![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Porsche Taycan

Posted 10 September 2019 - 12:20

Cineva pe forum, cauta
Mda...se poate interpreta in multe feluri dar scopul final e acelasi...recordul..cum stie ca nu o sa iada din prima nu o poate face oficial ca nu are sens sa te faci.de ras aiurea...in fine...succes "Model S on Nürburgring next week" |
Posted 10 September 2019 - 15:35

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6vQz_ucMRz4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
E fain scula. La Navi am cam fost surprins, ma asteptam si aici la ceva gen satelite driving sau ceva 3D. |
Posted 10 September 2019 - 18:52

Nu stiu, cine a zis? El nu. https://cleantechnic...-set-next-week/ |
Posted 10 September 2019 - 19:02

Colegul tau a spus ,,Cine a zis ca Musk se lauda ca o sa bata recordul Taycan pe Nordschleife saptamana asta?"
Nu vezi nici o diferenta fata de a scris Musk pe twitter? |
Posted 10 September 2019 - 19:09

Diferenta e ca musk a zis ca merge asa la plimbare
![]() In fine sa revenim la Taycam Production line [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/A_cV4D2EX80?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 10 September 2019 - 19:12

Colegul tau a spus ,,Cine a zis ca Musk se lauda ca o sa bata recordul Taycan pe Nordschleife saptamana asta?" Nu vezi nici o diferenta fata de a scris Musk pe twitter? ![]() |
Posted 10 September 2019 - 19:16

Cica duc astia Model S pe Nurburgring saptamana viitoare si incearca sa bata recordul lui Taycan. Nu au nici o sansa cu masina stoc, dar cu ea modificata, circuitul inchiriat in intregime si pilot au toate sansele. Model 3 Performance a scos 9:12 cu un Gigel la volan si in timpul unei sesiuni de circuit deschisa publicului. Parerea mea e ca Model S nu are nici o sansa contra lui Taycan in varianta stoc, Porschele e construit ca masina sport, Model S nu prea. Dar, cu niste modificari destul de simplu de facut pentru o companie auto, cred ca pot sa-i bata timpul de circuit. Sigur, ca dupa aceea vor veni oameni (pe buna dreptate) si vor zice ca Model S nu era varianta de productie, dar maketing-ul deja isi va fi facut treaba. Datele WLTP sunt tocmai din omologare. De unde stii eficienta motorului la Tesla, respectiv la Taycan? ![]() Postarea initiala ca sa va liniștiți si sa sa treceti mai departe. Musk a trimis in concediu in Germania o tesla, nu sa stabileasca vreun record...am corectat eu |
Posted 10 September 2019 - 19:33

Și o confirmare a acestui fapt ar fi fost lansarea modelul de baza de Taycan la performante superioare și la un preț mai bun fata de model S. Nu au făcut-o, au preferat să creeze încă o nișă in piata mașinilor electrice decât să concureze in cea deja existentă. Vor lua niște clienți și de la Tesla și foarte mulți de la masinile clasice. Porsche nu va fi niciodata pe acelasi segment cu Tesla, pe aceeasi nisa. E ca si cum te-ai mira de existenta Porsche cand exista STI
Nu înțeleg de ce unii o tot dați înainte cu Apple și Android. Analogia este greșită. Nu poți avea o companie mare de mașini vânzând mașini de 180k de dolari. Telefoane de 1000$ își permite insa cam oricine în lumea civilizată, mai ales cand vin in pachete cu abonamente. Că atare, Porsche și VAG vor trebui să scadă prețul pentru a vinde volume mai mari. Iar analogia Apple / Android am invatat-o de la voi, de pe vremea cand o foloseati Apple / Nokia / Amazon E nasola, zici?
Și reiau întrebarea. Cum ar arata un Taycan de 90k dolari ținând cont de ce știe cel de 180k de dolari?
Postarea initiala ca sa va liniștiți si sa sa treceti mai departe. Musk a trimis in concediu in Germania o tesla, nu sa stabileasca vreun record...am corectat eu Te inseli. Tesla aia e furata de aia de la Porsche s-o desfaca si sa vada cum este construita o masina electrica adevarata |
Posted 11 September 2019 - 06:13

Posted 11 September 2019 - 13:23

LOL. Absolut ridicol pentru un fan Porsche. Si-ar fi pierdut clientii si renumele. Ar fi fost un fiasco pe termen mediu si lung Lor le-ai spus asta? Stii ca au promis sa imite gama de la Panamera, nu? Adica incepand de pe la 80k $ si pana la 180k $. Deci cum crezi ca o sa fie Taycan-ul de 80k $ pe care Porsche l-a promis? |
Posted 11 September 2019 - 14:37

Din cate vad vanzarile de Porsche au scazut anul trecut dar au scazut si mai dramatic in acest an.
http://carsalesbase....s-data/porsche/ Oare o masina de 180k Euro le va revitaliza ![]() Cred ca au fost sfatuiti de experti ca valtudor ca trebuie sa o scoata cat mai scumpa ca sa nu le scada prestigiul asa cum faceau modelele de 50k Euro Edited by Ford4, 11 September 2019 - 14:38. |
Posted 11 September 2019 - 14:52

Am crezut ca am trecut de "bariera" celor 80k. Cei care pretind ca Porsche ar fi promis Taycanul la 80.000 euro habar n-au limba engleza. Cel putin asa deduc eu din citatele lui Hansolo. Daca ai alt citat unde Porsche promite explicit Taycan la 80k te ascult, pana atunci recomand niscai cursuri de l engleza sau google translate Limba engleza nu prea stiu, ma inteleg mai mult prin semne cand merg la Autosport, ma dor si mainile, de asta merg la sala. Sa imi spui daca te mai pot ajuta cu niste cautari Google. https://www.thedrive...be-called-turbo ![]() Edited by figo1988, 11 September 2019 - 14:53. |
Posted 11 September 2019 - 15:01

Limba engleza nu prea stiu, ma inteleg mai mult prin semne cand merg la Autosport, ma dor si mainile, de asta merg la sala. Totusi nu prea inteleg cum o masina cu 2,8 - 3.0 secunde 0-100 ar putea fi vanduta la 80k-100k dolari Edited by valitudor, 11 September 2019 - 15:01. |
Posted 11 September 2019 - 15:03

Sa imi spui daca te mai pot ajuta cu niste cautari Google. https://www.thedrive...be-called-turbo $90k in SUA (banuiesc ca pretul din articolul ala e SUA pentru ca l-a exprimat in $) ajunge cam 100.000Euro in Romania aplicand TVA-ul de 19% si conversia USD/EURO. M-am uitat rapid la Panamera:
La fel e si cu Telsa Model 3 care e pe la $35k in SUA dar cu TVA si curs USD/EURO poate ajunge pe la 42-45k Euro in EU. Edited by MembruAnonim, 11 September 2019 - 15:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users