Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1258 replies to this topic

#1243
narcis_tgv_80

narcis_tgv_80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 17.03.2007
Salut, Exista posibilitatea ca la AX10 cu soft Digi sa dezactivez ax-ul. Adica banda cea mai rapida sa fie ac. Nu vreau ca dispozitivele care suporta wifi6 sa se mai conecteze cu acest protocol. Nu am gasit in setari.

#1244
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,797
  • Înscris: 30.08.2006
La unele routere se poate dezactiva WiFi 6.
Protocolul AX permite conexiuni cu multiplu de 600Mb/s iar AC cu multiplu de 433Mb/s. Vei avea viteze mai mici pe aceiasi frecventa. Conexiunea actuala la 1201Mb/s se va face la doar 867Mb/s in AC. Nu vad nici un avantaj. Atenuarea semnalului va fi aceiasi si in plus va scadea si viteza de conectare.

Edited by Leo2006, 04 February 2024 - 18:01.


#1245
narcis_tgv_80

narcis_tgv_80

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 477
  • Înscris: 17.03.2007
Am rezolvat. Intram in setari de pe telefon si nu apareau toate optiunile. Pe laptop a mers sa setez fara ax.
Pe wifi6 parca nu se intelege asa bine cu Samsung S21 FE.

#1246
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Din câte am mai citit, am observat ca pentru wifi 6 este indicat sa fi în aceasi camera cu routerul.
La 2-3 pereți despărțitori își cam pierde din viteza.

#1247
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006
Salutare, am tot citit in spate, unii sunt pro, altii contra trecerii routerului de la digi la FW-ul original.
Eu am urmatoarele probleme cu acest router. detin 2 de la digi:
1. daca setez DNS-uri proprii ( adguard sau pihole ) la urmatorul restart al routerului se pierd aceste setari si revin la cele default de la digi.
2. userul admin nu imi sta connectat mai mult de 1 min, mi se reseteaza pagina routerului si trebuie sa bag iar user si parola. Nu e o problema de cookies sau de la browser, de pe orice dispozitiv as accesa pagina, la fel patesc.
3. uneori satelitul se blocheaza si nu mai are wifi, drept urmare toate device-urile conectate la el le pierd ( si sunt cateva, am mai multe relee wifi care sunt aproape de satelit )
4. pe la aproximativ 40 de device-uri connectate se cam blocheaza routerul, multe dintre ele sunt cu IP static, sau DHCP dar cu rezervare din router. Undeva la 6 device-uri sunt full DHCP, care isi schimba IP-ul la fiecare update/conectare.

merita sa le pun FW-ul TP-link ? sau sa raman cu cel de la digi ?
FW-ul  original stie backhaul pe ethernet? dar wifi roaming ?
Care sunt avantajele sa ii pui FW-ul tp link si care nu ?
Nu ma intereseaza sa aibe functia de openVPN, pentru asta am wireguard pe un linux.

Edited by DramuletZ, 15 February 2024 - 19:46.


#1248
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Psi poți testa pe unul sa vezi ce și cum.

#1249
Nic

Nic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 14.01.2004

View Postp243df, on 15 februarie 2024 - 20:10, said:

Psi poți testa pe unul sa vezi ce și cum.

Stiti cumva daca se poate reveni la firmware-ul original? De unde l-as putea descarca, ca sa il am ca backup?

Multumesc!

#1250
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Firmware-ul de la digi nu știu de unde sa îl iei.
Vezi mai sus, parca a fost pus de un coleg. Nu mai rețin.

#1251
bmihai09

bmihai09

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 16.02.2016
Salutare. Se poate să opresc routerul la ora 10 de exemplu și să pornească la 6 dimineața?

#1252
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Vezi in meniu la router.

#1253
bmihai09

bmihai09

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 16.02.2016

 p243df, on 16 martie 2024 - 15:50, said:

Vezi in meniu la router.
nu reușesc din meniul routerului

#1254
AlxMih

AlxMih

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 15.04.2015
O priză programabilă.

#1255
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,561
  • Înscris: 26.05.2022
Opreste-l de tot, n-are rost sa te iradiezi de bunăvoie!

Edited by NikoroB, 17 March 2024 - 11:24.


#1256
Formhault

Formhault

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,381
  • Înscris: 22.12.2016

View Postbmihai09, on 16 martie 2024 - 15:26, said:

Salutare. Se poate să opresc routerul la ora 10 de exemplu și să pornească la 6 dimineața?

Nu poți. Tot ce poți să programezi este când să se restarteze. Cum a spus și AlxMih, doar cu o priză programabilă o să poți.

View PostNikoroB, on 17 martie 2024 - 11:23, said:

Opreste-l de tot, n-are rost sa te iradiezi de bunăvoie!

Dacă stai la bloc, ai fi surprins câte rețele Wi-Fi vecine poate descoperi telefonul. Gândește-te că creierul tău e și mai susceptibil la aceste "unde dăunătoare", deci poate "descoperi" și mai multe rețele care au semnal mult prea slab pentru a fi detectate de telefon. Ei, acum gândește-te câte antene de la operatorii mobili există pe blocuri. Bun, acum păzea la sateliți. Dar vezi că le confunzi - radiația asta nu e ionizantă.

Apropo, și lumina tot radiație e.

Edited by Formhault, 17 March 2024 - 19:18.


#1257
bluelaser

bluelaser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 748
  • Înscris: 02.03.2006
Sa nu uitam:
radiaza si priza programabila, chiar si dupa ce deconecteaza alimentarea de la router.

Plus vecinii care au alte prize programabile, etc, etc...

#1258
bara4s

bara4s

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 11.03.2021
Versiune Firmware:
1.3.9 Build 20230728 Rel. 45716(4555)

Versiune Hardware:
Archer AX10 v1.0

Ultima versiune de firmware:
1.3.10 Build 20240130 Rel. 77367

New Features/Enhancements:
1. Optimized the EasyMesh feature;
2. Improved the system security.

Bug Fixes:
1. Fix various network connectivity bugs;
2. Fix several wireless-related bugs;
3. Fix some display-related bugs on the web interface;
4. Fix the bug that the TR-069 connection would be interrupted when port forwarding was enabled;
5. Fix the bug that AP isolation was not functioning;
6. Fix the bug that the router was unable to send system logs when using Microsoft Outlook.

#1259
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,041
  • Înscris: 26.04.2007
l-am pus cineva?
cum este, sunt probleme?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

DramuletZ

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate