Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...
 Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 

Loto 6 din 49,noroc sau inselatorie?

- - - - -
  • Please log in to reply
125 replies to this topic

#91
AMV

AMV

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 606
  • Înscris: 05.09.2013

View PostPlaton, on 16 martie 2019 - 13:05, said:

Este pe bune, dar trebuie sa joci toata viata, si sa cazi pe cheie, si o sa castigi undeva pe la 67 -70 de ani asta daca apuci, in rest normal ca este o smecherie facuta sa castige bani statul, mie imi spunea un inginer, care programa pacanele, daca ar face pacanelele random pe bune ar da faliment astia cu sali, ele sunt facut sa plateasca premii doar 30% din ce primesc
Uită-te la "how it's made"
A fost un episod cu slot machines si au spus direct pe față că sunt programate să dea cașcaval la un anumit interval de timp.

Eu am o teorie conspiraționistă.
Cred că după ce s-au jucat toate biletele, ei au în baza de date tot pe PC și știu ce seturi de numere i-ar băga în pagubă și bagă varianta cea mai avantajoasă pentru ei.
După ce și-au făcut stocul și au, să zicem vreo 30 mil de euro (ca exemplu) din biletele cumpărate de fraieri, aruncă un cârnat drept câștigător la vreun milion de euro...

#92
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,882
  • Înscris: 28.11.2006

View PostMembruAnonim, on 17 martie 2019 - 20:09, said:

1. Este mai mult decat noroc.  Daca te uiti pe statistici si istoric o sa vezi ca in trecut marele premiu se castiga mult mai frecvent.
A zis bine rixthina in ceea ce a scris pe paginile anterioare.
2. Pentru transparenta pot foarte bine sa faca extragerile cu urna manuala.
1. In trecut se juca mai mult.Jucam si eu aproape saptamanal, si tot timpul stateam la coada daca depuneam varianta sambata sau duminica. Acum joc mai rar, dar nici macar la tragerile speciale nu mai e coada de altadata. Multi se duc la pariuri, unde se castiga mai putin dar mai des (desi si acolo sunt o caruta de meciuri trucate).

2. Au fost manarite la greu si extragerile manuale. Prin anii 90 in Italia s-au bagat mafiotii (in adevaratul sens al cuvantului) pe fir. Se extrageau numerele cu o urna manuala, de catre 2 copii orbi. Iar bilele care trebuia sa iasa erau mai netede si copiii le extrageau pe alea. Sau am mai citit ca pe undeva se foloseau bile incalzite. Deci nici astea nu sunt full-proof.

In concluzie, nu va obliga nimeni sa jucati. Mai bine castigati banii prin munca, si asa singurul care va va jefui e statul :P

#93
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,699
  • Înscris: 29.10.2017

View PostAMV, on 17 martie 2019 - 21:28, said:

Uită-te la "how it's made"
A fost un episod cu slot machines si au spus direct pe față că sunt programate să dea cașcaval la un anumit interval de timp.

Eu am o teorie conspiraționistă.
Cred că după ce s-au jucat toate biletele, ei au în baza de date tot pe PC și știu ce seturi de numere i-ar băga în pagubă și bagă varianta cea mai avantajoasă pentru ei.
După ce și-au făcut stocul și au, să zicem vreo 30 mil de euro (ca exemplu) din biletele cumpărate de fraieri, aruncă un cârnat drept câștigător la vreun milion de euro...

la slot machines e in felul urmator treaba: un joc are sa zicem trei linii pe orizontala si cinci pe verticala, in total 15 casute
la fiecare extragere fiecare casuta e populata cu unul din simboluri, fiecare simbol apare in tabela de plati..in functie de cate nimeresti pe o linie activa
poti sa ai un payout pentru 2, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi tip nimerite pe o linie. la 5 evident payoutul e maxim
unele simboluri sunt si joker si substituie orice alt simbol de pe tabla

dpdv tehnic un random number generator genereaza aleator siruri de numere care definesc toate cele 15 simboluri de pe ecran
cand apesi butonul spin atunci se opreste rng-ul si secventa care a ales-o in fractiunea aia de secunda o transforma in efectul vizual pe ecran
faza e ca payoutul final e setat de patron dintr-un meniu selectabil, poate sa le seteze sa dea inapoi 70, 80, 90 chiar 95% din toti banii care intra in aparat
cum reproduce aparatul payoutul respectiv, daca procentul de payout catre jucator e mai mare..atunci o sa dea mai des simbolurile cu valoare mai mare
cand e mai mic invers :)

despre teoria conspiratiei: pe ei nu i-ar baga in paguba nici daca s-ar castiga marele premiu extragere de extragere pentru ca oricum, am mai zis din toti banii incasati 60% ii baga in buzunar, din restul 40% acorda premiile :)

#94
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 29.10.2017
Milioanele alea atrag fraierii. Daca nu s-ar strange, mai putini ar juca.
Buna teoria, dar pariezi ca se va castiga potul la alegeri?
Hau is med?

#95
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
de ce neapărat fraieri? eu mai iau cate un bilet de 5 lei asa la vrăjeală.

#96
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,891
  • Înscris: 20.10.2015

View PostViorelsolar, on 17 martie 2019 - 17:02, said:

@tsunnnami, dacă nu crezi că pot exista și posibilități să se întâmple astfel de vrăjeli de 3 lei pe care le-am expus, cine te oprește să nu-i crezi pe cei de la loteria română ??? Eu mi-am expus doar o părere în care cred mai mult decât în corectitudinea celor care măsluiesc jocul 6/49 ! Posted Image

Pai iti pot explica logic.
GUvernul roman castiga la fiecare extragere bani seriosi INDIFERENT daca e jmecherita sau nu.
De ce-ar face smecherii atunci?
Pentru ca in cazul in care s-ar afla, alaturi de faptul ca merg la puscarie cei care fac asa ceva, scade si increderea omului in loterie si incasarile la buget vor fi infinit mici. E logic.
Dar voua va convine mai mult teoriile conspirationieste, chiar daca nu au logica

View PostAmaryl, on 17 martie 2019 - 18:53, said:

Oh, da, hai să politizăm și topicul ăsta, parca nu erau destule topicuri.

Modalitatea în care se câștigă cred că încalcă regulile statisticiei.

Deloc
Guvernul castige un procent LA FIECARE EXTRAGERE

#97
Valmont43

Valmont43

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,148
  • Înscris: 22.01.2013
Sunteti comici cand vedeti conspiratii si manarii la loterie....pai ciuma rosie n-are nevoie sa faca asa ceva, din 2 licitatii trucate si-au scos parleala de 10 ori cat are loteria beneficiu...

#98
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,018
  • Înscris: 02.11.2009

View Postct13mey, on 16 martie 2019 - 14:29, said:

Am jucat cod 5/0  adică 10 numere ,am prins una la categoria a doua  și doua la a treia,că și cuantum..Cam trei salarii decente.
Al șaselea număr (34) a fost pe celălalt bilet,să fac infarct.Nu a fost report la categoria a 2,era numai fond de câștiguri.


Pffff frate, pai in cazul tau a fost mai degraba vorba de ghinion decat de noroc, pe cuvantul meu...

View PostValmont43, on 16 martie 2019 - 14:31, said:

Pana sa-mi iasa si mie 5 numere la fel ziceam si eu ca e manarie si credeti-ma ca n-am niciun fel de pila la loterie.
E chestie de noroc pur si simplu, trebuie sa joci saptamanal si sa crezi mereu ca vei castiga. Un proverb german spune asa : "daca joci la loto e posibil sa nu castigi dar daca nu joci sigur nu vei castiga"

Si tu cu categoria a doua? Macar la tine a fost una cu report consistent sau precum a colegului de numai ~ trei salarii?

View Postrumegus, on 16 martie 2019 - 15:01, said:

5 numere e mai usor de prins, mai ales cand e potul mare, imposibil de gasit 6 numere pe care nimeni nu le-a jucat, musai sa bagi pe aia cu 5. N urma cu ceva ani, cand era un pot f mare, Ogica a organizat o cheta, pt un superbilet, cu care, dupa socoteala lui, era imposibil sa nu castigi. Lumea s-a ingramadit sa cotizeze, au adunat o caruta de bani, a iesit un singur numar. Tot in urma cu ceva ani, a vuit presa, in Bulgaria au uitat sa schimbe bilele, au iesit aceleasi numere de doua ori la rand. V-am mai zis sa cautati pe net editec, dar vad ca nu a avut nimeni curiozitatea, preferati sa va.dati cu presupusul.

1. Nu trebuie sa joci 6 numere pe care nu le-a jucat nimeni ca sa castigi categoria 1.
2. Nu Ogica a organizat cheta ci OTV impreuna cu el si cu altii si ca sa fie imposibil sa nu castigi trebuie numaidecat sa joci toate variantele jocului sau vasta lor majoritate ori ei erau extrem de departe de asta.
3. Am citit despre acea situatie de Bulgaria dar nu am investigat, daca ies aceleasi numere ca saptamana trecuta nu inseamna ca automat tragerile au fost trucate (plus ca cine e atat de prost incat sa faca dinadins sa iasa acelasi numere la urmatoarea tragere) ci chiar daca e improbabil nu e deloc imposibil, gandeste-te ca sunt loterii in lume in care sansa de a castiga este cu mult mai mica decat la 6/49 a noastra si se castiga si acolo.
4. Editec pare un mit vechi deja, informatia este dezmintita pe site-ul Loteriei.
5. Suferi de scenarita dar e un virus foarte viral, se stie.

View Postradunic, on 16 martie 2019 - 15:45, said:

A mai scris careva mai sus - 60% oprește statul din prima după care mai ia și 25% impozit pe cîștiguri. Total 70% din sumele jucate.
Loteria zice că a dat în ianuarie și februarie 34 milioane euro cîștiguri. Ăștia sînt cei 40% plătiți. Din ei statul a reținut un sfert adică 8,5 milioane impozit. Restul de 60% vin 51 milioane. Deci s-au jucat în total 85 milioane din care au ajuns cîștiguri nete 25,5 și la stat au rămas 59,5. În două luni.
Concluzie 1 - românii dau de bunăvoie statului aproape 30 milioane de euro pe lună.
Concluzie 2 - nu se obosește nimeni să mînărească ceva. Nu e nevoie.

Pentru cei care-și închipuie că ar fi trebuit să cîștige dar are cineva ceva cu ei - la 6 din 49 sînt 14 milioane de combinații posibile . La joker e și mai bine - sînt 24,4 milioane de combinații. Deci cînd marcați alea 6 numere pe hîrtie aveți o șansă din 14 milioane. Sau din 24...

Exact.

#99
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 29.10.2017

View PostTsunnnami, on 18 martie 2019 - 03:31, said:

Guvernul castige un procent LA FIECARE EXTRAGERE
Cu o droaie de zerouri.Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

Edited by rixthina, 18 March 2019 - 16:39.


#100
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Am vorbit cu doamna de la lotto si zicea ca nu sau schimbat extragerile,au ramas tot duminica si joia,nu ce arata pe site-u lor ca ar fi fost sambata extragere....

#101
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 29.10.2017

View Postsilesax, on 18 martie 2019 - 02:56, said:

de ce neapărat fraieri? eu mai iau cate un bilet de 5 lei asa la vrăjeală.
Succes, eu nu as juca decat combinatii, cat de mici.

View PostI2O, on 18 martie 2019 - 16:38, said:

Am vorbit cu doamna de la lotto si zicea ca nu sau schimbat extragerile,au ramas tot duminica si joia,nu ce arata pe site-u lor ca ar fi fost sambata extragere....
Confirm, ai vorbit cu mine.Posted Image

#102
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
=))
Nu cred
Din ce oras sunt?

#103
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 29.10.2017

View PostI2O, on 18 martie 2019 - 16:45, said:

=))
Nu cred
Din ce oras sunt?
Botosani, mancai floricele.( #SiEu)

Edited by rixthina, 18 March 2019 - 16:51.


#104
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Nu ai nimerit

#105
rixthina

rixthina

    superb membru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 29.10.2017

View PostI2O, on 18 martie 2019 - 16:53, said:

Nu ai nimerit
Sper sa am mai mult noroc la Loto.Posted Image

#106
asda

asda

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,018
  • Înscris: 02.11.2009

View PostValmont43, on 17 martie 2019 - 21:08, said:

E normal ca bilele alea sa aiba cip de identificare tocmai pt.a nu exista riscul ca cineva sa foloseasca alte bile.
Deoarece sansele de a iesi 6 nr.din 49 sunt foarte mici nici nu mai exista necesitatea sa fraudezi ceva pt.statul oricum castiga mult mai mult decat cei care joaca. Ideea este ca TREBUIE sa joci mereu pt.a-ti spori sansele, nu poti avea pretentia sa castigi dupa 2-3 variante jucate ar insemna sa fi al dracului de norocos.
Unii au jucat ANI de zile pana le-a iesit ceva, eu nu va inteleg frustrarea si oful, mai nene nu ai incredere nu juca, e simplu!

PS.
Ia aruncati voi un ochi pe loteriile din UE si vedeti ca nici acolo nu se castiga saptamanal potul mare, ori sa nu spuneti acum ca toti manaresc loteriile......


Asa e doar ca nu e numaidecat sa joci constant o viata ca sa castigi premiul cel mare, cauta pe google sa vezi cati au castigat jucand sporadic, intamplator chiar adica unii nici nu aveau de gand sa intre in agentie sa cumpere bilet dar au facut-o si s-a nimerit sa iasa numelere jucate, sa joace variante quick pick care sa reprezinte potul cel mare (vezi ultimul castigator la categoria I la joker la pot important), altii isi genereaza numere online sau trag din bol in agentie din care unii mai schimba pe loc sau nu si pun mana pe categoria 1.
Sigur ca maximizezi sansele jucand constant dar maximizezi niste sanse statistice si asa deosebit de mici adica ori iti ies ca joci o data la 200 de extrageri ori nu-ti ies ca joci 20 de variante saptamanal in 40 de ani, tot pe acolo ajungi cu asa zisele sanse ale jucatului constant si consistent, ai nevoie sa iti iasa si cam atat, castigatorii nu stiu statistica, uneori nici sa cheltuiasca banii castigati macar, cautati pe yt sa vedeti ca au fost castigatori care au ales sa-si dezvaluie identiatea sa vedeti ca e pe hazard si mai putin pe strategie/masluiala....Unii nici nu stiu sa articuleze doua cuvinte nu stiu in timp ce altii sunt afaceristi cu state vechi.

View PostValmont43, on 18 martie 2019 - 09:23, said:

Sunteti comici cand vedeti conspiratii si manarii la loterie....pai ciuma rosie n-are nevoie sa faca asa ceva, din 2 licitatii trucate si-au scos parleala de 10 ori cat are loteria beneficiu...

Exact. Lumea se grabeste sa le catalogheze ca trageri masluite dar nu intelege posibilul mecanism din spatele unei asemenea conspiratii. Loteria e insitutie publica deci una condusa politic adica se perinda multi dar multi oameni atat la conducerea ei cat si in organizarea tragerilor propriu-zise si crede ca timp de trei decenii cu sute si mii de oameni schimbati au reusit sa duca la bun sfarsit conspiratia loteriei fara ca nimeni dar absolut nimeni sa ciripesca e absolut bolnav de scenarita si de consipirationita. Asa cum spunea si Minca, nimeni nu-si risca libertatea ca sa fraudeze niste trageri care si asa aduc enorm celor implicati in diferite forme fara ca acestia sa fie pe radar, au trecut decenii si n-a fost niciun asemenea scandal cu fapte si dovezi irefutabile deci vorbim despre temerea majoritatii ca "de asta nu castig/nu se castiga pentru ca sunt trageri masluite" fara ca acestia sa inteleaga stastisica si nici cum functioneaza sistemul... In fond cel  mai usor e sa acuzi fara dovezi ca sa-ti satisfaci propria concluzie nefundamentata...

Edited by asda, 18 March 2019 - 18:53.


#107
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Belea mare pe capu meu.....
Spoiler


#108
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015
Ai putea face un patern,dar trebuie sa ai cunostiinte bune de statistica,matematica etc. Ai putea vedea ce numere au șanse mai mari sau mai mici de câștig etc.

Edited by Vlad_22, 21 March 2019 - 22:40.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate