Cum este mustarul dijon?
Last Updated: Mar 13 2019 12:23, Started by
Jon97
, Feb 24 2019 12:51
·
0
#55
Posted 12 March 2019 - 20:12
iulian_1976, on 12 martie 2019 - 19:53, said:
Sa nu spui asta unui francez...otet(le vinaigre), mustar de Dijon si salata este sport national. Niste subnutriti francezii...am mai multe de spus, stai asa In primul rind nu ma omor dupa bucataria frantuzeasca. Si nici brinzeturile lor nu ma agita prea tare. Cumpara nevasta-mea de doua ori pe saptamina fel de fel de amestecuri de toate natiile. Pentru alea frantuzesti nu exista decit o singura clienta. Ghici cine. E cam mult tam-tam si in rest aburi. Italienii fac brinza buna, olandezii la fel, iar telemeaua de oaie romaneasca nu se da pentru absolut nimic altceva. Fac si grecii si turcii ceva similar, dar ceam acra, deci uita-i si pe astia. Si da, mustarul Dijon e prost si atit |
#57
Posted 13 March 2019 - 12:23
vata_pa_batz, on 12 martie 2019 - 20:12, said: Niste subnutriti francezii...am mai multe de spus, stai asa In primul rind nu ma omor dupa bucataria frantuzeasca. Si nici brinzeturile lor nu ma agita prea tare. Cumpara nevasta-mea de doua ori pe saptamina fel de fel de amestecuri de toate natiile. Pentru alea frantuzesti nu exista decit o singura clienta. Ghici cine. E cam mult tam-tam si in rest aburi. Italienii fac brinza buna, olandezii la fel, iar telemeaua de oaie romaneasca nu se da pentru absolut nimic altceva. Fac si grecii si turcii ceva similar, dar ceam acra, deci uita-i si pe astia. Si da, mustarul Dijon e prost si atit Dupa parerea mea telemeaua si branzele turcesti si grecesti nu prea se pot compara cu ce se face in Franta sau Italia. Aia e branza adevarata pentru mine, cu cat miroase mai tare cu atat e mai gustoasa. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users