Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...
 rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.
 Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis
 Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta
 

Player video Potplayer rupe imaginea pe TV

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#1
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Salut,

As vrea sa vizionez filme de pe PC pe TV prin cablu HDMI.
Toate bune si frumoase doar ca rupe imaginea ingrozitor.
Am incercat cu mai multe playere video si am exact aceeasi problema.
Placa video e GTX 1060.
Aveti idee cum pot rezolva?
Multumesc

#2
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,448
  • Înscris: 25.01.2002
prin rupere intelegi fenomenul de TEARING sau SACADARE?


LE
ai aici un tutorial de instalare a lui Pot Player pentru maximizarea performantelor sau a calitatii imaginii. un altul, aici.

LLE
chiar si cablul poate fi o problema.

ce fel de filme vrei sa vizionezi pe tv? (ma refer la rezolutie, 2d/3d, etc)

Edited by tEo, 13 January 2019 - 00:33.


#3
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Formatul e un .mkv. Filmul are vreo 8GB.
Pana acum am avut o placa video mai slaba ATI si nu am avut probleme in vizionare.
Ce ai pus acolo e mult prea complicat pt mine :(

#4
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,448
  • Înscris: 25.01.2002
sa inteleg deci ca sacadeaza?
in cazul ala e posibil ca pot sa nu aiba activata accelerarea hardware, si de aia sa sacadeze. pe scurt, in filmuletul asta, gasesti cum sa activezi accelerarea.
bineinteles, ar fi bine sa ai driverul video la zi.

Edited by tEo, 13 January 2019 - 01:24.


#5
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Nu sacadeaza. Practic se rupe imaginea.
Exista vreo solutie sa mearga ok?
Pe monitor nu se observa foarte bine ruperea dar pe tv e evident.

#6
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,448
  • Înscris: 25.01.2002
atunci este vorba despre tearing.
poate te ajuta filmuletele de mai jos.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LVmO3ELVt74?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LpkinOKdwqE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
notrust

notrust

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,731
  • Înscris: 09.11.2016
Ce driver folosesti ?

#8
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Ruperea e pe TV. Pot seta ceva din TV?

Ultimul driver.

#9
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,448
  • Înscris: 25.01.2002
la tv, nimic. setarile se fac in driverul placii video.

#10
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Am incercat sa ma uit pe TV si sa dezactivez monitorul. Asa nu mai rupe imaginea.
Daca activez clone iar rupe.
Are ruperi si pe monitor dar mult mai rare decat pe tv.

Edited by coaca, 13 January 2019 - 02:11.


#11
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Nu reusesc sa setez de nici o culoare. :(
E sigur din setarile placii video dar nu stiu cum sa rezolv. :(

#12
adelinu

adelinu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 10.09.2012
daca nu-i dai de cap dezinstaleaza driverul placii video si reinstaleaza-l din nou imposibil sa nu mearga

#13
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,042
  • Înscris: 17.05.2004

View Postcoaca, on 13 ianuarie 2019 - 01:52, said:

Am incercat sa ma uit pe TV si sa dezactivez monitorul. Asa nu mai rupe imaginea.
Daca activez clone iar rupe.
Are ruperi si pe monitor dar mult mai rare decat pe tv.

Placa ta video nu duce afișarea aia pe ambele dispozitive.
Aproape c-aș pune pariu că la un film SD nu face la fel...


Când te uiți la film te uiți pe TV deci poți dezactiva liniștit monitorul.

Problem solved.

Edited by waterman, 13 January 2019 - 09:52.


#14
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Bah da-o 're*cu de placa video GTX 1060 nu duce un amarit de film, probabil 1080p, mkv de 8 gb ?!
Pai de ce naiba mai costa o caruta de bani, daca nu e in stare nici macar de atita lucru ?!
Plus ca pe o placa mult mai slaba ATI mergea perfect.

Ce model EXACT este TV ?
Vezi eticheta de pe spate.

#15
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
LG UK6200PLA

Sincer as dezactiva monitorul si sa ma uit numai pe TV dar cand activez TV-ul sare direct in rezolutie foarte mare 4K si nu mai vad nimic sa selectez ( iconite minuscule....totul foarte mic)

Edited by coaca, 13 January 2019 - 13:24.


#16
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,448
  • Înscris: 25.01.2002
daca scazi rezolutia pe tv de la 4k la 1080... tot asa rupe?

#17
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Ia dezactiveaza TruMotion din TV.
Si vezi daca poti sa pui rezolutia din placa video pe 50 Hz.
Pune niste poze cu utilitarul nvidia, eu am AMD.
Eventual fa si o filmare cu defectul, sa vedem mai precis si mai exact cum se manifesta.

#18
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005

View PosttEo, on 13 ianuarie 2019 - 15:43, said:

daca scazi rezolutia pe tv de la 4k la 1080... tot asa rupe?

Daca dezactivez monitorul si ma uit numai pe tv se vede ok doar ca tv-ul se seteaza automat pe rezolutie foarte mare si mi-e foarte greu sa selectez film....si in plus de asta la urmatoarea pornire nu ramane memorata rezolutia de 1920x1080.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate