Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Wok
Last Updated: Mar 03 2020 19:37, Started by
edy_wheazel
, Oct 18 2018 15:02
·
0
#37
Posted 02 November 2018 - 02:50
Pește cu mujdei.
Dar sa lasam asta Ai priceput cu pozatul ?! Perspectiva, schimba perspectiva, te duci deasupra cu aparatul, apoi cobori ușor ușor. Unghiul sa fie cam ca la pestele pozat de mine |
#38
Posted 02 November 2018 - 02:58
crisstonne, on 02 noiembrie 2018 - 02:50, said:
Pește cu mujdei. Dar sa lasam asta Ai priceput cu pozatul ?! Perspectiva, schimba perspectiva, te duci deasupra cu aparatul, apoi cobori ușor ușor. Unghiul sa fie cam ca la pestele pozat de mine Got it! Am mai facut chestii, da' am uitat de poze. Preparatu' favorit (de departe) ii organe de pui cu ceapa si ciuperci, cu sos de soia si sos de stridii. Am mancat ieri singur o caserola de o jumate de 'kil, 2 cepe si o jumate de cutie de ciuperci! Si o bere |
#39
Posted 02 November 2018 - 03:03
Mie imi pace vita cu bambus, rața crocanta, supa cu teitei, etc.
Sint mare fan mincare asiatica, dar sa maninc facuta de ei. Eu fac fară wok, desi am, clar nu iese ca la ei, dar mai fac si eu o imitație |
#40
Posted 04 November 2018 - 12:06
Nu-i la wok, da-i tot stir fry la varu-so mai mic, tepșia de fonta. Linguini cu piept de pui, ciuperci si broccoli. Stiu, poza naspa
Attached Files |
#41
Posted 04 November 2018 - 15:53
Si aranjamentul
Clar, nu ai spirit artistic Alea au picat din cer, in farfurie. Macar sa fie bună la gust. |
#42
Posted 04 November 2018 - 20:32
#43
Posted 16 November 2018 - 10:07
Bun. Alt episod. Spaghete "asezonate" cu busuioc si patrunjel, pulpe de pui cu ciuperci, sos de stridii si sos de soia. A doua varianta are si broccoli. Practic, dintr-o caserola de 1 kg de pulpe, una de ciuperci, doua pungi de spaghete si ceva maruntisuri, gatesc de doua ori cate 5 portii. Costu' ii undeva pe la 30 lei.
Stiu, nu-s bune pozele! Pacat ca nu pot pune mostra de gust! Attached Files |
#44
Posted 16 November 2018 - 23:42
A doua arată binișor.
Sa iti cumperi o pensetă Attached FilesEdited by crisstonne, 16 November 2018 - 23:53. |
#47
Posted 18 November 2018 - 11:31
sa iei din alea de plastic dur care se refolosesc, sunt mai lungi si se spala bine.
|
#48
Posted 18 November 2018 - 19:40
#49
Posted 18 November 2018 - 22:42
#51
Posted 18 November 2018 - 23:19
pai tu ai inceput cu penseta...
p.s. si culmea, cu betele se mananca mai repede decat cu furculita. Edited by arg, 18 November 2018 - 23:19. |
|
#54
Posted 19 November 2018 - 12:32
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users