Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Wok

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
163 replies to this topic

#55
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011

View Postarg, on 19 noiembrie 2018 - 12:32, said:

eu folosesc unele ca cele de sus, cele de 27cm

La ce a zis @richelieu ?! :eek:
Esti mare maestru nene :D

#56
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,149
  • Înscris: 19.09.2005
nu am eu treaba cu plating-ul...

doar ca mananc cu betelele.aproape orice.

Edited by arg, 19 November 2018 - 14:31.


#57
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
,, Chinezeasca " de casã :D

Attached Files



#58
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007

View Postcrisstonne, on 07 decembrie 2018 - 23:01, said:

,, Chinezeasca " de casă Posted Image

Nice!

#59
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Hm, n-am postat demult pe aici. Nu ca n-as fi folosit wok-u', da' nu aveam chef de poze sau postam pe alte arii.

Bun, porc cu vinete si ghimbir, ulei de susan, sos soia si sos stridii.

[ https://i.ibb.co/vdZYXXJ/IMG-20190826-145813.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#60
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007
Arata tare bine, cum ai facut orezul?

#61
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011

View Postgiuliani, on 27 august 2019 - 08:36, said:

Arata tare bine, cum ai facut orezul?

Fiert și atît.
Putea să îl tragă puțin la tigaie, cu unt și piper.
Îmbunătățea toată combinația.

#62
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Orezul il aveam dinainte. Da, mergea tras la tigaie da' nu mai aveam timp :D

#63
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,153
  • Înscris: 18.05.2007
Intrebam pt ca am crezut ca e cumva facut la aburi...

#64
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,845
  • Înscris: 13.07.2011
orezul mai ales la preparatele in wok se fierbe in aparat pentru fiert orez, pana elimini tot lichidul si dupaia in wok il prajesti cu ulei de susan sau nuca si il dai cu putin sos de soia. M-a invatat un chinezoi la un fastfood. Daca doresti mai adaugi niste legume taiate fin (morcov, ceapa) sau chiar si niste ou. Dupa care servesti asa crispy cu mancarea.

#65
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
In general ma cam feresc sa pun orez sau paste in wok, se lipesc ca dracu in wok-u' de fonta ce-l detin. Da' ce scrie business-i' deasupra suna delicios.

#66
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,845
  • Înscris: 13.07.2011
si eu tot wok de fonta am, dar trebuie pus ulei in el, "uns" si incins bine in asa fel incat sa nu se lipeasca. Si nu ai voie sa lasi orezul sa stea in ulei ci cu o spatula il freci in continu astfel nu are nici o sansa. Pastele si orezul se lipesc de la amidon parca.

Edited by business11, 28 August 2019 - 14:39.


#67
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Cu orezu' n-am incercat asa, in general ala il fac in cuptor in broth de pui. Oricum n-am aparat din ala de orez, face treaba buna jucaria? Ce model?

#68
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,845
  • Înscris: 13.07.2011
Eu am un rahat de 20 de euro cel mai ieftin gasit. Are volum relativ mic, dar ajunge la fix pentru 4 persoane. Pui apa cat sa treaca de orez, pui capacul si ii dai drumul. Se opreste automat si dupaia ii mai dau eu drumul inca 5 minute fara capac ca sa elimine tot lichidul. Folosesc in general orez chinezesc care se lipeste, asta pentru ca imi place mai mult la gust si pentru ca atunci cand il pun in farfurie nu trebuie sa il culeg boaba cu boaba.

Dupa fierbere pun ulei de susan sau nuca in wok, il dau in toate partiile si il incing bine de tot (dar sa nu scoata fum), cand stiu ca este incins bine arunc niste ceapa taiata si niste morcov taiate fin, calesc si adaug orezul care il prajesc si pe el cateva minute cat sa fie crispy. Daca am chef torn si un ou deasupra si la fel frec in wok acolo ca sa se faca "firimituri" mici de ou si la final sare/piper si putin sos de soia.

Iese fenomenal.

Edited by business11, 28 August 2019 - 15:11.


#69
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Interesant, deja am in cap niste combinatii culinare pe partea asta, mai am nevoie doar de aparat :D

#70
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,845
  • Înscris: 13.07.2011
eu il am exact pe acesta doar ca modelul precedent: https://www.emag.ro/...rch-Action=view

#71
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Multam' fain!!!

#72
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Postedy_wheazel, on 28 august 2019 - 14:19, said:

In general ma cam feresc sa pun orez sau paste in wok, se lipesc ca dracu in wok-u' de fonta ce-l detin. Da' ce scrie business-i' deasupra suna delicios.
pentru că nu prepari cum trebuie orezul. Pentru prăjit la wok orezul trebuie să fie un pic mai uscat. Plus se pune wok doar când acesta e bine încins.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate