Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Henry Kissinger: Ucraina trebuie ...
 La multi ani @BlueKing-69!

La multi ani @CostyNn96!

The importance of being an archit...

City break de 3-4 zile ce locatie...
 Mission: Impossible – Dead ...

Amenajare parcare interioara

Trotineta electrica noua cu 0,7 k...

Netflix despagubeste statul itali...
 Unde depun declaratia 230 redirec...

Reset la Windows 10 si reinstalar...

Redline T30 DVB T2/C

Inchiriere auto intre 2 firme
 

Termostat inteligent PNI CT36 fara fir, cu WiFi, control prin Internet, pentru centrale termice, APP TuyaSmart - Suport, Testare, Pareri

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

#127
reborn_21

reborn_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 24.11.2021
Este la fel.
Da te uiti la termostatul actual (Computherm) ai sa constati ca si la asta ai firele legate tot la COM si NO
(nu are importanta culoarea firelor)

#128
hamangia

hamangia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 24.02.2020
am vazut cum este la Computherm, am montat cateva; cautam cu este la PNI
multumesc

#129
reborn_21

reborn_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 358
  • Înscris: 24.11.2021

 hamangia, on 20 ianuarie 2022 - 09:01, said:

.. am montat cateva; ..

Ai montat mai multe termostate Computherm si chiar pe toate le-ai montat doar pe Immergas Eolo Mini 24 ? Daca montai Computerm pe o alta centrala, nu tot la COM si NO ai fi legat firele in Computherm ?

De ce crezi tu ca are importanta cum se numeste centrala sau termostatul on/off ?
- Indiferent ce centrala ai, firele in Computherm se leaga la COM si NO
- Indiferent ce termostat ai avea si indiferent ce centrala ai avea, in termostat intodeauna firele se leaga la COM si NO

#130
hamangia

hamangia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 24.02.2020
Nu sunt specialist, le-am montat dupa instructiuni.
Daca nu am o schema, intreb.

#131
B13Acc

B13Acc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 21.10.2008
Am cumparat si eu PNI CT36,  
in afara de cele spuse mai sus de ceilalti utilizatori, vreau sa adaug.
Display foarte bun, lizibil, daca este privit de sus si din fata, intradevar daca il privesti de jos, nu este foarte lizibil, dar s a explicat de ce este asa, deci calitate display ok.
Tot un plus , il consider, simplitatea lui.
Histereza este de la 0.2, ceea ce este foarte bine.
Se monteaza foarte usor si rapid.
Imperecherea cu Tuya se face foarte usor.
ca MINUSURI, e aici e aici....
- pt mine sunt foarte mari si ca atare, daca nu reusesc , altauri de voi sa gasesc o solutie, il voi returna...si anume:
- NU are posibilitatea de " temporar" si anume sa setez  o anumita temperatura, la un moment dat, cand vrei, pt un interval anumit de timp reglabil.( POER de exemplu are, dar nu este pe Tuya).
ex: Vreau un boster de caldura, apas pe temporar, setez 30 de grade, aleg intervalul de timp sa zicem 15 minute si gata, dupa acest interval de timp revine la setarea anterioara.
Am incercat sa fac asta din aplicatia Tuya, sa fac ceva cu tap-to run, adica cand apas pe tap to run , sa plece termostatul, insa nu pot seta temperatura....
in fine, daca aveti o idee, este bine venita.

multumesc

#132
hamangia

hamangia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 24.02.2020
cum se activeaza functia anti-inghet?
se seteaza manual temperatura la 5 grd?

#133
razvy79rzv

razvy79rzv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 25.01.2007
Salutare, am si eu o nedumerire legata de aplicatiile compatibile Tuya Smart si Smart Life.
1. A reusit careva sa inregistreze PNI CT36 pe ambele aplicatii in acelasi timp? (eu am reusit ori pe una ori pe cealalta...pt ca era necesar un reset pt a inregistra din nou termostatul)
2. @buka am citit ca ti s-a parut mai responsive aplicatia Smart Life...este in continuare asa? (eu nu am putut face teste in paralel :( )
3. Cei de la PNI recomanda aplicatia Tuya Smart, pot aparea probleme daca folosesc Smart Life? (...la suport chiar mi-au zis ca functioneaza doar cu Tuya, dar eu aveam termostatul functional in Smart Life :))) ).

Iar ca o parere despre PNI CT36, mie personal mi se pare cea mai buna varianta intr-un raport de pret/calitate. Detin si un Salus IT500 si nu pot spune ca este de 2 ori mai mai bun, daca luam in calcul pretul...despre distribuitorul PNI, nu am ce reprosa, experienta mea a fost de nota 10.

#134
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,616
  • Înscris: 21.01.2013
Cele 2 aplicatii sunt aproape identice cu foarte putine mici diferente si pot fi utilizate fara probleme ca si alternativa pentru toate produsele smart cu chipset Tuya cum sunt si termostatele si dispozitivele smart PNI .
1. Nu va functiona pe 2 aplicatii in paralel. Conform politicilor de securitate un dispozitiv poate fi legat de un singur cont ( fie el de Tuya  sau Smart Life). Ulterior pentru accesarea de pe alte telefoane fie partajati dispozitivul catre alte conturi in aceeasi aplicatie , fie folositi acelasi cont pe mai multe telefoane ( nu procedez astfel, dar am auzit ca se poate).
2. Nu ar trebui sa fie diferente. Eu nu am constatat diferente, si folosesc ambele aplicatii cu dispozitive diferite.
3. Pentru a nu crea confuzie in randul clientilor incepatori recomandam o singura aplicatie in documentatie. A doua e ca alternativa in cazul in care utilizatorul este curios sa testeze si alternativa.

#135
LucVer

LucVer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 07.10.2003
De 2 zile am instalat si eu acest termostat. Nu pot spune decat ca isi face treaba foarte buna. Dupa o calibrare a temeraturii dupa vechiul meu Computherm, pot spune ca cele 2 funcrioneaza exact cu aceleasi temperaturi, cu inertii identice. In rest, imperecherea cu Tuya s-a facut instant, integrarea cu Echo dot si cu Alexa merge foarte bine. Se poate controla temperatura atat cu vocea cat si din aplicatia Alexa. Raport calitate/pret excelent. Daca aveti intrebari referitoare la termostat va stau la dispozitie :D

#136
adyspecie

adyspecie

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 10.07.2007
Salutare tuturor. O problema ma sacaie si pe mine. In ultima saptamana emitatorul s-a oprit singur de doua ori. Arata ca si cum l-as fi oprit fizic din butonul de on\of , ramane aprinsa doar pictograma de semnal. Dupa prima oprire am schimbat bateriile (cu duracell) insa degeaba,s-a oprit din nou. M-am trezit dimineata in frig....A patit cineva asa ceva?
PS. pentru producatori : ar fi utila o pictograma cu starea bateriei.

#137
echoshoworacle

echoshoworacle

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.02.2022

Vizualizare mesajLucVer, pe 12 februarie 2022 - 10:05, a scris:

De 2 zile am instalat si eu acest termostat. Nu pot spune decat ca isi face treaba foarte buna. Dupa o calibrare a temeraturii dupa vechiul meu Computherm, pot spune ca cele 2 funcrioneaza exact cu aceleasi temperaturi, cu inertii identice. In rest, imperecherea cu Tuya s-a facut instant, integrarea cu Echo dot si cu Alexa merge foarte bine. Se poate controla temperatura atat cu vocea cat si din aplicatia Alexa. Raport calitate/pret excelent. Daca aveti intrebari referitoare la termostat va stau la dispozitie :D
Eu l-am instalat ușor că e aproape identic cu Tellur-ul dinainte. Dar m-am chinuit rău cu adăugarea termostatului în aplicație. Am făcut-o manual până la urmă. Nu sunt sigur dacă am ales ce trebuia din listă, vad că merge și cu Google și cu Amazon. Ce observ că că pasul pe Termostat și în aplicație e din 0,5 in 0,5 dar văd că la "dead zone" are totusi 0,2. Oare am greșit ceva sau așa este el?!

#138
echoshoworacle

echoshoworacle

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.02.2022
LE
M-am lămurit, cred, în ce privește setarea temperaturii.
- Temperatura ce poate fi setata: 5 - 35°C - Pas de setare temperatura dorita: 0.5°C - Temperatura ce poate fi masurata: 0 - 50°C - Unitate de masura: °Grade Celsius - Sensibilitate senzor: ± 0.1°C - Histerezis (Dead Zone) : 0.2 °C

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate