Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Termopane - prežuri, configuražii, cotažii

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
1912 replies to this topic

#1315
gooagle

gooagle

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 01.05.2010
salut. am primit o oferta de inlocuire termopane la un apartament de 3 camere (o fereastra dubla din care una fixa, o usa cu fereastra dubla din care una fixa, o usa cu fereastra, o fereastra si o fereastra mica 600x600) cu goluri normale.
suprafata totala ar fi de aprox 10mp iar costul pentru salamander 92 albe cu geam tripan de 52 este 2400eur la care se mai adauga 450eur accesorii (plase, warm edge, glafuri aluminiu exterior si plastic interior, demontare).
am vreo sansa sa primesc un pret mai bun? eventual si conditii mai bune nu avans 80% si livrare in 5 saptamani?


#1316
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.08.2020
Sigur ca ai sanse sa primesti exact ceea ce cauti, trebuie doar sa mai cauti. Poti gasi si ofertanti care iti oferteaza tamplarie la cati bani poti/vrei sa dai pe ea, cu avans de cat poti/vrei sa dai, si sa o aduca intr-un termen care tie sa ti se para ok.

#1317
Alexia76

Alexia76

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 24.08.2019
As vrea o ofertć de termopane pentru o casć īn construcție. Nu știu de unde sa incep, ce firme as putea contacta in București -Ilfov. Aveți recomandćri?

#1318
Timplarualin

Timplarualin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 598
  • Înscris: 05.03.2020

View PostAlexia76, on 23 mai 2022 - 12:05, said:

As vrea o ofertć de termopane pentru o casć īn construcție. Nu știu de unde sa incep, ce firme as putea contacta in București -Ilfov. Aveți recomandćri?
cel mai simplu ,īi ai in București pe Digix și conu ,da-le un mesaj și cere  o ofertć 👍

#1319
Alexia76

Alexia76

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 24.08.2019
Mulțumesc, am citit mult despre ei (de foarte bine), dar nu știu cum ii pot contacta....

#1320
mmiclaus

mmiclaus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 637
  • Înscris: 22.02.2009

View PostAlexia76, on 23 mai 2022 - 19:19, said:

Mulțumesc, am citit mult despre ei (de foarte bine), dar nu știu cum ii pot contacta....

Le poti da pm pe privat.

#1321
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,804
  • Înscris: 03.02.2007
Din păcate, userii foarte noi nu pot folosi mesageria Softpedia. Eu am un site în semnătură, sub fiecare mesaj al meu din topic. Acolo pot fi contactat. Toate cele bune!

#1322
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004

View PostAlexia76, on 23 mai 2022 - 19:19, said:

Mulțumesc, am citit mult despre ei (de foarte bine), dar nu știu cum ii pot contacta....

poti posta mailul aici si il sterg eu imediat cum il vad. baga un spatiu undeva ca sa nu il indexeze google.

#1323
g_aly

g_aly

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 31.05.2008
Salut ce pćrere aveți de aceasta oferta referitor la calitate/preț ?

Mulțumesc frumos!

Attached Files



#1324
newusername123

newusername123

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 05.09.2019
Am un apartament cu 2 camere dat in chirie,situat la etajul 4,cu soare care bate n geamuri toata ziua,si vreau sa ii inlocuiesc termopanele. Doresc ceva de calitate medie,ori raport pret-calitate bun,intrucat primavara viitoare apartamentul se va vinde,si sigur nu mi recuperez investitia daca pun produse premium.
Stiu ca preturile difera la fiecare vanzator,dar as vrea cateva "configuratii" de termopan care sa indeplineasca cerintele mele,apoi sa merg la diferite magazine si sa cer preturi,apoi revin cu ele pe forum.

Nu ma pricep absolut deloc,si nu as vrea sa mi bage vanzatorii pe gat chestii la suprapret,ori ceva ca sa scape de stoc.
Multumesc frumos !

#1325
alina-Nicoleta

alina-Nicoleta

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 27.05.2022
Bunã ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Stau la bloc,la etajul 4,pe parte insorita.
As vrea sa inchid balconul in termopan si am cerut niste oferte de pret ,insa nu ma pot hotarī intre acestea doua:profil Salamander +geamuri duble Low-e sau profil Kommerling.

Va rog mult sa ma ajutati cu o parere avizata,sunt o femeie singura si chiar nu stiu pe cine sa intreb.
Nu stiu cum sa atasez ofertele de pret aici.

Va multumesc anticipat!

#1326
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.08.2020

View Postnewusername123, on 26 mai 2022 - 08:48, said:

Nu ma pricep absolut deloc,si nu as vrea sa mi bage vanzatorii pe gat chestii la suprapret,ori ceva ca sa scape de stoc.
Multumesc frumos !
Pai nu mai inlocui termopanele, daca ele exista, lasa tot apartamentul asa cum este daca tot vrei sa-l vinzi. Ce probleme au termopanele existente de necesita schimbare? Eu am termopane de vreo 20 de ani, intre timp am devenit termopanist si n-am nici un gand sa le schimb. Oricum in anuntul de vanzare poti spune ca are termopane, daca esti onest le spui oamenilor ca trebuie sa le schimbe, sa isi ia ce vor ei.

Daca vrei sa prostesti cumparatorii poti sa le schimbi cu termopane noi care sa para sau chiar sa aiba trei sticle se va vedea ca sunt noi indiferent cat de kkt sunt si tamplaria si sticlele, dar cumparatorii nu vor sti. Ei vor vedea termopane noi cu trei sticle (nu dai nume, doar termopane noi cu trei sticle, contradictie, dar nu conteaza ca nimeni nu stie unde este contradictia). Cand vor vedea asta cel mai probabil se vor “uda” usor si vor trece mai departe la alte lucruri care ii intereseaza.

Daca in continuare vrei sa fii onest si sa nu-ti bati joc de cumparatori, dar totusi insisti sa schimbi termopanele existente, atunci ai o gama foarte larga de produse la dispozitie.
Produsele de nivel mediu sunt produsele care au in componenta lor profile cu adancime de montaj de 70,73,74,76mm, cu 5 camere, cu doua garnituri si cu trei sticle. La acest capitol se inscriu, seriile: euro70 de la rehau, S8000 5 camere de la gealan, kommerling/trocal 70 de la profine, greenline 76 de la salamander, bluevolution 73 tot de la salamander, zendow de la Deceuninck, kommerling/trocal 76 Ad tot de la profine si aluplast are serii in aceasta categorie. Toate seriile de profil precizate pot fi echipate cu pachete de geam mai bune sau mai slabe, cu feronerie mai buna sau ma slaba, completa sau mai putin completa, de siguranta sau mai putin. La feronerie, maco, roto, gu, siegenia si winkhaus, sunt toate ok, diferentele sunt de serie (la gu si winkhaus) si de echipare la celelalte. La sticle “Dumnezeu cu mila”, sunt multe de spus.

In mod normal pentru apartamente de bloc se recomanda exact ce cauti tu, un produs mediu, raportul calitate/pret este problema.

Sa-ti dau un exemplu, la mine in zona exista pe piata trei tipuri de produs care au in componenta lor au seria de profil Gealan S8000, unii ofertanti au produsul:
1. scump, premium pe bune: S8000, 6 camere, clasa A, armat dupa specificatiile producatorului, cu feronerie antiefractie completa si de calitate, cu sticla tripan 44mm de foarte buna calitate, chiar importata din HU, cu argon.
2. mediu (asta il am si eu) : S8000, 5 camere, clasa B, coextrudat, armat dupa specificatiile producatorului, cu feronerie fara antiefractie dar completa si de calitate, cu sticla tripan 44mm de calitate dar nu wow, ci configurata si executata decent, intr-o fabrica de sticla, fara gaz inert (argon).
3. Ieftin: S8000, 5 camere, clasa B, coextrudat, armat cum da Dumnezeu, pe alocuri chiar nearmat, cu feronerie de slaba calitate, incompleta si fara antiefractie, cu sticla termopan sau tripan produsa in garaje, grajduri, configurata slab eficienta, executata ingrozitor, adica de foarte proasta calitate. Cei care oferteaza astfel de produse mai fac o “ghidusie” conving beneficiarii ca un pachet de geam de 32 mm termopan (cu doua sticle) este la fel de bun ca si un tripan de 32mm. Nu toti o spun cu subiect si predicat, unii doar arata un pachet de geam de 32 mm termopan si il compara cu un 24mm termopan, in mintea beneficiarului se intampla multe atunci. Daca ne straduim gasim povesti cu “termopanistul cel viteaz” de n-aveti voi nervi si rabdare sa le cititi si sa le intelegeti.

Diferentele de pret intre produsele enumerate mai sus sunt intre 10 si 20% de la unul la celalalt, adica intre produsul 1 si produsul trei pot fi 40% diferenta, greu sa-ti imaginezi asa ceva. In conditiile in care toate trei produsele arata la fel, scrie acelasi lucru pe ele, sticlele sunt tot sticle iar feroneria este tot feronerie. Pentru necunoscatori este aproape imposibil sa faca astfel de diferentieri.

Tot ce am spus eu mai sus despre produse care contin seria Gealan S8000 se aplica si la produsele care contin oricare dintre profilele enumerate si mai sus. Se aplica si la altele mai “smechere” pe care nu le-am enumerat (dar mai rar).  Poate sub alta forma, dar se aplica. Desi forma este cam aceiasi, unul oferteaza un produs premium, altul un produs mediu si altul un produs ieftin, desi cumparatorul vede “aproape” acelasi lucru, atat ca nu intelege.

Dar tu pleci de la o premiza gresita, ca cineva iti baga pe gat chestii la suprapret, ca ceva ca sa scape de stoc. Stocuri nu prea exista in domeniu, doar daca te duci la magazinele de bricolaj (acolo este insa altceva, este alt tip de produs). Chestii la suprapret nu prea isi mai permite nimeni sa bage, altfel nu vinde nimic, doar daca ai ghinion de ofertanti “bisnitari”, dar sunt usor de ocolit daca esti atent un pic.

Oricum, cand pleci de la premiza ca o sa-ti iei o teapa, ai toate sansele sa ti-o iei. Orice “bisnitar” asta asteapta, fraierul caruia ii este frica de teapa. Asta esti tu, habar n-ai de nimic dar iti este frica  de o teapa.

#1327
newusername123

newusername123

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 05.09.2019
Multam,Dorele !

Intre timp am primit si ceva oferta.

https://imgbb.com/347N7Mf si  https://imgbb.com/xfRvr1j
Plasele de tantari se platesc separat 60 euro.

#1328
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.08.2020

View Postalina-Nicoleta, on 27 mai 2022 - 12:17, said:


Va rog mult sa ma ajutati cu o parere avizata,sunt o femeie singura si chiar nu stiu pe cine sa intreb.
Nu stiu cum sa atasez ofertele de pret aici.

Va multumesc anticipat!

Doamna, cititi postarea mea anterioara, nu e o capodopera, dar increrc sa spun lucruri, stiu ca este greu de inteles dar macar unele precizări sigur o sa le intelegeti.

Nu va putem raspunde, avem prea putine date despre oferte, pentru noi ce ati detaliat dumneavoastra nu inseamna nimic. Doar cei care au o bsesie pentru conducta de plastic pe care vor sa o vanda, doar ei va pot raspunde ca unul sau altul dintre produse este mai bun. Altfel, maxim ce se poate spune este ca pe oferte la sectiunea sticle ar trebui sa existe si altceva decat low-e, un 4s, solar, 4 seasons, (denumiri de sticle destinate fatadelor pe care bate soarele).

Pentru a putea atasa ofertele trebuie sa selectati optiunea de linga ce ati selectat pana acum, in dreapta jos aveti optiunea “more reply options” , selectati, se deschide o fereastra mai mare, in stanga jos apar optiunile de a alege fisierul si de a-l atasa. Trebuie sa fiti atenta sa folositi ambele “butoane”, alege si ataseaza.

#1329
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.08.2020

View Postnewusername123, on 27 mai 2022 - 19:55, said:

Multam,Dorele !

Intre timp am primit si ceva oferta.

https://imgbb.com/347N7Mf si  https://imgbb.com/xfRvr1j
Plasele de tantari se platesc separat 60 euro.

Pare ok pentru ce ai tu nevoie, chiar un pic peste, zice ca ai si argon, si doua sticle cu depunere, mai este si md (cu trei garnituri), nu este premium, dar este un pic peste mediu. Cu un astfel de produs poti preciza si denumirea profilului, se vor “uda” si mai tare cei care vor sa cumpere apartamentul.

#1330
newusername123

newusername123

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,799
  • Înscris: 05.09.2019
Sa inteleg ca produsul e bun,si pot merge pe varianta aceasta. Pretul de 730 de euro este de asemenea corect?

#1331
Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,677
  • Înscris: 12.08.2020
Eu am zis ca pare ok produsul, pare bun, n-am de unde sa stiu daca vei avea doua sticle cu depunere si argon. Daca asa apare pe oferte atunci asa ar trebui sa fie.

Cu privire la pret eu nu ma prea pronunt, deci, doar daca-ti raspunde un alt coleg. Pe mine preturile nu ma intereseaza, de aia ma numesc “jefuitorul”.

#1332
AlinGugu

AlinGugu

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.05.2022
Salut,

Vreau si eu o oferta de pret pentru schimbarea geamurilor unei case de renovat. Atasez dimensiunile golurilor de geam/usi. Cu montajul imbunatatit (benzi de etansare si ce mai trebuie, nu stiu exact tot ce trebuie). Vreau sa se inscrie in standardul NZEB.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate