Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Produse de proaste calitate
Ultima postare: oct 19 2018 12:14, Inițiat de
hwplanet
, oct 18 2018 00:03
·
0
#37
Publicat: 18 octombrie 2018 - 10:22
Aia cu pepenele e exagerata. GMO exista de cativa zeci de ani doar.
Pepenii aratau al fel ca acum si acu 100 de ani. Si daca e sa o luam asa tot ce mancam acum tot manipulate genetic sunt oarecum - s-au selectionat in timp ceea ce convenea omului. Doar ca eventualele mutatii s-au facut pe cale naturala, nu introduse de om. |
#38
Publicat: 18 octombrie 2018 - 10:33
https://upload.wikim...ation_curve.svg
Cam ce s-a intamplat dupa ce pepenele nu a mai aratat ca la 1600 |
#42
Publicat: 18 octombrie 2018 - 10:38
#44
Publicat: 18 octombrie 2018 - 10:52
AlexEn, on 18 octombrie 2018 - 09:34, said:
Vara asta numai pepeni de Dabuleni am vazut peste tot in piata. Am vazut in vara o rromca in piata la Obor, vindea pepeni din astia. Avea o eticheta pe care scrisese pepeni "De-buleni". In alta ordine de idei, fiecare cumpara dupa gust si buzunar. Nu toata lumea isi permite parmezan si mozarella. |
#45
Publicat: 18 octombrie 2018 - 11:53
TruculMagic, on 18 octombrie 2018 - 09:32, said: Bogatule... Pilos ? Cred ca glumesti. E unul din cele mai bune. La iaurturi bate tot de pe piata, doar muller are calitate ceva mai buna si pret dublu, in rest danone, si altele pe care le-am mai testat le bate rau. O sa ti-o iei de la "dabulenari" Vrei sa zici ca alea nu sunt sanatoase ? Crescute fara chimicale... Daca esti ardelean, iti recomand sa faci o gaura in mamaliga, sa pui branza de la noi (luata de la ciobani), apoi acoperi dopul ala de la mamaliga cu ce ai scos anterior, o lasi asa vreo 10 minute pe masa si se topeste ca un cascaval PS: Nici de la oi nu toata branza e buna, trebuie sa verifici cu atentie ce cumperi, unele miros ca naiba, altele sunt acre... altele sunt ca un cascaval foarte bun cu miros placut de "mori mancand" Acasa in tara evident ca fac mamaliga cu cas,branza burduf etc autohtone de la cioban cunoscut.Deasupra insa razuiesc parmegiano sau pecorino pentru iuteala. Incearca macar o data sa faci mamaliga in mai multe straturi cu 2-3 feluri diferite de branza asa ca la Cluj...daca o tai arata ca o felie de tort cu multe straturi si daca-i dai in farfurie si putina smantana... |
#46
Publicat: 18 octombrie 2018 - 12:27
Una este selectarea soiurilor si cu totul altceva modificarea genetica.
La selectare alegi soiul cu rodul cel mai bun/frumos La modificare genetica adaugi gene care nu ar avea ce cauta in planta/animalul respectiv gen gena de meduza pt a avea o rezistenta sporita la ierbicide cautati documentare despre fabrica de cancer Monsanto si procesele intentate de Monsanto fermierilor locali. La Dabuleni se adauga cate o mana de azot sa pastreze umezeala sa se faca pepenele mare si dulce si nu doar pe acolo |
|
#47
Publicat: 18 octombrie 2018 - 12:38
Una este să cumperi de la ţărani şi alta este să cumperi din piaţă. Singura şansă de a mai găsi ceva natural, necontaminat - o şansă foarte mică - este să cumperi direct din curtea ţăranului. Pieţele sunt pline de precupeţi, iar în zonele unde se produce mult pentru profit - Dăbuleni, Voineşti - avem mari şanse să cumpărăm legume şi fructe vorbitoare. Adică modificate genetic.
Un tip se duce la un aprozar şi vede nişte morcovi superbi, ca de expoziţie. Îl întreabă pe vânzător: - Morcovii ăştia sunt modificaţi genetic? Vânzătorul: - De ce vă interesează? Un morcov: - Chiar aşa, de ce vă interesează? |
#53
Publicat: 18 octombrie 2018 - 16:48
zakhischneur, on 18 octombrie 2018 - 00:57, said:
Bizonii de rand ales sa manance ieftin, mult si prost . Adevarul e ca nici nu ne dam seama, dar oficial ne aflam intr-o foamete globala de cateva decenii datorita schimbarii climatice, o foamete oarecum ascunsa sub pres de GMO-uri si alimente cancerigene. .................. Editat de tytysor, 18 octombrie 2018 - 17:04. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi