Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Crime "paranormale"

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#19
marydvo

marydvo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 24.07.2014

View Postbumpocbum, on 06 noiembrie 2017 - 15:34, said:

Mai stiu o tanti care afirma ca ca i s-au montat microcipuri in tartacuta ca sa fie urmarita prin satelit ! Problema e ca tanti e foarte reala......si circula printre noi !
În SUA deja sunt astea. Am o mătușă care este stabilita acolo și mi-a confirmat faza cu microcipul

#20
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,031
  • Înscris: 07.11.2006
Xritseen
O intrebare nu-mi da pace:spune-mi te rog cine este Mafia?

#21
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Eu am luat calea unui limbaj simplu.
Dar mulți din cei cărora le vorbesc caută ȘI GĂSESC coduri.
Nu cred că sistemul va funcționa eficient în acest fel, vreodată.



Cum armele psihotronice devin tot mai răspândite și tot mai performante, desecretizarea oficială a acestor tehnologii, ce permite reglementarea civilă, democratică, a exploatării lor, este tot mai stringentă.

Sute de mii de torturați sistematic din toată lumea sunt presați să depună plângeri, să interpeleze reprezentanți, să se implice tot mai activ în legiferarea "la lumină", democratică, a securității corporal-neuronale.

SITUAȚIA este încurcată sau blocată pentru că, deși NU TOȚI oamenii ce cunosc problema sunt tirani cruzi ce doresc să mențină monopolul pe aceste tehnologii ca să facă abuz de putere, totuși, ei sunt cu toții jurați să nu vorbească despre asta. Oricât ar fi de mulți, acești oameni sunt militari sau sunt membri de rang înalt în alte masonerii: ei toți au jurat tăcere.

Cum "clasa politică" se face aproape numai din masoni, situația este complet blocată. Polițiștii sunt militari, serviciile secrete la fel, politicienii sunt masoni, toți vorbesc codificat dar se abțin de la orice apropiere de un limbaj cât de cât apropiat de cel juridic. Cum ar putea ei să elaboreze o legislație? Chit că, niciunii nu ne putem închipui că acești "sus-puși" ar avea vreun "interes personal" să faca așa ceva.

Această situație blocată persistă, se pare, la nivel mondial, de cel puțin 50 de ani.

Mai apare câte un "whistleblower", un haker sau un "neglijent" cu parole prea simplu alese pentru email, care mai vorbesc, cât de cât, pe înțelesul "mai multora".

Dar "clasa politică" tot nu se mișcă cu această problemă, care este, în fond, nu una de redefinire a proprietății asupra corpului propriu (habeas corpus) cât una de protejare a acestei proprietăți, scăldată, la propriu, într-o matrice de radiații "deștepte", capabile în prezent să fure, să controleze, să distrugă orice celulă din corp.

Țipă torturații peste tot în lume și, nimic: de parcă ar fi în rând cu cerșetorii, bolnavii sau etniile nomade. Și autoritățile tot nu se urnesc, ba chiar au degetele adânc băgate în urechi, căci așa s-au jurat.

Ajung să mă întreb: de ce s-ar urni? Au ei în plan realizarea unei democrații reale? Își riscă ei viața sau poziția pentru democrație? Sau, mai degrabă, încearcă de încorporează pe "ultimii democrați" în piramida masonică, deja "bine crescută"?

Ajungem să înțelegem că, probabil, jocul final, în plan principial sau politic, este dacă mai păstrăm sau nu formele și idealul democrației.

Sau lăsăm doar masoneria, fără aceste haine democratice tot mai greu de întreținut.

Prea mult se contrazic aceste sisteme paralele, prea puțin conlucrează.

Situația asta de duplicitate este foarte consumptivă și nu pare să ducă la "ceva" cât de cât stabil.

Mafia este un mod de a mișca, dirija oamenii prin coduri, mesaje subtile, însoțite de amenințări, pedepse, plăți, toate ascunse de o manieră în care cei ce vor să aplice legea Statului nu mai reușesc din lipsa dovezilor. Lucruri observabile dar nedemonstrabile juridic.
Războiul cu legea pare a fi de mult câștigat, așa că tot mai mulți oameni trec de partea mafiei, rămânând legii doar naivii și justițiarii, pe post de "muncitorime proastă", că "e nevoie și de ăștia".
Sunt și oameni drepți care și-au tâiat singuri capacitatea de a fi justițiari ai democrațiri, depunând jurăminte cu consecințe neprevăzute.

Microcipurile nu sunt necesare. Creierul este ultracitibil "as it is".

#22
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Dacă citești ceva mărturii pe net, niște sute de mii de "Targeted Individuals" se plâng sunt torturați și decimați, probabil ca și cobai. Nu mi s-a părut că ar fi speciali vreunii. Cred că erau chinuiți pentru ca pățania lor să sperie pe alții. Acești TI sunt maserații cei mai vizibili, oameni care știu despre psihotronice pe propria piele, care "urlă" pentru că n-au încotro. Poate că unora li s-a propus să se dedice acestei armate "cât îi ține" ȘI au fost rezistenți în refuzul lor. Aici intervine o balanță subiectivă: e bine sau rău sa faci asta? Eu am considerat întotdeauna că nu este bine. Timpul pare să îmi dea dreptate: este o armată violentă, niște conquistadori.

Dar cred că mult mai mulți sunt cei ce au acceptat, poate sute de milioane în toată lumea.
De acord sau nu, targetații îmi par a fi considerați niște "expendables", supuși unor riscuri anormale, cu principalul scop de a fi sterilizați și exterminați.
Noua Ordine Mondială, se pare, nu mai are deloc chef pe viitor de tipul de oameni care rezistă simultan manipulării, tiraniei și terorii. Ei au, imo, "vina de a nu participa la verticala socială ascunsă".

Mult mai mulți sunt cei loviți de boli fără să știe ce i-a lovit.

Dar copiii? Spunea cineva: "jumătate din copii sunt ai unchiului Sam".
Se prea poate. Și jumătate? Sunt grupul "martor"? Ei cresc în acest fel. Ei nu pot realiza diferența față de viața și de societatea naturală.

Dimensiunea fenomenului ne grăbește la acțiune.

@loock
Așa cred și eu, că anii 60 aduc armele maser semi-oficial în blocul comunist. Dar performanțele lor cresc EXPONENȚIAL cu timpul. La fel, raza de acțiune și capacitatea de  filtrare a obstacolelor absorbante.

Inteligența Artificială folosește boți de toate limbile ca să asigure o interfață 24/7/365 pentru cvasitotalitatea populației globului.

Legi sunt - Tratatul de la Maastricht (ce nume!) interzice oficial armele neconvenționale. Constituțiile țărilor și Tratatul de la Lisabona garantează drepturile omului. Nu sunt reglementări suficiente la nivel de Poliție și de CSAT care să împiedice folosirea lor arbitrară de către mafie.

Am fost mirat de liniștea din Ro, care dă acestei țări un potențial experimental cu totul nelimitat de orișice legi oficiale. Ce control are poporul?

Repet: luați, vă rog, seama, la dimensiunea mondială. Este, cred, clar că planul mondial nu este simplul asasinat al obraznicilor, ci... teroarea. Niște morți de sub pământ nu sperie pe nimeni, dar niște ruine umane ambulante sperie pe mulți, mai ales dintre cei deja "avizați“.

Iată că NWO își permite în prezent luxul de a chinui pe disidenți oriunde și oricum.
Un act de aroganță ce se vrea a instala NWO în mod categoric.


#23
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
"DE CE" mă întreb și eu, dar... o fată îmi spunea în 2003: "știi cum fac sex filosofii? ei zic așa: <ia să vedem: avem cu cine. avem cu ce. avem și unde. dar nu avem... DE CE". Au trecut 14 ani până să înțeleg eu vorba asta, cât de cât.

Ce vă scapă, unora, este forma SCLAVIEI și a traficului de "carne vie". Noi traim actualmente la debutul celei mai neagre epoci sclavagiste a omenirii, sclavia neuronală. Nu poate nimeni scăpa din închisorile "din unde", invizibile, mobile, exportate cu entuziasm peste tot în lume.

Legea NWO ar fi simplă: "ori te manipulăm pe ascuns cu undele EM și cu alte mijloace spre... unde te-am judecat noi ca fiind potrivit, ori te facem sclav - adică torturat. Aceasta din urmă se va face cu justificarea că "ai datorii" / "nu ai respectat angajamente".

La mine, "datoria" "a aparut" ușor: "n-ai plătit că te-am scăpat de ai tăi când erau bolnavi și ți se urâse de ei".
Și tatei i se ceruseră 1000 ron lunar, doar pentru că era liber, presupus sănătos, cu bani. Pt că "îi mergea bine". Când a refuzat, la o lună era mort.

Fac o paranteză: este "Tratatul de la Geneva" care interzice armele neconvenționale, nu "Maastricht". Statele semnatare nu au dreptul să le folosească...

La "drepturile omului" pot renunța voluntar unii cetățeni majori, pentru a servi în armată sau drept colaboratori ai unor organizații militare. Dar nu pot fi revocate cu de-a sila, pe o perioadă nelimitată.

Revenind la fapte, sunt cu totul, cam 5 sau 6 lichidări de oameni cu vârste între 40 și 75 de ani, între anii 1995 și 2013, care au lăsat, fiecare, puținul lui de avere în moștenirea ajunsă în 2013 la mine.
Se-adună astfel "ceva taxabil". O jumătate de moștenire, cât pofteau "ei", era de peste 100.000 EUR înainte să îi "sparg". "Anturajul" îmi ținea socoteala și părea că s-a iritat când a văzut ce rapid cheltui eu din banii la care se înțeleseseră...dar numai ei între ei. Pentru mine aveau, am observat acum, altă variantă: îl torturăm și plătește sau îl vindem sclav. Neglijența mea cu banii îi tulbura, se vedea de pe atunci. Dar "nu știau" cum să ridice pretenția. M-ar fi invitat "la ei la masă" ca să poată vorbi deslușit, dar au constatat, cu scanerul neural, că nu mă potrivesc nicicum în "casa lor". Deci au trecut în sfârșit la "recuperatori" profesioniști. Mai mult pentru prestigiu decât pentru suta de kEur obținută din vânzarea unui sclav (o cifră practicabilă mondial, citeam la un alt sclav). Se pare că se dusese buhul mai mult decât voiau despre chestiune, dar...tot "în familie" erau și oricum aveau cu toții o încăpățânare teribilă să dea dovadă de voință și "onoare", "să rămână cum au stabilit". Încrâncenarea militarului agresor de a câștiga războiul pentru a putea batjocori legea și rescrie istoria.

E discutabil că "ei" ar fi ajuns la un acord cu moștenitorii mei, dar niște încercări au fost evidente.
Se pare că au fost mai multe "mese" cu privire la "lichidarea" acestei verigi din circuitul averii care sunt eu: în 2002, 2012, 2013,2014 și 2016.

Toate încercările mele de a redirecționa eu însumi moștenirea care ar rămâne după mine au fost blocate cu duritate. Patru notariate au refuzat misterios, cu patru motive diferite, să redirecționeze dreptul de moștenire de la mine către stat (singurul neșantajabil de mafie). Am gândit că, dacă mai insist pe la notariate, o să-mi facă cel mult ceva gen document contestabil și o să îl conteste cu un eventual "diagnostic de nebunie". PLAN (cu diagnosticul)  AFLAT ACUM ÎN APLICARE, deși era așa de "forțat" încât l-am observat până și eu cum era "cultivat" încă acum 5 ani.

De asemenea, toate relațiile mele de cuplu ce puteau duce la căsătorie au fost blocate sau redirecționate spre "fete ale lor". Numai că fetele erau "teleghidate", un lucru inacceptabil "în cultura mea".

Este mare, măi, foamea acestor "români"!!! Ei mi-au ucis familia cu o precizie de ceasornic, presărând pretexte ici-colea, de-a  lungul anilor, cât pentru niște presupuse răzbunări. Din câte am observat, doar pe linie paternă s-au "ronțăit" niște "evreisme", dar... ce am eu a face cu asta?

Sunt aceștia niște un soi de evrei? Poate,  pentru că tehnica ucigașă, deși lungă, lată și costisitoare, este tehnica lapidării (pe românește, a plutonului de execuție): toți ucigașii împart vina "frățește" și, în loc de pedeapsă, se aleg cu o aură de glorie teroristă. Îi poți bănui, dar... cine se mai atinge de ei?
În plus, se cultivă impresia că "victima era unul de-al lor". “Probleme în familie". "Dormiți liniștiți, FNI n-are probleme cu oamenii cinstiți."
Ba bine că nu.
Dar cine sunt "ei"? Vechea/noua Securitate? Mafia locală în colaborare?
Agenturi străine?...Toți laolaltă uniți în protocol fm?
@marydvo
"lapidarea" este pentru unele organizații un fel de team building. Nu trebuie să neglijezi și câștiguri precum: testarea aplicațiilor armelor psihotronice, ale căror utilizări sunt practic infinite, limitele lor de letalitate (în cât timp crapă victima), reclama astfel făcută la aceste arme, pentru a le vinde și altora...în spatele cărora vârfurile mondiale de care vorbești se ascund bine.

...Iată cum unele "insule legale" cultivă, NU niște biete favoritisme "în familie", ci ditamai intruziunea militară, care lucrează toate crimele posibile, ba chiar unele socotite imposible de către populație.

Fiind supus tacticii "iradiere cu frecvențe de somn", la care sunt nevoit să mă culc, urmate de radiații de energie mai mare, dar țintite către zona pelviană...a trebuit să recunosc că tactica asta e mai veche: Acest procedeu este nu mai puțin decât acel "Vine MoSerul de ENErgie PE LA GENE". (Numai că în prezent este ieșit puritanul Pruteanu din sistem și ne putem batjocori și în termeni de "DNA".)

De-asta sunt nevoit să spun: "Lasciate ogni speranza..." voi, cei ce vreți munci cinstit. Nu este o țară pentru oameni normali, este una unde toți sunt terminabili, populația tot scade, iar valoarea sclavului, per capita, e crescută, ca la gâște, prin îndopare cu știința batjocurii, prin "canalul" ținut deschis forțat, și numai șmecherismele sunt interminabile.

O democrație în care, se pare, puterea este a poporului, dar a "poporului ales". Eu nu m-aș baza pe succesul sistemului lor.
Eu am crezut întotdeauna că democrația este singurul sistem corect. Niciodată nu mi-a trecut prin cap altceva.

Informal, doi și cu doi trebuia să facă patru. Dacă eu aș fi vorbit cu dublu sens, iar partenerul la fel, rezultau patru angajamente care trebuiau respectate. Acest "4" este ebr. "dalet", eng. "deal". Dar eu nici nu m-am apucat vreodată de această muncă, de a vorbi cu dublu înțeles. Aș fi pierdut din eficiența sensului primar și nu voiam.

În modul cel mai firesc pentru o judecată rațională, trebuia ca, la bază, să fie liberă și rodnică măcar calea sensului primar al termenilor, pentru ca societatea să fie ok.
Dar, dacă mie mi se arată o lege bazată pe drepturi ale omului ca apoi să mă trezesc "lapidat" "sub altă lege", nu pot decât să declar societatea aceasta o putreziciune.

Pe ce fel de valoare "reală" se va baza Ro, á la long, în plan mondial? Pe virtuțile de cobai - asemănarea genetică cu oamenii și lipsa drepturilor? Ne vom încălzi cu ideea că ne-am șmecherit cu toții, când în plan mondial suntem sclavi?

Sau poate pe rudenia cu anglo americanii? Parcă și naziștii au mizat așa la război. Și nu erau rude cu ei așa cum suntem noi.

#24
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
De nu te lasi. Si da-i si luptă ,si luptă si da-i , ca la '48 !


#25
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Sunt disperat, și pentru mine și pentru toți.

Înțelegeți: nu e vorba de câteva crime.
Nu e vorba de câteva ținte.
E vorba de noi toți.

E vorba că s-a construit o închisoare electromagnetică globală. Nu contează unde mergi: ești 100% controlat. Toate creierele, nervii și organele noastre sunt controlate de la distanță, computerizat. Oricare din capacitățile lor pot fi reduse temporar sau definitiv.

Poți funcționa cu 50% din IQ și să crezi că așa ești tu. Că ai îmbatranit sau că te-ai nascut "doat atât". Acest sistem nu ne poate forța prea mult îmbunătățirea, dar, de redus, ne poate reduce oricât. Și asta FĂRĂ SĂ REALIZAM DE CE. Mie, consider, mi s-a făcut o favoare, că realizez cât de cât ce se întâmplă. Dar nu am niciun control. Aveți voi?

Sistemul ne pune ușor sechestru pe viața sexuală, pe emoții, ne falsifică gânduri, percepții, vise,  orice. Ne omoară, castrează, îmbolnăvește. Ne modifică glicemia și balanța oricăror hormoni.

Este realitatea, nu este SF.
Cum vă apărați voi de această tiranie absoultă? Sau aveți alte priorități?
Stăpânii se uită și se amuză.

...Eu nu sunt omul pe care să-l cumperi cu "noi, tiranii, vom fi corecți"

N-au fost, nu sunt, nu vor fi.

#26
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Protecţia creierului la tortură şi diverse "tweakuri" necesită contact electric al unor conductori cu scalpul: o cască metalică poate ajuta dacă nu este păr pe cap. Dacă vrei să îţi păstrezi părul, măcar câteva (zeci de) vârfuri de ace sau sârme trebuie să ajungă la scalp. Un fel de cască "iron maiden". E PREFERABIL de acoperit tot capul, afară de faţă

Poate că şi cuiul bătut în craniu de unii deţinuţi avea acelaşi rol, de "scurt circuit" împotriva funcţionării normale a armelor de tortură la distanţă, de spălare a memoriei, îmbolnăvire, stoarcere de informaţii. Ei erau cei mai potriviţi ca şi cobai, poate că încercau soluţii disperate.

#27
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
Un coif de aluminiu n-ajuta ?

#28
ViKKKy

ViKKKy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 14.09.2017
...și totuși, cine dracu' ar sta să conceapă așa ceva?!


Attached File  FB_IMG_1509893930264.jpg   169.76K   27 downloads  Attached File  FB_IMG_1509893902351.jpg   181.9K   25 downloads

Edited by _-_, 14 November 2017 - 07:12.
limbaj neadecvat + atac la persoana


#29
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
@Barboso. Un coif simplu, nu. Este nevoie de ceva mobil, care să fenteze permanent capacitatea recptorului de a se adapta la obstacole.

-"plete de sârmă" cu breton, plus dans, alergat, mers săltat...  este o soluție bună, vezi Sia

-Coif cu tot cu îmbrăcare tâmple și față, ca la cavaleri, merge (dar cine se arată pe stradă așa?)

-Joben...doar dacă are o elice înăuntru, dar nu acoperă bine

-Metal cu contact pe tot scalpul....te faci "skinhead" dacă "ai timp liber".

(...Scriam în aria “Editoriale":
Protecția creierului la tortură și diverse "tweakuri" necesită contact electric al unor conductori cu scalpul: o cască metalică poate ajuta dacă nu este păr pe cap. Dacă vrei să îți păstrezi părul, măcar câteva (zeci de) vârfuri de ace sau sârme trebuie să ajungă la scalp. Un fel de cască "iron maiden". E PREFERABIL de acoperit tot capul, afară de față

Poate că și cuiul bătut în craniu de unii deținuți avea același rol, de "scurt circuit" împotriva funcționării normale a armelor de tortură la distanță, de spălare a memoriei, îmbolnăvire, stoarcere de informații. Ei erau cei mai potriviți ca și cobai, poate că încercau soluții disperate.)

Cipurile nu sunt necesare pentru citit sau scris creierul.
Dar ele pot sesiza "intervențiile" sau bruiajul maser cu care este bombardat acel cap și trimite aceste date la implantori. Ajută contraspionajul dacă victima nu este conștientă de faptul că este iradiată sau nu are dovezi.
Implantorii pot fi și handlerii, care vor date suplimentare pentru tuning și studii.

Cred că se poate face "read-only" fără nicio iradiere, dar nu sunt sigur.

Edited by Xritseen, 15 November 2017 - 14:43.


#30
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Nu va lăsaţi vrăjiţi de faza cu cipul. "Eu n-am!". În prezent, toate creierele, de la ieşirea din pântece, sunt integrate în sistemul computerizat. Pe măsură ce creşte numărul de handleri "educatori" (adesea sunt şi părinţii cooptaţi), dar mai ales sofisticarea "boţilor", toţi copiii vor fi teleghidaţi, educaţi pavlovian, modificaţi neural.

Sunt îngrijorat când observ la handleri o înclinaţie în a "tunde" ramurile cerebrale "inutile pentru integrarea socioprofesională".
Obţinem "cei cinsprezece mii de specialişti" anunţaţi de Victor Ciorbea, dar în număr de miliarde. Roboţi fără capacităţi politice. Adio democraţie, adio viaţă liberă.

Sunt şi mai mâhnit când mă gândesc că oamenii vor fi coborâţi la nivelul maşinii, nu maşinile ridicate.
Că numitorul comun al unei "clase" sociale va fi doar un trunchi neural primitiv. Şi nimeni nu va fi mai mult.
Este "patul lui Procrust".

"Pentru că aşa e mai simplu", pentru că nu ne pasă, pentru că "jocul" se câştigă frânând pe alţii...

Aşteptaţi să crească copiii de azi, care par isteţi atunci când sunt "dopaţi" de "sistem", dar sunt formaţi neural ca servitori ai sistemului, şi veţi vedea că va fi prea târziu.
Ei nu mai sunt oameni originali, sunt servitori fără întoarcere.


#31
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Cred că se lucrează acum la crearea de copii ale creierului în computer, folosibile pentru educarea unor copii dar mai ales pentru spălări totale de creier, în care procedură se şterge toată memoria şi se reimprimă cu copia (dar curăţată de "mizerie"). Poţi fi killer bine-mersi şi apoi un om inocent.

Sigur asta aţi vrut?

#32
Barboso

Barboso

    Satir bătrân, "United Gashka" member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,260
  • Înscris: 24.01.2008
Sunt convins ca exista tratament...   :bigwhitegrin:

#33
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Faptul că aceste dezvoltări au o bază socială redusă mi se pare o greşeală imensă.

Omenirea a trecut de la escaladarea nucleară la lagăre (de exterminare) electromagnetice globale.

#34
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
În fiece noapte, la "patru trecute fix", ora din Ro, apare în proximitatea mea (cam un km) o maşină cu un imbecil care trage cu maserul. "Jetul" lui ţinteşte de preferinţă încheietura şoldului, ca să "îmi dea" "piciorul în burtă" - un soi de condamnare "francmasonică" la o operaţie medicală de scoatere a "maţelor" pentru înlocuire a articulaţiei superioare a femurului. Mi-am amintit de foste cadre MAI operate spre bătrâneţe în acest fel. Cât "zersetzung" or fi înghiţit bieţii oameni la viaţa lor? Dar mi-am amintit şi de "învăţături" ale mamei din copilărie: "maimuţica cu cercei/joacă noaptea pân' la trei/ iar la trei şi jumătate/ i-au căzut chiloţii-n lapte". Iată ce "înţelepciune" moştenise mama din "Românica" ante-comunistă!

(Maimuţa ar fi un evreism: "mayim" = ape. Trei jumate ar fi o trimitere la profetul Daniel cap. 12)

Pricepem şi "masajul meu de la 4 damneaţa".
"Jo" ar fi, mă gândesc, o batJocură a ideii de "jumătate". Un "feminism" de speţă scabroasă, ceva care să acopere actul criminal cu mireasma unei presupuse răzbunări a unei "jumătăţi" maltratate sau înșelate în "căsătorie". "Auzi" şi aluzia fonică la "nevasta/nevăzuta" (securitatea), dar şi la... CSAT. Un "popor" "francofonic"!

Totuşi, mai la bază, găsesc ideea de înjumătăţire a odihnei, a mobilităţii şi a altor "beneficii" de care, chipurile, te bucuri "graţie mafiei".... Către care, cuvenit este "să îţi plăteşti gazele şi curentul", un soi de taxă de protecţie.

Pricepem şi taxa "radio-TV" obligată în factura "CEZ". Dă-i cezarului ce-i al cezarului.

În fine, e vorba de "calea mâinii stângi". Acea presupusă jumatate neagră a omului dar şi a societăţii. Mafia ar fi astfel un complement natural al Statului (de drept). Şi cuvenit este să o "lăsăm" în “întunericul" "ei".

Eu zic însă: "vă daţi cu stângu-n dreptul“.

Când "toată lumea doarme, numai IO nu pot să dorm" (aluzie la "masoneria Ioanită", o batjocură a creştinismului), "Ioane, Ioane“ "aceştia " umblă pe străzile celor ce îi plătesc, ca să stoarcă mai mult, abuzând de echipament militar în numele unei presupuse frăţii...a eugeníei, genocidului, a măcelului ritual cu pretenţii biblice, a unor "mese" sau "matineuri" cât de cât discrete, a unor "mici" dejunuri în care "se pune <ziua> la cale", a unor activităţi "ostăşeşti" de "soldaţi" frustraţi cărora, natural, li s-a urât cu pacea negociată şi plătită de civili, şi au mare gust pentru mişelia de a lovi pe aceşti civili pe motiv că "au tras pe dreapta".

De-asta spun: cine vrea a trăi cu românii, mari iubitori de "evreisme", treaba lui! Să nu zică că n-a ştiut de geniul carpatin pentru că era greu tuturor şi fiecăruia să-l prezinte în creştinismul şi europenismul său splendid.

Deci, asta e românica, asta a fost şi asta este: "iarăşi" ce-a fost, ba chiar mai mult decât atât. "Restituţio in integrum" ar fi, deci, un sarcasm. "Nu v-a plăcut comunismul, vi-l luăm, şi pe voi vouă vă vom restitui."

Asta este mafia "română", "îndreptăţită" sau "înstângită" cu omologa de peste hotare, unde, se pare, toarnă şpăgi, chiar în spaţiul Schengen unde, chipurile, Ro este pe nedrept exclusă.

Unde vor să ajungă "evreii" aceştia, că "ţara" "Ro" tot coboară, economic, de trei decenii? Păi, când "toţi" îi trag cu sado-maso cu iz de inteligenţă, cine e nebun să stea să muncească?

Eu îi credeam pe români nişte asupriţi, ei erau "chintesenţă de mizerii".

Mi s-a îndeplinit dorinţa cea mai mare. Am adevărul. Acesta este un popor viclean, dar atât. Nu poate fi poporul meu.



#35
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Nu știu dacă puteți să evaluați puterea covârșitoare a unui discurs care î»i este recitat "în cap" 24/7/365, însoțit de injectarea unor emoții pozitive când îl crezi și a unor dureri sau a somnului când ìncepi să gândești independent.

Copiii nu au nicio șansă să se dezvolte cu adevărat. Actuala expansiune a tehnologiei de telecomunicații ne include PE TOȚI.

Nu vă resemnați! Și nu priviți cu dispreț pe cei care cunosc problema ȘI CARE SE OPUN. Ei sunt torturați pentru că se opun, nu din alte motive. Și NU ESTE ca "data trecută", când comunismul, cât de cât, putea fi acceptat și putea chiar să fie răsturnat.
NIMENI dintre copii nu va putea să gândească ceva diferit de ce îi dictează computerul.

Vă rog să nu credeți orice alte explicații cu privire la "închisorile CIA" și să acceptați că "Targeted Individuals" ar fi orice altceva decât ultimii oameni care au o gândire liberă și luptă din răsputeri ca să o păstreze.

Nimic SF. Acesta este adevărata față a tehnologiei de telecomunicații mobile.

#36
Xritseen

Xritseen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 19.09.2017
Scopul meu nu este să scap, ci să arăt cu ce se ocupă "masoneria" "britanică" "în timpul liber". Sper ca, în timp ce eu mor, alții să vadă adevărata ei față și a statului român vasal.

Treaba mea este să țin piept cât mai mult timp acestor atacuri, până când "se trezește" mai multă lume și înțelege că este urgent să lupte ca să dobândească controlul democratic.

Sper ca, în acest timp în care eu sufăr, alți oameni, români sau străini, să nu stea în alte jocuri, ci să își pregătească apărarea reală. Pentru ei, nu pentru mine. Avem puțin timp până când vom fi nevoiți să predăm "ștafeta luptei" unor mari speranțe, dar... zombi din naștere: copiii noștri.

Generația "de sacrificiu" nu se numește așa pentru că se sacrifică pentru copii, ci pei ei toți îi sacrifică pentru somnul ei numit "trezie masonică".

Masoneria a crescut în putere și număr de membri până când ne-masonii au devenit "incomozi" pentru "societate". Un ultim hei-rup integrativ "trebuie" să îi "ia cu arcanul" sau să îi tortureze gradat, până la moarte. Asta, fără a călca tăcerea traditionala a masonilor, dar utilizand arme psihotronice oricat de mult. Ceea ce calcă legea, ba chiar cea fundamentală: drepturile omului. Dar, "în mod nedemonstrabil".

În teoria masonilor, o variantă "de integrare" a "visătorului" ar fi "taxa de protecție" sau "charterul". Platnicul ar fi urmărit psihotronic 24/7/365 dar "tratat cu bunăvoință", funcție de plată. Actuala tehnologie își permite acest lux! Niște milioane de targetați din lume ar fi "costat" ceva dolari...dar, hei, să privim partea bună: toți au plătit bani într-un fel sau altul și toți au servit de cobai, chiar pentru experimentele psihotronice cele mai dure. Plus că..."nu ne mai întâlnim" cu "gena lor sălbatică": vor fi sterilizați.

Categorii de "chartați" sau "îngăduiți" ai masoneriei, chiar de peste un secol, ar fi chiar polițiștii și preoții. După cum spune "Prist"anda: "<Famelie> <Mare>, leafă [life], după buget, <mikă>"

Ei au făcut societatea să pară cât de cât normală... dar tot ei sunt, totuși, "din carton".

Bube vechi, constat. DAR eu nu găsesc cu adevărat soluții serioase la incompatibilitatea democrație-masonerie și cu atât mai puțin la creștinism-masonerie. Asta nu este o problemă de bani, ca și când, dacă eu aș cumpăra un charter, noi am avea altă soartă, SAU viitorul nostru, al tuturor, ar arăta mai bine.

Nu am putut decât să explic, în câteva zeci de postări, logica după care masoneria este rea pentru că a fost pană la urmă doar o scară pentru... "satanismul" mondial, o "societate psihotronica" extrem de periculoasă și antiumană. Logica după care "masoneria" a sfârșit, istoric, ca șorț pentru "pohtele" tiraniei pure, impuse astăzi de o armată de "tineri" cyborgi (bine numiți "Fiara").

Logica pentru care eu nu pot renunța la Democrația reală pentru cadavrul ei machiat strident.
Nu sunt necrofil.



Am inspectat multă vreme ce încearcă "masoneria" să îmi vândă. Tot ce nu are în mod real. Cel mult, mințile altora.

Tot ce își arogă în mod fals. Tot ce tâlhărește psihotronic de la alți oameni. Inclusiv de la mine însumi.


Am schițat principiile unei democrații reale: logica pentru care aceasta include în mod necesar transparența și exclude jurămintele.
Abia în condițiile democrației reale se poate naște Masoneria reală... undeva, foarte departe de ce se practică acum.

Am arătat cum NUMAI Democrația reală ne poate servi interesele de termen lung.



Sigur că "masonii" vor învălui și acest caz în sugestii de povești alternative ca într-un cocon de mătase.

Cu privire la "cerințe", eu le-am spus: după ce mi-ați călcat drepturile omului (și sănătatea), nu mai puteți cere nimic din ce ați fi cerut unui om.

În plus, dacă aș minți că aceaste "operațiuni", orice ar vrea ele să se prezinte că ar fi, "până la urmă", au fost, în vreun fel, un "succes", aș pava chiar și eu calea pentru multe alte TÂLHĂRII asemănătoare.

La o scară mai largă, putemcontempla din nou, mai bine, adevărata natură a războiului: "masoneria română" este o mare listă neagră.
Mama, cel mai harnic om pe care mi-l pot imagina, a fost anunțată de moartea prematură acum 19 ani. A mai trăit zece ani. Doctorul ce a operat-o ultima dată a contemplat plicul cu 25 de milioane și mi-a spus: "putem doar să-i prelungim viața...". Am fost nemulțumit: "cum, nu se poate vindeca?" "Asta e o boală fără vindecare... poate să se opereze oriunde, și în străinătate..." a răspuns.
A mai trăit câteva luni după operație.
Poate că doctorul știa CUM SE CAUZEAZĂ DIN NOU BOALA, indiferent de eforturile vreunui medic: "NOI putem doar..."

De aceea, cred eu, în Ro singurul miracol economic este moartea poporului. Poți să muncești orice sau oricât, dar țara tot nu are leac.

Nu la fel am văzut în alte țări!

Plecați cât mai repede, dacă nu aveți cumva vreo tiparniță de bani sau măcar o lungă listă de oameni pe care îi veți ajuta să moară înaintea voastră.

Și, vă rog, nu mai trimiteți bani în Ro, dintre cei munciți afară: este o groapă fără fund. Nicio autoritate nu vă poate apăra câtuși de puțin. Ei nu au nicio putere, decât atât: să mai modifice de prin ordinea execuțiilor.

Decât să munciți la un edificiul social care este condamnat la prăbușire, mai bine alaturați-vă altora.

Fiți lucizi: fiecare "guvernare" v-a oferit doar atât: o piesă de teatru ce ilustra starea națiunii.
Ultima, în stil 9/11, se numea "Colectiv".

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate