Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Router wireless TP-Link Archer AX10, Dual-band, WiFi 6, Gigabit

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1258 replies to this topic

#1225
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Vezi ca parcă postase un coleg și firmware-ul de la digi.

#1226
rodanny

rodanny

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,931
  • Înscris: 13.01.2004

View Postp243df, on 21 ianuarie 2024 - 16:49, said:

Vezi ca parcă postase un coleg și firmware-ul de la digi.

ok mai sap
merci....
dar ca sa il extrag e o procedura mai complicata?

#1227
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 15.08.2005
aseara ma uitam la televizor si am zis sa ii fac upgrade la router daca tot nu foloseam netul
asa ca am intrat pe aplicatia tether de pe telefon, m-am conectat la router si am dat drumul la upgrade
dupa vreo 5 min s-a finalizat, dar router-ul nu a mai afisat reteaua. i-am dat un restart, dat tot degeaba
azi m-am uitat la el si led-ul verde de power clipeste continuu. i-am dat un restart dar si dupa restart clipeste la fel

cred ca l-am brickuit....

#1228
Daniel1122

Daniel1122

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 10.03.2023
Incearca sa i faci un reset, dupa care il configurezi din nou.

Daca nu merge cu reset ai aici o modalitate de reparare de la tp-link: Metoda 2 pt router AX
https://www.tp-link....pport/faq/1482/

#1229
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Normal, conectat prin web la router ii dai update. Nu din tether.

#1230
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 15.08.2005

View PostDaniel1122, on 21 ianuarie 2024 - 23:51, said:

Incearca sa i faci un reset, dupa care il configurezi din nou.

Daca nu merge cu reset ai aici o modalitate de reparare de la tp-link: Metoda 2 pt router AX
https://www.tp-link....pport/faq/1482/
exact la aia m-am uitat aseara, dar era prea tarziu si nu mai aveam chef sa incerc.
o sa incerc azi sa vad daca merge

#1231
WarpS

WarpS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,456
  • Înscris: 30.07.2009
Hello,

Cum digi intarzie livrarea de routere wi-fi 6 cu mesh (comandate la inceput de Noiembrie), ma gandesc sa-mi achizitionez eu, de la magazine.

Am nevoie de putin ajutor / sfaturi legate de configuratie.

Internetul intra in casa in Punctul Verde, si de acolo se ramifica catre celelalte camere pe LAN (punctele rosii).

In Birou am nevoie de minim 4 porturi LAN, in Living de 2 (poate 3) iar in Dormitor posibil sa ajunga cel din perete.

Ma gandeam sa pun la intrare (punctul verde): https://altex.ro/rou...OUARCHERAX1800/ - are 4 LAN - ceea ce e ok, ca-mi trimite net pe LAN in cele 3 camere.

Dar apoi cum extind semnalul wifi in Living / Birou + 4 LAN in birou? Mai pot pune acelasi router sa faca MESH intre ele? Sau trebuie sa pun Switch si aia e, raman cu semnalul wi-fi de la intrare?

Multumesc

Attached File  Configuratie.jpg   35.24K   30 downloads

#1232
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Nu știu sa îți răspund la problema ta, dar mie specialiștii de la digi mi-au spus ca archer ax50 este slab!
Să iau router de la ei!
🤣
Vezi cum faci sa nu îți zică ca din cauza atâtor aparate nu ai viteza la net!

#1233
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
@warps
Buget? Wifi6 obligatoriu?

#1234
Daniel1122

Daniel1122

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 10.03.2023
Poti sa folosesti Modemul digi ca router, cred ca are trei porturi Lan, si Routerul AX ce il cumperi il pui in birou ca AP si ai si 4 porturi si wifi. Daca nu e mare locuinta ar trebui din birou sa bată semnalul in toata casa.

#1235
WarpS

WarpS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,456
  • Înscris: 30.07.2009

View Postogo, on 22 ianuarie 2024 - 16:25, said:

@warps
Buget? Wifi6 obligatoriu?

Initial ma gandeam la 3 routere asemanatoare cu cel postat de mine, deci....750 lei, desi as fi mai multumit si mai ieftin, desigur.

Wi-Fi 6 ca deja a aparut pe piata Wi-Fi 7...

@Daniel - cel furnizat de Digi e un Mercusys AC1200 MR30G si are doar 1 WAN cu 2 LAN, iar eu am nevoie de minim 3 LAN (3 camere). Dar pare buna solutia ta, doar sa-mi cumpar eu 2 routere si sa fac retur celui de la Digi.

#1236
gonzales89

gonzales89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 11.04.2016
@WarpS

Nu stiu exact configuratia cablurilor ethernet, dar cred ca cea mai eficienta solutie pentru tine ar fi o retea easymesh prin ethernet backhaul(master + doi sateliti). Nu sunt foarte sigur daca ax1800 suporta aceasta tehnologie, desi apare in lista (https://community.tp...tDir=ASC&page=1). Mai bine mergi pe ax23, cam la acelasi pret. Nu stiu care e diferenta dintre ax1800 si ax23(mie-mi par identice), dar ax23 sigur suporta easymesh prin cablu, pentru ambele versiuni hardware. In acest fel ai aceeasi putere a semnalului wifi in cele trei puncte rosii. Cred ca poti folosi si un switch in primul dormitor.

#1237
rexx

rexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 15.08.2005
pana la urma i-am dat de cap router-ului folosind una din procedurile de recovery
acum trebuie sa ii fac setarile mele: VPN, MAC address binding, filtrare access TV (ca sa nu isi faca update-uri de firmware), port forwarding, etc

momentan am net de la o retea de cartier. ma gandeam sa bag si net de la digi
stiti cumva daca pot configura router-ul asta sa balanseze conexiunea pe 2 provideri diferiti?

#1238
Krallizeck

Krallizeck

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.06.2014
Sanatate!

Am intrat pe thread-ul destinat acestui router, in speranta ca gasesc un fix sau o explicatie pentru o problema cu care ma confrunt. Am cumparat de curand un PlayStation Portal. Toate bune si frumoase, conectat pe reteaua 5 Ghz a routerului, consola conectata prin cablu, insa am parte de un stuttering urat la un ciclu de cateva secunde. Este smooth 60 fps, ulterior stutter si apoi iar 60 Fps. Am crezut ca de vina este routerul, dat fiind ca s-au mai plans si altii pe forum-uri diferite, cum ca in VR, acest  router cauzeaza spike-uri in latenta de pe WIFI. Aparent acele probleme au fost rezolvate de ceva timp.
Despre router:
-reteaua de 2.4 ghz este deplorabila, insa nu ma afecteaza prea tare deoarece pe ea tin doar gadget-uri care stiu doar 2.4 ghz: senzori, aspirator,  masina si uscator de rufe.
-retea de 5 ghz functioneaza bine, chiar si in ax mixed [adica wifi 6 si care nu stie wifi 6 sta pe protocolul inferior]. Nu am sesizat probleme cu niciun gadget, inafara de PlayStation Portal.

Problema mea cu PlayStation Portal, in caz ca mai e cineva ca mine care a rascolit tot internetul, este de la faptul ca PS5-ul livreaza 59,94 hz iar consola are ecranul in 60 hz. Aparent, nu prea se impaca bine, de aici si problemele de stutter la cateva secunde. Este un topic pe un alt forum strain unde este demonstrata asta.

Asadar, cine  are setup-ul meu si crede ca problema sta la router,  macar cu routerul poate fi linistit. Sa nu faceti prostia mea sa cumparati un router scump, asa cum am facut eu, chiar si cu noul AX92U de la Asus, problema se manifesta similar cu PS Portal.

Precizez ca si eu, la fel ca multi altii de pe acest topic, am versiunea customizata Digi, dat fiiind ca routerul este in custodie.

Multumesc si sper din suflet ca  am reusit sa usurez cautarile si altui utilizator softpedia. Nu de alta, insa este deosebit de frustrant cand stii ca ai o problema de natura tehnica si nu gasesti prin cotloanele internetului rezolvarea.
In cazul meu, magia va sta intr-un update de firmware pe care va trebui sa-l faca tatutzu Sony. Dar cum tatutzu se misca greoi, e posibil sa dureze foarte multa vreme.

#1239
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Conectează consola la hdmi 2 sau 3 care suporta 4k,activeaza aceasta opțiune din setări tv, seteaza mod imagine pe joc și vezi și în consola sa ai 4k activ.
Poate ai noroc și o rezolvi asa.
https://youtu.be/hPp...WFhrC-yPP3Nt0V2
Vezi și aci, la al meu xg8096 am super imagine.

#1240
Krallizeck

Krallizeck

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.06.2014
Dar nu are legatura cu imaginea de pe TV. Discutam despre streaming-ul pe PS Portal.

#1241
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,867
  • Înscris: 26.10.2021
Aaa, peste faza cu PS "portal" am sărit.
Pai retur, poate ai prins una cu defect.

#1242
Dexter1978

Dexter1978

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 07.01.2023

Vizualizare mesajshtefy2012, pe 16 iunie 2023 - 22:12, a scris:

Salut, dar daca am un router AX10 de la Digi pe care am instalat firmware-ul oficial tp-link se poate instala cel de la digi sau nu mai am cum?

Salut, ai facut rost cumva de firmware-ul oficial? Am si eu nevoie.Multumesc!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate