Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa
 Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.
 Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!
 La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator
 

Player video Potplayer rupe imaginea pe TV

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#91
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,182
  • Înscris: 16.10.2008
Unii stiu ce inseamna acele optiuni ,unii nu.
A zis ca tot ii "rupe" imaginea. Probabil nu stie sa activeze acceleratia hardware a placii video pt. filme. Si acea rupere inseamna de fapt ca merge sacadat. Normal pt. un TV 4k daca nu ai cablu bun si nu stii sa faci setari la partea de video.

#92
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

View Postcoaca, on 16 ianuarie 2019 - 09:49, said:

Acum folosesc cablul DVI-HDMI "noname" la 60 Hz pe Extend si merge perfect. Cum iti explici?


#93
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Cum activez acceleratia hardware a placii video pentru filme?

#94
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
99% e deja activata.
La Windows 10 nu cred ca mai exista, nu prea o gasesc acolo unde trebuia sa fie.
Se mai poate activa ceva similar din optiunile playerului video (DXVA).
Probabil ti-a fost dat acest sfat mai sus, ai spus (probabil) ca l-ai incercat.

Dar, pentru ce te mai chinui, zici ca merge bine, corect ?
Sau vrei optiunile alea lipsa, care, oricum, nu cred ca vor folosi la nimic vizibil ?!

#95
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Parca nu merge ffff fluid. Eu folosesc Win7.
Ca player video folosesc Potplayer si vroiam setarile pentru a activa Dxva si ce mai e nevoie Posted Image Am vazut ca e destul de complicat Posted Image

Edited by coaca, 23 January 2019 - 11:24.


#96
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
DXVA se activeaza din setarile playerului video.
Da, poate sa para / fie complicata activarea.
Aici, nitel mai jos dxva: https://wiki.mikejun...ontrol_Settings

Hardware acceleration windows 7: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8U-um6nfcKU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#97
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,182
  • Înscris: 16.10.2008
La mpc hc care e mult mai bun te duci in options/internal filters. Jos ai LAV video,audio,splitter. In LAV video la hardware aceleration bifezi DXVA 2(native) sau copyback. Vezi cu care merge mai bine. Tot aclo bifezi toate casutele cu formatele video.
La pot player e cam la fel.

La mpc

Edited by edigee, 23 January 2019 - 12:15.


#98
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Daca in NVCP pun TV-ul pe 30 Hz pot sa selectez RGB si Full. Daca pun pe 60HZ nu am aceste optiuni. Cum e mai bine sa-l tin?

Cu MPC HC parca se vede putin mai bine si putin mai cursiv decat cu Potplayer. Problema e ca folosind MPC HC frecventele placii video stau mai sus decat cu Potplayer si porneste si opreste ventilatorul placii destul de des. La mine se aude un carait cand porneste si e destul de enervant Posted Image Am vreo solutie?

PS : Nu vad absolut nici o diferenta intre cablul nou HDMI-HDMI compatibil 2.0 si cablu HDMI cu adaptor DVI. Pot sa-l pastrez pe acesta cu adaptor DVI sau mai bine il inlocuiesc cu cel compatibil 2.0?

Multumesc

Edited by coaca, 24 January 2019 - 01:29.


#99
geo123

geo123

    Power User

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,926
  • Înscris: 10.05.2006
COACA, tu ai citit ce ti-am scris?
Vad ca nu se intelege lumea deloc cu tine.
Daca nu intelegi nimic poate ca e cazul sa apelezi la cineva care stie.

#100
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am inteles, prietene.
Altii spuneau ca e bine sa-l tin pe RGB si Full indiferent de refresh.

La ce am scris mai jos mi-ai raspuns si nu am citit yo?

Cu MPC HC parca se vede putin mai bine si putin mai cursiv decat cu PotPlayer. Problema e ca folosind MPC HC frecventele placii video stau mai sus decat cu Potplayer si porneste si opreste ventilatorul placii destul de des. La mine se aude un carait cand porneste si e destul de enervant Posted image Am vreo solutie?
PS : Nu vad absolut nici o diferenta intre cablul nou HDMI-HDMI compatibil 2.0 si cablu HDMI cu adaptor DVI. Pot sa-l pastrez pe acesta cu adaptor DVI sau mai bine il inlocuiesc cu cel compatibil 2.0?

#101
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,182
  • Înscris: 16.10.2008
Pentru ca MPC HC incarca madVR. Si consuma mai mult. Dar si calitatea imaginii e mult imbunatatita. Oricum la tine e o problema. La mine cu GTX 960 am setari la fel pe madVR si nu pornesc ventilatoarele deloc. Tot Windows 7 ultimate.
Ai facut ce ti-am zis in LAV filters?
Incearc sa incarci alt renderer in MPC -HC ,de ex EVR CP. Ala sigur consuma mai putine resurse.
Cablul ala se comprta cum ma asteptam. Daca e ela care ti-au zis "baietii" ca desi e 1.4 e compatibil 2.0. Daca nu eliberezi intreaga largime de banda necesara(cf. normei 2.0) vei avea tot timpul probleme pe un TV 4k ,cu filme ,jocuri ,sis alte aplicatii.
Si la mine daca pun un cablu vechi 1.4 face cam la fel.

Edited by edigee, 24 January 2019 - 23:18.


#102
maximov

maximov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 16.05.2008
Imi cer scuze ca scriu in acelasi topic. Am o problema aproape asemanatoare, doar ca la mine sacadeaza 1s cam la 20 s de vizionare.
https://forum.softpe...-cat-si-online/

Si la mine sa fie din cauza cablului? Laptopul este destul de performant totusi.

#103
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Nu e de la cablu.

#104
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
NU va mai chinuiti cu cabluri si setari.
Pur si simplu nu merge pe Clone / Duplicate, ci doar pe extended !!!
https://forum.softpe...8#entry24178443

#105
maximov

maximov

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 16.05.2008
Rog cititi cei care mai aveti probleme asemanatoare.

https://forum.softpe...8#entry24195427

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate