Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Wok
Last Updated: Mar 03 2020 19:37, Started by
edy_wheazel
, Oct 18 2018 15:02
·
0
#55
Posted 19 November 2018 - 14:26
#56
Posted 19 November 2018 - 14:30
nu am eu treaba cu plating-ul...
doar ca mananc cu betelele.aproape orice. Edited by arg, 19 November 2018 - 14:31. |
#58
Posted 13 December 2018 - 19:21
#59
Posted 26 August 2019 - 19:32
Hm, n-am postat demult pe aici. Nu ca n-as fi folosit wok-u', da' nu aveam chef de poze sau postam pe alte arii.
Bun, porc cu vinete si ghimbir, ulei de susan, sos soia si sos stridii. [ https://i.ibb.co/vdZYXXJ/IMG-20190826-145813.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#61
Posted 27 August 2019 - 22:49
#62
Posted 28 August 2019 - 07:12
Orezul il aveam dinainte. Da, mergea tras la tigaie da' nu mai aveam timp
|
#64
Posted 28 August 2019 - 14:11
orezul mai ales la preparatele in wok se fierbe in aparat pentru fiert orez, pana elimini tot lichidul si dupaia in wok il prajesti cu ulei de susan sau nuca si il dai cu putin sos de soia. M-a invatat un chinezoi la un fastfood. Daca doresti mai adaugi niste legume taiate fin (morcov, ceapa) sau chiar si niste ou. Dupa care servesti asa crispy cu mancarea.
|
|
#65
Posted 28 August 2019 - 14:19
In general ma cam feresc sa pun orez sau paste in wok, se lipesc ca dracu in wok-u' de fonta ce-l detin. Da' ce scrie business-i' deasupra suna delicios.
|
#66
Posted 28 August 2019 - 14:39
si eu tot wok de fonta am, dar trebuie pus ulei in el, "uns" si incins bine in asa fel incat sa nu se lipeasca. Si nu ai voie sa lasi orezul sa stea in ulei ci cu o spatula il freci in continu astfel nu are nici o sansa. Pastele si orezul se lipesc de la amidon parca.
Edited by business11, 28 August 2019 - 14:39. |
#67
Posted 28 August 2019 - 14:41
Cu orezu' n-am incercat asa, in general ala il fac in cuptor in broth de pui. Oricum n-am aparat din ala de orez, face treaba buna jucaria? Ce model?
|
#68
Posted 28 August 2019 - 15:10
Eu am un rahat de 20 de euro cel mai ieftin gasit. Are volum relativ mic, dar ajunge la fix pentru 4 persoane. Pui apa cat sa treaca de orez, pui capacul si ii dai drumul. Se opreste automat si dupaia ii mai dau eu drumul inca 5 minute fara capac ca sa elimine tot lichidul. Folosesc in general orez chinezesc care se lipeste, asta pentru ca imi place mai mult la gust si pentru ca atunci cand il pun in farfurie nu trebuie sa il culeg boaba cu boaba.
Dupa fierbere pun ulei de susan sau nuca in wok, il dau in toate partiile si il incing bine de tot (dar sa nu scoata fum), cand stiu ca este incins bine arunc niste ceapa taiata si niste morcov taiate fin, calesc si adaug orezul care il prajesc si pe el cateva minute cat sa fie crispy. Daca am chef torn si un ou deasupra si la fel frec in wok acolo ca sa se faca "firimituri" mici de ou si la final sare/piper si putin sos de soia. Iese fenomenal. Edited by business11, 28 August 2019 - 15:11. |
#69
Posted 28 August 2019 - 15:14
Interesant, deja am in cap niste combinatii culinare pe partea asta, mai am nevoie doar de aparat
|
|
#70
Posted 28 August 2019 - 15:16
eu il am exact pe acesta doar ca modelul precedent: https://www.emag.ro/...rch-Action=view
|
#72
Posted 29 August 2019 - 04:49
edy_wheazel, on 28 august 2019 - 14:19, said:
In general ma cam feresc sa pun orez sau paste in wok, se lipesc ca dracu in wok-u' de fonta ce-l detin. Da' ce scrie business-i' deasupra suna delicios. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users