Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Atria Urban Resort - pareri?

- - - - -
  • Please log in to reply
219 replies to this topic

#1
MeVeryHigh

MeVeryHigh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 12.09.2005
Pe sos. Chitilei nr.242 se construieste intr-un ritm accelerat un nou complex imobiliar - Atria Urban Resort. Mai precis, ca localizare, este intre Benzinaria Mol si fostul Baumax (vizavi este Neste, dealer Ford). Din ce-am vazut pe site-ul lor, arata bine, aerisit. Desigur, daca se va respecta proiectul cu care se lauda.
Trec zilnic prin zona si pot spune ca se construieste rapid, de la o saptamana la alta blocurile prind contur.

Preturile suntr maricele: de la 51.000 fara TVA pentru o garsoniera de 40mp, 67.000 euro fara TVA pentru un apartament cu 2 camere de 52 mp si 74.000 eurp fara TVA pentur un 3 camere de 60 mp.

Asa, la prima vedere...
Dezavantaje:
- in apropiere este groapa de gunoi Rudeni - sunt zile, mai ales in timpul verii, in care pute ingrozitor in zona
- esti aproape in afara orasului, indicatorul de Ilfov e la 300 m
- lipsa transportului, vei depinde de masina personala (cu exceptia acelui maxi-taxi care face traseul Chitila - Piata Chibrit, nu sunt alternative). Sau linia RATB 112 care opreste in Colosseum, dar circula rar si faci pe jos 1 km pana la statie.
- zona foarte aglomerata, cu perspective de a se aglomera si mai tare - rondul Sos. Chitilei - DNCB - Chitila e punct nevralgic la orele de varf. Dimineata e coloana dinspre Chitila spre Bucuresti, seara aglomeratia se muta in sensul invers - Bucuresti - Chitila. Asa, ca info, se sta frecvent in coloana inca de la intersectia cu Laminorului pana la giratoriul de la Centura (timp de traversare: aprox. 20 min). Deci, va fi tare neplacut dpdv trafic.
- benzinaria din imediata apropiere iarasi va aduce mirseme neplacute (si acea benzinarie a fost deschisa acum un an, deci slabe sanse sa se inchida)
- faptul ca mint inca din prezentarea de pe site nu e neaparat datator de incredere - nu faci 15 min de acolo pana in Piata Victoriei nici duminica, mergand cu mult peste viteza legala. In timpul saptamanii, pe la 8 cand pleaca lumea la serviciu, faci cam 35-40 min pana la Victoriei
- faptul ca prezinta pe site nu stiu ce conexiuni cu M4 - ei sunt la capatul Soselei Chitila, M4 este in celalalt capat! Sunt vreo 4 km.

Avantaje:
- in imediata apropiere a Colosseum Retail Park, care din ce-am citit va avea in anii urmatori si un mall
- locatia e destul de faina, cei care vor avea apartemente pe spate vor avea vedere spre Lacul Straulesti (doar ca trebuie precizat ca acel luciu de apa nu e deloc ingrijit/amenajat)
- inteleg ca se vor folosi finisaje premium
- dezvoltatorii par seriosi - SIF Moldova si ceva investitori din IT (Tornado System?)

Daca mai are cineva informatii, poate mai aflam una-alta.

#2
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016
Statia de betoane a alora de la Holcim ai luat-o in calcule?
Si faptul ca intrarea in Bucuresti depinde de un pod care sta sa pice?
Daca pune garduri pentru tramvaie pe toata soseaua Chitilei ramane practic o banda

#3
MeVeryHigh

MeVeryHigh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 12.09.2005
Corect, si Holcimul care e oarecum aproape, vizavi, o sursa sigura de praf, zgomot si poluare.
Asta cu Podul Constanta e valabil pentru toata zona Chitila/Bucurestii Noi/Sisesti/Straulesti.
Ideea cu gardurile nu am auzit-o, ar fi o idiotenie. Fluxul de calatori al liniilor de tramvai de pe Chitila e ridicol, nu se poate compara cu 1, 21, 41 etc.

#4
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016
Daca vrei sa te muti gandeste-te ce se poate intampla ....

Eu vad cam cum evolueaza zona ia de vreo 7 ani de cand ai mei s-au mutat la casa si pe drum intram si ieseam pe chitila dar acum in weekend o iau pe Odaii ca innebunesc deja de la pod de la Sabareni
Si in zona aia se va construi in draci ca e teren inte lac si Colosseum sa bagi 20 de Military Residence..

Nu stiu ce speri tu de la privirea la lac , ca sigur in 5 ani o sa trebuiasca sa te uiti prin 10 blocuri Posted Image

Acum strict la aparatemente., vad niste suprafete care par destul de generoase si cand colo
Compartimentarea asta..
[ https://www.atriaresort.ro/wp-content/uploads/APT-TIP-3D2.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pierzi la spatiu prin coturi colturi si usi ceva de speriat
uai...uai..?

Edited by Jammalan-the-Prophet, 05 November 2018 - 14:32.


#5
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
confirm si eu cele scrise mai sus, nu as sta in zona aia nici daca ar fi apartamentul de 3 camere 30 mii euro, zona este la limita dintre Bucuresti si Ilfov, cam in cimp, miroase (dar e putin spus...) a gunoi de la groapa de la Rudeni (aflata la 1-2 km distanta parca), nu ai transport in comun, iar Carrefour si LeroyMerlin alaturi nu aduce un mare plus, acolo te duci o data pe saptamina
mai pui ceva bani si cauti in Bucuresti sau in Mogosoaia, Buftea etc la casa pe pamint

#6
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Sa dai atatia bani pe un cotet de bloc, unde o sa ai cheltuieli masive, trebuie sa fii prea disperat sa locuiesti in Bucuresti

#7
Fjell

Fjell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 21.08.2012
Nu ii asculta pe cei invidiosi ca nu au o cazemata a lor. Cumpara indiferent de ce blocaje de trafic, mirosuri de la groapa de gunoi, mizerie, triburi de alcaeda (aia mai colorati si veseli). Faci un credit, te imprumuti de la parinti, surori, frati, neamuri, si iti cumperi cazemata. Dupa ce vei constata ca toata lumea nu mai suporta mirosul pestilential de pe timpul verii, incepeti sa aruncati spre primarie cu un sac de petitii si reclamatii de genul : sa mute groapa de gunoi, sa se mute autostrada chiar sub fereastra noastra sa putem circula normal, sa se inchida fabrici, uzine si nu stiu ce firme de prin zona pentru ca provoaca poluare fonica, etc. Va astept cu drag sa va uniti si sa incepeti miorlaitul comun. Ah, foarte important : sa se mute Romania, ca prea bagata in cartierul ala fantoma au adus-o !

#8
BiancaNdr

BiancaNdr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 11.06.2019
Eu chiar as fi curioasa de parerea unei persoane care locuieste acolo de cativa ani cel putin. Din ce observ, toata lumea isi da cu parerea si mi se par putin cam acide toate parerile.
Eu am fost 'disperata sa locuiesc in Bucuresti' si am cautat absolut in toate ansamblurile noi care au termen de finalizare 2019-2020 intr-un anumit buget, bineinteles, si pot spune ca acesta este cel mai ok cel putin pentru mine.
Am fost si noaptea si dimineata si dupa birou cu masina de la Grozavesti (18 seara) si nu am murit nici din cauza mirosului si nici din cauza traficului.
Chiar nu inteleg de ce mai luati in considerare traficul. Unde in Bucuresti sau in periferia orasului este traficul ok la orele de varf?
Recunosc ca este o zona ft putin dezvoltata in privinta comunitatii dar pe cei ca mine fara familie sau copii nu vad cu ce ii deranjeaza?
Daca vrei sa cauti dezavantaje, vei gasi absolut oriunde. Important este sa faci o lista cu nevoile tale si sa vezi daca iti sunt indeplinite sau nu.
In ceea ce priveste vederea la lac, tot terenul de la strada pana la lac este al dezvoltatorului care va construi blocuri cu 4 etaje deci, nu vei avea vedere decat daca vei sta in fundul ansamblului -langa lac. In schimb, nu va rasari un bloc cu 10 etaje langa geamul tau.
Costurile intretinerii, ei spun ca vor atinge un maxim de 0,8 euro pe mp2 util insa, daca iei in calcul costurile intretinerii, muta-te in blocuri din 1980 cu gandaci in ele si plateste facturile la comun cu restul fosilelor de pe scara. Nu spun ca toate blocurile din 1980 sunt asa, poate ca m-am speriat eu cat am stat in chirie la Dristor in asa ceva.
Totul depinde de ceea ce iti doresti. Vrei apartament nou? Incearca sa ti-l permiti. Totul e scump cand iti calculezi ultimii bani si stiu asta din experienta.
Chiar daca am luat deja decizia sa locuiesc in acest ansamblu, sunt curioasa de parerea unei persoane care locuieste in zona aceasta si astept cu nerabdare un rezumat al calitatii vietii sale.

#9
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008
Doamna, dar nu mai fiți așa supărată, că nu aveți de ce. Nu stiti că toți românii se pricep la fotbal, politica, mașini și mai nou, la imobiliare?  
Vedeti-va liniștită de viață și bucurați-vă de ce aveți. Că păreri "obiective de la cunoscători", găsești peste tot.  :)

#10
kuniva

kuniva

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 04.08.2008

 BiancaNdr, on 15 octombrie 2019 - 16:32, said:

Eu chiar as fi curioasa de parerea unei persoane care locuieste acolo de cativa ani cel putin.
Bună, eu locuiesc în zonă de când m-am născut în '88, când toată Chitila și Bucureștii Noi aveau țărână pe străzi și mizerie mai ceva ca la balamuc. Lucrurile s-au îmbunătățit considerabil în ultimii 15+ de ani dar ne place să găsim numai părțile negative. În fine, am văzut și eu acel complex încă de la început și îmi place că-l fac cu o oarecare considerație "pentru oameni". Decât să cumpărați mizeriile făcute de rromi în ultimii 10 ani (e plină zona de ele și sigur le știți și voi) eu aș alege fără să mă gândesc de 2 ori acest complex. Cel mai și cel mai nasol punct este lipsa unui transport în comun pe care să te bazezi... da știu că există un autobuz care trece dar e cam vax...

Cert e că îți va trebui și mașină personală ca să te descurci cu drumurile.

[ https://i.imgur.com/JrC1ko9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#11
BiancaNdr

BiancaNdr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 11.06.2019
Intr-adevar, transportul in comun nu este atat de dezvoltat ca in alte zone insa cei de la Atria incearca sa ofere si asta - un autobuz (shuttle il numesc ei) care sa plece dupa un orar stabilit cu viitorii locatari catre statiile de metrou Straulesti, Laminorului unde va fi capat de linie.
Pare ca eu vand apartamentele astea, stiu. :)) Insa inainte sa ma hotarasc sa cumpar aici, am rezervat la Yola Residence in spatele metroului Pacii, un ap cu 2 camere la etajul 9 si am stat cu inima cat un purice pentru ca dezvoltatorul era foarte rigid. Cei de la Atria sunt cu vorbele la ei, insa vazand ce vor sa faca si avand sansa sa ii cunosc pe majoritatea care se ocupa de acest complex, par mult mai deschisi la sugestiile noastre, celor care vom locui acolo.

Un pro pe care l-am gasit zonei este ca acel Carrefour nu este asa de aglomerat si produsele se gasesc pe raft ordonate.
Este departe, dar cu totii avem nevoie sa ne izolam putin de haosul acestui oras.

#12
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
Un contra mare de tot este mirosul de la groapa de gunoi de la Rudeni care se simte aproape seara de seara, eu vin cu masina dinspre Bucuresti si pina la intrare in Chitila se simte foarte tare mirosul. Nu mai vorbesc si de aglomeratia care se formeaza zilnic intre 15-19 prin fata complexului, noxele de la acele autoturisme unde se duc ?

#13
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008
Noxele alea se duc acolo unde se duc și alea de la Unirii, de la Universitate,de pe Iuliu Maniu...
Iar traficul aglomerat e ca in majoritatea zonelor din Bucuresti. Deci nimic diferit.
Și dacă tot vorbești de noxe și cât de nașpa sunt, zicand asta trecând pe acolo cu mașina și contribuind și tu la noxele alea, ai curaj sa lași mașina acasa? :D

#14
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,371
  • Înscris: 05.04.2006
Eu merg pe GPL si mai servesc si un metrou de la Straulesti destul de des, tu faci la fel ca mine ? Noxele alea sunt la Universitate, la Unirii, adica in centrul capitalei, nu la mama dracului in cimp, la iesire din Bucuresti spre Chitila. Eu inteleg ca vreti sa va vindeti apartamentele, se va gasi lume sa le cumpere, asa cum m-am pacalit si eu sa imi fac casa in Mogosoaia si acum ma chinui in aglomeratie, lipsa de utilitati (nu ma refer la apa sau gaz) si dependenta de masina.

Edited by ionut76, 16 October 2019 - 21:30.


#15
LauCalin

LauCalin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,143
  • Înscris: 08.12.2008

 ionut76, on 16 octombrie 2019 - 21:24, said:

Eu inteleg ca vreti sa va vindeti apartamentele...

Poftim? Scuza-ma, dar nu înțelegi nimic. Ce apartament sa vand? Ideea e că trafic este peste tot. Depinde unde vrei sa ajungi. Tu stai in Mogoșoaia. Dacă vrei să ajungi la Leroy, e super. Dacă vrei să ajungi la Unirii, e naspa. Și invers. Dacă stai la Unirii și vrei sa ajungi in Băneasa, e nasol. Dacă vrei să ajungi in Berceni, e perfect. Pentru că metrou.
Deci asta cu poluarea, mai intai să scăpăm de mașinile și camioanele care poluează in draci. Apoi sa ii convingem pe aia care pot sa renunțe la mașina , sa renunțe. Apoi o să mă simt și eu vinovat de poluare.
PS: mașina nu am pornit-o de săptămâna trecută. Stau in camp, lucrez în pipera și merg la serviciu cu microbuzul din complex. E mai comod, nu îmi bat capul cu traficul dupa o zi de munca și oricum e inclus in taxa de mentenanță a complexului. De ce sa nu-l folosesc?! :)

#16
Andreea-D

Andreea-D

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.04.2016
Buna,
Exista cineva care s-a mutat in complex?
As vrea mai multe informatii legate de camere, cum sunt ele spatioase sau nu. Daca se pastreaza ceea ce spun ei? Prin cea am citit aici exista si o masina a complexului. Eu m-am interesat si au zis ca nu este cu putinta sa mergem atunci sa vizitam imobilul, de aceea intreb.

#17
bmortu

bmortu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,123
  • Înscris: 18.11.2017
Camerele sunt cam atât de spațioase, iar ce spun ei se păstrează într-o cutiuță.


#18
BiancaNdr

BiancaNdr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 11.06.2019

 Andreea-D, on 28 octombrie 2019 - 20:54, said:

Buna,
Exista cineva care s-a mutat in complex?
As vrea mai multe informatii legate de camere, cum sunt ele spatioase sau nu. Daca se pastreaza ceea ce spun ei? Prin cea am citit aici exista si o masina a complexului. Eu m-am interesat si au zis ca nu este cu putinta sa mergem atunci sa vizitam imobilul, de aceea intreb.


Hello. Inca nu au inceput mutarile. Acum se efectueaza prereceptia de catre constructor. Eu am antecontract pe un ap cu 2 camere + gradina, la parter si ce pot spune de camere este ca dormitorul este micut, insa livingul baia si bucataria sunt ok. Nu dau pe afara de spatiu insa mi se pare ok pt un ap cu 2 camere. Incerc sa atasez si niste poze/video.

Pe linkul de mai jos gasiti ce am pentru apartamentul meu.
https://transfernow.net/12ic09q2s38g

Edited by BiancaNdr, 29 October 2019 - 12:16.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate