Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Retete braga !
Last Updated: Aug 31 2022 09:55, Started by
lulushor
, Jul 05 2018 17:57
·
0
#73
Posted 28 August 2018 - 13:41
d-ardeleanu, on 28 august 2018 - 11:57, said:
Hidromel/Mied are cineva in vedere? (bautura dacilor...) Eu am auzit doar de ea, nu am baut, am ceva miere disponibila, dar atat... am gasit: http://www.honey-lan...-piatra-7634110 Super bun si tare Dintr-o sticla de jumate m-am ametit |
#74
Posted 29 August 2018 - 07:02
hidromel cica ar avea din cind in cind la instiututul apicol, ala din baneasa ..
|
#75
Posted 29 August 2018 - 11:00
Da, eu am vazut pe doua site-uri. La unul era 37 lei sticla de 750ml, 13 grade iar pe al doilea era avea mai multe sortimente cu prețuri de la 28 la 174 lei.
LE: rectific. Au o caseta care costa 318lei. Nebun sa fii sa dai atatia bani pe o băutura din miere si apa.🤕 Edited by Freddy12, 29 August 2018 - 11:04. |
#76
Posted 29 August 2018 - 11:55
Daca inca nu ati cautat pe net uite aici un link cu unii care fac asa ceva .
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2YwAvLru2ec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by lulushor, 29 August 2018 - 11:56. |
#77
Posted 25 October 2018 - 12:53
Apropo de braga si de reteta cu bors indulcit si fiert.
Din amintirile mele braga are o consistenta mai groasa, cam ca nectarul de piersici. Tin minte ca si cand o tineam la frigider se decanta si trebuia agitata inainte de a o bea. Si cei care o vindeau la chisoc o aveau in aparatele acelea ca de TEC, care o agitau tot timpul. Din acest motiv nu cred ca reteta pe baza de bors, in afara de o oarecare similitudine a gustului (pe principiul "e dulce acrisor si un pic fermentat"), este o baza prea corecta de pornire. La fel ca retetele care recomanda strecurarea produsului finit. |
#78
Posted 31 August 2022 - 09:55
Ce s-a intimplat cu braga? A iesit pina la urma?....reteta corecta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users