabu, dracu si tamaia etc ... au probleme si mai extinse in sfera "identity politics"  asa cum e exemplul cu trangender.

Asa cum noi nu putem intelege fenomenul si subiectul rasial asa cum il inteleg pe acolo, nici ei nu inteleg de ce noi suntem asa de mirati sau relaxati in privinta asta. Pe aici daca vezi pe strada poti sa zici "Hei negrule !" "Chinezule" "Yo latino" ? Posted Image Te ostracizeaza cineva? Pe un roman poti sa il faci rrom (<-- iar cenzura) .. se supara, se ofuscheaza, nu te mai baga in seama ,orice.. poate iti ceri scuze.. se aplaneaza treaba cumva sau nu iti mai vorbesti deloc; dar nu iese o asemenea idiotenie globala. De ce nu e un scandal la fel de mare faptul ca romanii au fost facuti tigani (<--- zingarii ) ?  The TZword !

La noi pe aici e de domeniul SF-ului; asa cum nenea ala se uita la Gogu craioveanu negru ca noaptea, ca si cum l-ar fi vazut pe dracu... asa ma uit eu la unul nascut baiat care isi face unghiile , vorbeste pitigaiat si are pretentia sa ii zici "iea" sau ceva de gen neutru.   La noi pe aici sa zici "uite ala negru" nu e considerat rasism , nu avem atat de multi negri sau alte natii astfel incat sa devina o problema subiectul de rasa.

Sincer - sa ne consideram fericiti de situatia asta banuiesc; dar oare pentru cat timp ?  Suedezii au fost cu portile deschise (vezi documentarul despre failed immigration in Malmo) , Germania la fel (desi aici lumea a cam comentat) , in UK (cred ca in Londra te miri cand vezi 4 albi in acelasi loc), Franta... acum li se trage si de la colonialism ; in estul Europei ... cred ca toti suntem de acord ca ne e bine fara ei.
Altfel, in stilul asta.. o sa ajungem sa ne retinem gandurile si sa nu le exprimam sau sa riscam legislatie in privinta a ce poti spune si ce nu.

In final - Morgan Freeman , Denzel Washington , Peterson - toti sunt cam pe aceeasi unda : rasismul nu e o scuza pentru insuccesul in viata, "aplatizarea" ierarhiei in societate nu e o solutie ; egalitatea de oportunitati e un deziderat  dar "egalitatea in rezultate" e de evitat;  din pacate anti-rasismul devine rasism iar rasismul devine o scuza.

Edited by ender_blacker, 12 December 2020 - 22:55.


#758
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,587
  • Înscris: 28.07.2008
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/aJtvA3jdzPc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#759
KillDuster02

KillDuster02

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 30.12.2019
https://www.mediafax...mCf0XPWUSBlVyDw
Cred ca acum a aflat ca e negru si e inca in soc

#760
Lowrider

Lowrider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,439
  • Înscris: 22.05.2005
Se dovedeste inca o data ca jucatorii de fotbal sunt niste fatalai care nu stiu decat sa se vaiete si sa scanceasca la cea mai mica atingere.

View Postender_blacker, on 12 decembrie 2020 - 22:45, said:

In final - Morgan Freeman , Denzel Washington , Peterson - toti sunt cam pe aceeasi unda : rasismul nu e o scuza pentru insuccesul in viata, "aplatizarea" ierarhiei in societate nu e o solutie ; egalitatea de oportunitati e un deziderat  dar "egalitatea in rezultate" e de evitat;  din pacate anti-rasismul devine rasism iar rasismul devine o scuza.
Bingo!

Legat de problemele pe care le au in USA, UK, etc, chiar am cunostinte in Londra, in banking si-n publicitate si imi spuneau acelasi lucru: sa nu te puna naiba sa scoti pe gura vreun cuvant care ar putea fi interpretat, pt ca se va gasi un negru sau un lgbt-ist care sa-l intoarca impotriva ta si sa te trezesti cu plangere la HR, iar de acolo singurul deznodamant e ca esti zburat. Ideea de "discriminare pozitiva" (un mare bs dpmdv) e dusa la extrem acolo, iar toti snowflakes-ii profita la maxim. Nu mai poti da pe unul de asta afara pe motiv de incompetenta sau lene, pt ca instant te trezesti pe cap cu proces de rasism si discriminare, plus o cohorta intreaga de "activisti" care te fac praf in mediul online. Si atunci firmele, ca sa evite astfel de campanii de denigrare, prefera sa dea afara oameni competenti, dar care au fluierat in biserica.

Desi ei cer intelegere si "kindness", snowflakes-ii si sjw-ii nu ofera la randul lor acelasi lucru, dimpotriva, etaleaza o agresivitate uneori dusa la extrem.

#761
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,823
  • Înscris: 21.03.2020
Te referi la reducerile de personal... O sa dau afara incompetentii indiferent de culoare sau de cohortele de activisti - in fond e in joc soarta tuturor daca firma da faliment ;)

#762
Mohombi

Mohombi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 589
  • Înscris: 11.09.2015
Vad ca lumea in Romania incepe sa-i dea dreptate lui Coltescu intr-o maniera f agresiva si nepotrivita cand totul ar trb sa fie ingropat si uitat deja.

Tot ce vreau sa adaug (si fiecare intelege ce vrea de aici) este ca la nivel de IQ in Europa,
Romania e la 90 puncte, tarile din Vest sunt intre 96 si 100 iar Albania este la 80 de puncte IQ.

Un punct de IQ se castiga f greu si nu se datoreaza numai invatamantului din tara respectiva. Va las sa va documentati cat de mult inseamna o crestere de un punct.
In Albania inca se practică razbunarea sangelui care se practica inaintea de aparitia codului lui Hammurabi. Razbunarea sangelui este acceptata in societatea albaneza. Noi suntem cu 10 puncte IQ peste albanezi, asta ca sa intelegem cat de mult inseamna 10 puncte.

Edited by Mohombi, 13 December 2020 - 17:13.


#763
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nu prietene, tu trebuia sa le arati obrazul la cei la care ai mers sa muncesti. Asa ceva nu se face!
Nu trebuie ingropat nimic, atata timp cat vorbim de o nedreptate si atata timp cat asistam la o dileala la nivel planetar.

https://3dots.ro/spo...anta-14404.html

Quote

”Vă prezint douăzeci și doi de idioți.

Cei în albastru-roșu joacă pentru o echipă de fotbal ce aparține prinților miliardari qatarezi; prinți care, în țara lor, impun fără rușine munca forțată și sclavia a zeci de mii de muncitori străini pe santierele Cupei Mondiale 2022. Muncitori străini, în majoritate NEGRI, din Somalia, Etiopia. Acum, sub ochii noștri

Cei în portocaliu joacă împotriva unei echipe de fotbal ce aparține unor apropiați ai președintelui turc Erdogan; Erdogan care conduce de douazeci de ani o țară în care mass-media, miniștrii și armata folosesc în mod regulat cuvintele ”armean”, ”grec”, „gavur” (non-musulman), ”kafir” (necredincios), ca insulte; Erdogan care, în persoană, își insultă oponenții numindu-i atei

Ce fac acolo, în genunchi?

Se unesc pentru a protesta împotriva oribilului rasism al unui arbitru român care, pentru a desemna un negru colegului său, a folosit termenul de NEGRU, fără nicio conotație peiorativă sau negativă, în limba română.[..]

Douăzeci și doi de ipocriti în jurul unei lupte false.

Arbitrul român a fost de atunci cel mai înjosit, insultat, urât om de pe planetă. Linșajul social este de o sălbăticie rară. Când nu este numit rasist, este numit idiot, tâmpit. Suntem siguri că profesia, mijloacele sale de trai, îi vor fi interzise.

Nu are dreptul de a vorbi, nimeni nu vrea să-i audă apărarea. El este găsit vinovat și condamnat la moarte prin răzbunare populară.

Amintiți-vă un lucru: Nicio luptă falsă nu este inocentă”.

Daca tie iti place sa traiesti in ipocrizie, go ahead!

Edited by MembruAnonim, 13 December 2020 - 17:28.


#764
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Legat de evoluție și de apartenența „prinților”, să ne aducem aminte de statutul femeilor din societatea arabă și felul în care arabii încă mai fac justiție, cu piatra! Dar na, au bani, așa că lăsăm IQ-ul pentru altădată...

Edited by crislacor, 13 December 2020 - 18:06.


#765
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003
Vineri seara, Gradinescu a spus la meciul Dinamo-Poli Iasi: "Pancu trimite in teren 2 jucatori negri".
Csaba Asztalos, presedintele CNCD n-a ratat ocazia sa se ia de el.

Sa nu uitam, incompetentul asta, este cel care a spus urmatoarele:
*Domnul Colţescu nu cunoaşte că folosirea termenului «negru», în limbajul anglo-saxon, are conotaţii rasiste. Dacă dorea să facă distincţia, ar fi trebuit să spună «afro-american»"

1. in limbajul anglo-saxon NU are conotatii rasiste cuvantul negru/black. Sta marturie intreg Internetul, cu comunicate oficiale ale tuturor tarilor civilizate care folosesc cuvantul black cu referire la oamnii cu pielea neagra
2. "afro-american" nu poate fi niciodata un camerunez sau ce era ala.

Asta ca se vedeti nivelul de incultura care salasuieste in acest individ. Prost ca noaptea - fara conotatii rasiste

#766
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,823
  • Înscris: 21.03.2020
UDMR a impus politic o groaza de ratati in diverse functii de conducere in statul roman... pe sistem hai sa ne batem joc de tara care ne inghite apucaturile diversioniste si iredentiste

#767
Cy_Cristian

Cy_Cristian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 22.02.2009

View PostMohombi, on 13 decembrie 2020 - 17:13, said:

Vad ca lumea in Romania incepe sa-i dea dreptate lui Coltescu intr-o maniera f agresiva si nepotrivita cand totul ar trb sa fie ingropat si uitat deja.

Lumea nu-i da dreptate lui Coltescu. Lumea spune doar ca nu a fost ceva rasist si tot balciul trebuia sa se termine cu niste explicatii pe care servitorii lui Erdogan n-au vrut sa la asculte, tocmai pentru ca facusera circ si fusesera rasisti. In joc au intrat si cei de la PSG tot din lipsa de IQ de care pomeneai. Apropo, ai putea sa faci o defalcare si pe meserii? Hai sa vedem ce nivel IQ are un fotbalist mediu.

#768
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,514
  • Înscris: 23.11.2004

View PostKillDuster02, on 13 decembrie 2020 - 14:57, said:

https://www.mediafax...mCf0XPWUSBlVyDw
Cred ca acum a aflat ca e negru si e inca in soc
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zfd3pZrEhoM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Avem tratament pentru cei de culoare alb închis .

View PostLowrider, on 13 decembrie 2020 - 15:35, said:

Se dovedeste inca o data ca jucatorii de fotbal sunt niste fatalai care nu stiu decat sa se vaiete si sa scanceasca la cea mai mica atingere.

Noroc cu arbitrii englezi :))

"pierre webo spune că a primit mesaje insultătoare din România" - unde pot să-i urez și eu ceva ăstuia ?

Edited by genius, 14 December 2020 - 01:12.


#769
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
un articol corect
https://m.hotnews.ro/stire/24482232

#770
garett

garett

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,874
  • Înscris: 28.06.2006
Meh, alt sclavete util!

#771
Cy_Cristian

Cy_Cristian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 22.02.2009

View PostFlat, on 14 decembrie 2020 - 10:01, said:


Nici pe departe.
1. Titlul corect, argumentatia proasta. Atata timp cat ei se pot identifica rasial, nu pot exista cerinta din partea noastra s-o facem. BLM anyone? Stim cu totii ca altele sunt cuvintele rasiste in romana. Iar aia mai intregi la cap depun niste eforturi pt calmarea situatiei (de exemplu Falemi). Saracul Kamara, n-a stiut ca rasist cand a format trupa Alb si Negru. Apropo, daca asta ar fi fost rasist, atunci nu avea voie sa-si denumeasca astfel trupa.

Si te mai invit inca o data sa citesti ce-a scris nenea Barnes.

2,3. Sunt aspecte diferite si nu trebuie sa pelcam dupa fenta. Coltescu n-a raspuns la rasism cu rasism cum nici noi nu trebuie s-o facem la adresa lui Webo in cazul de fata, desi unii colegi pe forum exact asta au facut.

4. Cand ai la dispozitie fractiuni de secunda, nu stai sa analizezi toate detaliile. Spui prima caracteristica pe care o observi. Evident ca ala alb si nu e rasism.

5.

Quote

Corect, aceasta este o referință directă la rasa lui Barack Obama, dar este o referință pozitivă de excepție, cu rol de simbol
Asta se numeste dublu standard. Avem voie sa folosim cuvinte "decat" (sic) in context pozitiv. Say what?!

Edited by Cy_Cristian, 14 December 2020 - 10:30.


#772
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003

View PostFlat, on 14 decembrie 2020 - 10:01, said:



Mai Flat, incerci sa argumentezi cu opiniile tuturor habarnistilor. Iti propun mai jos un text care se gaseste pe site-ul UEFA, uefa.com

"With racism and racial discrimination, Roma and other minorities in Europe are effectively prevented from participating in a very important part of normal human life - sport. Black people or Roma are seldom seen as supporters at football matches. This is a very significant factor as to why we actually have racism today in European stadiums."

Ce zici, putem concluziona ca UEFA este cel putin la fel de rasista cum e si Coltescu?

#773
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View PostKillDuster02, on 13 decembrie 2020 - 14:57, said:

Cred ca acum a aflat ca e negru si e inca in soc

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/R1p_523SEO8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#774
valitudor

valitudor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,924
  • Înscris: 18.10.2003
P.S. Doar un paragraf mai jos, noi, romanii, suntem amintiti ca exemplu negativ, dar in alt context

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate