Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Snacks-uri exotice
Last Updated: Jan 25 2018 00:44, Started by
Mizu
, Jan 18 2018 19:38
·
0
#37
Posted 19 January 2018 - 17:01
sa mananci anghinare prajita de 2 ori
discutam atunci trebuie musai friteuza se prajeste odata, se intrerupe prajirea, se lasa sa se raceasca si inainte de servie se mai prajeste odata. se desface ca o palarie de florea soarelui petalele crocante, inima o delicatesa Edited by OPEDI, 19 January 2018 - 17:03. |
#38
Posted 19 January 2018 - 19:39
#39
Posted 20 January 2018 - 11:09
Uite aici, am găsit un supermarket din Basarabia care are oferta online:
http://supergut.md/r...te-sarat-uscat/ Au și o halbă de bere desenată pe pachet, deci e clar un obicei la ei, cum sînt la noi alunele. Cel mai mult mi-a plăcut stavridul. Eu nu ronțăi alune/semințe la bere, dar peștele ăsta a mers, a fost pe gustul meu. |
#40
Posted 21 January 2018 - 11:13
Oricum dacă e de ronțăit lângă bere, e mai sănătos decât semințele/alunele
|
#41
Posted 22 January 2018 - 10:54
#42
Posted 23 January 2018 - 09:25
#43
Posted 23 January 2018 - 10:35
#44
Posted 23 January 2018 - 11:20
Sarea/sodiul e un element indispensabil pentru supravietuirea noastra.
|
#45
Posted 25 January 2018 - 00:44
traditional jerky se face prin uscare la fum, vant.
am avut ocazia sa vad cum fac indienii jerky. avea bucata de carne in mana si taia asa, din mana cu o custura, fara tocator, taia fasii de carne. ieseau oarecum neregulate, cum venea la lama. le insira pe un gratar vertical, la ceva distanta de foc, astfel ca erau atinse doar de fum, nu pra ajungea caldura si nici focul. parea sa fie un proces de durata. ceva asemanator cu asta, doar ca aici imi pare mult mai aproape de foc (probabil si din cauza formei triunghiulare a gratarului) [ https://www.wildernesscollege.com/images/xpemmican-recipes-pic-1.jpg.pagespeed.ic.9MKiyUkgym.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users